2788
-
Vlala #2227 Hibás a crack... az eredeti játékkal már túl lennél a felén ;-) -
Bad Boys #2226 most már megy csak pöttyös a képernyő mi lehet a probléma -
Bad Boys #2225 Be van crak-elvea játék és mikor elinditom akkor bejön az a film az elején és utána kilép a játékból mi lehet a hiba?
-
#2224 9700 Pro, 9.0b
régebben játsuottam vele, de most uj telepítés volt angol winfosra es most nem megy...
ami azota mas lehet:
catalys 4.7, TAA, es asszem akkoriban meg csak sima dx9 volt, nem "b"
meg találn codec csomag zavarhat be, bár ez nem biztos -
Vlala #2223 Direct3d hiba, valamilyen textúrát nem tud létrehozni. Biztos, hogy 9-es DX-ed van? az első sor második felében arra panaszkodik a gép, hogy nem tudta meghívni a DX9 D3D-jében a CreateTexture parancsot...
Ha ezt nem érted:
1. DX9-et kellene telepíteni;
2. A videokártyád nem DX9 kompatibilis, szerezz hozzá új drivert. -
#2222 tudja vki hogy mi lehet ez a hiba?:
[D3DError] PCTexture::Create() - Call to IDirect3DDevice9::CreateTexture() failed
[D3DERR_INVALIDCALL]
és kivág a video után a desktopra =( -
#2221 LOOOOOOOOOL :DDDDDDDDDDDDdd -
Vlala #2220 "melyik a főkönyvtár?"
Ennyire primitív lények is élnek errefelé?
LOL a köbön!!!!!!!!!!!!!
Meg kell venni az eredetit, azzal nincs ennyi "baly".
Ennél is van egy durvább sztorim: Volt olyan ismerősöm (barátnak nem nevezném, kicsit hülye ahhoz), aki KAPOTT egy EREDETI játékot a születésnapjára, másnap ment az email a fejlesztőknek (vagy a kiadónak, mittomén), hogy hibás a cédé, mert nincs rajta a krekk...
-
#2219 Elég egy fx5200?????? akkor mondjatok már 25E ig egy olyan kártyát amin a most megjelenő nagy játékok is indulnak minimum grafikán se baj. -
Prince007 #2218 GeForce FX 5200-on tökéletesen megy a játék full grafikán.Az ára pedig jócskán 25 alatt van.De szerintem 25 ezerért találsz jobbat is. -
#2217 Milyen videokarit vegyek 25E alatt hogy egy jó közepes grafikán menyen normálisan és ne szaggasson? -
Hamster #2216 Feltettem egy új riportot, az új részről a Magyar POP oldalra.
<- Hamster -> -
#2215 lol -
Prince007 #2214 Aminek te elnevezed installáláskor. -
Bad Boys #2213 És a főkönytárnak mi a neve? -
Prince007 #2212 A főkönyvtárba kell helyezni a cracket. -
Bad Boys #2211 A prince of persiaához kel e crack fix?
Vagya crack-et melyik mappába kell helyezni? -
Hamster #2210 Ma megvettem a Platinum PS2 POP:TSOT-t.
Nekem megvan az első kiadás is, így el tudom mondani, a most kapható Platinum 100%-ban megegyezik az első kiadással, csak a külső borítót változtatták meg. A lemez festése, és a kézikönyv is ugyanaz, ezt alátámasztja, hogy az összes dátum 2003-as. Így aki lemaradt valamiért a megjelenéskor, a vásárlásról, vagy sokalta a 14-15-16 ezres vételárat (Én is sokaltam, ezért vásárolok külföldön, ott esetenként 5-6-7 ezerrel olcsóbb), az nyugodt szívvel sétáljon el az üzletbe, ugyanazt kapja.
Mielőtt lesavaztok, nem áll anyagi érdekem az eredeti játék népszerüsítéésben, de tisztességesnek tartom, így kifejezni köszönetemet a készítők felé.
<- Hamster -> -
Prince007 #2209 Engem meg tízből kilencszer lökött le.De én már sebesülés nélkül is legyőztem -
Hamster #2208 Tegnap előtt, csak egyszer vetett le magáról, a többit beszívta az öreg. :-)
<- Hamster -> -
Prince007 #2207 Hajrá.Győzd le őket -
Vlala #2206 Nekem itt is a berserker jött be :-)
Megnéztem a Mónika show-t a tévében, utána leülök játszani, jöhet húsz nagyvezír is! -
Prince007 #2205 Igen de legtöbbször kivédi és a földön kötsz ki. -
Hamster #2204 Még egy kiegészítés az öreg legyőzéséhez (PS2):
Leghatásosabb, ha felfutsz rá, és a túloldalon megütöd a kardoddal. Ha betaláltál, az öreg, pirosan, és fehéren vibrál.
<- Hamster -> -
Hamster #2203 Már kapható a játék PS2 Platinum változata Mo.-n.
<- Hamster -> -
Hamster #2202 Folyamatosan védekezni kell, akkor simán legyőződ az öreget.
<- Hamster -> -
#2201 Dehogyis az öreg nem nehéz...legalábbis nekem könnyen ment -
dexter161 #2200 Én még azt tartom elég nagy hülyeségnek, hogy az introkat nem lehet megnézni bármikor. A végső introhoz végig kell szenvedni újra a főellenséget. Pedig az elég nehéz dolog. -
dexter161 #2199 Hát ez nagy baromság! Ezért senki nem fogja újrakezdeni -
Vlala #2198 Kiegészítve: ki lehet játék közben lépni, csak ha már továbbjutottál 33%-on, és később szeretnéd megnézni, akkor nem enged be. -
Hamster #2197 Csak akkor megy, ha nem visszatöltöd az állást, hanem új játékot kezdesz. A kar a fal felé kell mutasson. Ekkor hallod a rács felhúzódását, és 3-4 ütés után beomlik a fal. Tudom, mert nekem sikerült. (PS2)
<- Hamster -> -
Vlala #2196 Nemtom, nálam egyikkel sem ment, pedig mindent a Nagy Könyv szerint műveltem... de hallottam már, hogy csak akkor megy, hya odaérsz.
Fokozatválasztás: Egyik kezemben kóla,másikban billentyűzet :-) -
Hamster #2195
<- Hamster -> -
Hamster #2194 Még ebben a hónapban Platinum változatban kijön a POP Sands Of Time PS2-re.
Ára: 5.990.-
Kapható: Gondolom minden nagyobb Gamer üzletben, de a CDGalaxis-ban biztos.
<- Hamster -> -
#2193 X-et nyomvatartod, majd space, bal egérgomb, E, C, E, Space, bal egérgomb, C -
#2192 bakker nemigaz...
az elején az erkéjen beírod a kódot(nemárt gyorsan) és egyből odakerülsz -
#2191 hogy lehet fokozatot változtatni? írd meg privibe -
Keca #2190 Tudom, hogy mindenkinek az agyára megyek már ezzel a secrettel, de nem értem. Tudom hogy 33%nál kapcsoló teljesen másik oldal a fal felé, és ütögetni ezerrel a falat, de nem megy. VLala írta, hogy pályaugrással nem megy. Most a pályaugrás azt jelenti, hogy beírok 1 kódot amivel rögtön ott leszek, vagy azt, hogy betöltöm a mentést? Akkor ez azt jelentené, hogy addig nem léphetek ki a játékból, míg el nem jutok a secretig? Vki help, plíz! -
Vlala #2189 Sztem a kamerakezelésre gondol (amit meg lehet szokni), vagy arra, hogy nincs benne rakétavető :-) mint annak idején a Mafiából hiányolta valaki a plazmagránátot
Azért nagyon egyben van a játék, elkezdtem mégegyszer nehezebb fokozaton, majd figyelek a secretre.
Különben ez a játék is ragályos: hazafelé az egyik útépítésnél erősen gondoltam arra, hogy átfutok mellette a falon... -
#2188 mesélj a hibáiról