Prince of Persia: The Sands of Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, ma megint feltettem a játékos és: marha jó gém, fõleg gamepaddal könnyû kezelni, imádom ezt a játékot
Boldog Karácsonyt!
Trükk haszna:elszédül a Herceg
.
.
Elárulok egy trükköt: ha lengés közben a "megfelelõ" iránygombot nyomod, akkor köríves lengés lesz belõle...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Pedig azt kell csinálni.Próbálj meg akkor elugorni a kötélrõl amikor elindul visszafelé így eltudod kapni.Utána jön a másik(az elötted lévõvel kezd).
Hi!
SEGÍTSÉG, PLS!!! 😄
Megakadtam ott, hogy kimásztam a hídból a kötélen át, és legyilkoltam minden szörnyet. Nah már most. Mit kell tenni abban a szobában, ahol csak tüske van alul, és egy nagy kötél középen, elõttem fehér gomb, mellettem sárga? Az nem megy, hogy ráugrom, és visszaugrom, mert nem érem el a ktöelet... 😞 😞 😞
SEGÍTSÉG, PLS!!! 😄
Megakadtam ott, hogy kimásztam a hídból a kötélen át, és legyilkoltam minden szörnyet. Nah már most. Mit kell tenni abban a szobában, ahol csak tüske van alul, és egy nagy kötél középen, elõttem fehér gomb, mellettem sárga? Az nem megy, hogy ráugrom, és visszaugrom, mert nem érem el a ktöelet... 😞 😞 😞
Gratulálok!Akkor várjuk a 2 részt
.
.
Már be is léptem, és veletek együtt várom a második részt. 

Akor te is belépsz a "végigvittem a priszofperzsia sokat" klubba jeee
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Megoldottam, hát tényleg leizzadtam. Röpke 2 óra alatt sikerült. Már lassan befejezem, 95%.
Annál jót fogsz izzadni
.
.
Megoldódott egy gép újraindítással. És már megöltem a rohadtat.
Már 79%-nál vagyok, egy nagy csatánál.
Már 79%-nál vagyok, egy nagy csatánál.
Próbáltam úgy, hogy megdermesztem utánna hiába csapkodom.
Próbáltam úgy is hogy karddal csapkodom és amikor már lehajol, nem csapja le hiába ütöm.
Próbáltam úgy is hogy karddal csapkodom és amikor már lehajol, nem csapja le hiába ütöm.

Nem tudtad megölni?
Legalább tudsz rajta gyakorolni
.
Lehet hogy egy bug?De mikor nem tudod megöni?Amikor tõrrel leszúrod?
Legalább tudsz rajta gyakorolni
.
Lehet hogy egy bug?De mikor nem tudod megöni?Amikor tõrrel leszúrod?
A börtönben az utolsó emberrel mi a helyzet?
Nem tudtam megölni, hibás nálam a game?
Nem tudtam megölni, hibás nálam a game?
Copy-Pasteval könnyû

Köszi, a gyors választ.
Így:Törd be a falat, majd a következõt is, és a következõt is. Menj vissza, át az új hidon. Ezen a részen van két tükör ugye. A középsõt hagyd békén, húzd el az útból, és a szélsõt húzd oda a középsõ helyére. Utána a két betört fal közöttit is húzd ki, úgy, hogy a fény kinyissa neked a nagy kaput. Menj vissza, át a három betört falon. A terem felé falfutással ugorj fel a falra, és onnan ereszkedj szépen le. Ha szereztél egy kis sérülést, orvosold egy kis vízzel. Menj be a kapun, és szerezd meg az új kardod
Ahogy davidka is mondta: menj el az ajtók elõtt és amelyiknél csobogást hallasz, azon menj be. Akkor megint kijössz egy ajtón, keresd tovább a csobogást és stb stb
Az ajtó még nincs nyitva, átugrottam a köteleken, és felmásztam, áttörtem a falakat, találtam még egy tükrüt, meghúztam egy ogyan kapcsolót, amitõl elöjött egy átjáró, és az utolsó fal mögött van még egy kristály.
Honnan lesz itt fény??
Honnan lesz itt fény??
Ha nagyonnagyon visszaolvasol akkor valahol le van írva pontosan hogy hanyadik és melyik irányba kell menni sorrendben.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Megmondaná nekem valaki hogy 83%-nál, mikor beugrik a gyerek egy koporsófedél mögül elõkerülõ aknába, és vagy 500m-t futkos lefelé egy körkörös lépcsõn mire egy kör alakú szobába ér és kiabál a Szarah-ért melyik ajtón kell bemenni, mert én sorra próbáltam mindet jobbról, balró de egyik se jó. Gondolom valami olyasmi lehet a megoldás hogy elõször ott kell befutni ahol nem a bejárathoz hanem 2 ajtóval alrébb jövünk ki, de hogy?
Le?Az ajtó már nyitva van(ami mögött a kard van)?Ha nem akkor arra amerre a jelhez mentél(három kinyúló padló)Az egyik padló végén van egy kötél arra ugorj rá.
Erre már rájöttem közben, de utánna hova kell menni?
Nem tudok lemenni. Merre menjek?
Nem tudok lemenni. Merre menjek?
A Világító ízére rendesen húzd rá a fényt mert nincs rajta.Ha rendesen odahúzod akkor megvilágítja az alatta lévõ tükröt az pedig a jelet.
Sziasztok! Eljutottam 69%-ig, de most megakadtam. Mit kell csinálni?

Már rájöttem. Szinte kiszúrta a szemem.
Ki tudsz venni képet Print Screennel is,csak a képet a fõkönyvtárban menti el.
Húzd a gombra a szobrot.
Próbálok képet kivenni, de nem sikerül.
Miért nem lehet print screen-el?
Miért nem lehet print screen-el?
Nem ott járok.
Valami kar nincs a közelben, amit ki kell húzni a falból? Ezek egyben idõzítõk is szoktak lenni. Bár konkrétan már egyik részére sem emlékszem a játéknak, de az ilyenek úgy szoktak mûködni néha, hogy a kihúzással nyílik a továbbjutáshoz a kapu, de a kar utána folyamatosan visszahúzódik a falba, ahogy a kapu is visszacsukódik lassan. És neked a becsukódás alatt oda kell érned és átmenned az ajtón.
Már megint bénázok, a második 33%-os mentésnél, rálépek a sárga kõre és idõre kell átmennem egy adakálypályán, ahol lengõ fa csapkodja az emberkémet.
Hiába igyekszem a másik kapu már zárva van. Hiba nélkül pillanatok alatt átérek, de zárva.
Hiába igyekszem a másik kapu már zárva van. Hiba nélkül pillanatok alatt átérek, de zárva.
Én csak simán kaszabolni szoktam õket, aztán egyszer csak végük van (hamarabb, mint nekem, LOL!) ... ami akkor kockázatos, ha sokan vannak. Mondjuk Te nagyjából az állatkertben lehetsz, ott pedig olyan 5-6 darab van, ha jól emléxem ... :-)
De érdekes megoldás, amit Prince007 írt, én is ki fogom próbálni!
De érdekes megoldás, amit Prince007 írt, én is ki fogom próbálni!
Védekezz és amikor elpattannak a kardodról üss egyet.
Sziasztok!
33%-os mentés után a madarakra van valami taktika?
Nincs sok életem és ezek a dögök kinyírnak mindig.
33%-os mentés után a madarakra van valami taktika?
Nincs sok életem és ezek a dögök kinyírnak mindig.
A kutakat meg kell keresni mert el vannak rejtve(21 %-nál a toronyban is van egy)
A rúdról ugorj a falra és onnan a másik rúdra.
A rúdról ugorj a falra és onnan a másik rúdra.
21%-os mentésnél járok. (climbing tower)
Elkezdtem csöveken ugra-bugrálni, de nem tudom, hogy hogyan tovább, mert az egyik egymás fölött van.
Vagy nem is arra kell menni?
Elkezdtem csöveken ugra-bugrálni, de nem tudom, hogy hogyan tovább, mert az egyik egymás fölött van.
Vagy nem is arra kell menni?
Na sikerült srácok. Köszi a hasznos tippeket.
De itt nincs kút! Vagy csak nem látom?
81 % ha teljesen fel van töltve a tõr (tehát minden szempontból) akkor jobb egérgombb + r betû és akkor lefagy minden elle, te meg hipergyorsan nekik ugorhacc...
én trainerrel játszottam végig, és még így is hosszú és izgi volt. pont a fater elleni küzdelemben ment el a kedvem, nem tudtam cheat nélkül kinyírni.egyébként meg a már tárgyalt billkombóval bármikor elõhívható a pop1, kezd egy új profillal új játékot, és a legelején pötyögd be a kódot.ua jutsz mint játék közben, és nem maradsz le semmirõl, mert semmire sem jó és csak az elsõ pálya van lemodellezve de ott sem lehet semmit csinálni
Prince007:
Igaz, olykor rosszul céloz szegény lyány, de amekkora zsivaly van ott egy-egy rázósabb esetben ... LOL!
Már gondoltam rá, hogy most már be kéne gyakorolni a falról ugrást is ... :-))
Ami a védekezést illeti ... hát nem tudom, én ritkán használom. Jobban bejött idáig ezt kihagyva fõleg a vízivás + sok rohangálás ... így elég könnyen meg lehet úszni a csatákat!
Különben a tárgyalt Homokkirály-csatában én nem is koncentráltam arra, hogy õ maradjon az utolsó ... egyszerûen így jött ki - mikor végre sikerült!! :-))))
Igaz, olykor rosszul céloz szegény lyány, de amekkora zsivaly van ott egy-egy rázósabb esetben ... LOL!
Már gondoltam rá, hogy most már be kéne gyakorolni a falról ugrást is ... :-))
Ami a védekezést illeti ... hát nem tudom, én ritkán használom. Jobban bejött idáig ezt kihagyva fõleg a vízivás + sok rohangálás ... így elég könnyen meg lehet úszni a csatákat!
Különben a tárgyalt Homokkirály-csatában én nem is koncentráltam arra, hogy õ maradjon az utolsó ... egyszerûen így jött ki - mikor végre sikerült!! :-))))
A fejen ugrálás is jó taktika de a Kék ruhásokon nem mûködik õk lelöknek és a földre kerülsz
A megoldás:
Berserker mód!!!
Nekem (viccen kívül) ez jött be: Nézd meg a Mónika showt, aztán kezdj el játszani. 81%-nál lesz még egy liftes rész, ahol akár videóról többet is meg kell nézni elõtte :-)
Tõlem is tipp:
Védekezz, amikor ütnek, így nem sérülsz annyit (jobb gomb, ha jól tévedek)
Ha földön vagy, szintén védekezés, mert könnyen ottmaradsz. Ne maradj sokáig lent, mert körédgyûlnek, és nem lesz idõd felállni két csapás között.
Ha körbevettek, van olyan homokszörny, amelyre fel lehet mászni, és hátulról kettéhasítani. Asszem a bordó ruhásoknál lehet jó taktika.
A papával tényleg csak akkor éri meg foglalkozni, ha már nincs más, mivel naygon leköt.
Még egy felesleges tipp:
A végén ne nézd a családi hovatartozást, nem vagy Te Lüke Skywalker... Üsd-vágsd nem apád! (de.)
Berserker mód!!!
Nekem (viccen kívül) ez jött be: Nézd meg a Mónika showt, aztán kezdj el játszani. 81%-nál lesz még egy liftes rész, ahol akár videóról többet is meg kell nézni elõtte :-)
Tõlem is tipp:
Védekezz, amikor ütnek, így nem sérülsz annyit (jobb gomb, ha jól tévedek)
Ha földön vagy, szintén védekezés, mert könnyen ottmaradsz. Ne maradj sokáig lent, mert körédgyûlnek, és nem lesz idõd felállni két csapás között.
Ha körbevettek, van olyan homokszörny, amelyre fel lehet mászni, és hátulról kettéhasítani. Asszem a bordó ruhásoknál lehet jó taktika.
A papával tényleg csak akkor éri meg foglalkozni, ha már nincs más, mivel naygon leköt.
Még egy felesleges tipp:
A végén ne nézd a családi hovatartozást, nem vagy Te Lüke Skywalker... Üsd-vágsd nem apád! (de.)
Sokat segít de néha a zombik helyett engem talál el.
Igen hatékony.Menj a falhoz nyomd meg kétszer az ugrás gombot utána csapj le kétszer és a zombi máris a földön fekszik.Ha pedig a falról elugorva ütsz egyet a zombira és utána a tõrrel szúrsz, a Herceg felszúrja a zombit a tõrre!