Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Az oldalamon megtalálod a komplett mentésgyûjteményt, amit le is tölthetsz.
<- Hamster ->
Köszi a linket. Ki is javítottam az oldalt.
Ma feltettem, egy interjút JORDAN MECHNER-rel. Még tavaj októberben készült, de nem olvastam magyarul még.
<- Hamster ->
a szar kameranézeket miatt sosem tudom merre kell fordulni,és azé ez elég idegesitõ!!! ha meg jo irányba nyomom a lendületbeli ugrást,akkor az utánnakövetkezõ döglik meg!!! vki 1 mentéscimmel PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
Akkor ezt mán tényleg nem értem
Azért köszi!tegnap már vörös volt A SZEMEME MAJDNEM ÉJFÉLIG PRÓBÁLKOZTAM!

nem tudjátok honnan lehet leszedni a zenéjét fönti címen próbáltam de nem lehet,jó lenne ha valaki meg tudná mondani mert a zenéje is tök jó és már csak az nincs meg.
Mivel mostmár 2 profileom van: az egyiknél simán megy az átugrás (ennél 7 bigyó van), a másiknál, pedig ugyanúgy csináltam, egyszerûen nem akar (ennél 4 van)...
Az egy elég szivatós rész, igazság szerint nincs 100%-os tipp. Én a legaljáról ugok, a falnál ugrás vissza. Ez persze csak ritkán sikerül. Amikor ez megvan ugrás a sárgára, és vissza. Ez mégritkábban sikerül. Ha ismét a kötélnél vagy, ne lengj, csak a lendület vigyen, a végé ugrás. Kevés az idõd, azért siess, ki aza jtón.
<- Hamster ->
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Kéne segítség!
Amikor 62%-nál vagyok,ott a a kötélre ráugrok,belengek,át a fehér jelzésre,de akárhogy görscölök,nem sikerül visszaugrani!má próbáltam fentrõl,lentrõl,középrõl ugrani a kötélen de nem ment!!!!HELP ME!!! DIENES
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Esetleg vedd meg. 9.990.- Ft.-
<- Hamster ->
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A képen a jobb oldalon keresd a rudat.
<- Hamster ->
Ahogy nézem az oldal szünetel. Keresek egy másik oldalt, hátha azon élnek a linkek.
<- Hamster ->
az oszlop meg a fal között kell ugrálni, és akkor jutsz fel az elsõ kapcsolóhoz...
utána már gyerekjáték.. 😛
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
thx, az elõbb nem volt tökéletes 😛
Átrendezõdik a helység, és bogarak lepik el a talajt.
nah, nekem itt van bajom, nem tudom hol és milyen rúd... :o)
Mail to: [email protected]
MIt csináljak?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha pontosabban leírod, hol jársz elképzelhetõ, h segíteni is tudunk.
<- Hamster ->