Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy technikai gondom a játékkal...
Többször megfagy a játék VPU Recovery error (Catalist driver).
A kártya ATI Radeon 8500, oprdendszer Windows XP SP1
A fura az, hogy mostanában minden olyan játékkal valamilyen gondom van ami NV logos.
Ugyanilyen VPU recovery error-t okoz a Knights of the Temple, csak az sokkal ritkábban.
A Conan-nál meg egyszerûen a tükrözödést bekapcsolva átlátszanak a texturák, azaz látszanak olyan dolgok is maiknek elileg takarásban kellene lenniük.
Jelentkezet még más Radon 8500-as tulajnál is ez a hiba a játékban? Van rá valami ötletetek?
Nem NV logos játékkal nincs gondom, vagy más régebiek progiknál, ez mostanában lett tendencia... 😞 😞
Többször megfagy a játék VPU Recovery error (Catalist driver).
A kártya ATI Radeon 8500, oprdendszer Windows XP SP1
A fura az, hogy mostanában minden olyan játékkal valamilyen gondom van ami NV logos.
Ugyanilyen VPU recovery error-t okoz a Knights of the Temple, csak az sokkal ritkábban.
A Conan-nál meg egyszerûen a tükrözödést bekapcsolva átlátszanak a texturák, azaz látszanak olyan dolgok is maiknek elileg takarásban kellene lenniük.
Jelentkezet még más Radon 8500-as tulajnál is ez a hiba a játékban? Van rá valami ötletetek?
Nem NV logos játékkal nincs gondom, vagy más régebiek progiknál, ez mostanában lett tendencia... 😞 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
steweee !
Nos én másképpen gondolom...
Eddig seholsem találkoztam a játék végigjátszásával, és az oldalról akár ki is nyomtathatod.
Ha PC-n játszod, és meghaladja a képességeidet a továbbjutás, akár trénert is használhatsz, hogy már az általad keresett mentéseket ne is említsem.
Ha megtetszett a játék zenéje le is tölteheted.
És még sorolhatnám...
<- Hamster ->
Nos én másképpen gondolom...
Eddig seholsem találkoztam a játék végigjátszásával, és az oldalról akár ki is nyomtathatod.
Ha PC-n játszod, és meghaladja a képességeidet a továbbjutás, akár trénert is használhatsz, hogy már az általad keresett mentéseket ne is említsem.
Ha megtetszett a játék zenéje le is tölteheted.
És még sorolhatnám...
<- Hamster ->
hát nincs túl sok hasznos dolog az oldalon, inkább csak érdekességképpen.mindenesetre a harc menüpont alatt van két kombó amit eddig nem is tudtam.úgyhogy megérte megnézni
ah, vaksi vagyok.kösz
Tommmyv!
Fent van az összes mentés, a kép alatt megtalálod a linket.
Vagy itt: Prince Of Persia SOT Magyar oldal
<- Hamster ->
Fent van az összes mentés, a kép alatt megtalálod a linket.
Vagy itt: Prince Of Persia SOT Magyar oldal
<- Hamster ->
linket,please!
Szia!
Asszem a honlapon fennt van az összes töltsd le!
Asszem a honlapon fennt van az összes töltsd le!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Valaki tudna küldeni egy mentést 23% százalékról?
[email protected]
[email protected]
megcsináltam azt a küldit, amiben egy fószer arra kér, hogy a defense systemet aktiváljam.nem volt túl bonyolult, de túl egyszerû sem.éppen jó, azért nem ment rögtön elsõre, de órákat sem kellett hozzá tökölni.szeretem ezt a játékot.lesz folytatása?
ez vmi titkos oldal hogy csak emilben írod le? miért nem írod be ide is?
Hamster: nekem is ment
Dufi
Nekem megy az oldal rendesen.
Nem 3 ellenséget kell megölni, hanem vagy 8-10-et.
<- Hamster ->
Nekem megy az oldal rendesen.
Nem 3 ellenséget kell megölni, hanem vagy 8-10-et.
<- Hamster ->
Köszi megkaptam
Elment.
légyszi a címet!
dufi: nekem lejött a Hamsteré, átlõjem mailben?
Még egy kérdés.Ami fentebb látható Magyar Prince of Persia oldalra nekem az írja kí hogy Connetion error.Ezért kérdezném nem tud valaki egy másik magyar nyelvû oldalt vagy egy végigjátszást?
Elõre is köszi
Elõre is köszi
@Hamster
Én akárhányszor megölöm õket mindig jön egy másik, bár a harmadik szörny után mikor beledõfõm a tört a földön mintha mondana valamit de a kíjáratot így sem találom. Mit ronthattam el?
Én akárhányszor megölöm õket mindig jön egy másik, bár a harmadik szörny után mikor beledõfõm a tört a földön mintha mondana valamit de a kíjáratot így sem találom. Mit ronthattam el?
szerintem könnyebb billentyûvel, nekem is van gémpadom, microsoft sidewinder, elég jó sztem, de csak mondjuk olyan játékokhoz mint pl sport és soul reaver 2
nemsokára veszek egy gamepadot, aztán majd újra végig tolom a gamet, gondolom azzal sokkal élvezetesebb lesz 😊
köszi, akkor arra megyek elsõnek!

Oregsaman
Nem tudom, mivel tört a játék, a hiv. patch nem jönne be, patchelt crack meg, mint a fehér holló. Mindenesetre próbáld ki egy másik (esetleg nem XP-s) gépen, az is lehet, hogy rosszul van felírva a 2. CD. Bár ha fel leheteett róla telepíteni, nem tudom, lehet-e ilyen baja.
Nem tudom, mivel tört a játék, a hiv. patch nem jönne be, patchelt crack meg, mint a fehér holló. Mindenesetre próbáld ki egy másik (esetleg nem XP-s) gépen, az is lehet, hogy rosszul van felírva a 2. CD. Bár ha fel leheteett róla telepíteni, nem tudom, lehet-e ilyen baja.
steweee!
A függõhídas rész a játék elsõ titkos helye. Miután ittál a kútból, visszjutsz oda, ahol bementél. A játék lineáris, nincs elágazás sehol.
<- Hamster ->
A függõhídas rész a játék elsõ titkos helye. Miután ittál a kútból, visszjutsz oda, ahol bementél. A játék lineáris, nincs elágazás sehol.
<- Hamster ->
7%-nál járok.két irányba lehet menni.az egyik irányban a balkonról egy csomó függõhíd látszik, kék a háttér.a másik irányban a padlón van több emeletnyi juk, ha lemegyek akkor találkozok a csajszival és meg kell menteni három bogártól.melyik a jó irány, illetve egy játék alatt nem lehet minden helyszínt bejárni?miért?
Hi!
elöször is köszönöm a válaszokat, most igy egyben megprobálok mindenkinek válaszolni:-)
Skullkid: a 2 crack amit leszedtem hozzá az mind a kettö a gamecopywold-rol van. Hatása még sincs. Kártya baja nem lehet mivel el sem indul a game, csak a cd-t kéri.
Hamster: igy van, a játék nem indul csak kéri a 2 cd-t. Talán szedtem le NoCD-s patch-et is, de ha nem lenne gond elküldhetnéd ([email protected]).
Vlala:hogy karcos e a cd azt nem tudom, de nem látszik rajta:-), de igazad lehet hogy az XP miatt van. Ha igen akkor arra nincs orvosság?
elöször is köszönöm a válaszokat, most igy egyben megprobálok mindenkinek válaszolni:-)
Skullkid: a 2 crack amit leszedtem hozzá az mind a kettö a gamecopywold-rol van. Hatása még sincs. Kártya baja nem lehet mivel el sem indul a game, csak a cd-t kéri.
Hamster: igy van, a játék nem indul csak kéri a 2 cd-t. Talán szedtem le NoCD-s patch-et is, de ha nem lenne gond elküldhetnéd ([email protected]).
Vlala:hogy karcos e a cd azt nem tudom, de nem látszik rajta:-), de igazad lehet hogy az XP miatt van. Ha igen akkor arra nincs orvosság?
Iletve mégis, csak elcs....tem. Most olvastam, hogyan kell
Na bumm, nem mûxik a html-kód...
<b>OergSaman!</b>
Lehet, hogy karcos a CD-d. Legalábbis nekem ekkor volt ilyen gondom. Tanulság: Ne adj kölcsön CD-t, még másoltat se, de eredetit meg aztán tényleg ne! A Deviance-s crack nekem mûködött, azzal nem lehet gond. Vagy XP-d van? Akkor shit!
Lehet, hogy karcos a CD-d. Legalábbis nekem ekkor volt ilyen gondom. Tanulság: Ne adj kölcsön CD-t, még másoltat se, de eredetit meg aztán tényleg ne! A Deviance-s crack nekem mûködött, azzal nem lehet gond. Vagy XP-d van? Akkor shit!
OregSman!
És el sem indul a játék, vagy elindul, de kéri a 2-es CD-t?
Próbálj ki egy, NOCD patch-et.
<- Hamster ->
És el sem indul a játék, vagy elindul, de kéri a 2-es CD-t?
Próbálj ki egy, NOCD patch-et.
<- Hamster ->
drkard !
Tedd fel a 4.1-4.2-4.3-as Catalyst valamelyikét. Javasolt a 4.3. A specifikációjában 3.4-tõl javasolják a Catalíst-et.
<- Hamster ->
Tedd fel a 4.1-4.2-4.3-as Catalyst valamelyikét. Javasolt a 4.3. A specifikációjában 3.4-tõl javasolják a Catalíst-et.
<- Hamster ->
dufi!
Nincs sok ellenség, itt hamar túl kell jussál rajtuk. Akkor szúrd beléjük a tõrt, amikor fekszenek a földön. Ekkor egy forgó effektel eltûnik a homokszõrny.
<- Hamster ->
Nincs sok ellenség, itt hamar túl kell jussál rajtuk. Akkor szúrd beléjük a tõrt, amikor fekszenek a földön. Ekkor egy forgó effektel eltûnik a homokszõrny.
<- Hamster ->
Kicseréltem Ati Radeon 9200 SE 128 Mb-os videókártyámat Ati Radeon 9600 serial 256 Mb-ra. A Prince of Persia címû játékkal játszottam és az új kártyával nem engedte maxra húzni a speciális efekteket(kivilágosodott a képernyõ). Úgy emlékszem az elõzõ kártyával full beállításokon játszottam. Lehet az új kártyám valamiben gagyibb, vagy csak én toltam el valamit? Segítsen aki tud!
Sziasztok!Segítsetek nekem please.Elakadtam annál a résznél mikor a homokórába beteszik a kést,és elõjönnek a szörnyek. Bevagyok zárva velük egy hatalmas nagy terembe akárhányat is ölök meg nem tudok kimenni egyik ajtón sem,hiába veszem el az erejüket kis késsel is.Elõre is köszi
A körteremben mindig azon az ajtón kell bemenni, ahol vízcsobogást hallasz.
Szerintem próbálj meg innen leszedni egy cracket: www.gamecopyworld.com Ez valószínûleg mûködni fog. Ha így se mûködik, akkor szerintem videokártya miatt. Ha gyenge akkor azért nem, (min.:GeForce 3) ha pedig GeForce 4 MX sorozatból való a videókártyád akkor azért nem megy.
Szóval sziasztok!
A problémám nem ujdonság, de hiába olvastam végig majdnem az egész hozzászólást, nem találltam gyógyírt a bajomra.
A lényege röviden:
2 cd-n van meg a Game (deviance-os crack-el. Sima install után 2-es cd-t kér, crack után ugyszintén. Már két másik crack-et is leszedtem (Pop.exe), de a hatás ugyanez, pedig a cd a gépben van.
Ha lenne valakinek valami ötlete, hogy végre játszhassak vele, az légyszi irja már meg.
köszönöm
A problémám nem ujdonság, de hiába olvastam végig majdnem az egész hozzászólást, nem találltam gyógyírt a bajomra.
A lényege röviden:
2 cd-n van meg a Game (deviance-os crack-el. Sima install után 2-es cd-t kér, crack után ugyszintén. Már két másik crack-et is leszedtem (Pop.exe), de a hatás ugyanez, pedig a cd a gépben van.
Ha lenne valakinek valami ötlete, hogy végre játszhassak vele, az légyszi irja már meg.
köszönöm
Hoppsz!:-))
Hi!
és így kell beállítani:
http://iaro.srv.hu/kep/3da2.jpg
http://iaro.srv.hu/kep/3da2.jpg
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
innen letöltheted a progit - a files menüpontban csak klikkelj a 3danalyzer képére
http://www.tommti-systems.de/start.html
http://www.tommti-systems.de/start.html
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
"Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.</b>"
Hiányolja a HW-es Shadereket...
a fórum elején valaki írt vmi emulátoros megoldást , keresd vissza ...valahol az elsõ tíz oldalon kell lennie.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.</b>"
Hiányolja a HW-es Shadereket...
a fórum elején valaki írt vmi emulátoros megoldást , keresd vissza ...valahol az elsõ tíz oldalon kell lennie.
"vessetek a mókusok közé" :)
Most kaptam meg a játékot, de a Geoforce 4 MX 400-ammal nem indul (legújabb driverrel) !!!
Következõ hibaüzenet:
<b>card « NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.</b>
Megoldás??????
Következõ hibaüzenet:
<b>card « NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X » is not supported.
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.</b>
Megoldás??????
Ha legalább 4.1 es hangfalszetted van EAX belõve akkor nincs más dolgod, mint figyelni hogy honnan jön a hang és azon az ajtón bemenni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Keji !
Módszeresen indulj el egy oldalon, és próbálgasd a bejáratokat, egymás után. Ha nem megy. olvasd el a végigjátszást.
<- Hamster ->
Módszeresen indulj el egy oldalon, és próbálgasd a bejáratokat, egymás után. Ha nem megy. olvasd el a végigjátszást.
<- Hamster ->
Nem amikor akkor mehetünk be úgy az ajtón, hogy nem dob vissza az elejére, ha a víz csobogását halljuk?
Keji !
Kicsit pontosabban... ,és érthetõen.
<- Hamster ->
Kicsit pontosabban... ,és érthetõen.
<- Hamster ->