2788
-
#2307 Sziasztok.
Az iránt érdeklődnék, hogy a játékban körbelehet valahogy nézni, mint a tomb raiderben, vagy csak annyit látok amit mutat??? Mert az kevés.
-
#2306 Nekem sem volt problémám a hanggal. Telepítsd újra a hangkártyát, attól független, hogy másnak van hangja. Ha ezután sincs akkor szed le valahonnan, mert megéri.
A friss driver nem oldotta meg a problémát, de azért kösz. Most megpróbálkozom a DIRECTX_9.0b játékvezérlő telepítését.
Hátha segít. Esetleg te is kipróbálhatod.
-
Rusy #2305 senkinek nem volt gond a hanggal?
marsu próbáld meg a legújabb video drivert feltenni... -
#2304 SEGÍTSÉG a játék a videó betöltések után vagy lefagy vagy kiugrik.
Mi lehet a baj??????????????????????
-
Rusy #2303 az a szomorú hogy a másik gépemen sincs hangja, tuti hogy valami a gémmel van de mi? -
Rusy #2302 már az nvidia logonak sincs hangja nemtudom miért -
Rusy #2301 most raktam fel a gémet, mert régóta megvan de még nem játszottam vele, de nincs hang nem tudja vqlaki miért lehet esetleg találkozott már vele valaki? ja a videóknak van tehát nem codec, csak a menünek, meg amikor elkezdek játszani magának a játéknak nincs... -
#2300 INNEN töltsd le az "all acces cheat"-et (ez egy végigjátszott POP:SOT mentései) -
jango fett #2299 Sziasztok egy kérdésem lenne mentéseket nem tudtok,hogy honnan lehetne letölteni elöre isk öszi a segitséget Jango
-
#2298 Hűség Forevaaaa -
#2297 Dehogynem - csak ez a játék már tavaly lefutott.
Nézd meg a frissebb játékok fórumait, azokban egy nap alatt akár több száz üzenet is jön. -
#2296 Nem naon jönnek az üzik a fórumba -
#2295 A kis fénycsóvákon használod a tőrt és az feltöltődik (a "nagy" fénycsóva szokott lenni a "Save") -
#2294 A f*szba!
Amúgy a fehér félkörök mitől töltődnek? -
#2293 Persze hogy fut csak az MX-et nem GF2-re értették, hanem GF4 MX440-re vagy 460-ra -
Prince007 #2292 Lehet hogy fut valahogy Mx-en de hogy? -
#2291 Na de vki azt írta hogy Analyzerrel jó Mx-szel is!
-
Prince007 #2290 AZ Mx Videokártya! -
#2289 Nekem GeForce2 MX kártyám van 3DAnalyze-t használok.
De a játék képe olyan mintha ködben lenne a betűk tiszták de a háttér homályos, játszhatatlan.
Mi lehet a problema? -
#2288 Lassítsd le az időt....alapbeállítás ha jól emléxem bal shift...ilyen zöld kör jelenik meg....ekkor át tudsz ugrani -
#2287 na, ma megint feltettem a játékos és: marha jó gém, főleg gamepaddal könnyű kezelni, imádom ezt a játékot -
Prince007 #2286 Trükk haszna:elszédül a Herceg. -
#2285 Elárulok egy trükköt: ha lengés közben a "megfelelő" iránygombot nyomod, akkor köríves lengés lesz belőle... -
Prince007 #2284 Pedig azt kell csinálni.Próbálj meg akkor elugorni a kötélről amikor elindul visszafelé így eltudod kapni.Utána jön a másik(az elötted lévővel kezd). -
retsam #2283 Hi!
SEGÍTSÉG, PLS!!! :D
Megakadtam ott, hogy kimásztam a hídból a kötélen át, és legyilkoltam minden szörnyet. Nah már most. Mit kell tenni abban a szobában, ahol csak tüske van alul, és egy nagy kötél középen, előttem fehér gomb, mellettem sárga? Az nem megy, hogy ráugrom, és visszaugrom, mert nem érem el a ktöelet... :( :( :( -
Prince007 #2282 Gratulálok!Akkor várjuk a 2 részt. -
#2281 Akkor várjunk aktívan! -
Roll #2280 Már be is léptem, és veletek együtt várom a második részt. -
#2279 Akor te is belépsz a "végigvittem a priszofperzsia sokat" klubba jeee -
Roll #2278 Megoldottam, hát tényleg leizzadtam. Röpke 2 óra alatt sikerült. Már lassan befejezem, 95%. -
Prince007 #2277 Annál jót fogsz izzadni. -
Roll #2276 Megoldódott egy gép újraindítással. És már megöltem a rohadtat.
Már 79%-nál vagyok, egy nagy csatánál. -
Roll #2275 Próbáltam úgy, hogy megdermesztem utánna hiába csapkodom.
Próbáltam úgy is hogy karddal csapkodom és amikor már lehajol, nem csapja le hiába ütöm. -
Prince007 #2274 Nem tudtad megölni?
Legalább tudsz rajta gyakorolni.
Lehet hogy egy bug?De mikor nem tudod megöni?Amikor tőrrel leszúrod? -
Roll #2273 A börtönben az utolsó emberrel mi a helyzet?
Nem tudtam megölni, hibás nálam a game? -
Prince007 #2272 Copy-Pasteval könnyű -
Roll #2271 Köszi, a gyors választ. -
Prince007 #2270 Így:Törd be a falat, majd a következőt is, és a következőt is. Menj vissza, át az új hidon. Ezen a részen van két tükör ugye. A középsőt hagyd békén, húzd el az útból, és a szélsőt húzd oda a középső helyére. Utána a két betört fal közöttit is húzd ki, úgy, hogy a fény kinyissa neked a nagy kaput. Menj vissza, át a három betört falon. A terem felé falfutással ugorj fel a falra, és onnan ereszkedj szépen le. Ha szereztél egy kis sérülést, orvosold egy kis vízzel. Menj be a kapun, és szerezd meg az új kardod -
#2269 Ahogy davidka is mondta: menj el az ajtók előtt és amelyiknél csobogást hallasz, azon menj be. Akkor megint kijössz egy ajtón, keresd tovább a csobogást és stb stb -
Roll #2268 Az ajtó még nincs nyitva, átugrottam a köteleken, és felmásztam, áttörtem a falakat, találtam még egy tükrüt, meghúztam egy ogyan kapcsolót, amitől elöjött egy átjáró, és az utolsó fal mögött van még egy kristály.
Honnan lesz itt fény??