Prince of Persia: The Sands of Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként sztem nem kell annyira óvni Farah-ot, csak ha vészes az életerõ-csíkja ... ügyes lány õ, sokat segít! Viszont helyes közel lenni hozzá a csatában, ketten mégis könnyebb! :-)
Nekem is ez volt idáig a legnehezebb csatám (The Death of a Sand King, kábé 2 napig szenvedtem vele. Én itt megtanultam azt a taktikát, hogy:
- amikor van lehetõség vízivásra, tedd meg, ha szükséges;
- az erõsebb ellenfelekbe azonnal beledöfni a tõrt (megfagynak), és szétszabdalni õket;
- nem folyamatosan kaszabolni a népet, hanem olykor keringeni egy kicsit, hogy ne másszanak rád túl nagy csoportokban.

Amit Prince007 írt, a falról rájuk ugrás ... ezt a képességet én még nem fejlesztettem ki, de biztos hatékony! :-)
No akkor errõl ennyit, mert elhagytam (pedig rengeteget szenvedtem ott, LOL!) ... mondjuk nagyon még nem mentem el, és nem is rohanok vele, sõt, túl gyorsan haladok, ez a baj. (Mingyá' a feléhez érek, de csak azért, mert direkt lassítom magam, és nem bánom, ha olykor 1-1 részt ismételni kell.)

Azé' megmondhatod, Andris ... vagyis súgd meg!! ;-)) Fõleg akkor érdekelne a klasszikus PoP1, ha lehet benne menteni ... :-)

Ha az oldalon ott volt az életerõ-csík, biztos azért nem tûnt fel eddig, mert nem tudatosult bennem, hogy ez az életerõ-csík! :-PP
Még egy tipp:ha kevés az életed harc közben rakd el a kardod és igyál vizet.

A herceg apjával csak a végén foglalkozz a zombikat falról elugrással intézd el és ne engedd a zombikat a lányhoz mert megölik.

Baromira elakadtam, pedig a játék elején vagyok.
14%-os mentés után, megtalálom a csajt egy íj van a kezében és ott egy csûrhe(apám a vezér), egyszerûen nem tudom õket kinyírni.
Van valami trükk??

Szia petúnai!

Ott volt az eddig is.

Mivel tudom, h PS2-n játszod "Eredetiben ;-)", ha még nem hagytad el a fürdõt, akkor van esélyed a POP1 elõcsalogatására. PS2-n a klasszikus POP1, ami anno megjelent PC-re. Érdekes, a régi játékot a PS2-n újra játszani. Szal', ha nem hagytad el, akkor tudok segíteni megtalálni a titkos ajtót, de ha már túljutottál rajta, akkor csak az újrakezdés segít.

<- Hamster ->

Bocsiii ... nem igazán követtem idáig ezt a Fórumot (sõt 1általán nem, tekintve, hogy csak pár napja kezdtem el a játékot), de akkor majd visszakeresek!
Ha emlékeim nem csalnak, errõl itt, a fórumon 3 oldalnyit beszélgettünk.

Sziasztok!

Egy dolgot szeretnék kérdezni (... bár fordítottam errõl egy kisebb szöveget, csak azt nem találom Hamster oldalán): a fõmenû "Features" pontjában a "Credits" opció mellett ott van a "Prince of Persia 1" is, ami egyelõre nem elérhetõ számomra. Ha jól emléxem, ehhez vmilyen titkos úton lehet hozzáférni ... vagy nem? PS2-õn játszom amúgy.

Természetesen nem a megoldást szeretném tudni - egyelõre -, hanem hogy valóban ilyen extra rejtett dologról van-e szó ... :-))

Ui.: Heeeem, csípem az új dizájnját az oldaladnak ... múlt héten még nem volt ott az életerõ-görbe, ha jól emléxem! ;-)
Hibás a crack... az eredeti játékkal már túl lennél a felén ;-)

most már megy csak pöttyös a képernyõ mi lehet a probléma

Be van crak-elvea játék és mikor elinditom akkor bejön az a film az elején és utána kilép a játékból mi lehet a hiba?

Hyder
9700 Pro, 9.0b

régebben játsuottam vele, de most uj telepítés volt angol winfosra es most nem megy...

ami azota mas lehet:

catalys 4.7, TAA, es asszem akkoriban meg csak sima dx9 volt, nem "b"

meg találn codec csomag zavarhat be, bár ez nem biztos

Steam: [HUN]Feriggno

Direct3d hiba, valamilyen textúrát nem tud létrehozni. Biztos, hogy 9-es DX-ed van? az elsõ sor második felében arra panaszkodik a gép, hogy nem tudta meghívni a DX9 D3D-jében a CreateTexture parancsot...
Ha ezt nem érted:
1. DX9-et kellene telepíteni;
2. A videokártyád nem DX9 kompatibilis, szerezz hozzá új drivert.

Hyder
tudja vki hogy mi lehet ez a hiba?:

PCTexture::Create() - Call to IDirect3DDevice9::CreateTexture() failed

és kivág a video után a desktopra =(

Steam: [HUN]Feriggno

zaki
LOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDdd

"melyik a fõkönyvtár?"
Ennyire primitív lények is élnek errefelé?
LOL a köbön!!!!!!!!!!!!!
Meg kell venni az eredetit, azzal nincs ennyi "baly".

Ennél is van egy durvább sztorim: Volt olyan ismerõsöm (barátnak nem nevezném, kicsit hülye ahhoz), aki KAPOTT egy EREDETI játékot a születésnapjára, másnap ment az email a fejlesztõknek (vagy a kiadónak, mittomén), hogy hibás a cédé, mert nincs rajta a krekk...

vigyori14
Elég egy fx5200?????? akkor mondjatok már 25E ig egy olyan kártyát amin a most megjelenõ nagy játékok is indulnak minimum grafikán se baj.

GeForce FX 5200-on tökéletesen megy a játék full grafikán.Az ára pedig jócskán 25 alatt van.De szerintem 25 ezerért találsz jobbat is.

vigyori14
Milyen videokarit vegyek 25E alatt hogy egy jó közepes grafikán menyen normálisan és ne szaggasson?

Feltettem egy új riportot, az új részrõl a Magyar POP oldalra.

<- Hamster ->

zaki
lol

Aminek te elnevezed installáláskor.

És a fõkönytárnak mi a neve?

A fõkönyvtárba kell helyezni a cracket.

A prince of persiaához kel e crack fix?
Vagya crack-et melyik mappába kell helyezni?

Ma megvettem a Platinum PS2 POP:TSOT-t.
Nekem megvan az elsõ kiadás is, így el tudom mondani, a most kapható Platinum 100%-ban megegyezik az elsõ kiadással, csak a külsõ borítót változtatták meg. A lemez festése, és a kézikönyv is ugyanaz, ezt alátámasztja, hogy az összes dátum 2003-as. Így aki lemaradt valamiért a megjelenéskor, a vásárlásról, vagy sokalta a 14-15-16 ezres vételárat (Én is sokaltam, ezért vásárolok külföldön, ott esetenként 5-6-7 ezerrel olcsóbb), az nyugodt szívvel sétáljon el az üzletbe, ugyanazt kapja.

Mielõtt lesavaztok, nem áll anyagi érdekem az eredeti játék népszerüsítéésben, de tisztességesnek tartom, így kifejezni köszönetemet a készítõk felé.

<- Hamster ->

Engem meg tízbõl kilencszer lökött le.De én már sebesülés nélkül is legyõztem

Tegnap elõtt, csak egyszer vetett le magáról, a többit beszívta az öreg. :-)

<- Hamster ->

Hajrá.Gyõzd le õket

Nekem itt is a berserker jött be :-)
Megnéztem a Mónika show-t a tévében, utána leülök játszani, jöhet húsz nagyvezír is!

Igen de legtöbbször kivédi és a földön kötsz ki.

Még egy kiegészítés az öreg legyõzéséhez (PS2):

Leghatásosabb, ha felfutsz rá, és a túloldalon megütöd a kardoddal. Ha betaláltál, az öreg, pirosan, és fehéren vibrál.

<- Hamster ->

Már kapható a játék PS2 Platinum változata Mo.-n.

<- Hamster ->

Folyamatosan védekezni kell, akkor simán legyõzõd az öreget.

<- Hamster ->

Solya
Dehogyis az öreg nem nehéz...legalábbis nekem könnyen ment

Én még azt tartom elég nagy hülyeségnek, hogy az introkat nem lehet megnézni bármikor. A végsõ introhoz végig kell szenvedni újra a fõellenséget. Pedig az elég nehéz dolog.

Hát ez nagy baromság! Ezért senki nem fogja újrakezdeni

Kiegészítve: ki lehet játék közben lépni, csak ha már továbbjutottál 33%-on, és késõbb szeretnéd megnézni, akkor nem enged be.

Csak akkor megy, ha nem visszatöltöd az állást, hanem új játékot kezdesz. A kar a fal felé kell mutasson. Ekkor hallod a rács felhúzódását, és 3-4 ütés után beomlik a fal. Tudom, mert nekem sikerült. (PS2)

<- Hamster ->

Nemtom, nálam egyikkel sem ment, pedig mindent a Nagy Könyv szerint mûveltem... de hallottam már, hogy csak akkor megy, hya odaérsz.
Fokozatválasztás: Egyik kezemben kóla,másikban billentyûzet :-)

<- Hamster ->

Még ebben a hónapban Platinum változatban kijön a POP Sands Of Time PS2-re.
Ára: 5.990.-
Kapható: Gondolom minden nagyobb Gamer üzletben, de a CDGalaxis-ban biztos.

<- Hamster ->

Seth
X-et nyomvatartod, majd space, bal egérgomb, E, C, E, Space, bal egérgomb, C

PSN ID.: Beegabor

Seth
bakker nemigaz...
az elején az erkéjen beírod a kódot(nemárt gyorsan) és egybõl odakerülsz

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
hogy lehet fokozatot változtatni? írd meg privibe
Tudom, hogy mindenkinek az agyára megyek már ezzel a secrettel, de nem értem. Tudom hogy 33%nál kapcsoló teljesen másik oldal a fal felé, és ütögetni ezerrel a falat, de nem megy. VLala írta, hogy pályaugrással nem megy. Most a pályaugrás azt jelenti, hogy beírok 1 kódot amivel rögtön ott leszek, vagy azt, hogy betöltöm a mentést? Akkor ez azt jelentené, hogy addig nem léphetek ki a játékból, míg el nem jutok a secretig? Vki help, plíz!

Sztem a kamerakezelésre gondol (amit meg lehet szokni), vagy arra, hogy nincs benne rakétavetõ :-) mint annak idején a Mafiából hiányolta valaki a plazmagránátot
Azért nagyon egyben van a játék, elkezdtem mégegyszer nehezebb fokozaton, majd figyelek a secretre.

Különben ez a játék is ragályos: hazafelé az egyik útépítésnél erõsen gondoltam arra, hogy átfutok mellette a falon...

tigeroo
mesélj a hibáiról