Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész pofás az oldalad, számomra rengeteg hasznos információt tartalmazott, fõként a harc részben, meg az ellenfelek leírásánál. A végigjátszást hál isten egyelõre nem kellett használnom. De most volt egy rész ami nagyon megizzasztott. Vagy 15-ször futottam neki, mire sikerült. Ez nem más, mint a herceg zombivá vált apjának megölése. Húú ott aszittem sosem fogynak el a homokzombik. Ez volt az elsõ rész, ahol jelentõsen leizzadtam 😊)))
De gondolom lesz ennél még durvább is.
Természetesen van végigjátszás. :-)
Azért sem írtam be egy hete az oldal linkjét, mert nem rögzítettem akkor még, csak kéziratban volt meg.
<- Hamster ->
Elakadtam, nem is kicsit, még az elején 7%-nál.
amikor egy fazon kiabál hogy óvatosan, meg hogy én tudok segíteni neki, stb... 4 világító rúdnál thx!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
LezLee: nekem is, sõt még videokártyám sem üti meg a dolgot 😊, de megy (jól)
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Win 98 SE/ME/2000/XP Only
DirectX 9.0b
800 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
256 MB RAM
NVIDIA GeForce 3 or higher (excluding NVIDIA GeForce 4 MX), ATI Radeon
8500 or higher, Matrox Parhelia
DirectX 8.0 compatible sound device
1.4 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Szedtem le én is egy ilyen progit, de az csak valami 130kb volt. Gondolom ez már valamivel jobb. Meg igazán beállítani se tudtam. Valaki PLZ HELP!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

(elég terebéjes darab lett 😊) )
Látszik, hogy nem vagyok othon ebbem a mûfajban de ezt a gamat nem hagyhatom ki.
Kösz mindenkinek!
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szoval visszaolvastam rendesen, es ha jol ertem kell egy 3DAnalyze nevu valami. Az ott levo link nem mukodik, de ha megkerhetlek ideirnad azt ahonnan leszetted? Vagy akar el is kuldheted a progit ha nem nagy. Koszonet!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ciki de már nagyon az elején elakadtam. Valami kardokat kell megszerezni és ehez fel kell mászni egy nagy fejre (szobor). Kb. felénél vagyok a fejnek és nem tudok tovább menni.
Ha emlékeztek mit kell csinálni kérlek segitsetek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!