Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorry, 2110-es.
Nem 40%-nál van, hanem 33-nál sztem... egy erjtekajtót kell kinyitni, de ha pályaugrással jutottál el idáig, nem fog menni.
Úgy a 210-es körüli hozzászólásnál volt errõl szó.
Úgy a 210-es körüli hozzászólásnál volt errõl szó.
Hi! Már többször végig vittem, de sose tudtam megcsinálni 40%nál a cheatet! Vki írja le normálisan létszi, hogy újra kell-e kezdeni, vagy hogyan kell? Amúgy tudom hogy hol kell és mit, csak nem jön össze a dolog. Kössz

Game over, a vége még egy szívás... most akkor jól értettem, hogy az egész nem is történt meg? Ezért kínlódtam ennyit :-)
Úgy érzem magam, mint a Tomb Raider IV vagy a Mafia végén... végignyomok x darab iszonynehézhosszúidegesítõ pályát, aztán a végvideóban meghalok. Most meg idõ vissza, nem is volt itt semmi balhé...
Úgy érzem magam, mint a Tomb Raider IV vagy a Mafia végén... végignyomok x darab iszonynehézhosszúidegesítõ pályát, aztán a végvideóban meghalok. Most meg idõ vissza, nem is volt itt semmi balhé...
Jaja, túljutottam rajta... Csak azóta a billentyûzetem és egerem nem igazán akar normálisan mûködni. Mégsem jó a berserk mód :-)
Próbálj mindig Farah közelében maradni, ne kóricálj el, amikor segítséget kér, inkább menj oda. Nagyon bosszantó, amikor az életed még olyan 70-80%-on, és azért van vége, mert Farah elhalálozik... (Hamster, kösz a leírást!)
Próbálj mindig Farah közelében maradni, ne kóricálj el, amikor segítséget kér, inkább menj oda. Nagyon bosszantó, amikor az életed még olyan 70-80%-on, és azért van vége, mert Farah elhalálozik... (Hamster, kösz a leírást!)
Megcsináltad már, mert én egy hete szívom!
Ez is kipipálva... Miért van az, hogy idegesen jobban megy? Tegnap felhúztak munkahelyen, hazamentem, elõvettem, elsõre ée is gyaktam mindenkit. (Kivéve Farah-t)
Jó tudni, hogy berserk mód is van bennem
Jó tudni, hogy berserk mód is van bennem
Nem tudom biztosan, talán a fog effect-tel kellene valamit kezdened... Ha a szöveget látod, options/graphics-ban benne kellene lennie.
Emberek, a liftnél tartok, 81 %-nál. Mond ez valakinek valamit?
Emberek, a liftnél tartok, 81 %-nál. Mond ez valakinek valamit?
Help!!!
Felraktam a játékot, és már a menübe is csak a szöveget látom, minden fehér homályos, a játék is. Most vettem vidokarit (9600pro-t).
Mit csináljak?
Felraktam a játékot, és már a menübe is csak a szöveget látom, minden fehér homályos, a játék is. Most vettem vidokarit (9600pro-t).
Mit csináljak?
Mi az h POP 2? Már a 4.nek kéne jönnie, vagy az 5.nek nem?
/Mellesleg megjegyzem az azért undorító volt ahogy a PoP:tSoT-ot az összes magyar újság az év játékának kiálltotta persze maximális pontszám mellett. A feltûnõ hibáiról nem írtak semmit!
/Mellesleg megjegyzem az azért undorító volt ahogy a PoP:tSoT-ot az összes magyar újság az év játékának kiálltotta persze maximális pontszám mellett. A feltûnõ hibáiról nem írtak semmit!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
egy misztikus szigeten játszódik majd, ahol meg kell akadályoznia SAJÁT halálának bekövetkeztét.
nagyon hosszú a haja...😛 Kíváncsi lesze, hogy az 1 elõtt játszódik -e
Sztem majd vmi Számûzött lessz, és hazafele tartó útját kell végigkísérnünk!😊
Sztem majd vmi Számûzött lessz, és hazafele tartó útját kell végigkísérnünk!😊
Jaja, én is. Az lenne a cudar, ha milti is lenne!!!!!!
váááááááárggghhhh! csak jöjjön már ki!!!! na, ha lenne pénzem, az ilyen játékokat tutira megvenném, nem csak letölteném!
nagyon kira képek, remélem ez is hatalmas játék lesz, mint a Sands of Time. nekem az 1ik kedvenc játékom
Prince 2 - elsõ képek
<2004-05-06 @ 18:45 - ZeroCool>2004-05-06 @ 18:45 - ZeroCool>
Bár nem hittem volna, hogy viszonylag rövid idõ alatt sokat változtatnak a Prince of Persia-n, a második rész elsõ képei azonban mégis felkeltették az érdeklõdésemet. Látszik, hogy még az eddigieknél is sokkal részletesebb a cucc, és bár jó lenne látni mozgás közben is, feltétlenül érdemes ezeket is meglesni közelebbrõl!

<2004-05-06 @ 18:45 - ZeroCool>2004-05-06 @ 18:45 - ZeroCool>
Bár nem hittem volna, hogy viszonylag rövid idõ alatt sokat változtatnak a Prince of Persia-n, a második rész elsõ képei azonban mégis felkeltették az érdeklõdésemet. Látszik, hogy még az eddigieknél is sokkal részletesebb a cucc, és bár jó lenne látni mozgás közben is, feltétlenül érdemes ezeket is meglesni közelebbrõl!

Next PC upgrade: 2022
na, nem volt olyan egyszerû, de bonyolult sem. keresõbe :prince of persia secret, néhány oldalt végignyálaz, aztán - http://www.playstation2cheats.net/prince_persia_time.html
tényleg nem lehet továbbjutni, csak az elsõ szintet modellezték.kár, már beleéltem magam
tényleg nem lehet továbbjutni, csak az elsõ szintet modellezték.kár, már beleéltem magam
de, ott van a végigjátszás a francia honlapon.....amúgymeg hálózni se lehet vele, 94-es évekre emlékeztet
mi van, már senki nem foglalkozik ezzel a játékkal?
hol? ha bármi kérdésed van, szívesen segítek. egyébként a http://www.stratosgroup.com/guides/html/200401ppst/
vagy a magyar oldalon minden kérdésre van válasz.
egy dolgot nem értek, ha egy új játék kezdésénél a kódot beütve azonnal a pop_1 pályához jutok, akkor hogyan lehet a játék közben a titkos fal/ajtón bemenni a tekerõnél? vagy ahhoz más kódot kellene?
vagy a magyar oldalon minden kérdésre van válasz.
egy dolgot nem értek, ha egy új játék kezdésénél a kódot beütve azonnal a pop_1 pályához jutok, akkor hogyan lehet a játék közben a titkos fal/ajtón bemenni a tekerõnél? vagy ahhoz más kódot kellene?
Sikerült továbbjutnom :-)
Tegnap nagyon büszke lettem magamra :-)
Tegnap nagyon büszke lettem magamra :-)

na, sikerült, nem gondoltam volna hogy egy ilyen hosszú kód beírásakor még a sebesség is számít! viszont nem tudok továbbjutni rögtön az elsõ pályán. én nem játszottam korábban a pop1-el, úgyhogy légyszi segítsetek. az egyik korábi hozzászólásban volt egy link, onnan letöltöttem a pop_1 mappeket, és végig is tudok menni az elsõ pályán tövirõl hegyire, de hogyan kell szintet lépni? kard megvan, "titkos" felugrási hely a felsõ folyosóra megvan, ott végigmegyek, és visszajutok ugyanoda ahonnan elkezdtem. van még jobbra egy érdekes terem ahová szembõl nyílik az ajtó, bent a falon a készítõk fényképe a falikárpit. de ott sem lehet a nézelõdésen kívül semmit csinálni. lécci-lécci, vki segítsen!
aha, a left mouse buttont én rövidítettem a hozzászólásomban. akkor valszleg amiatt, hogy lassan nyomkodtam be.most megpróbálom gyorsan. de a lényeg az, hogy egybõl oda jut az ember. koszi
Hát én csak new game-et nyomok....az erkélyen benyomom a kódot és már indul is--nem értem miért kellene mentés.
Lehet hogy az LMB-t betünek értetted a Left Mouse Button helyett? Meg gyorsan kell beütni...elsõre nekem se sikerült, de 3. próbálkozásra már be is jött (gyorsan--pontosan 😊)
Lehet hogy az LMB-t betünek értetted a Left Mouse Button helyett? Meg gyorsan kell beütni...elsõre nekem se sikerült, de 3. próbálkozásra már be is jött (gyorsan--pontosan 😊)
PSN ID.: Beegabor
sajna a magyar prince oldalon lévõ mentések sem a kódbeütéssel történtek. letöltöttem, vissza 33%ig, onnan ugrabugra a kapcsolóig, de nem nyitja. van vkinek olyan mentése 33%nál aminél az elején be van ütve a kód? közkinccsé kéretik tenni! ha meg nem, jó lesz priviben is a
[email protected] -ra
[email protected] -ra
Unlock Original Prince of Persia Room
Start a new game and while on the balcony of Farah's room, hold X and press SPACEBAR, LMB, E, C, SPACEBAR, LMB, C. Note that these are the default controls for POP.
na, átállítottam a profilom controlját defaultra, benyomkodtam, de ugyanúgy elölrõl kell kezdeni a játékot!! nem lehet ezt vhogy megkerülni? csináltam egy úgy profilt, de akkor is elölrõl kezdi. hogy csináltad, hogy 98%os mentés után 40%os van? azt gondoltam, talán mert a kóddal rögtön odarak. MINDENKÉPPEN végig kell addig újra játszani, és mi a garancia arra, hogy jól pögyögtem be a kódot, ha ezt nem jelzi semmi.lehet hogy megint eljutok odáig, aztán ugyanúgy nem tudom majd kinyitni a titkos ajtót!!!!! valyon a magyar prince oldalon a 40%os mentés már az elõre beütött kóddal van? mindjárt megnézem.remélem így van
Start a new game and while on the balcony of Farah's room, hold X and press SPACEBAR, LMB, E, C, SPACEBAR, LMB, C. Note that these are the default controls for POP.
na, átállítottam a profilom controlját defaultra, benyomkodtam, de ugyanúgy elölrõl kell kezdeni a játékot!! nem lehet ezt vhogy megkerülni? csináltam egy úgy profilt, de akkor is elölrõl kezdi. hogy csináltad, hogy 98%os mentés után 40%os van? azt gondoltam, talán mert a kóddal rögtön odarak. MINDENKÉPPEN végig kell addig újra játszani, és mi a garancia arra, hogy jól pögyögtem be a kódot, ha ezt nem jelzi semmi.lehet hogy megint eljutok odáig, aztán ugyanúgy nem tudom majd kinyitni a titkos ajtót!!!!! valyon a magyar prince oldalon a 40%os mentés már az elõre beütött kóddal van? mindjárt megnézem.remélem így van
hamster - nos, már végigjátszottam.
sztem ez egy extra-mega-hiper-super játék volt, az irányítás és a kamera volt néhányszor! problémás!
99% nálam, remélem a kettõben már ezt is megoldják.
igazából aki nem akar idegbajt kapni, annak a trainer ajánlom. sokkal élvezetesebb mint idegeskedni.
lehet még vmit csinálni benne végigjátszás után? úgy értem elölrõl kellene játszani ahhoz, és a kódokat a párkányon beütni hogy lehessen menni a prince...1-el? na most kipróbálom
sztem ez egy extra-mega-hiper-super játék volt, az irányítás és a kamera volt néhányszor! problémás!
99% nálam, remélem a kettõben már ezt is megoldják.
igazából aki nem akar idegbajt kapni, annak a trainer ajánlom. sokkal élvezetesebb mint idegeskedni.
lehet még vmit csinálni benne végigjátszás után? úgy értem elölrõl kellene játszani ahhoz, és a kódokat a párkányon beütni hogy lehessen menni a prince...1-el? na most kipróbálom
nos, bárkinek akinek gondja van vhol, és tud egy kicsit angolul, ajánlom ezt:
http://www.stratosgroup.com/guides/html/200401ppst/
http://www.stratosgroup.com/guides/html/200401ppst/
Ehhh..
http://www.rottentomatoes.com/g/PrinceofPersia-705498/overview.php
http://www.rottentomatoes.com/g/PrinceofPersia-705498/overview.php
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ELõrefutok-elrugaszkodok-nem kapom el-leesek-újratöltöm.
Lehet, hogy messzebbre kell elõrefutnom? Ide nem ártott volna egy másik kamera...
Lehet, hogy messzebbre kell elõrefutnom? Ide nem ártott volna egy másik kamera...
légyszi-légyszi!
2135-re vki. plíz!
kicsit pontosabban lehetne? nem vagyok már éppen kezdõ 93%-nál, de itt TÉNYLEG elakadtam! azon az oldalon amire elsõnek fekapaszkodik a zászlórúdról az a jobb, ugye? azzal szembeni fal magasabb mint a többi, de van rajta egy repedés amibe kapaszkodni lehet, az a bal oldal, ugye? van még egy párhuzamos fal középen, a vár belseje felõli oldalon magasabb mint a többi rézsút, de arra nem lehet rámenni, csak kapaszkodni az oldalán mint a többi falnak. légyszi írd már le hogy hogyan / honnan kell elkezdeni az elsõ ugrást hogy ne kapaszkodjon bele a szemben lévõ falpárkányba, mert sehogyan sem sikerül. a leereszkedés ugrálva már könnyû lesz, volt már ilyen korábban. egyébként én több secretet találtam mint amennyi a leírásban volt. miután ellopja a csaj a tõrt, és kiérünk a vár oldalába, ott is van egy.
Azt próbáltad, h elõre futsz a leszakadó deszkákon a falon?
<- Hamster ->
<- Hamster ->
Az elsõ jégcsapra mindig sikerül átugranom, onnan átforgpk, és hopp a következõ hídra, ami szintén leszakad. Arról nem tudom elkapni a következõ jégcsapot, a kamera is olyan szerencsétlen helyzetbõl mutat, hogy nem is igazán tudom, hol van az a jégcsap valójában. Falra felfutásból ugrással is próbálkoztam már...
A jégcsapokon úgy kell forogni, hogy háttal legyen a következõ jégcsap, és ugrás. Ahol fal van, és semmi más, ott a falhoz kell ugrani. Nem olyan bonyolúlt ez a rész.
<- Hamster ->
<- Hamster ->