Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
holnap még megnézem mégegyszer hogy csontra fagy e, aztán törlöm
a leginkább idegesítõ, hogy az ugyanilyen ubisoft játékot (Beyond Good and Evil), ugyanezzel a konfiggal bármiféle probléma nélkül végignyomtam :I
14%-nál járok-most kezdtem-és megakadtam.
Bementem az ajtón,levertem egy rahedli izét,de a végén mindíg legyûrtek.Van egy rúd de magasan.
HELP ME!!!!!!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ugyanilyen ubisoft játékot, a beyond good and evilt simán végignyomtam, míg az más emberkéknél fagyott
Más játékoknál nem fagy a géped?
(ui.: ha vki végignyomta, AZONNAL kezdjen neki a beyond good & evilnek, szintén ubisoft játék, ugyanilyen irányítással és stílussal)
Én azért szívtam ott sokat,mert azt hittem,hogy a terem közepén lécön kell,de nem,hanem az egyik beugorható párkány elöttin (asszem ahonnan a ládáért méc)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.