236
  • macilaci123
    Elmennek a k.... anyjukba! Most jöttem haza skociábol, látom a hirt, utánnaolvasok, káromkodom piszkosul. Pest közeli picsa faluban lakom, vezetékes telefonom nincs, csak ez a szar. Rohadt lassu, körülményes de legalább müködik. Erre bebaszarint a mennykő! Lekértem az elmult havi forgalmamat havi 1GB köröli, semmi warez, film (2k-val nem érdemes) néha kevés mp3 ( 4mb 35 perc), csak szöfölés, napi 30mb nemsok, a fas... se fog nekik 30000ft-ot fizetni!!!! Más lehetöségem nincs, munkahelyemen nem lehet, szo..... le! Nesze neked támogatott internet!
  • Cat #193
    http://lka.hu/cikk.php?sorszam=131&kategoria=6
  • Taranov
    igen, igen
  • Patesz
    forrás: http://www.supergamez.hu/cikk.php?id=403&datum=1056643516
  • Patesz
    "A vodafone sajtóreferense elmondta, hogy a bejelentésükkel ellentétben mégsem julius 15 -től, hanem csak augusztus 1 -jétől vezetik be az új internetdíjaikat."
  • greco
    Ha nekem csak az alap kell(200Mb),és ezt elérem kb.fél hónap alatt,akkor többet nem tudok netezni a hónapban?Vagy át lehet csúszni véletlenül pl. 201Mb-ra és akkor már 7ezret kell majd fizetni?
  • Taranov
    Nem volt bolond, hanem csak a matáv ellen beszél folyton, közben az ISDN egy nagyonis jó szolgáltatás, nem dob le Freestartról sem, ha sürgős megduplázhatod a net sebességét, nem tudják a földszinten kihallgatni a telefonbeszélgetéseidet a családtagok, és két telefonszámod van, működik a hívásátadás, és hasonlók.
  • Kandurex
    Persze nem személyeskedés.

Szerintem a Voda etikátlanul és pofátlanul viselkedett. Nem kell őket védeni. Nem érdemlik meg.
  • Kandurex
    Hát ha voltál olyan bolond....az ISDN egy nagy kizsákmányolás (minden létező ISDN-s ismerősöm merő utálattal beszél róla, főképp az ára miatt)...és ha jól tudom te is 80e,-FT körül fizettél havonta...nem az érdekvédelmis volt a bolond amikor megpróbált lebeszélni róla.
  • Taranov
    A netfelhasználók érdekvédelmi társasága egy nagy kamu, a vezetők közül valakivel hosszan leveleztem tavaly nyáron a Matáv ügyben, és csak össze-vissza beszélt a Matáv ellen, lebeszélt az ISDN-ről, meg minden, azután mégis előfizettem ISDN-re, és nem bántam meg, sok örömömet leltem benne.
    Ezt a szervezetet a Nettel kapcsolatosan folyamatosan minden ürüggyel felháborodók társasága név jellemezné legpontosabban.
  • Kandurex
    "A Vodafone GPRS alapú internet elérés 20.000 felhasználója (forrás: Vodafone), az internetes társadalom, valamint a NETÉRT mély megdöbbenéssel és felháborodással fogadta a Vodafone (V.R.A.M. RT.) bejelentését, miszerint a Vodafone március 15-től korlátozni kívánja az előzetesen „korlátlan internet elérést" biztosító GPRS internet szolgáltatását.
    A NETÉRT szerint a Vodafone 1 Gigabyte-os adatforgalmi korlátozó lépése kapcsán felmerülhet a fogyasztók megtévesztésének és erőfölénnyel való visszaélés gyanúja,
    ---------------------
    hiszen 2002 július 15-től úgy hirdették és értékesítették a Rock’n’Roll díjcsomagot, hogy az kiegészítő opcióként „korlátlan Internet" elérést nyújt.
    ----------------------
    (Ugye emlékszünk még az internetfüggők csoportterápiás foglalkozására a tévéreklámokból.) A most bevezetendő havi 1 GB korlát napi 33 megabyte adatforgalomnak felel meg, ami két-három óra átlagos böngészéssel, e-mailezéssel érhető el. Az 1 GB korlátozás tehát havi 60-90 óra internethasználatot engedélyez. Ez a korlátozás semmiképpen sem felel meg a „korlátlan Internet elérés" definíciójának, és a legújabb modemes internet elérés konstrukciókra emlékeztet (lásd: 40 ill. 100 óra) azzal a különbséggel, hogy míg a modemes felhasználó – ha emelt áron is – a limiten túl is forgalmazhat, a Vodafone előfizetői az engedélyezett adatmennyiség elérésekor on-line kapcsolat nélkül maradnak. A NETÉRT felszólitja a V.R.A.M. Rt-t, hogy vonja vissza az adatforgalmi korlátozást, és/vagy tegye lehetővé 2002. július 15. és 2003. február 28. közt szerződő ügyfelei számára - akik már az előfizetéskor igényelték a GPRS Internet szolgáltatást - az előfizetői szerződés felbontását anélkül, hogy a hűségnyilatkozatban foglalt összeget megfizetnék. Amennyiben a Vodafone (V.R.A.M. RT.) erre nem hajlandó, a NETÉRT ezúton kinyilvánítja szándékát, hogy a rendelkezésére álló összes törvényes módon és a sajtó, a nyilvánosság eszközeivel ezt elérje. A társaság panasszal fordult a Hírközlési Döntőbizottsághoz. "

Forrás: fn.hu
  • Kandurex
    "A Netfelhasználók Érdekvédelmi Társasága tiltakozik a Vodafone új, forgalomfüggő tarifarendszere miatt. "A nagy Rock'n'Roll átverés után eljött a Rock'n'roll korszak vége" című közleményében a társaság azon véleményének ad hangot, hogy a Vodafone részéről az egyetlen etikus döntés az lenne, ha a GPRS-re előfizető és a hűségnyilatkozat (általában két éves periódus) időtartamában lévő előfizetőket a hűségnyilatkozat alól szankciók nélkül engedné kilépni a szolgáltató. A társaság jogi képviselőjéhez fordult annak kiderítésére, hogy a Vodafone sértette-e jogszabályokat. "
  • Taranov
    Teljesen igazad van, az 1 évig garantálják az azt jelenti, hogy 1 évig.
    Az nem 2 és nem 3 év, se nem 4.
  • Taranov
    az internet továbbra is elérhető, nem szűnt meg semmiféle internetszolgáltatás.
  • Taranov
    Akkor jó :))
  • Kandurex
    Mielőtt bele köttök Cat-be, hogy már pedig beharangozta a vodafone.... nem harangozott, ja igen vagy 2éve....
  • Cat #176
    részben van csak igazad

ugyanis arról viszont igenis az állam tehet, hogy egy szolgáltató gyakorlatilag egyik hónapról a másikra megváltoztathatja önhatalmulag a saját szerződését (bizton állítható hogy többezer ember csak és kizárólag azért fizetett elő hűségszerződéssel a vodára hogy netezhessen), és arról is, hogy széles rétegek (vidéken élők) számára - a matáv 150ft megszüntével - ez volt az egyetlen megfizethető alternatíva

ez a felháborító
  • Patesz
    Tudom hogy nem ellenségeskedésből mondtad.
  • Botond #174
    ma láttam a tvben,hogy 'van aki egy életen át keresi a megoldást,van aki az internetet használja...informatikai és hírközlési minisztérium' LOL
  • Taranov
    Teljesen igazad van, ezt már csak az SG-nek kéne megírni.
  • Taranov
    Szívesen segítek neked, nem ellenségeskedésből mondtam, hogy nem csinálok összefoglalót, de ha honlapokat nézegetsz jobban informálódhatsz, de ha vmit nem tudsz, kérdezz csak!
  • Taranov
    #101. hozzászólásban én is azt mondtam, hogy teljesen igaz, azt leszámítva, hogy elég rossz érzés lehet ezt a mondatot annak olvasni, aki vodanetes.
  • SoDI---
    Basszus, ha valamit nem engedhetsz meg magadnak, akkor fogadd el, hogy nem engedheted meg magadnak

Ez egy nagy irritáló, és idegesítő mondat.
    De ettől eltekintve tökéletesen igazad van a hozzászólásod többi részében.
  • Patesz
    Ok megnézem. Köszi.
  • Taranov
    és meg kell nézned, hogy milyen technológia kiépíthető nálad, mert ADSL-t hiába nézünk, ha ki sem építhető.
  • Taranov
    nézd meg az internetszolgáltatók weblapjait, itt nehéz lenne neked összedobni egy összefoglalót.
  • Patesz
    De nekem egy öszefoglaló kéne az öszesről!
  • Punker
    Az enternetes lent van valahol....
  • Patesz
    Más??? Nem mobilos???
  • Botond #162
    #98ban van a westel+pannon internete a vodáé meg a cikkben
  • Patesz
    Letundnátok írni a külömbözö mobilszolgáltatók árai? (Föleg olyan szolgáltatók érdekelnek ahonnan lehet internetezni)
  • Cat #160
    A Vodafone augusztusra halasztotta az internetdíjak emelését
    2003. június 26. - Informatika

Technikai hiba miatt a korábbi tervektől eltérően mégsem indítja be a Vodafone Internet Plusz nevű szolgáltatását, amely gyorsabb letöltést tesz lehetővé a társaság internet-előfizetői számára. A vállalatnál csütörtök délután nem tudták megmondani, hogy várhatóan mikor válik lehetővé a netböngészés az új technológiával - a jelenlegi szolgáltatás továbbra is üzemel. Ugyanakkor a Vodafone sajtóreferense elmondta, hogy a tegnapi bejelentésükkel ellentétben mégsem július 15-től, hanem csak augusztus 1-jétől vezetik be új internetdíjaikat
  • Taranov
    Az én megfigyelésem szerint minden változatlan!
  • tom..
    Hellosztok! Mi különbség van a két ne között?
    Mert én semmi változást nem észleltem! ráadásul a voda oldalálol eltünt az Intenet plusz-ról minden! Pedig tegnap azt irták hogy mátol él a SZOLGÁLTATÁS meg hogy le lehet tölteni valali kliens akármit! de sehol semmi!
  • Taranov
    Én '99-ben voltam New Yorkban, akkor ott 64 Kbit/sec-os internet telefondíjjal együtt volt 12, 90 $.
  • Taranov
    1., Nem a nyugathoz hasonlítottam a net ÁRÁT, hanem a magyarországi viszonyokhoz.
    2., tényleg hülyének néznek itt mindenkit, ez sajnálatos dolog, és Medgyessy a háborúban való segítségnyújtással csak fokozza ezt a helyzetet, jó ha tudod.
    Nyalni akar az amerikaiaknak, és ez az ország gazdasági életének minden területére kiterjed, még az internetre is.
    3., a törvények nem megfelelőek ebben az országban.
  • Kandurex
    Egyezünk ki abban, hogy Magyarországon az Internet még mindig luxus kategória. Hiába vannak olcsóbb, kompromisszumos megoldások, sajnos még mindig messze vagyunk a nyugati megoldásoktól. 384/64Kbps eladni kint? 8000,-Ft-ért? Körbe röhögnek apám. 8000,- ért Mbites vonalat adnak!!!
    Nem ám 80e ,- meg 20e,- vazz, és Taranov jön ,hogy ez ocsó meg jó, és örüljünk az "ingyér" kapott NET-nek... nem jó se nem olcsó, és ezért indult a vita is, hogy vannak cégek akik ugy érzik, hogy itt a Balkánon hülye és viszamaradott emberek élnek, akiknek fogalmuk sincs mi az az Internet....valami mágiának hiszik és lehet őket fejni (törvény mőgé bújva) mint a tehenet.
  • Taranov
    tipikus parasztgondolkodás
  • Botond #151
    gondolkoztam,de ez volt praktikusabb ide a hegyekbe,mint a hátsókerekes bmw+ezzel dolgozni is tudok(eddig 2 kocsit kellett tartanom,most elég ez az egy),és ez a fullos változat elég kényelmes meg minden,most voltam vele brüsszelben,és semmi gond nem volt,hogy elültem a seggem vagy vmi,szal jó kis gép ez,de mostmár ejtsük a témát :-)
  • Taranov
    Jó dolog a Sky DSL, csak azt a kis logikádat vesd be, hogy kigondold mire jó.