Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló mindenki!egy elég(számomra)cikit kérdeznék.
én még csak a bevezetö pályán tartok 2%nál,és most volt ugye a mentés.szoval átmásztam a falon az elsö lyuknál,a második lyuknál viszont elakadtam,mert nem tudok átugrani.segítsetek lécci!!!

Aborg
Udv!

Jatszik valaki a jatekkal GeForce 2-es kartyan? Megy rajta a jatek? Valahol olvastam hogy a minimalis kovetelmeny GeForce 3... Ez igaz?
tigeroo
meg kifizettem érte 10rugót, vaze"😄
tigeroo
én 4. nyomom, most a The Bathsnál járok! tök jó, most a "ne sebzõdj, tigeroo!" módszert viszem! eddig 2x vágtak meg 33%, 3végigjátszás...
IMYke2.0.0.0
Irígyellek. Te még játszod. Én már végignyomtam.
Sajna, nem érzek inspirációt egy újabb végigjátszásra... ez lehet, az én hibám.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
hajrá!😊
artschi
Közben megoldottam 😊.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Nah, azon sikeresen túljutottam. Az utána lévõ Baths pályán megint sikeresen elakadtam, a zombik leküzdése után. A szobrot eltolom - rá a kapunyitó gombra, a csajszi bemegy a nyíláson, bent a teremben meg egy szöges bunkó izé leng. Na ott mit kell csinálni??

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tigeroo
miért, mi lessz?😊
tigeroo
vanmit😊
artschi
Köszi, kipróbálom!

tigeroo
nyonmd meg a jobb klikket lenyomva tartva és védekezz! mikor lecsapott öld meg!😊 én is ekkor jöttem rá, hogy lehet védekezni
artschi
A cliffs & waterfall résznél el vagyok akadva, a %"!Y+=(" madarak miatt. hogy a francba lehet õket legyõzni???? az elsõ helyen 2 jön, azzal nincs gond, a másodiknál már 8 k***a madár van, azokkal nem bírok. Nincs vmi madárijesztõ cheat ehhez?? 😊 Már baromira idegesít...

zaki
igazad van, nem kell neked ez. viszlát

tigeroo
hmm-hmm pont a PoP fanok topicjába...ejnye
Az egyik falon találsz egy jelet,ha megnyomod-nekifutásból-középen felemelkedik egy emelvény.
Ha átjutsz ezen a pályán,kúldhetnél egy mentést nekem.
[email protected]
CSOCSO
nah elegem lett ebbol kurva jatekbol.. elmehet a faszomba
Sikerûlt megoldani.A falon van egy sárga jel,azt megnyomni feljön középen egy oszlop,felmászni és elérhetõ a rúd.
Nemrég kezdtem el és most 14%nál elakadtam.Egy belsõ udvarban vagyok, középen egy romos épitmény egy ruddal, amihez nem tudok felugrani.Hogy kell?Ez a rész a 4 fényrud után van.Kössz
rezsofiz
igen-igen. nagyon kemény játékokat adnak ki kb 1 éve asszem(lehet másfél).

sazl : c

Johnyy
Most nagyon feljövõben van az ubi szoft és nem alaptalanul, még 1-2 éve semit nem jelentet az ubi de most adja ki sorra a kiro gamékat.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

zaki
Prince Európában

A francia Jeux-France reports online lap jelentése szerint az Ubisoft sikeresen átlépte az egymilliós lélektani határt a tavay decemberben megjelent Prince of Persia: Sands of Time PS2, PC és GBA verzióinak eladásaival. A kiadó egyébként ezen szám dinamikus növekedést várja a február 19-én esedékes Xbox és GameCube átiratok debütálása után kontinensünkön.

info:576 Online

kira

Sziasztok,
Valaki elküldené nekem a 6. mentést (save6.sav). 200x próbáltam már, de nem megy. THX.
[email protected]

RaveAir
Végül is sikerült megoldani a problémát, és az egész játékot is befejezni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Ne add fel!
Én 93%-nál adtam majdnem fel. De érdemes végignyomni.
Tegyél tükröt a monitor mellé, s amikor az utolsó jelenet után jön a Credits, nézz bele a tükörbe - ha értesz angolul, akkor még mindig az azt megelõzõ dialógus hatása alatt leszel és vigyorogni fogsz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tud valaki csalást a gémhez???Feladtam.Nem megy...
RaveAir
90%-nál járok, mikor már nincs meg tõröm. Fel kell mászni valahová felülre és amikor ráugrok az oszlopra onnan nincs tovább sehová. Merre fele kellene ugorni, vagy hogyan?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

tigeroo
hmm, jó a weboldalad...
tigeroo
a feljutás abban a liftben kicsit frusztráló! de nincs annál nagyobb öröm, amikor kód nélküli játékot kiviszel!
tigeroo
bocsi, sajnos én (tigeroo) ilyen vagyok, sorry!
szóval peace?
IMYke2.0.0.0
Nos. Végignyomtam.
A vége - a feljutás - iszonyat nehéz és idegesítõ volt.
Aztán ment minden, mint a karikacsapás.
A vége pedig fenomenális!

Jöhetne már a folytatása is!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Johnyy
Kölcsönkéred valkiét akién van, ehhez már tényleg nem kell nagy találékonyság

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

tigeroo
nagyon elmendt OFFba a topic! Csak akkor írjunk, ha valakinek segítség kell, mert szegény olvashat vissza!
Kártyás a mobilom, és most télleg nincs rajta 200 Ft.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

tigeroo
van még egy: http://hdc.atw.hu itt is 160+áfa, de (asszem) 6-7napig
Davidka
Köszi 😊

zaki
én a dc-rõl 😊

zaki
http://warezcenter.cjb.hu/

Davidka
Onnan hogyan lehet tölteni? Mi a cím stb.

Én egyébként mindig a warezcenterrõl töltök, sztem ez az egyik legjobb smswarez.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zaki
az ilyen meg is érdemli. 200 ft-ért sír a szája, hát még ha meg kellene vennie eredetiben a játéko(ka)t...

Nem hiszem el, hogy nincs 200 Ft-od egy sms-re. Ez a játék meg sztem meg ér annyit. A warezcenterrõl letöltheted, egy sms 160 Ft+ÁFA így 2 napig használhatod.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zaki
itt fent van ingyér

zaki
mivel már nincsenek ingyenes oldalak (tisztelet a kivételnek)

Davidka
ja, a P2P-t nem vettem figyelembe, sorry...

IMYke2.0.0.0
Sajna, ha kilõjük a fizetõsöket és a P2P-ket (DC++, WinMX, Kazaa), akkor nem marad semmi.
Ingyenes oldalakon nem található már meg.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Davidka
Dc, én azt ismerem leggyorsabbnak, bár az is elég lassú...

Mielõtt legyaknátok egymást, beOFFolok gyorsan...
Honnan lehet letölteni a gammát?A képekbõl qrvára tetszik, majdnem hogy csak jót hallottam róla, és naon érdekelne.Szal plíz egy nem fizetõs, és nem P2P-s,de nagyjából gyors megoldás érdekelne...
Elõre is köszi.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Davidka
Hajrá, hajrá 😊))

IMYke2.0.0.0
Ismered Cyrano De Bergerac-ot?
Tudod, "magamat kifigurázom, ha kell, de hogy más tegye azt nem tûröm el!
Legközelebb talán én segíthetek neked... ki tudja, lehet, hogy már segítettem is, nem egy magyarítást készítettem már az elmúlt 4 évben.
Ha pedig - ki tudja - tudsz annyira angolul, hogy nem kellenek magyarítások, az csak jó.
Szóval, fogd vissza magad. Ha nem tudsz értelmesen, akkor inkább sehogy se szólj!

Többieknek köszönöm a segítõ tanácsokat.
Próbálkozom, próbálkozom...