Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rambo [OBI]
Alsó szint:
1. Balra haladva számozd meg az ajtókat!
2. Bemész a 4-esen, aztán az 1-esen, aztán a 7-esen.
Felsõ szint:
1. Balra haladva számozd meg az ajtókat!
2. Bemész a 6-oson, aztán a 3-ason, aztán az 1-esen, aztán a 9-esen.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

elakadtam...amikor a csajjal vagyok egy palota féleség belsejében asszem 33% nál és ott folyik a víz összevissza...szobrot kell tologatnom..ellensége... elforgattam valamit..meg még sok mindent és lelöktem egy dobozt...aztán nemtom mit kell csinálni...help4!
CarajoEsp
Amúgy ha nem Kotort és Bge-t viszem végig elõtte akkor szvsz jobban megfog. Így egy kicsit hiányzik az átfogó történet😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

zaki
hát ja, ez hiba volt a készítõktõl...

CarajoEsp
2óra alatt 24%. Nagyon profi a játék. Tényleg nagyon jó. Kár ,hogy nincsenek feliratok😞

jajjj...nem ti fogjátok használin..kérlek
Johnyy

Nagyon nem seressük a cheateket

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

naa valaki mondjon cheateket hozááá...plsss
légyszi....
zaki

bocs hogy ilyet kérdezek de van cheat a játékhoz? vagy trailer?
CarajoEsp
Hehe ilyen van Beyond Good&Evilbe is csak "kicsit" jooban van megvalósítva. Apropó azt mindenki vigye végig!!!

Johnyy
Geforce 3 ti vagy anál nagyobb teljesítményû kártyák

Mármint mi a nem igaz?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zaki
te meg ha visszaolvasnál, akkor láthatnád, hogy ez nem igaz

Johnyy
Azegész konfig kitûnõ csak annak a2 estek kéne 3 asnak lennie mondjuk én jobban komálom az atit meg a cristalt

Ha elolvasnád a readme.txt-t akkor láthatnád, hogy a minimum configban videokártyának Geforce 3 vagy azzal egyenértékû kártya kell.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Teperinke
gef4 ti4200 kártyával megy.

miért nem indul a játék egy közepes konfiggal? msi 746 ultra, amd 1700+,gef 2 ti 64mb ddr, 756mb pc2100 ddr ram,
dirX 9.0b,nvidia detonator 52.14 WHQL. az elején kiirja hogy nem valami új a gépem, és problémák adódhatnak a játék futtatása közben. aztán erre nem kerül sor, mert indításkor egy-két másodperc töltés után visszadob desktopra. most cserélek egy gef4 ti4200-ra, valyon azzal sem fog menni mert nem dirX 9-es?

Johnyy
Ugy hogy a a végére egyszerre legyen a jukak ban nállad az öszes neoncsõ a lényeg az hogy elõször az elsõt veszed fel majd úgy irányítod hogy alulról a második is meg legyen
és így tovább elõször nehéz de a logikálya egyszerû, a falon lévõ ábra is segíthet.....
Rambo: a PoP ban van UZI? mármint egykezes 32golyótáras engedélynélkül illegálisan tartható amerikai gépfegyver..
Egyébként a legegyszerûb azokon az ajtókon bemenni amit írtam de lehet fülelni a pancsra is meg a csajra , Ati ez már a legvégén van a neoncsöves hely meg az elején.

alulról kezdem de sehogyse megy...
zaki
le. alulról kell kezdeni. többet nem tudok segíteni. próbálkozz

egyszerûen nemtom....tudom hogy összekell szedni...már 2 megvan..de akkor nem mozdul semerre..nem értem...letudnád írni??
zaki
alulról kezd el felszedni azt a 4 oszlopot vagy mit. asszem ez logikus, hogy nem a legfelsõvel kell kezdeni

pls... azt hogy kell? sehogyse jön össze
zaki
ügyes vagy. akkor te még fényévnyire vagy attól, amit mi mondtunk. ez az uccsó smiley meg nem tudom mit akar jelenteni, de mi nem röhögünk

akkor nem ott vagyok 😄D ott ahol így állok egy kör féleségbe és összevissza kell le fel be-ki tenni a neon csõre hasonlító lámpákat ..jól leírtam mi?
Pedig nem lehet egyszerûbben leírni! Állj az ajtó elé és amelyiknél hallassz valami vízfolyásra emlékeztetõ hangot oda menj be.

zaki
oda kell mindig menni, ahol a csobogást hallod. mit nem értettél ezen?

valaki letudná írni normálisan hogy a kör folyosóban hogy smint kell menni?? mert nem értettem zaki írását...
Rambo [OBI]
Az UZI-t felvettétek a rejtekajtó mögött?

Rambo [OBI]
Igen, ez a helyes válasz.

zaki
ott mindg oda kell bemenni, ahol a csobogást hallod, marha nehéz 😛

Johnyy
also szint : balra a 4. majd 1. majd 5. jobbra az 1. ajto
felsõ szint: balra 6. majd 1. jobbra az 5. ajto és tátámmm

Rambo [OBI]
Ha akarja valaki beírom a körfolyosók megoldását, mert felírtam.

Rambo [OBI]
Hát ez a game brutál jó lett. Nekem különben is egyik kedvencem volt a Price of Persia 1 (sok évvel ezelõtt) így aztán romantikáztam is egy sort.
Iszonyat jól lehet benne küzdeni, jók az ugri-bugri részek, megfelelõ egyensúlyban van a mozi és az akció, jó a történet, kidolgozott csúcsszuper grafika, kitûnõ hangulatú zenék és történet...
Nagyon nagyon jó!!

zaki
nincs mit

zaki
Hi! innen

zaki
hát ja, meg jöhetne 1 kép is....

Johnyy
Egy kicsit pontosabban, mát nem tudom megnézni( legalábbis én) a jatekban.

Geeryy
hi!
elakadtam a 14% os mentes utan feljutottam egy fakapuhoz de nem tudom mit kell tenni.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Shep
Na za igaz de végén mikor nem volt erre lehetõség és volt az a hoszzú ugrálós rész ahol sokáig nem lehetet menteni, na akkor berágtam rendesen, meg lehet az is a baj, hogy a Tomb Raider3 óta nem játszottam ilyennel, azzal is csak azért mert a helyszínek tetszettek benne, ezzel meg csak a mozgáskúltúra miatt, amúgy nekem annyira nem tetszett maga a játék, éppen ezért nem is próbálom ki az amúgy biztos nagyszerû BGnE-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem is a fix mentési pont való ebbe a játékba. Ha lett volna quicksave akkorteljesen felesleges lett volna az idõ visszatekerésének lehetõsége.

Seth
Szerintem meg pont a fix mentési helyek miatt volt izgi. Mertugye mit csinálsz egy FPS-ben mondjuk: minden sarkon Quicksave, ha hibázol Quickload---nem csoda,hogy egy hétvége alattt végigtolod a game-t.Én nem vagyok ellene

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
CSillagosötös fuf kiakasztotam a gamét teényleg aszem hogy ijen jo platformjátékal még soha sem játszotam sõt a végefelé a zene is a maximum jo lett meg egyébként is nagyon jó volt a befejezés, nem az a sablonos a princ elnyesi a princwoman kezétt stbstb 100ból00

Shep
Na megcsináltam én is, hát a vége lehetett volna jobb is, de jó ez így is, asszem ezután most vagy 5 évig nem igen játszom platformjátékkal, nem nekem való ez a sok rosz kameraállás miatti leesés, meg a fix mentési helyek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fõellenfél kinyírásának mi a taktikája, jóformán meg se tudom ütni, a mega freezt hogy kell benyomni?

Shep
Közben megcsináltam, igaz külsõ segítséggel de nem mivel nem szeretnék idõ elõtt a zártosztályra kerülni nem bánom. A hang irányába kell menni, pontosabban mindig abba járatba amelyikbõl a hang jön, mondjuk jó ha be van kapcsolva az EAX+4.1 es hangfalrendszer minimum van hozzá, egyébként jó sok türelem kell hozzá.

Johnyy
A lényeg az hogy pontosan akor nyomd meg az ugást amikor a csávóka hozáér a falhoz ne korában ne késõb és csak akor egyszer... Amugy amikor a csajt meg engem kifúj a szél és egy sírba sprintelünk be ott a szobros résznél merre kell menni , vagy hol a fenebe van az a lány mert csak azt hajtja hogy diszvéjjdiszvéjjj de merre???

Shep
nem,

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a "+'!'"+! '"+!'"+!#&@>#@# hát ez a börtönös rész teljesen kikészít mikor a két kapcsolót kell kétoldalt meghúzni majd a visszahúzódó platformok között kéne felugrálnim hát az sehogy se megy elsõ 2 ugrás még igen de utánna mindig csak tapsol a falaon ez a "+'%"+!%&@@@>&@>#@ herceg, hogy &#@&#{{ mocskos ðÐ[äð[]>@

Valami tipp ahoz a részhez?