Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még csak a bevezetö pályán tartok 2%nál,és most volt ugye a mentés.szoval átmásztam a falon az elsö lyuknál,a második lyuknál viszont elakadtam,mert nem tudok átugrani.segítsetek lécci!!!
Jatszik valaki a jatekkal GeForce 2-es kartyan? Megy rajta a jatek? Valahol olvastam hogy a minimalis kovetelmeny GeForce 3... Ez igaz?
Sajna, nem érzek inspirációt egy újabb végigjátszásra... ez lehet, az én hibám.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ha átjutsz ezen a pályán,kúldhetnél egy mentést nekem.
[email protected]
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A francia Jeux-France reports online lap jelentése szerint az Ubisoft sikeresen átlépte az egymilliós lélektani határt a tavay decemberben megjelent Prince of Persia: Sands of Time PS2, PC és GBA verzióinak eladásaival. A kiadó egyébként ezen szám dinamikus növekedést várja a február 19-én esedékes Xbox és GameCube átiratok debütálása után kontinensünkön.
info:576 Online
kira

Valaki elküldené nekem a 6. mentést (save6.sav). 200x próbáltam már, de nem megy. THX.
[email protected]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Én 93%-nál adtam majdnem fel. De érdemes végignyomni.
Tegyél tükröt a monitor mellé, s amikor az utolsó jelenet után jön a Credits, nézz bele a tükörbe - ha értesz angolul, akkor még mindig az azt megelõzõ dialógus hatása alatt leszel és vigyorogni fogsz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A vége - a feljutás - iszonyat nehéz és idegesítõ volt.
Aztán ment minden, mint a karikacsapás.
A vége pedig fenomenális!
Jöhetne már a folytatása is!
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ingyenes oldalakon nem található már meg.
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Honnan lehet letölteni a gammát?A képekbõl qrvára tetszik, majdnem hogy csak jót hallottam róla, és naon érdekelne.Szal plíz egy nem fizetõs, és nem P2P-s,de nagyjából gyors megoldás érdekelne...
Elõre is köszi.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Tudod, "magamat kifigurázom, ha kell, de hogy más tegye azt nem tûröm el!
Legközelebb talán én segíthetek neked... ki tudja, lehet, hogy már segítettem is, nem egy magyarítást készítettem már az elmúlt 4 évben.
Ha pedig - ki tudja - tudsz annyira angolul, hogy nem kellenek magyarítások, az csak jó.
Szóval, fogd vissza magad. Ha nem tudsz értelmesen, akkor inkább sehogy se szólj!
Többieknek köszönöm a segítõ tanácsokat.
Próbálkozom, próbálkozom...