Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Ok. Már azóta rájöttem 😊)
Egész pofás az oldalad, számomra rengeteg hasznos információt tartalmazott, fõként a harc részben, meg az ellenfelek leírásánál. A végigjátszást hál isten egyelõre nem kellett használnom. De most volt egy rész ami nagyon megizzasztott. Vagy 15-ször futottam neki, mire sikerült. Ez nem más, mint a herceg zombivá vált apjának megölése. Húú ott aszittem sosem fogynak el a homokzombik. Ez volt az elsõ rész, ahol jelentõsen leizzadtam 😊)))
De gondolom lesz ennél még durvább is.
zaki
írtam privátot nem olvasod el? na mind1, akkor itt is megkérdezem. kitehetem az oldalad linkjét a logo alá, vagy logo-ra?

[b[LezLee!

Természetesen van végigjátszás. :-)
Azért sem írtam be egy hete az oldal linkjét, mert nem rögzítettem akkor még, csak kéziratban volt meg.

<- Hamster ->

tigeroo
van-van
tigeroo
hmm, egész pofás...😊
LezLee
És végigjátszás van az oldaladon, mert most személy szerint nekem az kéne 😊))
Elakadtam, nem is kicsit, még az elején 7%-nál.
Akit érdekel készítettem egy oldalt a játékról:
POP4 Hamster oldala

<- Hamster ->

Zotya123
10% nál álltam meg, nem látom át, hogy mit kellene tennem a rudakkal, egyenként be lehet-e tenni õket a helyükre, vagy van valami sorrend, ahogy össze kell szedni õket?
amikor egy fazon kiabál hogy óvatosan, meg hogy én tudok segíteni neki, stb... 4 világító rúdnál thx!

tigeroo
van olyan progi, amivel lehet menteni gamen kívüli állást?
DONGUBA
Eleve hogy honnan lehet egy normalis verziot leszedni ebbol 3danalyze progibol.A masik meg hogy hogy kell hasznalni?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LezLee
Akkor jóó. Most sikerült felvidítanod 😊))))
zsea
mi az a mit nem tudsz?

LezLee: nekem is, sõt még videokártyám sem üti meg a dolgot 😊, de megy (jól)

Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.

LezLee
Köszi. Húú, hát a rammal lehet gondba leszek, mert csak 256 van. Azért reménykedem...
zsea
Minimum Configuration:

Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon
8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required

LezLee
Valaki felhomályosítana, hogy milyen vas kell ennek a gamenek? Csak azért kérdem, mert pont most cibálom lefele. Annyian áradoztak már róla, gondoltam megtekintem én is.
DONGUBA
Valaki segitsen mar ebben a 3danalyze nevu progiban hogy vegre tudjak jatszani a pop-al.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ÁjjLe BoBBi
en is nagyon mert akkor feleslegesen szedtem le 5 cd-t

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

zsea
szivsen 😊) remélem azzal is mûködik...

ÁjjLe BoBBi
köszike!! most olvasom! egyébként nem a prince of persia miat kell, hanem a silent hill 3 miatt 😊 de aze koszi 😊

zsea
elküldtem, + használatit is, ha valami ne tiszta szólj 😊

ÁjjLe BoBBi
köszi! valami használati infot is ha lehet ! 😊) köszi még1x!

zsea
oks küldöm

ÁjjLe BoBBi
Nekem el tudnád küldeni ? Nagyon fontos lenne mert gazol a game.
Szedtem le én is egy ilyen progit, de az csak valami 130kb volt. Gondolom ez már valamivel jobb. Meg igazán beállítani se tudtam. Valaki PLZ HELP!!

tigeroo
van olyan progi, maivel lehet menteni gamen kívlü álélást?
Köszi szépen sikerült annyira egyszerü volt azért nem jöttem rá.
Shep
Átmásztál balra kitört rácsozaton vissza a másik szobába, átugrsza az oszopra innentõl gondolom már menni fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok 33%nál tartok a ledobott követ betoltam a létra alá felmászok a létrán beugrok a kis ablakon.Onnan hogyan tovább aki tud segitsen. Elöre is kösz.
zsea
küldtem! ha estleg kihagytam valamit, utána küldöm, vagy kérdezz
(elég terebéjes darab lett 😊) )

Aborg
Remek! Irtam neked egy eml-t, replizd vissza legyszi a progit. Koszonom!
Sikerült!

Látszik, hogy nem vagyok othon ebbem a mûfajban de ezt a gamat nem hagyhatom ki.

Kösz mindenkinek!

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

zsea
860kb a 3DAnalyze, ha adsz egy e-mail címet elküldöm

artschi
Megin' elakadtam, de most már tényleg kezd kiakasztani ez a játék... A függõhidas résznél, amikor leereszkedik a híd, utána jön egy rakás nagydarab szekrényállatbarom. Na azon hogy jutottatok túl? Egy csomószor megpróbáltam, és mindig olyan idióta kameraállásokat ad be, hogy förtelem, semmit nem látok, a sok barom rámnyomul és meghalok. HELP!!!!!!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
én sajna nem tok ebben segíteni, mert mnekem elindult simán a gamma (gef3-am van). esetleg dc-rõl le tudod szedni a progit, vagy nem tudom

Aborg
Ja bocs 😊
Szoval visszaolvastam rendesen, es ha jol ertem kell egy 3DAnalyze nevu valami. Az ott levo link nem mukodik, de ha megkerhetlek ideirnad azt ahonnan leszetted? Vagy akar el is kuldheted a progit ha nem nagy. Koszonet!
tigeroo
space-t nyomni, de csak akkor, amikor a lábát nyomja a falhoz
Johnyy
A lényeg hogy mindíg és csak akor nyomj spacét amikor a csávó lába a másik falhoz ér. Nem ciki, egy két ember rajtad kívül szintén itt akadt el köztük én is 1 percre de megoldottam😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Kösz, megpróbálom

zaki
2 fal között kell felugrálni asszem

Hali!

Ciki de már nagyon az elején elakadtam. Valami kardokat kell megszerezni és ehez fel kell mászni egy nagy fejre (szobor). Kb. felénél vagyok a fejnek és nem tudok tovább menni.
Ha emlékeztek mit kell csinálni kérlek segitsetek.

artschi
Ja, de igen 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zaki
látszik nem figyelsz. gef3-on is elindul simán, nekem is az van. sõt még gef2-n is, csak le kell szedni vmi szart, hátrébb le van írva, hogy mit

Aborg
GF3 -ON SEM MEGY?! Akkor mi a minimum kovetelmenye? Repuloszonyeg? 😊 De tenyleg. Milyen kartya kell hozza? Csak nem Gf4 a minimum?
zaki
nem inkább újra végig nyomni? 😊

artschi
Asszem, ez lesz a másik játék, amit végig fogok nyomni 1 hónapon belül, ha végigvittem 😊

zaki
sõt, még gef2-n is megy, csak vissza kell olvasni, le van írva a megoldás

zaki
hogyne menne, nekem is az van, és ment

Már a nyilas lány megvédésénél tartok,ha sikerül küldök mentést Neked
tigeroo
de nem emléxem
tigeroo
ugorj át😄
tigeroo
geforce 3on nem is megy,....meg MX en sem..