Drasztikus GPRS árváltozások a Vodafone-nál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az origo fõoldalát 2.3 szorosára tömöritette be! türhetõ képminõséggel!
http://android-forum.hu/
kisbetüs résznél keresd!
ez valami olyasmi progi amit a voda már régota igérget!
Most néztem a voda honlapját és ott valami olyasmit irnak hogy aug 1. - 31. -ig nem 200MB lehet netezni alapárért hanem 1GB-t! és csak utána jön a plusz 17000 Ft! És nem tudja valaki hogy az internet pluszt mikor akarják üzembe helyezni?
Ugye a wap benne marad csomagban? mármint nemkell külön fizetni érte?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Nekem 6310-esem van, és azon be kell lépni a hívásinfóba, és ott van egy GPRS kapcsolatok menüpont. És ott írja a forgalmazott adatmennyiségeket.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Metronet Start 4.000 Ft + ÁFA / hó (5.000 Ft)
2 GB intranet (belsõ hálózati) forgalom
128kbit/64kbit Internet - 128kbit/128kbit Intranet
1 GB Internet forgalom + 3 db e-mail cím
Metronet IP-cím (nincs fix IP cím)
Metronet Otthon 5.600 Ft + ÁFA / hó (7.000 Ft)
5 GB intranet (belsõ hálózati) forgalom
384kbit/128kbit Internet - 384kbit/384kbit Intranet
5 GB Internet forgalom + 3 db e-mail cím
Metronet Üzlet 6.800 Ft + ÁFA / hó (8.500 Ft)
Korlátlan intranet (belsõ hálózati) forgalom
512kbit/128kbit Internet - 1Mbit/1Mbit Intranet
10 GB Internet forgalom + 10 db e-mail cím
Alhálózat üzemeltetése engedélyezett
Meg az éves müholdas net: 49990,- Ft. A www.sat.hu -n olvasgattam, elég sokan használják vodanettel. Csak az a baj, hogy még nem láttam müködõ müholdas cuccot, ott mennyi lehet a ping, ha visszafele a müholdon jön a cucc?
"A T-Mobile bejelentette, hogy rendkívül kedvezõ árú, teljesen korlátlan átalánydíjas GPRS internetszolgáltatás indít el a tengerentúlon. Bizonyára a hazai Vodafone-netezõk kedélyeit borzolja majd az a tény, hogy a havidíj csupán 19,99 dollár (4600 Ft) lesz a T-Mobile mobilelõfizetõi számára, sõt, mobilelõfizetés nélkül is igénybe lehet venni a szolgáltatást valamivel magasabb, 29,99 dolláros (6900 Ft) áron.
A GPRS-alapú internetszolgáltatást az Egyesült Államok körülbelül 9000 városában és azok környékén lehet elérni. A T-Mobile GPRS szolgáltatását mobiltelefonokkal, PC-kártyákkal, kéziszámítógépekkel lehet igénybe venni, a maximális adatátviteli sebesség tipikusan 52-56 kbit/s.
Ennyit az itthoni vodafosról, aki a balkán felé visz minket"
(cím kell, csak szólj)
😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én is most jöttem haza külföldrõl, egy picit hidegzuhanyként ért engem is. Meg azt nem is vártam, hogy egy év múlva is ennyi marad, hanem mondjuk 3125-rõl fölemelkedik pl 5000,-re. De ez azért egy picit túlzás! Meg egy-két okosgyereknek: korlátlan internetet reklámoztak, én onnéttól leszarom hogy mire találták ki a GPRS-t, a korlátlan netet úgy is használtam ahogy kell, havi 1.5-2GB-ot töltögettem le! De most hogy 1GB-ra korlátozták, még ez is elég lett volna, de hogy 200MB-t, egy picit kevés, még böngészésre is!!!
Fórumtagok közül lakik valaki Nagykanizsán? Nem tudja valaki, hogy itt milyen mikros net van? Vagy milyen mûholdas lehetõségek vannak?
A másik idóta dolog az adatforgalom mérése.Ki fog majd azon izgulni minden hónapban,hogy átlépte-e a számára eltervezett letöltési mennyiséget?Úgy lenne normálisabb,ha mindenki egyénileg egy csomagot vehetne és ha az abban foglalt adatmennyiséget eléri,akkor letiltja a netet.Ez szerintem korrektebb lenne mint az ügyfélszolgákkal veszekedni,ha a számlálónk nem egyezik.
Szerintem a Voda etikátlanul és pofátlanul viselkedett. Nem kell õket védeni. Nem érdemlik meg.
Ezt a szervezetet a Nettel kapcsolatosan folyamatosan minden ürüggyel felháborodók társasága név jellemezné legpontosabban.