Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arról valami pontosabbat, hogy a barlangos-leomló fahidas-jégcsapos-qrváraidegesítõ résznél mit kell machelni, nem tud valaki? Addig tudom, hogy szaladok, ugrálok, leesek, visszatöltöm, goto 1

Araszolj a bástya bal oldalára, és ott kell lejutnod, szökdécselve. lent vár egy ajtó.

<- Hamster ->

nem, egy tetõ nélküli toronyból kell lejutni az aljára, ahol a sárga kapcsoló van a talajon, kinnt a párkány omlik le, és szemben van az ajtó, de az egy kis mátrixos falonfutással megoldható lenne

Solya
kérdés: az alján, ha leesel, leomló padló van?

bocs ha vkit bánt hogy felhozom megint, de ez lesz amíg nem válaszol egy jótét lélek. lécci, WALAKI segítsen !

lécci segítsen vki, a végigjátszásban csak annyi van, hogy a párhuzamos falakon ugráljunk le!

hogyan kell lejutni a kapcsolóig a leomlott tetejû toronyban 94%-nál. elõtte van az hogy a falon felfutva kell csimpaszkodni egy csomót, majd fal mellett araszolgatva támadnak a denevérek. és nincs már tõr, nem lehet visszatekerni az idõt. légyszi adjon már vki tippet, hogyan kell lejutni. azt tudom, hogy úgy KELLENE, hogy a párhuzamos falak között ugrálok, és így ereszkedek lefelé, hogy ne essen le magasról, mert akkor összezúzza magát. de bármelyik irányból próbálom elkezdeni az ugrást, mindig megfogja az ellentétes falat. próbáltam úgy is, hogy elengedem a párkányt, és zuhanás közben próbálok elrugaszkodni a faltól. nem megy. már halálra idegesítettem magam! lécci, aki tudja a választ, bármilyen pongyola megfogalmazással, de segítsen!

gdgdfgdf

Olvbassátok el az üzeneteimben az oldalakat. Ott mindent megtudtok a végigvivésrõl.

Solya
Általában a falnak kell ugrani és onnan a fentebbi rúdra.

erx13
hali elakadtam 24százaléknál nem tom hogy kell rudon felfele ugrani segitsetek léci

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

zaki
biztos, hogy bemutatják. alig várom

DONGUBA
en jatszanek vele csak nem megy mx-460-as kartyammal

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Seth
A köv. E3-on már bemutatják állítólag a 2. részt

PSN ID.: Beegabor

na, már senki sem játszik vele?

nem lesz ehhez kiegészítõ lemez? vhol olvastam hogy lesz. vagy az lenne a második rész? mindenesetre állati király ez a játék!!!!!!!!!!!!!szkeptikus voltam mikor letöltöttem, azt hittem egy újabb darab, amit csak azért szedek le hogy megnézzem és csalódjak egyet mielõtt letörlöm.ahhoz képest kiírtam cd-re, és bekerült a "sosem ajándékozom el" kategóriába.a legjobb játékokat megtartom.eddig: unreal, unreal 2k3, quake + team aréna, mafia, gta3 + vc, morrowind + kiegek, nwn + kiegek, freelancer, max payne 1-2. lehet hogy még kihagytam vmit, de max egyet-kettõt.a serious sam gold-ot sajnálom hogy nem szedtem le, az sima 1-2 részt meg elajándékoztam.az is megérdemelné hogy ott legyen a polcon mint a legnagyobbak!

zaki
hmmmm, az finci lesz, kíváncsi leszek rá

grebber
Prince of Persia 2-t viszik az idei E3-ra 😊

Next PC upgrade: 2022

Elvileg amikor beírod egybõl odajutsz. Mert ha odájig eljutsz, akkor az a másik lehetõség. Egyébként kell mennie visszatöltéssel nézzétek meg a lenti képet. Szerintetek õk hogy csinálták? A mentések sorrendjét kell nézni.

ezt nem értem. az addig ok, hogy visszatöltéssel nem mûködik.de ha az elején benyomogatom amiket kell, akkor egybõl oda jutok, vagy csak mikor odáig elérek, akkor lesz nyitva a faldarab?

Csak új játéknál jön elõ, visszatöltésnél ssajna nem. :-(

A menüs, illetve a karos titok ugyanaz.

<- Hamster ->

Szerintem aktiválni kell a játék kezdésénél azzal, amit angulul beillesztettem ide. Ha úgy van, akkor az egész játékot kezdheted elõlrõl. Hát sok szerencsét hozzá. A fasz fogja elõlrõl kezdeni. Most vittem végig nagy szenvedéssel. Inkább végigviszem a 3D-t, mint ezt.

igen, nekem is ez a bajom.eltekerem a tekerõt a fal irányába, ütögetem, de nem szakad be.pedig hallani lehet a második fordításnál hogy az elsõ ajtó bezáródik, és egy másik kinyílik. meg látszik is véknyan hogy a faldarab mögött egy folyosó kezdõdik.de nem tudom beütni a falat!help, plíz!

Unlock Original Prince of Persia Room
Start a new game and while on the balcony of Farah's room, hold X and press
SPACEBAR, LEFT MOUSE BUTTON CLICK, E, C, E, SPACEBAR, LEFT MOUSE
BUTTON CLICK, C. Note that these are the default controls for POP.

Írj le mindent, amit arról a secretrõl tudsz. Melyik oldalról kell tolni a kart? Lehet hogy ez sem mindegy. Kétszer kell balra. Tehát kétszer egymás után kell az egész folyamatot megcsinálni (hogy a kar a fal felé mutasson), vagy csak kétszer kell balra tolni, hogy a fal felé mutasson. Én össze-vissza kísérletezntem, de nem történt semmi. Egy furcsa hangot hallottam csak, de a falat nem tudtam szétütni.

Igen ez az egyik secret. A másikat hogy tudom elõhozni? A játék legelején elvileg az X-et nyomva kell tartani, escape, bal egérbomb, E,C,E, escape, bal egérgomb, C. Így lehet játszani a prince elsõ részének elsõ páyláján, ilyen grafikával. Ennyit tudtam lefordítani szótárral a francia oldalról. Ti talán rájöttok, hogy mit kell. Az összes secretet leírja. ÉRDEMES RÁNÉZNI

Amikor megszerzed az elsõ kardod 33%-nál, haladj rendesen tovább. Amikor átjutottál a következõ terem mélységénél, a végén egy karhoz jutsz, és két ajtóhoz. A kart told el teljeseb balra. Összesen kétszer kell. Ekkor a kar a fal felé mutat. Itt üssd szét a falat. Elsõre lehet nem sikerül, csak úgy 4-5x-re. Itt menj be a kapun.

<- Hamster ->

Különben a linkek közt, amiket leírtam ott van az egész játék végigjátszása képekben. Ez azt jelenti, hogy nincs miért elakadnotok. Csak nézzétek végig. Az oldal francia, de valahol fent vannak a képek. A flashes játékról pedig csak annyit, hogy le lehet tölteni. google-ben írjátok be, hogy "prince.swf". Csak flashhel tudtok majd vele játszani. Azért érdemes letölteni, mert szerintem onnan törölni fogják.

köszi

UNREG
Nem sokkal azután, hogy megkapod a "faltörõ" kardot, lesz egy hatalmas barlangterem, ami után egy kis szobában találsz egy elforgatható kart. Az egyik pozicióban az ajtót nyitja, a másikban a fal felé lehet tekerni, ott kell áttörni a falat.

hogy kell elõhozni a pop1-et? a 2102-es linkek között találtam egy francia oldalt, ahol mutatja, de nem tudom megcsinálni. különben lesz folytatása?vhol olvastam. remélem igen, nagyon nagy játék!

Kész. A jégcsapos résznél máig nem tudtam továbbmenni. csak a hajam és a billentyûzetem bánta meg.

"Hello!
Jártam a prince of persia oldaladon. Azt ajánlom rakd ki ezeket linkekként, vagy legalább nézd meg, esetleg haszálj fel belõlük valamit. Értékesek: http://perso.club-internet.fr/west/Nostalgie/Persia1/g_persia1.html

http://www.pop2.princed.com.ar/pop2/window.php

http://perso.wanadoo.fr/popsot/ - végigjátszás képekben!!!

Végül egy flashes prince játék! Megéri belinkelni az oldaladon.
http://www.prince-of-persia.com/uk_html/arcade.php"

Miért nem töltöd le valahonnan?

OK.

na,hamster írd má le hogy a retkbe lehet elõhozni a pop1-et!
Tök jó az a rész, amikor leomló fahidakon és leszakadó jégcsapokon kell rohangálni-mászni-ugrálni. Kellemes hajhullatás a készítõktõl, fõleg, hogy egy darab homokom sem maradt, amivel vissza tudnék pörgetni vagy lassítani. Kitartás...

rorr
elõveszem a régi állásomat aztán körülnézek addig is !elõre is köszi!
rorr

Elõhoztam, és csak az elsõ szint van lemodellezve.

Nemsokára leírom, hogyna tudod elõhozni. :-)
Annyit mondok addig, el kell jutni 33%-ig. :-)

<- Hamster ->

3P
Szia!

Kipróbáltam már a 4.1, 4.2 és 4.3-as Catalistot is.
Sajnos semmi eredmény.
A Conan esetében kipróbálam néhány 3.x-es drivert is, de sajna semmi...

Irod, hotgy neked is ATi-d van, 9xxx, vagy 8xxx-es széráju?

Kezdek arra gyanakodni, hogy a 8500-as szlériát kezdik hanyagolni a driver fejlesztésnél.
Eddig tényleg nem volt soha semmi gondom (1-1 ritka kivételtõl eltekintve) az ATi-val, de most egymás után 3 db NV logos játék produkált hibát. Felraktam más nem NV logos progikat, azokkal (újjak-régiek egyaránt) az égvilágon semmi gond nincs.

Végsõ elkeseredésemben neki fogok állni egy oprendszer cserének... :-/

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ez engem is érdekelne. Megvan még a régi 1-2, de lemezekrõl elõbányászni... A sima 3 kellene inkább.

46%-nál tartok, falat döngetek jóóó nagy karddal! nagy királyság! Illetve hercegség :-)

rorr
Szia 😊Hamster!
A segítségedet szeretném kérni! Jordan Mechner a persia interjúban azt mondta ,hogy elõ lehet hozni a régi persiát ebbõl a verzióból!Neked sikerült?Ha igen akkor hogyan?
Kérlek válaszolj!köszönöm!üdv!

Behúztam még egy strigulát a 'Miért nem megy XP alatt' kérdésekhez. Egyre jobban szeretem ezt a rendszert :-)

3P

Próbáld reinstallálni, és használd a 4.3-as Catalyst-et.

Nekem is ATI-m van, és simán futnak az Nvisio logós játékok.
Nem lehet, h nálad van a gond?

<- Hamster ->

Steweee !

Oké, nincs harag. :-)
Én készítettem az oldalt egyedül, segítség nélkül.

A játékból már sokat nem lehet kihozni, amit az oldalra felmehet, esetleg egy hiba szekciót, ahogy alant olvasom.

<- Hamster ->

ne haragudj, nem akartam lekicsinyíteni az oldal tartalmát.gondolom te szerkesztetted vagy részt vettél benne, hogy így a sziveden viseled. tényleg nem rosszindulatból mondtam.