2788
-
#1907 860kb a 3DAnalyze, ha adsz egy e-mail címet elküldöm -
#1906 Megin' elakadtam, de most már tényleg kezd kiakasztani ez a játék... A függőhidas résznél, amikor leereszkedik a híd, utána jön egy rakás nagydarab szekrényállatbarom. Na azon hogy jutottatok túl? Egy csomószor megpróbáltam, és mindig olyan idióta kameraállásokat ad be, hogy förtelem, semmit nem látok, a sok barom rámnyomul és meghalok. HELP!!!!!!! -
#1905 én sajna nem tok ebben segíteni, mert mnekem elindult simán a gamma (gef3-am van). esetleg dc-ről le tudod szedni a progit, vagy nem tudom -
#1904 Ja bocs :)
Szoval visszaolvastam rendesen, es ha jol ertem kell egy 3DAnalyze nevu valami. Az ott levo link nem mukodik, de ha megkerhetlek ideirnad azt ahonnan leszetted? Vagy akar el is kuldheted a progit ha nem nagy. Koszonet! -
#1903 space-t nyomni, de csak akkor, amikor a lábát nyomja a falhoz -
#1902 A lényeg hogy mindíg és csak akor nyomj spacét amikor a csávó lába a másik falhoz ér. Nem ciki, egy két ember rajtad kívül szintén itt akadt el köztük én is 1 percre de megoldottam:) -
Khull #1901 Kösz, megpróbálom -
#1900 2 fal között kell felugrálni asszem -
Khull #1899 Hali!
Ciki de már nagyon az elején elakadtam. Valami kardokat kell megszerezni és ehez fel kell mászni egy nagy fejre (szobor). Kb. felénél vagyok a fejnek és nem tudok tovább menni.
Ha emlékeztek mit kell csinálni kérlek segitsetek. -
#1898 Ja, de igen :) -
#1897 látszik nem figyelsz. gef3-on is elindul simán, nekem is az van. sőt még gef2-n is, csak le kell szedni vmi szart, hátrébb le van írva, hogy mit -
#1896 GF3 -ON SEM MEGY?! Akkor mi a minimum kovetelmenye? Repuloszonyeg? :) De tenyleg. Milyen kartya kell hozza? Csak nem Gf4 a minimum? -
#1895 nem inkább újra végig nyomni? :) -
#1894 Asszem, ez lesz a másik játék, amit végig fogok nyomni 1 hónapon belül, ha végigvittem :) -
#1893 sőt, még gef2-n is megy, csak vissza kell olvasni, le van írva a megoldás -
#1892 hogyne menne, nekem is az van, és ment -
Pista77 #1891 Már a nyilas lány megvédésénél tartok,ha sikerül küldök mentést Neked -
#1890 de nem emléxem -
#1889 ugorj át:D -
#1888 geforce 3on nem is megy,....meg MX en sem.. -
vonyarc #1887 Helló mindenki!egy elég(számomra)cikit kérdeznék.
én még csak a bevezetö pályán tartok 2%nál,és most volt ugye a mentés.szoval átmásztam a falon az elsö lyuknál,a második lyuknál viszont elakadtam,mert nem tudok átugrani.segítsetek lécci!!! -
#1886 Udv!
Jatszik valaki a jatekkal GeForce 2-es kartyan? Megy rajta a jatek? Valahol olvastam hogy a minimalis kovetelmeny GeForce 3... Ez igaz? -
#1885 meg kifizettem érte 10rugót, vaze":D -
#1884 én 4. nyomom, most a The Bathsnál járok! tök jó, most a "ne sebződj, tigeroo!" módszert viszem! eddig 2x vágtak meg 33%, 3végigjátszás... -
#1883 Irígyellek. Te még játszod. Én már végignyomtam.
Sajna, nem érzek inspirációt egy újabb végigjátszásra... ez lehet, az én hibám.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1882 hajrá!:) -
#1881 Közben megoldottam :). -
#1880 Nah, azon sikeresen túljutottam. Az utána lévő Baths pályán megint sikeresen elakadtam, a zombik leküzdése után. A szobrot eltolom - rá a kapunyitó gombra, a csajszi bemegy a nyíláson, bent a teremben meg egy szöges bunkó izé leng. Na ott mit kell csinálni?? -
#1879 miért, mi lessz?:) -
#1878 vanmit:) -
#1877 Köszi, kipróbálom! -
#1876 nyonmd meg a jobb klikket lenyomva tartva és védekezz! mikor lecsapott öld meg!:) én is ekkor jöttem rá, hogy lehet védekezni -
#1875 A cliffs & waterfall résznél el vagyok akadva, a %"!Y+=(" madarak miatt. hogy a francba lehet őket legyőzni???? az első helyen 2 jön, azzal nincs gond, a másodiknál már 8 k***a madár van, azokkal nem bírok. Nincs vmi madárijesztő cheat ehhez?? :) Már baromira idegesít... -
#1874 igazad van, nem kell neked ez. viszlát -
#1873 hmm-hmm pont a PoP fanok topicjába...ejnye -
cicmic #1872 Az egyik falon találsz egy jelet,ha megnyomod-nekifutásból-középen felemelkedik egy emelvény.
Ha átjutsz ezen a pályán,kúldhetnél egy mentést nekem.
[email protected] -
#1871 nah elegem lett ebbol kurva jatekbol.. elmehet a faszomba -
Pista77 #1870 Sikerűlt megoldani.A falon van egy sárga jel,azt megnyomni feljön középen egy oszlop,felmászni és elérhető a rúd. -
Pista77 #1869 Nemrég kezdtem el és most 14%nál elakadtam.Egy belső udvarban vagyok, középen egy romos épitmény egy ruddal, amihez nem tudok felugrani.Hogy kell?Ez a rész a 4 fényrud után van.Kössz -
#1868 igen-igen. nagyon kemény játékokat adnak ki kb 1 éve asszem(lehet másfél).