24504
  • WizArts
    Na igen....ezt ma ki is próbálom. Én azon néztem amin játszom. Mindkettőt 1024*768.
  • arty
    lehet h nektek/nekünk más fear és más farcry verzionk van :D nem eleht h Ti 1024ben nézitek? mert nekem ezek a különbségek 1280ban jönnek elő... hihetetlen, h a fear 1024 -> 1280 váltástól fps/2 lesz :( FC meg lehet h jobban cpu limites, ezért ott nem zuhan akkorát még 1280tól sem ...

bár, ha valakinek a 128 megás 6600gt-n a doom3 ultrahájon perfektnek hat, akkor azért sokmindent megértek :) (igen, nekem is volt 6600GT)
  • andriska
    ^^
  • WizArts
    Szívemből szóltál ....
  • andriska
    Ném akarod abbafejezní az okoskodást? htx py
  • WizArts
    Bocs, de nagyon felba**tad az agyam. (hmm. van ilyenem?)
  • WizArts
    OFF:

És csatlakozom Lac-coo-hoz ill. Techno-hoz. A Fear igenis gyorsabban fut az FC-nél aztán mondhatsz bármit Natural nem fogsz tudni meggyőzni engem sem. Ebben hajthatatlan vagyok. [hyppolit]
    Az, hogy a FEAR nem indul ....ehhez is tudnék hozzászólni. De lehet ha visszaolvasol a topikjában észreveszed, hogy már a béta bétáját is toltuk Technoval....
    Na meg a FEAR szépen fut "kis" gépen is ha bekapcsolják a DX8.1-es kompatibilitást, de amilyen lámák vannak ott azt se tudják hol keressék. Sok arra sem képes, hogy megnézze az FAQ-t. Nem kellene a sok sz**os video codeket meg a tö**öm tudja warezos hóbelebancot a gépre rakni és lám,........ nekem is gond nélkül megy. És barátaimnak is a tört, de ők tudják mit és hova kell tenni a gamiban.

FPS? 40-50 alatt úgy szétesik a kép, hogy játszhatatlan. Akkor ha 15-20 de optimalizállva van akkor nem szaggat?
    ON:

Hmmm kihagytam vmit?
  • lac coo
    LOL...
    Legyen ..:DDDDD
  • Natural
    legyen Neked igazad
  • lac coo
    Na most már akkor nem iagzán értem mit akarsz mondani :DDDD

FEAR több FPS-el megy nálunk mint FC , megkozkáztatom szebb grafikával......
    Ennyi.....
  • Natural
    te okos 2 giga geil ram van a gépben. meg nézd már meg a fear topicot ahol másnak se indul el az eredeti lemez a frissítés után csak crackal. ne akard már hardware-sen megmagyarázbi a feart. néztük amd-én, p4-en, minden konfigon optimalizálatlan, úgyhogy Te ne az fps-t nézd, hanem azt hogy mennyire játszható az a játék
  • I love Techno
    jah meg nem árt ha van a gépben ugy 1-1,5 giga ram minimum:)
  • I love Techno
    crack hátán crack? te miről beszélsz én az eredeti F.E.A.R.-remel semit nem csináltam csak simán felraktam rá az 1.02 es patch és simán jácom minden probléma nélkül multit is meg singl-t is és tökéletesen fut egy 6600gt-ével médium high beálításal árnyék meg mindenel 1024 x 768 ban... 2600+ os procival... (lehet meg kéne nézni mit vettél vagy hogy nem e huztál tul vmit ha ténleg azal a configal szarul fut:)
  • I love Techno
    15-25 fps x800proval? lol? nekem mikor normális alaplapom meg procim volt a 6600gt-ém elvitte tökéletesen F.E.A.R.(médium , high) Doom3 (ultrahigh grafon) meg far cry-t is high ultra high-on (mindhárom játékot minimum 30 fps-el bár mere jártam a pályákon (élsimítások nélkül) , átlag olyan 50-60 fps volt)
  • I love Techno
    most nincs vmi jo gépem és F.E.A.R. egész single meg multipályák is mind jobban futnak látványosan far cry nál (far cry max 10 fps-el megy most , F.E.A.R.-meg 20-50 között ugy hogy far cry totál low 800x600 F.E.A.R. meg mediumon 1024-ben... kb enyit tesz hogy egyik játék nagyteres a másik meg nem....)
  • Natural
    pl?
  • andriska
    Igen,maradandót alkotott a FEAR..........
  • Natural
    a farcry nem is játéknak indult, de fele hardware igénnyel viszont elmegy mint a fear
  • lac coo
    Szerintem azért is mert FC közismerten zabálja a procit, fear meg inkább videokarira támaszkodik...A procim meg csak egy 3000p4.
  • lac coo
    Mindkettő fullon , simitásokkal, a FEAR több FPS.
  • Natural
    de mi gyorsabb?
  • lac coo
    Speciel nálam is gyorsabb a FEAR mint az FC.
    Talán mert sokkal nagyobbak a terek:D
  • Natural
    miről beszélsz jóbaraát? lassabb a farcry mint a fear? maradandót alkotott a fear? 3800+ és 6800gt mellett tetű lassú a fear, és crack hátán crak még a gyári lemezhez is. szerintem kicsit gondold át
  • arty
    hogy az FC lassabb lenne, mint a FEAR ?? milyen géped van?

és melyik fear pályán? mert nekem az x800pron is 1024ben nem maxon van ahol leesik 15-25fps-re, az FC még a 9800promon sem esett le ennyire :(
  • I love Techno
    sztem már simán beleesik a 2 éves kategóriába (max 1-2 honap ide vagy oda) a két játék grafikáját meg nem igazán lehet öszehasonlítani mivel igen csak más jellegre épülnek pl a F.E.A.R-ben meg kell csak nézni folyosók csempék üvegek grafikályát a fényhatásokat stb... vagy az effekteket a lövések nyomait a falban a hordókban a lepotyogó vakolat után maradt krátereket a falban a F.E.A.R. sztem erreépített és ebben alkotott sztem maradandót , a far cry meg a gyönyörű szép tengerpartokkal tengerekel élőnövényzettel (szal mindkét játéknak megvannak az erősségei , és a far cry sztem jóval lassabb mint a F.E.A.R. és ez főleg a hatalmaskültereinek köszömhető nem csak a grafikályának szerintem mikor benti térben mentem nekem kb ugy 3-4 szer nagyobb fps-el ment)
  • arty
    a hl2 vize eddig etalon, sztem ezen ne vitázzunk :) összességében még mindig az FC a legszebb, pedig csomo dolog (hdr) csak utolag lett beletákolva ...

mig 6600GT-m volt, megnéztem a HDR-t, nappal nagyon tetszett! utána olyan egyszerünek hatott minden, mintha valami 1996os 3dfx-es játékkal nyomnám :) de vissza lehet szokni - tapasztalat :D
  • WizArts
    Ehhez a peccshez nem kell 64bites oprendszer? Az nélkül is kiegészíti a plusszokkal a gamit?
  • WizArts
    Thx. De az annya pi**ájáért nem elég még mindíg egy 6800GT amikor már 2 éves gamiról beszélünk....mer ugye 2004-es

ATI: Sztem pont fordítva de most már csak azért is megnézem a HL2-őt ezen a karin. Kíváncsivá tetté.. :)

Jaja, magyarítás....érdekelne engem is...és szinkronos...hmmm nehezen tudom elképzelni, hogy van és nem tudunk róla...
  • Atisz #20835
    Elárulom hogy pont a Half Life 2 reálisabb. Az a rész amikor a víz alól nézted amint módosított kommandós barátaink égő hordókat dobálnak a vízbe, hihetetlen jól nézett ki. Itt a Farcry-ban nagyon plasztikus, higanyszerű a víz. Ráadásul ismétlődik a hullámzás.
  • grebber
    Esetleg elárulnád honnan lehetne ezt a magyarítást beszerezni?
  • gTWELVE
    64biten még nem probáltam.. mert mikor felraktam oda az FC-t 9200es volt a gépbe.. el is indult 64bites extrákkakal.. :D kb sima sárga volt a homokos tengerpart.. de a víz hullámok szélei a partnál.. :D:D LOL, mellesleg a 32biten nekem a guru3D -rőlletöltött patchel se sikerült élsimítással beüzemelni a HDR-t. ilyen tök bugos volt eltünt a fél pálya.. :D
  • lac coo
    De végig szinkronos ?
  • 50cent
    nekem megvan a magyarosítás és még az introban is magyarul szövegelnek (szinkronnal)
  • lac coo
    Az hogy régi nem jelenti azt hogy gyorsan is fog menni :DDD
    Nézd meg pl.: a Brothers in arms-ot !
    Ronda mint a bűn , cserébe viszont lassabban megy mint HL2 :DDDDD
  • Anotino
    Hat farcry nem 2 eves meg, plusz javitgattak rajta eztazt idokozben. A fearnek meg gyengebb grafja van szvsz, es joval lassabb is. Nem ismered a regi magyar kozmondast, amit meg a nagyapamtol hallottam: "8xAA mellett ne varj foldhozdongolo frameratet" ? :)
  • Anotino
    Hasznalja valaki a 64 bites patchet?

Mukodik szepen, nagyon latvanyos a megnovelt latotav.. De a hdr parancsokra nem reagal. Ez a 64 bites valtozat az 1.32 -es verzios farcrybol keszult. Abban nem mukszik ez?
  • WizArts
    Elvileg 0.00001 - mehet 11-ig. A furi az volt még, hogy a lent említett beállítások mellett is recés a fegyver széle.....
  • gTWELVE
    így pl kiprobáltam a hdrlevel-t 0,5re rakod és tök faszás lesz, már nincsenek túl fényesek..
  • I love Techno
    ennyit jelentenek a kinti terek gondolom , nekem a F.E.A.R multi is singl is médiumon fut teljesen jáchatóan olyan 25-40 fps körül (csak a nagy külterű mapokon esik be de ott is lelehet lőni az embereket) , a far cry multi 5-10 fps-el (akkor is ha mindent leveszek low-ra még felbontást is ....)(nem túl erős most a géphátterem:(
    , Nekem azért a hdr bejött igaz nem sokat jácottam vele de szerintem azért eléggé érdekes sok helyen elég jól közelítik a valóságot ezek a picit vakító efektek persze sokhelyen túlzásba estek szerintem is(1 esnél nagyobbat én meg sem néztem az is talán néhol túl fényes volt sőt )
  • gTWELVE
    bin32-ben a helye.