2788
  • Johnyy
    Most nagyon feljövőben van az ubi szoft és nem alaptalanul, még 1-2 éve semit nem jelentet az ubi de most adja ki sorra a kiro gamékat.
  • zaki
    Prince Európában

A francia Jeux-France reports online lap jelentése szerint az Ubisoft sikeresen átlépte az egymilliós lélektani határt a tavay decemberben megjelent Prince of Persia: Sands of Time PS2, PC és GBA verzióinak eladásaival. A kiadó egyébként ezen szám dinamikus növekedést várja a február 19-én esedékes Xbox és GameCube átiratok debütálása után kontinensünkön.

info:576 Online

kira
  • Szabacs
    Sziasztok,
    Valaki elküldené nekem a 6. mentést (save6.sav). 200x próbáltam már, de nem megy. THX.
    [email protected]
  • RaveAir
    Végül is sikerült megoldani a problémát, és az egész játékot is befejezni.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne add fel!
    Én 93%-nál adtam majdnem fel. De érdemes végignyomni.
    Tegyél tükröt a monitor mellé, s amikor az utolsó jelenet után jön a Credits, nézz bele a tükörbe - ha értesz angolul, akkor még mindig az azt megelőző dialógus hatása alatt leszel és vigyorogni fogsz...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • cicmic
    Nem tud valaki csalást a gémhez???Feladtam.Nem megy...
  • RaveAir
    90%-nál járok, mikor már nincs meg tőröm. Fel kell mászni valahová felülre és amikor ráugrok az oszlopra onnan nincs tovább sehová. Merre fele kellene ugorni, vagy hogyan?
  • tigeroo
    hmm, jó a weboldalad...
  • tigeroo
    a feljutás abban a liftben kicsit frusztráló! de nincs annál nagyobb öröm, amikor kód nélküli játékot kiviszel!
  • tigeroo
    bocsi, sajnos én (tigeroo) ilyen vagyok, sorry!
    szóval peace?
  • IMYke2.0.0.0
    Nos. Végignyomtam.
    A vége - a feljutás - iszonyat nehéz és idegesítő volt.
    Aztán ment minden, mint a karikacsapás.
    A vége pedig fenomenális!

Jöhetne már a folytatása is!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
  • Johnyy
    Kölcsönkéred valkiét akién van, ehhez már tényleg nem kell nagy találékonyság
  • tigeroo
    nagyon elmendt OFFba a topic! Csak akkor írjunk, ha valakinek segítség kell, mert szegény olvashat vissza!
  • Ben C
    Kártyás a mobilom, és most télleg nincs rajta 200 Ft.
  • tigeroo
    van még egy: http://hdc.atw.hu itt is 160+áfa, de (asszem) 6-7napig
  • Davidka
    Köszi :)
  • zaki
    én a dc-ről :)
  • zaki
    http://warezcenter.cjb.hu/
  • Davidka
    Onnan hogyan lehet tölteni? Mi a cím stb.
  • zsotesz
    Én egyébként mindig a warezcenterről töltök, sztem ez az egyik legjobb smswarez.
  • zaki
    az ilyen meg is érdemli. 200 ft-ért sír a szája, hát még ha meg kellene vennie eredetiben a játéko(ka)t...
  • zsotesz
    Nem hiszem el, hogy nincs 200 Ft-od egy sms-re. Ez a játék meg sztem meg ér annyit. A warezcenterről letöltheted, egy sms 160 Ft+ÁFA így 2 napig használhatod.
  • zaki
    itt fent van ingyér
  • zaki
    mivel már nincsenek ingyenes oldalak (tisztelet a kivételnek)
  • Davidka
    ja, a P2P-t nem vettem figyelembe, sorry...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, ha kilőjük a fizetősöket és a P2P-ket (DC++, WinMX, Kazaa), akkor nem marad semmi.
    Ingyenes oldalakon nem található már meg.

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
  • Davidka
    Dc, én azt ismerem leggyorsabbnak, bár az is elég lassú...
  • Ben C
    Mielőtt legyaknátok egymást, beOFFolok gyorsan...
    Honnan lehet letölteni a gammát?A képekből qrvára tetszik, majdnem hogy csak jót hallottam róla, és naon érdekelne.Szal plíz egy nem fizetős, és nem P2P-s,de nagyjából gyors megoldás érdekelne...
    Előre is köszi.
  • Davidka
    Hajrá, hajrá :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Ismered Cyrano De Bergerac-ot?
    Tudod, "magamat kifigurázom, ha kell, de hogy más tegye azt nem tűröm el!
    Legközelebb talán én segíthetek neked... ki tudja, lehet, hogy már segítettem is, nem egy magyarítást készítettem már az elmúlt 4 évben.
    Ha pedig - ki tudja - tudsz annyira angolul, hogy nem kellenek magyarítások, az csak jó.
    Szóval, fogd vissza magad. Ha nem tudsz értelmesen, akkor inkább sehogy se szólj!

Többieknek köszönöm a segítő tanácsokat.
    Próbálkozom, próbálkozom...

• Johnyy
    :)
  • Davidka
    Jaja, én is így voltam, ha elakadtam és sokáig sz@arakodtam vele, akkor mondtam: Na jó, irány az SG, rinyálok egyet :)
  • Johnyy
    Amíg játszottam és elakadtam aszem 1szer max 2ször akor én is rinyáltam , majd amikor kiakasztottam akor segítettem másoknak.
  • tigeroo
    rég toltam, hehe. meg jó kis "agytröszt" volt
  • Johnyy
    A topikok azért vannak ha elakadsz akkor rinyálsz és nem a hajadat téped mert akkor sok kopasz gamer lenne a földön:)))) Ismétlés a tudás anyja!
  • ZMAN
    GOOD GAME!!!!
  • tigeroo
    az vagy...egy normális "ugrálós" kombót nem tudsz... csak gondolkodni kel, és nem rinyálni
  • tigeroo
    ugorj rá arra a kis kapscolóra majd utána a 'space'-t
  • Johnyy
    Álltalábn mindíg a kötél legalján kell lenni és ott maxra belengeni majd space és pont abban a pillanatban amikor a falhoz ér a csávó lába akkor megint space , a sárgánál amikor fisszaugrassz a körélre a lendület a kötelet a nyilt ajtó felé viszi és amikor legjobban arra van akor ugrás és tuti sikerül.
  • IMYke2.0.0.0
    Próbálkoztam vele, de úgy látszik, megint csak béna vagyok.
    Na, megpróbálom, hátha most menni fog...
    Köszi a tanácsokat!