2788
-
hunbalee #2788 E3 2021: Jövőre csúszik a Prince of Persia-remake -
hunbalee #2787 Újra elhalasztották a Prince of Persia remake-et, és úgy tűnik, jó ideig nem számíthatunk rá -
hunbalee #2786 "A Ubi Store legutóbbi frissítése alapján a Remake-et PS4-en vagy Xbox One-on megvásárolva ingyenesen jár a játékosok számára a next-gen frissítés is. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az újabb generációs konzolokon még komolyabb látványvilágra számíthatunk, vagy mindössze egy egyszerű portolásról van szó" -
hunbalee #2785 -
steweee #2784 sztem szuperül néz ki. hál istennek ezek a remékek a legjobbkor jönnek.
mindig szeretek nosztalgiázni a régi élményeken felújított köntsben
nyilván erősebb a gép azóta, javítják a grafikát, és egy nagy szupcsi tévén nyomom.
másodjára is jó lesz a hangulata ! -
Beni521 #2783 Nem az a baj, hogy meseszerű az art style, hanem h PS3 korabeli. A Kena Bridge of Spirits is meseszerű, mégis százszor szebben néz ki. Remélhetőleg a reakciók hatására a megjelenésig még csiszolnak rajta.
Utoljára szerkesztette: Beni521, 2020.09.11. 12:03:34 -
caps lock #2782 Ellenkezőleg. Épp azért tetszik mert a graf megtartja az eredeti "mesés" kinézetét. Ez illik hozzá a legjobban. Elvesztené számomra a varázsát ha túlrealizálnák. -
#2781 Szerintem nem, én várom amint megfelel nekem az ára megszerzem majd. -
JonasSandor #2780 Szerintetek is undorító? -
#2779 -
#2778 The Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake Has Leaked On The uPlay Store
-
JonasSandor #2777 Idevele most azonnal nem 21-ben. -
#2776 Steam akció. SOT 2,49 EUR
2,49 EUR -
Steve Q #2775 Nem értem, mit kell rinyálni, mindegyik PoP simán végigjátszható, én túl vagyok az összesen, a Forgotten Sands nekem kissé túl egyszerű is volt. Kimaradtak belőle a WW-s "a gólem nyakába ugrok és a kezei elől ugrálok, míg el nem fárad és akkor gerincendöföm" féle mókák. -
#2774 hát az lehet, de a 20+ is el játszik vele :D -
syberia2 #2773 Ez az amit még a 12 alatti korosztálynak csináltak:D:D -
Ry0K3N #2772 A legviccesebb hogy ez a legkönnyebb PoP rész :D -
#2771 megértem :D -
syberia2 #2770 ötsikém
ha nem megy valami ne kezdjed el fikázni a játékot, valószínűleg már nem egy embernek sikerült végigvinnie. Ha az az egy elem nem megy akkor neked talán nehéz a játék, de letöltesz mentést hozzá legrosszabb esetben -
#2769 ilyenkor bánom a nickem -
#2768 looser -
#2767 hmmm valamelyik játékban azt hallottam ha nagyon nehéz a kihívás csak meg kell nyomni egy gombot ami automatikusan a következő platform részig megcsinálja a játékot... hmmm az ilyen gyökerek miatt találhatták ki.... -
Beni521 #2766 ahoz nem kell prónak lenni h felugráljon egy szoborra, ez nem casual hanem gyökér -
#2765 casual playerből van, mit vársz???? -
syberia2 #2764 bazd ennyire nem lehetsz hülye csak egy gombot kell nyomogatni-.- -
#2763 azért mert nyomoronc vagy ne a játékot szidd.... ha a tőr ért mászol kkol akkor javallott hogy a wallkicknél nyomd az iránxt vagy gyakorold ennyi -
#2762 A létező legnagyobb szarrakás a POP közül. Lehetetlen fölmenni a szobornál! Kb. 1 órát cseszekedtem! Hibás kivitelezetlen szar! Soha többet régi POP! -
#2761 Ilyen idétlen egy irányítást! Az elején mikor egy nagy kőszoborra kell felugrálni az, hogy kivitelezhető? Írja ugyan mit nyomjak de nem jut föl soha! Mi a kombináció valaki tudja? Forgotten Sands-be egyértelműen jó volt az irányítás! -
sanyi150 #2760 "Hali. Nekem az a baj hogy ha elkezdek mozogni akkor egyszerüen beszaggat a game és még egér mozgatásnál is olyan mintha föld rengés lenne. Mi lehet a baj? windows Xp-m van"
Nekem is ez volt problémám, de szerencsére van megoldás
Ki kell kapcsolni (Disable) a V-SYNC opciót a menüben. Options/Graphics/Advanced
Egyéb javaslat. A szélesvásznú monitorok által támogatott natív felbontások eléréséhez érdemes használni az Universal Widescreen Patcher programot. -
#2759 amugy nem emlékeztem hogy ennyire bugos lenne. a liftes harc-rész után amikor felérnek a vezírhez, mutatják hogy beszállnak előtte 2en egy kis liftbe. na a herceg meg leesett a liftből, az átvezető lemegy, majd ott vagyok a nagy lift-teremben. mondom anyád. töröltem is a gecibe. pedig minden évben elővettem eddig, kedvenc játéktrilógiám kb. -
#2758 nyomod a védekezést és csak 1 pillanatra kell megnyomni az R-t
ha nem megy akkor nemtom -
#2757 hát sztem csak utál a játék, bár lehet hogy YOU ARE DO IT WRONG -
Beni521 #2756 Hi all, elkezdtem megint sands of timeolni a film hatására. A tutorial nál nem csináltam meg a mega freeze-t az baj? Mert azóta sokszor előfordult h teletöltődött sand tankom is és power tankom is, és ugyanannyi power tankom van mint sand tank, és nyomom a védekezést + időlassítást úgy ahogyan kéne de csak hadonászik egyet a karddal. Jó gondolom akkor csak nlhány helyen lehet. Viszont 100% -ra biztos h a híd leeresztésnél 50% körül tudtam mega freeze-elni most viszont nem! vki tud vmi megoldást mit csinálok rosszul vagy szimplán utáll a játék? -
38tibi38 #2755 Rendben.Köszönöm:) -
#2754 esetleg úggy lehet hogy túl jó a géped..... -
#2753 bár nálam teljesen jól műjk9ödik a játék 64 bites Win 7-en, 4 magos Intel Q9400 procival és DX11-es HD 5770 kártyával. -
#2752 attól függ milyen géped van. nyilván valami inkompatibilitási problémád lehet. többmagos AMD procikkal szoktak gondok lenni. -
38tibi38 #2751 Akkor hogy lehet hogy az Ac2-t Mw 2-t viszi szaggatás nélkül?:OO A hülye válaszoktól megkimélni. -
#2750 szerintem dobd ki a gépedet az ablakon és nem fog szaggatni. -
38tibi38 #2749 Hali. Nekem az a baj hogy ha elkezdek mozogni akkor egyszerüen beszaggat a game és még egér mozgatásnál is olyan mintha föld rengés lenne. Mi lehet a baj? windows Xp-m van