24504
  • I love Techno
    nah jo inkább hagyuk nem érted miröl beszélek (meg ezek már amugy is kb 1 ével ezelöti dolgok...)
  • WizArts
    Pénteken este 8-kor játszunk a H3F-fel. SOma nem ér rá sajna, úgyhogy ha addig Pass vagy vki más nem tud beállni helyette lehet jó volna ha jönnél. Nagyon gyúrnak ellenünk /és mindenki ellen/ és sokat fejlődtek. Szal nem akarunk egy zakóba beszaladni.
  • Ability
    Hát most kb 1-2 klán lehet ilyen rinyálós... Egyébként igen, szép dolog az, hogy ti engedtek, de ha a saját károtokra megy, akkor igenis nem kellett volna hagyni őket élvezkedni. Ha sose kezdődik el a meccs, akkor szépen benyomtok egy 'noshow'-t és nyertek 1:0-ra. Bár előbb-utóbb ők is engedtek volna, nem csinálhatják a végtelenségig...
  • I love Techno
    most nem megyek bele abba régen milyen szituk voltak (mert aki ott volt az ugy is tugya aki meg nem az ugysem tugya mi volt a helyzet mert nem hülyék voltunk csak ecerüen kevés fer csapat volt és adig sirtak ritak mig ott kelet jácani ahol ök akarták , ha mi is azt csináljuk mint ők , ecerün kb 10 mecsböl 2-ő kezdödik el es szerintem nem tulzok és akor meg nem is jácink , nem lehetet nagyon ezel mit teni (nem jácok most cb-ét biztos mostmár fer csapatok vanak akor meg jo irányba történt változás az jó)
  • lac coo
    Oksa:DDDDDD

( Nézd meg első Kodiak movit is , itt.)
  • gTWELVE
    pff nagyon durva ez a video.. le a kalappal elöttük.. :D Jah, lac-coo majd te is gyere gamézni, just for fun.. majd adok ts msn-n, meg mindenkinek aki akar mókázni.
  • Ability
    De már nincs kőkorszaki neted! :)

Amúgy mit is mondhatnék az előző kommentre? Anno hülyék voltatok (legalábbis az illetékesek tuti), hogy hagytátok lejátszani a meccset szar szerveren. Bár biztos volt olyan eset is, amikor egyszerűen nem volt más lehetőség, deeeeeeeee mi itt t4ce-ba már szinte el sem fogadunk olyan kihívást amiben konkrét szerver van megadva; csak olyat akikben megbízunk, vagy tudjuk, hogy jó szerverük van. Meg hát hogy is mondjam: nem hiszem, hogy anno nagyon komolyan vettétek a szerver tesztelést, már csak a Team-HUN-os meccsekre visszagondolva mondom ezt.
  • I love Techno
    akor jo nektek (mert enekem ténleg ilyen volt az ubi is meg minden más servereken is a kökorszaki netemel:(
  • I love Techno
    régen is ezek voltak a cb-é szabalyok... és még is az volt ami nem folytatom tovább.
  • CUCLI
    eladtam a hl2m=(. vga miatt. (x800propowaa)
    mostmár szerzek 1et valahonnan
  • CUCLI
    thx
    [már tölti a pecseket]
  • XeeN
    Egyébként nyomhatnánk 1 CS-S-t is vmikor...
  • XeeN
    Tess: HL2
  • CUCLI
    =@@@@@@@@@@@@@@@@@
    szorszozni akarokmoströgtön =@@@
    valaki adjon egy hl2t pls
  • CUCLI
    de a többiek hangja normális. pont jó. csak a tieddel van valami gebasz =0
  • Stalker
    Vedd lejjeb a hangerőt! :DDD
    Egyébként ez csak azért fordulhat elő, mert enyhén nagyothalló vagyok. =D
    Egyebet nem tudok mondani, kérem kacsojja ki. -.-
  • CUCLI
    csakhogy néha hangosan beszélsz warokon =0
  • Stalker
    hmm. miről van szó? -.-
  • Ability
    "ahol ilyen lagg van azt a meccset már nemtom komolyan venni, még akkorse ha stalk véresre kiabálja a torkát"

LoOoOoOoOoOoOL!! :D

Amúgy az egy brit szerver volt, ne csodálkozz, hogy laggolt. Nekem is szar volt. Bár azért ettől függetlenül próbáltam mindent kihozni magamból, amit csak tudtam...

Banner: kész!
  • CUCLI
    magára a storyra nem emlékszem csak arra ,h kegyetlen lagg van nálam
    (ahol ilyen lagg van azt a meccset már nemtom komolyan venni, még akkorse ha stalk véresre kiabálja a torkát)
  • Ability
    Nekemse, majd ránézek, de most kaja. =)
  • Ability
    de az nem CB meccs volt és azt csak azért nyomtuk le mert nagyon gyakorolni akarták aristrip-et aztán miért ne ""segítsünk"" ... nameg akkor még szar volt a gamehost is, szóval nemnagyon tudtunk volna más szervert találni hirtelen..
  • CUCLI
    csak nekem nemjön be a banner kép?
  • Stalker
    arra gondol =P
  • CUCLI
    jah. =Sz= ellen volt. mind1. lényeg az ,h kegyetlen szopás volt az a war(részemről)
  • Ability
    omg? mikor volt neked ilyen CB meccsen? :D szerintem kevered valami funwarral nem? netán az sz elleni meccsre gondolsz?
  • Ability
    @Techno: Sosem játszunk ilyen körülmények között, de még csak úgy se, ha egy kis lag van. Alaposan megnézzük, hogy milyen szerver is az, amin játszani kéne, és ha szar, akkor rinyálunk. :)

MÁS:CB-n van szerver tesztelési lehetőség is. Ha nem jó nektek, akár egy kicsit is laggoltok, akkor nem kell ott lejátszani a meccset. (kivéve hogy ha ragaszkodik hozzá az ellenfél, és kihívásban szerepel adatként az a szerver, de erre ügyelni kell hogy olyan kihívást ne fogadjatok el). Bár amúgy szerintem kevés nem fair klán van, a legtöbben mindig próbálnak igazodni az ellenfélhez is, és bár persze érdekük hogy nyerjenek, de nem a legszemetebb módon próbálják ezt elérni...

@Lac-coo: Zsír múvi!! :)
  • CUCLI
    bár ez inkább cselló powa =@@@@@
  • CUCLI
    azé nem teljesen lagg mentesek. lásd 3v3 war. 4000lost,teleportáló emberek,3frag..
  • Stalker
    kodiak pro player =)
  • Stalker
    nem, ez nem t-online powa. :)
    Egy magyar gyerek szerverére mentem be, 10 fős volt, de a nete nem bírt ennyi játékost --> jó kis lagg volt. :D

CB meccseket pedig teljesen lagg-mentesen jáccuk. :)
  • I love Techno
    Ugy is tugyátok mi a véleményem a cb-éről , de persze ha épp szükség lenne a segítségemre szivesen segítek (majd megpróbalom viszafogni magam de ara készüljetek fel hogy lehet hogy nem lesz nagy élményetek ez a cb-és szereplés , mongyuk ugy kb a közép mezöny meg annál hátrébb lévö klánok között talán van egy két fer klán azok ellen talán lehet jókat jáccani)de persze egyáltalán nem probléma hogy neveztek es sok szerencsét kivánok H.W.T.-nek (azaz magunknak :)
  • WizArts
    Off.:
    Az előző jó volt. nagyon ütős. kár, hogy CS.

On
  • WizArts
    Köszi Techno, viszont. Sry. Gamiztam, csak később vettem észre, hogy írtál.
    Regeltem CB-re. Ezt csak úgy írtam....

• I love Techno
    Biztos t-online nálam is kb ez volt régen , de hála istenek a chello fény évekel jobb.(hamár ugy is ennyi lossod meg lagod volt veheted volna jobb minöségben ilyenkor az a pár fps ugysem számit ilyen lagnál max 5 cör anyit kell feltöltened ) megkell hagyni ténleg szép kis lagg volt igy nyomjátok cb-é mecseket is?
  • lac coo
    Off.:

KODIAK Source vol. 2 letöltése (383M)

Alapmű...Ismét.Valahogy így kell ezt csinálni:D
  • I love Techno
  • lac coo
    Na egy ilyenbe csak beszállok én is valamikor :DDDD

Jelige: ...fun....
  • I love Techno
    ténleg sztem még egykét emberre vár a Far Cry nosztalgiavonat föleg pyrora ugyhogy ha van kedved jácani megtalájuk egymást biztos.
  • I love Techno
    Jah én is kösz a játékot jó volt ez a kis öszejövetel azért megkell jegyeznem egyikünk sem felejtet el jácani a kihagyott hosszú hónapok alatt sem