2788
  • rorr
    nekem is feltünt vazeg! de csak az egyik befejezésben!
    valahogy folytatni kell majd....
  • tigeroo
    Kivittem a perzsát baszameeeeeeeg
    A végső animban lehetett látni farahot!!
    Amikor az az élőholt vagy ki felveszi a koronát, farahot lehet utána látni, felfeszítve! megpróbálom kishotolni!!! de komoly! csak nekem tünt fel?!
  • Rusy
    Valaki segítsen rajtam please még mindig nincs hangom a játék alatt, senkinek nem volt ilyen problémája? valószínű a kurva codec de hiába távolítom el akkor se jó...
  • koppim
    Sziasztok!

Hogyan lehet aktiválni a prince 1,2 részeket?
    Állítólag ha végigvittem a játékot, akkor egy titkos kapcsolóval lehet aktiválni.
  • Prince007
  • stone
    Na csak végigtoltam, nem hagyott nyugodni a liftes rész. Nagy mákom volt mert semmi extrát nem használtam és úgy sikerült hogy nem a csajszi közelében álltam közvetlen de nem is nagyon távol tőle hanem a lift közepén kb. és így közbe segített a nyíllal. Nem mondom, mégegyszer nemigen tudnám, így is vagy ötödjére jött össze.
    A vége már gyerekjáték a lifthez képest.
    Köszi a segítségeket:)
  • stone
    ÁÁÁÁÁ, nem megy:(
    Lehet az a baj hogy az utolsó félholdam nincs tele mert játék közben nem szedtem össze a tőrrel egy kisfényt.
    Ezt így simán képtelenség megcsinálni, ha a csaj közelében maradok akkor meg méghamarabb lenyomják, ha meg odafutok mikor segítséget kér akkor még véletlen sem fordul afelé az ellen felé ez a köcsög aladin.
    Húzta volna anyjába a f*****, aki ezt a részt kitalálta ebben a játékban pedig eddig nagyon jó volt, de húszadjára már nincs türelmem belekezdeni, talán majd eccer...
    Bye
  • stone
    Köszi, megpróbálom.
  • Prince007
    Néhány tipp: Maradj csata közben Farah közelébe mert könnyen lecsapják.
    Használj minnél több mozdulatot:Falról elugrás,fejre fölmászás.
    Csata közben gyorsan rakd el a kardod és menj a kúthoz így ha sikerül sokkal mehet föl az életed.
  • Prince007
    Nem az a sima lassítás:
    Lassítás:Nyomd le az R gombot röviden és lelassul az idő(egy fehér félgömb)
    Visszatekerés:Tartsd nyomva az R gombot ameddig kell(egy sárga gömb, max. 10 másodperc)
    Idő megállítás:Vegyél fel védekező poziciót(tartsd nyomva a jobb gombot)és nyomd meg az R gombot,ezután a kurzorgombokat és a támadást használva(bal gomb)üsd az ellenséget(a fehér és a sárga köröknek mind tele kell lennie).
    Remélem tudtam segíteni.
  • stone
    Köszi srácok de az idővisszatekeréssel semmit sem érek se a fehér félholdakkal (zöld kör telik, lassítás), se a sárga pontokkal amikor vivisszatekeri.

Nekem erre lenne szükségem, talán ez segít:
    The Power of Restraint: le "fagyasztja" az ellenfeleket az időben míg mi vidáman mozoghatunk.

Ennek mi a kombinációja? Vagy ez a zöld körös verzió?
  • Prince007
    Menj védekező állasba és nyomd meg az R billentyűt.A sárga és a fehér gömböknek is tele kell lenniük!
  • ibrik
    Ja és nem árt a csajszi közelében maradni, mert igaz, hogy jól dolgozik az íjjal, de ha többen körbeveszik a homokdémonok közül, akkor...
  • ibrik
    Használd a kis tőrt - ha nem változtattál semmit, akkor azt az "R" billentyűvel teheted.
    Egyébként - a pontosság kedvéért - nem az időt fagyasztja, hanem vissza tudsz menni néhány pillanatot az időben.
  • stone
    A liftes jelenet durva
    A csajt mindig hülyére verik:P, én még túl is élném egyedül de a ribi csak kolonc, mi a trükk hogy lehet megcsinálni?
    A fagyasztásra nem tudok rájönni, anélkül meg nincs időm a csajjal foglalkozni.HLp plz.
  • stone
    Hogy lehet lefagyasztani az időt?
  • Prince007
    Aha ott aztán kell ütni(én lefagyasztottam az időt és megöltem gyorsan 8 zombit).
  • Vlala #2330
    Berserker mód rulez, kell hozzá egy tévé, egy vidám, aktuális talkshow, utána leülni PoP-zni. Megy, mint a parancsolat... a liftes jelenetnél (81% nélkülözhetetlen!
  • stone
    Thx! Már 65% egy marék gyógyszerrel:)
    Mostmár nem hagyom félbe.
  • Prince007
    Sok sikert!
  • stone
    Igen, de ha a falnál álsz például közvetlen háttal akkor csak előről tudod magadat nézni, mert a hátad mögé nem megy a kamera, ilyen baromságot nem láttam még egyik játékban sem:P
    Megoldhatták volna úgy pl. mint a Silent Hill 3-ban.
    Na mindegy majd valahogy végigkinlódom.
  • Prince007
    Nem.A kamerabeállítást te is tudod változtatni az egérrel.Engem a játékban nem nagyon zavart a kamera,bár tény hogy nem a legjobb.
  • stone
    áááááááááááááá!
    Ezeket a kameraállásokat nem fogom bírni sokáig idegekkel. 53%-nál járok ahol a falak tetején kell balettozni a madarak társaságában akik úgy támadnak hogy nem is látom őket a fos kameraállás miatt, nameg csomószor melléugrok emiatt. Így elbaszni egy ilyen jó játékot ily
  • stone
    Nem akadozott?
  • Prince007
    Igen.
  • stone
    Full grafikán nyomtad az fx5200-esel?
  • Prince007
    Kettöszőr.Elsőnél ugye ismerkedédés a játékkal,történettel(lassan vittem végig mivel néhányszor elakadtam).Másodszor pedig már kitapasztaltam a trükköket és jobban (és gyorsabban)vittem végig mint először.
  • stone
    Az szép "100% 6 óra alatt", hányszor vitted már végig?
  • Prince007
    De én még mindig játszok vele.(100% 6 óra alatt).
  • stone
    Üdv.
    Én billentyüvel és egérrel nyomtam azt is és volt párszor olyan hogy a kamera beleállt a falba és nem láttam semmit, de azért a pop-nál durvábban kijön ez mert elég ugrálós:)
  • maxius
    Nem, a Bg&E-ben nem volt semmi para a kamerával.
    egyébként ekléggé hasonlít a 2 játék csak a korosztály más
  • stone
    Senki sem tolja a gamet?(46% 6 óra alatt:)
    Egész jó csak a kameraállások el lettek b*szva, valszeg azért mert konzolátirat, ez volt a Beyond good and evilnél is:P
  • stone
    Kell még törés?
  • deicide
    Help..help:)

Törés kellene valahonnan....mert a Deviance tartalma..nem ok....!!:(((

Help..help...help...:))
  • nokamiki
    Ezt most nem igazán értem! Ott vagyok a tükörnél azt aztán forgathatom akármerre! Vagy te melyikre gondolsz mert én arra amelyik a prizma alatt van és azt aztán akármerre forgathatom! Na és melyik oszlopok?
  • Hamster
    Először át kell jutni az oszlopok segítségével. A túloldalon átforgatod a tükröt. Ekkor a fénysugár, a fali jelhez jut, és ekkor jönnek ki a kövek a falból. Itt simán át tudsz majd jutni.

<- Hamster ->
  • nokamiki
    Hali!
    Van egy olyan gondom hogy Xboxon játszom a játékot és mikor a tükrös terembe érek ahol több szinten kell feljutni és a szobron elfordítottam és a tükrökkel meg a prizmával leviszem a fényt a könyvespolcos szinthez ahol van egy fix forgatós tükör ami átviszi a másik oldalra a fényt. Nekem pedig át kellene jutni a másik oldalra a kövek segítségével amik a falból jönnek ki csak az a baj hogy nem jönnek ki és teéjesen tanácstalan vagyok!
    Remélem mindenki ért mindent ha nem akkor kérdezzetek!
    Kössz!
  • marsu
    igen körbe nyomd le az F billentyűt.

Még jó hogy ilyen segítő készek vagytok.
  • ibrik
  • marsu
    Prince of persia The sands of time Full saves