2788
  • zaki
    "Készítsek egy Fórum menüpontot, erre a topicra linkelve?"

jaja, sztem ez 1 jó 5let :)
  • Hamster
    Zaki !

Köszi a linkelést. Nekem, mind1 melyik logó marad. :-)
    Köszi a gratulációt, volt vele munkám, főleg a tartalommal. :-))
    Készítsek egy Fórum menüpontot, erre a topicra linkelve?

LezLee !

Elsőre a Homokirályos részt, vagy fél óra alatt csináltam meg. Persze, akkor a franc védekezett. :-)) Most már mindig védekezek, és használom a trükkös kivégzéseket, mozdulatokat. Ekkor egyszer sem kell újra nekifutnom. :-)

A liftnél a baj, hogy Farah tojik arrébbállni, hanem egyhelyben várja a rátámadókat. Ekkor el kell csalni előle a homokszörnyeket. Ha mégis megtalálják, akkor segítsünk neki. Ha lehetséges, akkor állítsuk meg az időt, vagy legalábbis lassítsuk le. Így rögtön 8-10 ellenféllel végezhetünk.

<- Hamster ->
  • LezLee
    Csatlakozok az előttem szólóhoz, tényleg nagyon profi lett az oldal. És nagyon sokat segít az olyan amatőröknek, mint én, akik nem rég kezdték a játékot. És a végigjátszás is korrekt, részletes. Minden elismerésem Hamsteré.
  • LezLee
    Hát nekem személy szerint a régi jobban tetszik.
  • zaki
    különben gratula az oldalhoz, nagyon meg van csinálva, főleg a végigjátszás, kicsit beleolvastam, szóval szép volt
  • zaki
    ja, és szerintetek jó ez a logo, vagy tegyem vissza ezt, a régit?

• zaki
    na, belinkeltem az oldalt. Hamster jó lesz így?
  • LezLee
    Hát az durva. Amúgy hallottam már erről az ominózus jelenetről. Asszem a Pharrah-t kell megvédeni, és jönnek valami madarak.
    Amúgy te elsőre mennyi idő alatt csináltad meg az apagyilkolást? Csak hogy tudjak mihez viszonyítani, mert nekem kb. 2 óra probálkozásba tellett
  • Hamster
    LezLee!

Lesz bizony. A végefelé, lesz egy liftes rész. Elsőre 1,5-2 órámba telt megcsinálni. Most harmadszorra csak fél óra volt. :-)

<- Hamster ->
  • Hamster
    zaki !

Elekrülte a figyelmemet a privi üzenet, most válaszoltam rá. Elismerés részemre, ha belinkeled az oldalamat. :-)

<- Hamster ->
  • LezLee
    Ok. Már azóta rájöttem :))
    Egész pofás az oldalad, számomra rengeteg hasznos információt tartalmazott, főként a harc részben, meg az ellenfelek leírásánál. A végigjátszást hál isten egyelőre nem kellett használnom. De most volt egy rész ami nagyon megizzasztott. Vagy 15-ször futottam neki, mire sikerült. Ez nem más, mint a herceg zombivá vált apjának megölése. Húú ott aszittem sosem fogynak el a homokzombik. Ez volt az első rész, ahol jelentősen leizzadtam :))))
    De gondolom lesz ennél még durvább is.
  • zaki
    írtam privátot nem olvasod el? na mind1, akkor itt is megkérdezem. kitehetem az oldalad linkjét a logo alá, vagy logo-ra?
  • Hamster
    [b[LezLee!

Természetesen van végigjátszás. :-)
    Azért sem írtam be egy hete az oldal linkjét, mert nem rögzítettem akkor még, csak kéziratban volt meg.

<- Hamster ->
  • tigeroo
    van-van
  • tigeroo
    hmm, egész pofás...:)
  • LezLee
    És végigjátszás van az oldaladon, mert most személy szerint nekem az kéne :)))
    Elakadtam, nem is kicsit, még az elején 7%-nál.
  • Hamster
    Akit érdekel készítettem egy oldalt a játékról:
    POP4 Hamster oldala

<- Hamster ->
  • Zotya123
    10% nál álltam meg, nem látom át, hogy mit kellene tennem a rudakkal, egyenként be lehet-e tenni őket a helyükre, vagy van valami sorrend, ahogy össze kell szedni őket?
    amikor egy fazon kiabál hogy óvatosan, meg hogy én tudok segíteni neki, stb... 4 világító rúdnál thx!
  • tigeroo
    van olyan progi, amivel lehet menteni gamen kívüli állást?
  • DONGUBA
    Eleve hogy honnan lehet egy normalis verziot leszedni ebbol 3danalyze progibol.A masik meg hogy hogy kell hasznalni?
  • LezLee
    Akkor jóó. Most sikerült felvidítanod :)))))
  • zsea
    mi az a mit nem tudsz?

LezLee: nekem is, sőt még videokártyám sem üti meg a dolgot :), de megy (jól)
  • LezLee
    Köszi. Húú, hát a rammal lehet gondba leszek, mert csak 256 van. Azért reménykedem...
  • zsea
    Minimum Configuration:

Win 98 SE/ME/2000/XP Only
    DirectX 9.0b
    800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
    256 MB RAM
    NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon
    8500 or higher, Matrox Parhelia
    DirectX 8.0 compatible sound device
    1.4 GB hard drive space
    Windows-compatible mouse required
  • LezLee
    Valaki felhomályosítana, hogy milyen vas kell ennek a gamenek? Csak azért kérdem, mert pont most cibálom lefele. Annyian áradoztak már róla, gondoltam megtekintem én is.
  • DONGUBA
    Valaki segitsen mar ebben a 3danalyze nevu progiban hogy vegre tudjak jatszani a pop-al.
  • ÁjjLe BoBBi
    en is nagyon mert akkor feleslegesen szedtem le 5 cd-t
  • zsea
    szivsen :)) remélem azzal is működik...
  • ÁjjLe BoBBi
    köszike!! most olvasom! egyébként nem a prince of persia miat kell, hanem a silent hill 3 miatt :) de aze koszi :)
  • zsea
    elküldtem, + használatit is, ha valami ne tiszta szólj :)
  • ÁjjLe BoBBi
    köszi! valami használati infot is ha lehet ! :)) köszi még1x!
  • zsea
    oks küldöm
  • ÁjjLe BoBBi
    Nekem el tudnád küldeni ? Nagyon fontos lenne mert gazol a game.
    Szedtem le én is egy ilyen progit, de az csak valami 130kb volt. Gondolom ez már valamivel jobb. Meg igazán beállítani se tudtam. Valaki PLZ HELP!!
  • tigeroo
    van olyan progi, maivel lehet menteni gamen kívlü álélást?
  • cicmic
    Köszi szépen sikerült annyira egyszerü volt azért nem jöttem rá.
  • Shep
    Átmásztál balra kitört rácsozaton vissza a másik szobába, átugrsza az oszopra innentől gondolom már menni fog.
  • cicmic
    Sziasztok 33%nál tartok a ledobott követ betoltam a létra alá felmászok a létrán beugrok a kis ablakon.Onnan hogyan tovább aki tud segitsen. Elöre is kösz.
  • zsea
    küldtem! ha estleg kihagytam valamit, utána küldöm, vagy kérdezz
    (elég terebéjes darab lett :)) )
  • Aborg
    Remek! Irtam neked egy eml-t, replizd vissza legyszi a progit. Koszonom!
  • Khull
    Sikerült!

Látszik, hogy nem vagyok othon ebbem a műfajban de ezt a gamat nem hagyhatom ki.

Kösz mindenkinek!