236
  • Taranov
    nem lol, ha kiveszi, szívtál.
  • Taranov
    nagyon business class a gondolkodásod, de nem jön be, mert nem így kell felfogni, hanem úgy, hogy ha 7000 az adsl, és a vodanet 6000, akkor azoknak, akik csak emileznek, jobb a vodanet, mert az olcsóbb.
    Márha 1000 ft számít. én nem tudom ki hogy van vele
  • Taranov
    Akkor menjünk az autós topikba.

Nem igaz, az a pénz tesz ANYAGILAG GAZDAGGÁ, amit megkeresel, mert ha a bankban van a pénzed, még nem lesznek jók a körülményeid.
    Inkább az a pénz tesz gazdaggá amit elköltesz, mert gazdagnak lenni azért jó, mert lesznek olyan dolgaid, amiről a szegényebb emberek csak álmodnak.
    Ha veszel egy Chryler 300 M-et például :))) akkor annak örülsz, hogy az van neked, nem annak, hogy ha nem veszed meg, és ülsz a pénzeden :)

off topik vége.

Ja, és még valami.
    Mazda B2500-at BMW helyett??
    Legalább vmi komfortosabbon nem gondolkoztál?

off topik vége
  • Botond #146
    én nem is értem igazándiból ki a célközönsége ennek a skydslnek,mert nem létezik,hogy ez vkinek megéri...ki a cég aki falun székel,hatalmas adatforgalmat bonyolít(többnyire lefelé ofc),és ki tud gazdálkodni 13-14-15ezeret skydslre+telcsiszámla matávnál mondjuk 30k,de gondolom inkább bérelt vonalban gondolkodnak ami 50től indul,van ilyen legalább egy az országban?LOL
  • Taranov
    Azért mondom. Vagy 300 000 is lenne.
    Kiszámolom mennyi.

Átlagosan egy 330 000 Ft lenne nekem. Lol :))
    Olcsóbb akkor a modemes sokkal.
  • Xboxman
    Lol és mi van ha a Matáv kiveszi a proxyt?Akkor elfelejtheted a vodkát hozzá és van egy havi 16500Ft-ba kerülő szemeted(nembeszélve arról ,hogy a belépési díj sem túl olcsó)!Aztán ha a vodka megint csökkent az adatforgalomból(mert ugye 1-2évre kötöd a szerződést ami egy ilyen félmegoldásnál baromi sok)szintén feldughatod...
  • Botond #143
    384kbit adsl 7ezer,56kbit vodanet akkor 1500 max
  • Botond #142
    nem az a pénz tesz gazdaggá,amit megkeresel,hanem amit nem költessz el :-) ezt tanuld meg,még hasznodra lehet :-)...mazda b2500-t btw,de ez nagyon offtopic :-)
  • Laalee
    mivan beragadt valami? ez legalabb a 4. komment 6000 ft ingyennet :D LOL
  • Botond #140
    2giga 30ezer,3giga 47ezer,benne van a hírben...és 1giga+1byte is már 30ezer...
  • Taranov
    Milyen pick-up-ot?
  • Taranov
    ne viccelj az 500-1000 Forinttal, nevetséges vagy. Mondom, a 7-es BMW ellenére 100 forintokban gondolkodsz, és ez nagyon primitív dolog.
  • Taranov
    30 at???
    Nekem drágább lenne, mint a modemes.
    Most mikróm van, de havonta szokott lenni kb. 20-30 giga forgalmam.
  • Botond #136
    adsl 7ért ingyen van,ebben egyetértünk,de vodanet-et technikai szempontból viszonyítva ehhez,az árat arányosan képezve a korlátlan vodanetért mondjuk el lehetne kérni 500-1000forintot,és ezért akarnak 30at kérni,az a gond
  • Botond #135
    gépelési hiba tönkelegek,soz
  • Botond #134
    kinn van brüsszelbe a nato hq-n,ilyen katonadiplomata
  • Botond #133
    nekem meg van pénzem 7es bmwre :-) bár most egy pickupot vettem inkább,és nem is azt mondtam,hogy sok havi 7ezer pénz,hanem azt,hogy RELATÍVE sok,értsd ez alatt az itthoni szolgáltatások árát és minőségét/megbízhatóságát figyelembe véve vodanet 6kért is drága,és a tipikus falusi célközönség nem keres annyit mint pl én(igaz az én családom kb egy fél megyét birtokol...),és nekik is ugyanolyan joguk van internetezni havi 10-12kért mint a városiaknak,magyarországon az a furcsa heylzet állt elő,hogy nemre/fajra/vallásra/bőrszínre nem lehet embereket megkülönböztetni,csak lakcímre...de az EUba nem vesznek be,ha nem lesz a dialup korlátlan havi fix díjért,szal az legképsőbb jövő májusban lesz,addig meg elvagyok a reggeli levelezéssel(az is csak azé kell,mert szüleim ugye külföldön vannak,és az email a legolcsóbb,mlég így is)
  • Taranov
    Faterod a katonaságnál dolgozik?
  • Taranov
    Nekem nincs pénzem 7-es BMW-re :(((
    Nem vagyok egyébként különösen gazdag, de szerintem 7 ezer forint alatt tényleg lehet mondani, hogy ingyen van a net, mert az ADSL 7-8 ezer forinttól indul, de hát sajnos kevés helyen kiépíthető.
  • Botond #130
    honvédségi-díjcsomagom van,az az optimum operdíjának,és havidíjának a fele+ugyanúgy van sávos kedvezmény benne,csak alacsonyabb sávokkal nagyobb kedvezményekkel(fateré a cucc igazándiból,de ő kinn van külföldön,szal én nyomulok vele)
  • Taranov
    Botond! Milyen csomagod van a Pannonnál?
    Nekem Optimum, nem 5 és 25 Ft közötti, de azért elég jó, és a havidíj fele lebeszélhető, és a Pannont elég korrekt cégnek ismertem meg.
  • Botond #128
    igen igen,kilóg a seggem a gatyából,de ha nagy leszek én is ilyen szeretnék pénzes kisköcsög lenni,aki oszthatja az észt a szegény népeknek,hogy nem kell itt filléreskedni,én havi 62milliárdot keresek,majd csak ti is kigazdálkodjátok a 2 minimálbérből vhogy a 7es bmwre valót LOL
  • Botond #127
    hát nekem mobilpercdíjaim az 5 és 25forint közé esnek,mert kedvezményes csomagom van a pannonnál,szal vodapercdíjak nálam a rablás kategóriába esnek,úgyhogy az alapdíjért én más szolgáltatást nem kapok igaz én 'csak' havi 4800at fizettem a vodának eddig
  • Taranov
    Lol.
    Nagyon paraszt vagy.
    Hol kapsz egy faluban netet 6 ezerért és milyet???
    NEvetséges proligyerek.

KISPOLGÁR
  • Botond #125
    na ne viccelj,havi 6ezer az nem teljesen ingyen van,hanem havi 6ezerért,és mondjuk azt gondolom tudod,hogy vodanet feltöltési sebessége max 9,600bps,letöltése lehet 55,6kbps,ha jó telcsid van(nekem az van,de ez egy 100as volt),de a kommersz ericsonnal amivel adták a birkáknak vmi 44kbps a letöltés,na most azért az nem fele olyanjó mint az adsl,az ára meg fele,szal ha vmiről fingod nincs inkább ne pofázz bele hülyegyerek
  • Taranov
    Igen, jobban esett.
  • Taranov
    Ha nincs ADSL akkor igen.
    Akkor dupla annyiért egy fele olyan jót, de 20k, ha beleszámítod a voda díját, de azt igazából nem szabad beleszámítani, mert azért a net lehetőségén kívül más szolgáltatást is kapsz.
    Pl. lehet telefonálni is, és a voda percdíjai elég jók.
  • Botond #122
    mert hülye vagy,de erről nem én tehetek...persze ha neked jobban esett 80kval támogatni a fatávot 30 helyett szíved joga....
  • Taranov
    Havi 6 ezerért kaptál netet egy éven át.
    ilyen bonyolult dolgokat már nem tudsz megérteni?
    Havi 6 ezerért net teljesen ingyen van, nem kapsz azalatt sehonnan.
  • Botond #120
    igen,ez így lenne,ha a vodafone gprs olyan minőségű lenne amilyen,de nem olyan,szakad néha nincs térerő+az a havi 16,5k inkább 20k,mert ugye még mindig van havidíj is a vodánál,és akkor 2x annyiért mint az adsl kapsz egy fele olyan minőségű szolgáltatást,hát igen ez a jövő...
  • Taranov
    TE komolyan ilyen hülye vagy? Vagy csak tetteted??
  • Taranov
    ISTENEM, DE MILYEN VAGY MÁR???
    Biztos van kedvezmény 5 éve, 10 éve, 20 éve, 1000 éve, de én nem rendeltem meg.
    Érted?
  • Taranov
    Nem tudom, a 80000 Ft-os netem a 25%-os árcsökkentés előtt volt, és azért jó ha tudod, hogy én sem tartottam túl jutányosnak.
  • Botond #116
    tudod mi a különbség a hónap és az év között?mert én havi 6kt írtam,te olvasó bajnok
  • Botond #115
    kedvencszámnet vagy mi a csomag neve
  • Taranov
    Te úgy gondolkozol a pénzről mint egy hajléktalan, komolyan. (bár nem tudom, hogy ő hogy gondolkozik...)
    Te 100 Ft-os egységekben számolod a pénzt?

6000 Ft-ért netet egy éven keresztül...az marha nagy mázli, és net viszonylatban teljesen ingyen van.
  • Botond #113
    8000es kedvezmény vagy 5 éve van,az tuti
  • Taranov
    Nekem nem volt semmilyen 100 órás, vagy 8000 Ft-os kedvezményem, csak a hatóságilag szabályozott internet percdíjakat fizettem.
  • Taranov
    nem én nem tudok olvasni, hanem te vagy egy logikátlan iq-harcos.
    gondolj már bele, hogy a vodanet nem szűnik meg, hanem 200 Mbyte-ot tudsz vele forgalmazni ennyi pénzért.
    Előfizetsz Sky DSL-re, és azzal korlátlanul egy csomót tölthetsz le, és a feltöltésre meg elég 200 Mbyte, nekem senki ne mondja, hogy nem.
    Havi ca. 16500-ból kurva gyorsan tudsz letölteni, és teljesen korlátlan!!
    Érted már, Botondkám?
  • Botond #110
    gondolom ez nem a fatáv adókörzete,mert ott 1000éve van,hogy egy számra 80%os kedvezmény van 8000ftos havidíjért,ezzel a 'kedvezménnyel' a korlátlan dialup(csúcsidőben 1,2ft/perc,azon kívül 60fillér/perc) max 30000pénz...vivendinél meg most van havi 200óra,külön vonalat adnak hozzá,csak azt nem tom időben hogy van korlátozva...