2788
-
dufi #2067 @Hamster
Én akárhányszor megölöm őket mindig jön egy másik, bár a harmadik szörny után mikor beledőfőm a tört a földön mintha mondana valamit de a kíjáratot így sem találom. Mit ronthattam el?
-
steweee #2066 szerintem könnyebb billentyűvel, nekem is van gémpadom, microsoft sidewinder, elég jó sztem, de csak mondjuk olyan játékokhoz mint pl sport és soul reaver 2 -
#2065 nemsokára veszek egy gamepadot, aztán majd újra végig tolom a gamet, gondolom azzal sokkal élvezetesebb lesz :) -
steweee #2064 köszi, akkor arra megyek elsőnek! -
Vlala #2063 Oregsaman
Nem tudom, mivel tört a játék, a hiv. patch nem jönne be, patchelt crack meg, mint a fehér holló. Mindenesetre próbáld ki egy másik (esetleg nem XP-s) gépen, az is lehet, hogy rosszul van felírva a 2. CD. Bár ha fel leheteett róla telepíteni, nem tudom, lehet-e ilyen baja. -
Hamster #2062 steweee!
A függőhídas rész a játék első titkos helye. Miután ittál a kútból, visszjutsz oda, ahol bementél. A játék lineáris, nincs elágazás sehol.
<- Hamster -> -
steweee #2061 7%-nál járok.két irányba lehet menni.az egyik irányban a balkonról egy csomó függőhíd látszik, kék a háttér.a másik irányban a padlón van több emeletnyi juk, ha lemegyek akkor találkozok a csajszival és meg kell menteni három bogártól.melyik a jó irány, illetve egy játék alatt nem lehet minden helyszínt bejárni?miért? -
OregSaman #2060 Hi!
elöször is köszönöm a válaszokat, most igy egyben megprobálok mindenkinek válaszolni:-)
Skullkid: a 2 crack amit leszedtem hozzá az mind a kettö a gamecopywold-rol van. Hatása még sincs. Kártya baja nem lehet mivel el sem indul a game, csak a cd-t kéri.
Hamster: igy van, a játék nem indul csak kéri a 2 cd-t. Talán szedtem le NoCD-s patch-et is, de ha nem lenne gond elküldhetnéd ([email protected]).
Vlala:hogy karcos e a cd azt nem tudom, de nem látszik rajta:-), de igazad lehet hogy az XP miatt van. Ha igen akkor arra nincs orvosság?
-
Vlala #2059 Iletve mégis, csak elcs....tem. Most olvastam, hogyan kell -
Vlala #2058 Na bumm, nem műxik a html-kód... -
Vlala #2057 <b>OergSaman!</b>
Lehet, hogy karcos a CD-d. Legalábbis nekem ekkor volt ilyen gondom. Tanulság: Ne adj kölcsön CD-t, még másoltat se, de eredetit meg aztán tényleg ne! A Deviance-s crack nekem működött, azzal nem lehet gond. Vagy XP-d van? Akkor shit! -
Hamster #2056 OregSman!
És el sem indul a játék, vagy elindul, de kéri a 2-es CD-t?
Próbálj ki egy, NOCD patch-et.
<- Hamster -> -
Hamster #2055 drkard !
Tedd fel a 4.1-4.2-4.3-as Catalyst valamelyikét. Javasolt a 4.3. A specifikációjában 3.4-től javasolják a Catalíst-et.
<- Hamster -> -
Hamster #2054 dufi!
Nincs sok ellenség, itt hamar túl kell jussál rajtuk. Akkor szúrd beléjük a tőrt, amikor fekszenek a földön. Ekkor egy forgó effektel eltűnik a homokszőrny.
<- Hamster -> -
drkard #2053 Kicseréltem Ati Radeon 9200 SE 128 Mb-os videókártyámat Ati Radeon 9600 serial 256 Mb-ra. A Prince of Persia című játékkal játszottam és az új kártyával nem engedte maxra húzni a speciális efekteket(kivilágosodott a képernyő). Úgy emlékszem az előző kártyával full beállításokon játszottam. Lehet az új kártyám valamiben gagyibb, vagy csak én toltam el valamit? Segítsen aki tud! -
dufi #2052 Sziasztok!Segítsetek nekem please.Elakadtam annál a résznél mikor a homokórába beteszik a kést,és előjönnek a szörnyek. Bevagyok zárva velük egy hatalmas nagy terembe akárhányat is ölök meg nem tudok kimenni egyik ajtón sem,hiába veszem el az erejüket kis késsel is.Előre is köszi -
Skullkid #2051 A körteremben mindig azon az ajtón kell bemenni, ahol vízcsobogást hallasz. -
Skullkid #2050 Szerintem próbálj meg innen leszedni egy cracket: www.gamecopyworld.com Ez valószínűleg működni fog. Ha így se működik, akkor szerintem videokártya miatt. Ha gyenge akkor azért nem, (min.:GeForce 3) ha pedig GeForce 4 MX sorozatból való a videókártyád akkor azért nem megy. -
OregSaman #2049 Szóval sziasztok!
A problémám nem ujdonság, de hiába olvastam végig majdnem az egész hozzászólást, nem találltam gyógyírt a bajomra.
A lényege röviden:
2 cd-n van meg a Game (deviance-os crack-el. Sima install után 2-es cd-t kér, crack után ugyszintén. Már két másik crack-et is leszedtem (Pop.exe), de a hatás ugyanez, pedig a cd a gépben van.
Ha lenne valakinek valami ötlete, hogy végre játszhassak vele, az légyszi irja már meg.
köszönöm -
OregSaman #2048 Hoppsz!:-))
-
OregSaman #2047 Hi! -
#2046 és így kell beállítani:
http://iaro.srv.hu/kep/3da2.jpg -
#2045 innen letöltheted a progit - a files menüpontban csak klikkelj a 3danalyzer képére
http://www.tommti-systems.de/start.html -
Gear #2044 "Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.</b>"
Hiányolja a HW-es Shadereket...
a fórum elején valaki írt vmi emulátoros megoldást , keresd vissza ...valahol az első tíz oldalon kell lennie. -
zero977 #2043 Most kaptam meg a játékot, de a Geoforce 4 MX 400-ammal nem indul (legújabb driverrel) !!!
Következő hibaüzenet:
<b>card « NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.</b>
Megoldás?????? -
#2042 Ha legalább 4.1 es hangfalszetted van EAX belőve akkor nincs más dolgod, mint figyelni hogy honnan jön a hang és azon az ajtón bemenni -
#2041 Hogy kell továbbjutni a 21% nál amikor fel kell ugrani 1 csőre. nincs ehez a game hez v.mi kód -
Hamster #2040 Keji !
Módszeresen indulj el egy oldalon, és próbálgasd a bejáratokat, egymás után. Ha nem megy. olvasd el a végigjátszást.
<- Hamster -> -
#2039 Nem amikor akkor mehetünk be úgy az ajtón, hogy nem dob vissza az elejére, ha a víz csobogását halljuk? -
Hamster #2038 Keji !
Kicsit pontosabban... ,és érthetően.
<- Hamster -> -
keji #2037 Hali! mit kell csinálni amikor a csajszi obégat, hogy itt meg ott van csávóval akárhová futok mindig a bejárathoz rak vissza. körterem 80 valahány százaléknál.
Köszi -
d1g1t4l sp00k #2036 köszi hamster,már lesem is :) -
Hamster #2035 Digitál Spook!
Az oldalamon megtalálod a komplett mentésgyűjteményt, amit le is tölthetsz.
<- Hamster -> -
Hamster #2034 EWUK !
Köszi a linket. Ki is javítottam az oldalt.
Ma feltettem, egy interjút JORDAN MECHNER-rel. Még tavaj októberben készült, de nem olvastam magyarul még.
<- Hamster -> -
d1g1t4l sp00k #2033 valaki tudna hozzámvágni 1 olyan mentést,ahol a leszakado cseppköveken kell ugrálni??? (55% után bárhol jo)
a szar kameranézeket miatt sosem tudom merre kell fordulni,és azé ez elég idegesitő!!! ha meg jo irányba nyomom a lendületbeli ugrást,akkor az utánnakövetkező döglik meg!!! vki 1 mentéscimmel PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES -
#2032 nincs mit:) -
#2031 A te oldalad jobb, mivel meghallgattam azt amit én találtam és azok csak egyperces ízelítők...úgyhogy inkább én köszönöm. -
#2030 kösz solya de már én is megtaláltam :)
én ezt az oldalt találtam.
kösz mégegszer:) -
#2029 Találtam egy oldalt ahol mp4ben le lehet szedni a zenéjét. Az megjelenő lapon egészen lent található...na jó egy kicsit fejjebb... -
#2028 Érdekes: elkezdtem még egyszer a játékot..eljutottam ismét a kúthoz de ennek se sikerül át és visszaugrania...pedig a legelső karakteremnek egyből sikerül időlassítás nélkül....
Akkor ezt mán tényleg nem értem