24504
-
gTWELVE #20538 most pár namja játszunk gorsival.. ping 20-30között,... van akit simán le lehet lőni, meg vannak az ügyesek akiket nehéz, meg jól lönek.. de vannak pillanatok, amikor csint sárga célkereszt.. lövöd, lövöd. és semmi. -
#20537 Ha becsatlakozhatok a vitába, nemrég volt 1 fun war. Volt, hogy már nem lőttem az ellenfélre és akkor halt meg. Tökre nem pirosodott a célkereszt sem és mégis kifeküdt.
Az előny nem csak a nagy ping, mert arra nem lehet adni. Minap 4-en toltuk egy 1 megás nettel. A ping20-30 között ingott, mégis voltak 'csodák'. És mindkét részről.
Szvsz a net az első probléma, aztán a netkód.
A FEAR-ben csak 11 után tudok 100 kill felé közelíteni, és akkor már csak a mániákusok tolják. Elvileg akkor kellene romlania a statomnak és nem akkor amikor lámák is vannak a fedélzeten.
Ez az én véleményem. Én így látom. -
#20536 Már hogyne lenne jobbik oldal ? :DDDD
Én most ott vagyok hidd el! Te nem játszottál olyan wart , ahol csak meghalni lehettet ? Nos , ott az ellenfél volt a jobbik oldalon ! :DDD
Ja és mi az a HD ? :DDD
De nekem is csak 45-50 ping felett ilyen, általában 30-as most a pingem , de úgylátszik 40 felett már extra előnyt kapsz a szervertől...
-
#20535 Csak nincs ilyen, hogy "jobbik" oldal. ^^ És a HD is csak a szar szervereken rossz. Waron meg sem érzed. Legalábbis mi mindig figyelünk, hogy jó szerveren játszunk, és ott semmi lag sincs. Nem a legjobb a netkód, publicon van is lag időnként, de amúgy bőven használható... -
#20534 Mit???
Hogy nehéz lelőni embereket??
Vagy hogy néha olyan könnyen lősz le akárkit , hogy az már valószínütlen???
Nehogy azt mond , hogy ilyenekről most hallasz először :DDDDD
Csak most leszarom már mert egyrészt nem igen játszom, másrészt most a "jobbik" oldalon vagyok :DDDDD -
#20533 de miért csak nálad van ez így? mert senki nem panaszkodott erre, fórumokon sem olvasni, stb. -
#20532 De tényleg olyan sokszor :DDDD
Lőnek rám a bokrok között , azt sem tudom honnan , és csak szürke képet látok végig..Nagynehezen megtalálom és lelövöm :DDD
Nem tom mitől van , mert ugyanakkor én viszonylag jól le tudok lőni mindenkit , kivéve persze a "híres"laggolókat :DDD De régebben is volt néha ilyen , meg tutira biztos vagyok benne a nagy "ászok" mind így játszanak :DDDD
Furcsa ez az FC..... -
#20531 "ha 60-as a pingem az isten se lő le"
na persze... -
#20530 Laggos enginer kempel a jó kis bugos helyen...
Az a legjobb móka ;)) -
#20529 Nem a kemperekkel van gond hanem túl sok lett a rakétás gl-es kék osztrigás bunkó. Napközben nem is lehet normálisan ubi szervereken játszani. Viszont amint fellőtték a pizsamát 9-10 után este egész tűrhető. -
#20528 Texturákat ki lehet valahogy szedni, majd visszarakni a játékba ???? -
#20527 Akkor is trágya:DDDDDDD
Bár most általában kickelnek mindenhonnan mert ha 60-as a pingem az isten se lő le, én meg 3 golyóval akárkit :)))
Kivéve az enginereket :DDDD És mennyi kemper köcsög van ....Hát abba mi az élvezet hasalni fél órát egy jó kis bugos helyen? :DDDD -
#20526 Jah, télleg kezd qrva unalmas lenni lacco :( -
#20525 Álj már le! Elfogadjuk, hogy neked nem tetszik ez a játék; és valóban nem a legjobb a netkód, és alapvetően a support, DEEEEEEEE ettől még másoknak ne vedd el a kedvét.
Dexter: tűzfal beállítás nem kavar be? -
#20524 Nem sokat vesztesz :DD
Én ha néha játszom is csak felidegesítem magam rajta :DDDDDPedig most , hogy kicsit magasabb a pingem jól megy , de még így sem szállhatok szembe a sok laggos enginerrel :DDD
Trágya..... -
#20523 Egyetlen egy se jön be :( -
#20522 Neeeem, az csak a hivatalos játéknál kell. Törtnél semmi ilyenre nincs szükség. Bemásolod, játékben rámész a FarcryMP fülre, és keresel egy szervert ahova mész. játszani. :) -
#20521 Ha neten akarok játszani, leszedtem azt az "FarCryMP"-t, és akkor ott nevet kell regelni? -
ricsidi #20520 Üdv mindenkinek! Mint tudjátok az FCH sajnos elég inaktív. Ha nem van ki valamelyik csakpat szivesen beugrok warra vagy sima funra. Persze próbajáték után a megkívánja az adott team. Steve már lepattant tőlünk. Én még huzom így egy darabig. msn: [email protected] Hali. |FCH|Rik -
#20519 biztos vanak nagyon jok meg minden , de azért egy két embert nem véletlen tartanak csiternek -
#20518 akár mien reflexed van asnak még nem kéne befolyasolni a fegy verszorást meg hogy mindig 1 ből headshot :D -
#20517 :D -
#20516 hát igen a scriptekel tugyuk már mire lehet képes az ember... (és az ugyebár sztem csalás ugyan ugy mint egy aimbot vagy akár mi) -
#20515 Az elmúlt pár hónapban összeadva játszottam 2 órát fps-el :DDDD
Meg reflexeim vannak , csak nem találom el :DDD -
CUCLI #20514 ha 1-2évig csak folyamatosan cséznél napi 1-2órát akkor 100% ,hogy ilyen reflexeid lennének. de nemis kell ehez 1-2 év. -
#20513 ténleg már nem is tudom min szoktunk beszélni ts vagy ventri? majd kellenének a server adatok mindkét progi fent van. -
#20512 Off.:
Ezt az embert néhány nagytudású cs vezér csíternek kiálltotta ki néhány demo alapján :DDDDDD
Az tuti , hogy emberfeletti , de azért ez a video gondolom sok mákos cuccból van csinálva :DDD
Kispisztollyal tényleg mindenki ilyen gyorsan lő, én nem tok...
Bár én soha nem használtam semilyen scriptet, nem is értek hozzá :DDDD
On.: -
CUCLI #20511 áááá ez valami kegyetlen.
elkezdem nézni a videót. tök láma ember. lelövik. mondom ez szar. beletekerek félpercet és azt látom ,h 5fejest kioszt a faszi. mondom lol. na még 1x.
egyébként azt figyeltem meg, hogy kispisztoly kurva gyorsan lő. vagy felvan tolva egér driverben(eztmajd kipróbálom énis) vagy robot keze van az ürgének.
amúgy kerepelő powa :D az a kis szar pisztoly(07:33percnél van) az valami kegyetlen. azzal énis csináltam ilyeneket. nagyon gyors és brutális sebzése van. sg serveren 5ember zsinórban fejes. ki is akartak bannaolni onnan =P -
#20510 Na , ja de legalább látod azt is , hogy mi történik :DDDD
Bár ennél néha nem látom, csak replay-ban :P -
CUCLI #20509 1x még amikor megjelent. akkoris csaltam már a végén.
[nembírta már idegekkel] -
CUCLI #20508 bakker. jó nagyok ezek a videók :P -
#20507 Mondjuk olyan embert is tudok mutatni , amit még ha látsz sem hiszed el :))))))
Pl. ez :DDDD -
#20506 Valaki végig vitte már a careert? -
CUCLI #20505 ezekkel se waroznék =DDDDDDDD -
sildante #20504 téklopó -
#20503 -
#20502 JÓNAPOT AZ URAKNAK!
JA ÉS B.Ú.É.K MINDENKINEK UTÓLAG IS! -
#20501 Milyen ték ed van :) -
#20500 csak hogy ne sil-é legyen -
#20499 montam hogy számíthattok rám szívesen jáccok