24504
  • gTWELVE
    most pár namja játszunk gorsival.. ping 20-30között,... van akit simán le lehet lőni, meg vannak az ügyesek akiket nehéz, meg jól lönek.. de vannak pillanatok, amikor csint sárga célkereszt.. lövöd, lövöd. és semmi.
  • WizArts
    Ha becsatlakozhatok a vitába, nemrég volt 1 fun war. Volt, hogy már nem lőttem az ellenfélre és akkor halt meg. Tökre nem pirosodott a célkereszt sem és mégis kifeküdt.
    Az előny nem csak a nagy ping, mert arra nem lehet adni. Minap 4-en toltuk egy 1 megás nettel. A ping20-30 között ingott, mégis voltak 'csodák'. És mindkét részről.
    Szvsz a net az első probléma, aztán a netkód.
    A FEAR-ben csak 11 után tudok 100 kill felé közelíteni, és akkor már csak a mániákusok tolják. Elvileg akkor kellene romlania a statomnak és nem akkor amikor lámák is vannak a fedélzeten.

Ez az én véleményem. Én így látom.
  • lac coo
    Már hogyne lenne jobbik oldal ? :DDDD
    Én most ott vagyok hidd el! Te nem játszottál olyan wart , ahol csak meghalni lehettet ? Nos , ott az ellenfél volt a jobbik oldalon ! :DDD
    Ja és mi az a HD ? :DDD
    De nekem is csak 45-50 ping felett ilyen, általában 30-as most a pingem , de úgylátszik 40 felett már extra előnyt kapsz a szervertől...
  • Ability
    Csak nincs ilyen, hogy "jobbik" oldal. ^^ És a HD is csak a szar szervereken rossz. Waron meg sem érzed. Legalábbis mi mindig figyelünk, hogy jó szerveren játszunk, és ott semmi lag sincs. Nem a legjobb a netkód, publicon van is lag időnként, de amúgy bőven használható...
  • lac coo
    Mit???
    Hogy nehéz lelőni embereket??
    Vagy hogy néha olyan könnyen lősz le akárkit , hogy az már valószínütlen???

Nehogy azt mond , hogy ilyenekről most hallasz először :DDDDD

Csak most leszarom már mert egyrészt nem igen játszom, másrészt most a "jobbik" oldalon vagyok :DDDDD
  • PyRex
    de miért csak nálad van ez így? mert senki nem panaszkodott erre, fórumokon sem olvasni, stb.
  • lac coo
    De tényleg olyan sokszor :DDDD

Lőnek rám a bokrok között , azt sem tudom honnan , és csak szürke képet látok végig..Nagynehezen megtalálom és lelövöm :DDD
    Nem tom mitől van , mert ugyanakkor én viszonylag jól le tudok lőni mindenkit , kivéve persze a "híres"laggolókat :DDD De régebben is volt néha ilyen , meg tutira biztos vagyok benne a nagy "ászok" mind így játszanak :DDDD
    Furcsa ez az FC.....
  • PyRex
    "ha 60-as a pingem az isten se lő le"

na persze...
  • lac coo
    Laggos enginer kempel a jó kis bugos helyen...
    Az a legjobb móka ;))
  • WizArts
    Nem a kemperekkel van gond hanem túl sok lett a rakétás gl-es kék osztrigás bunkó. Napközben nem is lehet normálisan ubi szervereken játszani. Viszont amint fellőtték a pizsamát 9-10 után este egész tűrhető.
  • lac coo
    Texturákat ki lehet valahogy szedni, majd visszarakni a játékba ????
  • lac coo
    Akkor is trágya:DDDDDDD
    Bár most általában kickelnek mindenhonnan mert ha 60-as a pingem az isten se lő le, én meg 3 golyóval akárkit :)))
    Kivéve az enginereket :DDDD És mennyi kemper köcsög van ....Hát abba mi az élvezet hasalni fél órát egy jó kis bugos helyen? :DDDD
  • PyRex
    Jah, télleg kezd qrva unalmas lenni lacco :(
  • Ability
    Álj már le! Elfogadjuk, hogy neked nem tetszik ez a játék; és valóban nem a legjobb a netkód, és alapvetően a support, DEEEEEEEE ettől még másoknak ne vedd el a kedvét.

Dexter: tűzfal beállítás nem kavar be?
  • lac coo
    Nem sokat vesztesz :DD
    Én ha néha játszom is csak felidegesítem magam rajta :DDDDDPedig most , hogy kicsit magasabb a pingem jól megy , de még így sem szállhatok szembe a sok laggos enginerrel :DDD
    Trágya.....
  • DEXTER92
    Egyetlen egy se jön be :(
  • Ability
    Neeeem, az csak a hivatalos játéknál kell. Törtnél semmi ilyenre nincs szükség. Bemásolod, játékben rámész a FarcryMP fülre, és keresel egy szervert ahova mész. játszani. :)
  • DEXTER92
    Ha neten akarok játszani, leszedtem azt az "FarCryMP"-t, és akkor ott nevet kell regelni?
  • ricsidi
    Üdv mindenkinek! Mint tudjátok az FCH sajnos elég inaktív. Ha nem van ki valamelyik csakpat szivesen beugrok warra vagy sima funra. Persze próbajáték után a megkívánja az adott team. Steve már lepattant tőlünk. Én még huzom így egy darabig. msn: [email protected] Hali. |FCH|Rik
  • I love Techno
    biztos vanak nagyon jok meg minden , de azért egy két embert nem véletlen tartanak csiternek
  • I love Techno
    akár mien reflexed van asnak még nem kéne befolyasolni a fegy verszorást meg hogy mindig 1 ből headshot :D
  • I love Techno
    :D
  • I love Techno
    hát igen a scriptekel tugyuk már mire lehet képes az ember... (és az ugyebár sztem csalás ugyan ugy mint egy aimbot vagy akár mi)
  • lac coo
    Az elmúlt pár hónapban összeadva játszottam 2 órát fps-el :DDDD
    Meg reflexeim vannak , csak nem találom el :DDD
  • CUCLI
    ha 1-2évig csak folyamatosan cséznél napi 1-2órát akkor 100% ,hogy ilyen reflexeid lennének. de nemis kell ehez 1-2 év.
  • I love Techno
    ténleg már nem is tudom min szoktunk beszélni ts vagy ventri? majd kellenének a server adatok mindkét progi fent van.
  • lac coo
    Off.:
    Ezt az embert néhány nagytudású cs vezér csíternek kiálltotta ki néhány demo alapján :DDDDDD

Az tuti , hogy emberfeletti , de azért ez a video gondolom sok mákos cuccból van csinálva :DDD
    Kispisztollyal tényleg mindenki ilyen gyorsan lő, én nem tok...
    Bár én soha nem használtam semilyen scriptet, nem is értek hozzá :DDDD

On.:
  • CUCLI
    áááá ez valami kegyetlen.
    elkezdem nézni a videót. tök láma ember. lelövik. mondom ez szar. beletekerek félpercet és azt látom ,h 5fejest kioszt a faszi. mondom lol. na még 1x.
    egyébként azt figyeltem meg, hogy kispisztoly kurva gyorsan lő. vagy felvan tolva egér driverben(eztmajd kipróbálom énis) vagy robot keze van az ürgének.
    amúgy kerepelő powa :D az a kis szar pisztoly(07:33percnél van) az valami kegyetlen. azzal énis csináltam ilyeneket. nagyon gyors és brutális sebzése van. sg serveren 5ember zsinórban fejes. ki is akartak bannaolni onnan =P
  • lac coo
    Na , ja de legalább látod azt is , hogy mi történik :DDDD
    Bár ennél néha nem látom, csak replay-ban :P
  • CUCLI
    1x még amikor megjelent. akkoris csaltam már a végén.
    [nembírta már idegekkel]
  • CUCLI
    bakker. jó nagyok ezek a videók :P
  • lac coo
    Mondjuk olyan embert is tudok mutatni , amit még ha látsz sem hiszed el :))))))
    Pl. ez :DDDD
  • DEXTER92
    Valaki végig vitte már a careert?
  • CUCLI
    ezekkel se waroznék =DDDDDDDD
  • sildante
    téklopó
  • picike
  • picike
    JÓNAPOT AZ URAKNAK!
    JA ÉS B.Ú.É.K MINDENKINEK UTÓLAG IS!
  • WizArts