Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nyomom semmivel, mert ocsmányul megy 😞
Amúgy 700as cerka 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Helló!

Valaki megmondaná, honnan lehet leszedni a játék zenéjét? Annyira tetszik, tök hangulatos!
Elõre is köszönöm.
gandibá, te hogyan nyomod? milyen vassal?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Seth
Hol? Hol? Hol? Akarom? Rocket Launcher nincs?

PSN ID.: Beegabor

zaki
uzit? azt nem tudom, de van egy minigun az elején a szobor belsejében

Seth
Valaki elkezd valami hülyeséget mondani(aztán jókat röhög a hasonló reakciókon), nem kell mindent elhinni

tigeroo
Hol találom az UZI-t?
Shep
Hát igen én is pont így voltam vele, de azért végigvittem, mondjuk én fõleg a mozgások miatt mert a falon futás az nagyon tetszett, egy baj volt csak vele, hogy közben nem lehetett lõni dual berettával

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem nem igazán jött be a játék, bár 43%-ig azért eljutottam (ennyi elég is volt). A harcolós részek vették el a kedvemet, igen monotonná válnak egy idõ után. A harcolás önmagában nem nagy szám, fõleg agyatlan zombik ellen. Harc nélkül pedig a párkányokon való ugrálás sem lenne túl érdekfeszítõ. Szépre megcsinálták ezt a programot, csak éppen a játék az, ami unalmassá válik.
Jaa.. THX 😊

Amugy már probálkjoztam ott 1x, de mint most kiderült rossz szögbõl ugrottam.. akkor gondoltam h ott se jutok le az életbe..

Davidka
Végig a lécen balra a torony repedéséig és abban leugrálni, ugyanúgy, mintha felfele mennél, csak a nagyobb táv miatt lefele fogsz haladni

Igen, azt tudom, de onnan hogyan tovább?

Davidka
Átfutsz a falonoldalt

Franc.. sorry a méret miatt..

Peace

Elakadtam 95%-nál, sehogy se tudok továbbmenni.. van az a 2betongerendaszerûség, és itt már kimerültem..

Segítséget elõre is köszi!

reaper4
úgy mintha felugrálnál, csak 1 ütemmel késõbb kell nyomni az ugrást.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Hogyan kell leugrálni a toronyból?

Next PC upgrade: 2022

magus
a 3 danalyzzel se megy. bazmeg ekkora fost. komolyan megolom a csaladjat annak aki kitalalta hogy csak ea legujabb kartyaval megy. beszaras.

Még mindig ultraszarul megy, nem is játszok vele.. majd ha új gépem lesz, akkor elõveszem.

magus
Your videocard « NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.

hogy oda ner ohanjak. ja hogy en ne is jatszak? komolyan ha egyszer a kezem koze kerul a cime a keszitonek kiirtom a csaladjat a rohadt naci nak bazmeg. a kurva anyjukert kell szopatni a nepet azt hiszik a nem millerek mar nem is jatszhatnak. jo hat kosz ennyit az ubi softrol

zaki
sztem nem azzal vana baj. próbáld meg feltenni a videjókari legújabb driver-ét

60Adam
De az lehet hogy a cd szar? Kössz

zaki
nem, de jó a logod 😛PPPPPPPP

60Adam
Nem tudja valaki hogy miért vonalkás a káp miközben játszok? A gépem AMD 2200+ Asus gforce v 8700 512 memóri XP

Davidka
Ez meg az #1502 (nézz legközelebb kicsit hátrébb mielõtt szólsz)

Davidka
Egyébként #1620

grebber
Na átléptem ezen most meg az a gond amikor fegyver nélkül vagyok és a kard ott van egy oltáron valami fényben hogy kell a tükrökkel kombinálni?
Tudna valaki képet beilleszteni róla?

Davidka
Alényeg, hogy ne a fõkiindulási helyre tegyen

CarajoEsp
Mindíg a csobogást figyeld. Többször is jön az.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Akkor nekem más verzió van meg mert mondtam hogy mindegyik bejáraton bementem de semmi sem történik csak visszatesz egy helyre!

CarajoEsp
Spoiler
A csobogás irányába kell menni.

grebber
Hali ott vagyok 80 akárhány %-nál ahol a csajt és engem a varázsló elrepített abba a verembe.
Mit kell csinálni abban a teremben ahol van egy csomó bejárat közepén egy nõi szobor?
Bármelyikbe mentem nem történt semmi csak visszatett egy helyre.

Szasztok!

Segitsetek már lécci, hogy kell a toronyból leugrálni 93%-nál?

Johnyy
Nekem 850mhz-s de fel van húzva 1.4-re egy csöppet melegszik de jéghûtés miatt stabil😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

CarajoEsp
Nah most ,hogy 70%-nál rájöttem ,hogy kell harcolni nagyon megtetszett a játék. Nagyon meg van csinálva. Csak ajánlom énis.

de hogy ird le leci lépesröl lépésre köszi
seth itt vagy,
Seth
Nemkell semmit se megnyomni, automatikusan elkapja

Nekem a 700 mhzel van a gond 😊)

felpörgök aztan ugrok vissza és nem kapja el megkell nyomni valamit:pl egy gombot hogy a kezét hogy kinyujtsa
egy kimentést tudnal küldeni,
mit csinajak lehet azert mert akad?
Seth
Ne nyomj semmi mást csak a space-t

Seth
Vazzeg, most próbáltam ki nekem elkapta....most akkor erre mit mondjak?

gandibá segitenél
#1301 hozzaszolas ugyan ez de mi a megoldás
Köszi, de sajnos így is elviselhetetlenül akad. Sz@r a gépem 😞

itt vagy?
segits
Seth
idõzítés kérdése