24504
  • Ability
  • Dosia
    üDV! EZ A Project X -mod ez mire jo ?
  • Ability
    lol? GameStar csak egy hónappal van lemaradva?!
  • grebber
    Project X v3.3 (197MB)
  • lac coo
    Milyen ez a Far Cry? Jó ???

...hát igen igen , CS:S elég idegnyugtató szokott lenni néha :DDDD
  • CUCLI
    mertcsakték
  • CUCLI
    mipöcs van már megint?...
    igen ez a farcry topic. illetve használd a válasz gombot, de ha magadba beszélsz az sem baj.
    sry de csöppet ingerült vagyok másfélóra cs után
  • lac coo
    Ez miez a Far Cry ?
  • WizArts
    És tudod már melyik gombbal lehet.......??
  • lac coo
    Na végre...
  • Ability
    Jaja, és automata zoom lesz a sniperen.
  • MimaSKATE
    [szin=blue]CSá
  • Ability
    Egy Ubisoft szerveren... :)

Moph, a 6thSeNsE egyik tagja kezdte el faggatni Doc-ot, hogy kijavítják-e a következő patch-ben... után még kérdeztünk szegény sráctól mindenfélét. xD
  • WizArts
    lol.
  • WizArts
    Elég jól hangzik. Köszi, ezeket hol olvasod, vagy hol lehet utánnanézni?
  • Paulie2006
    Magyarok vagyunk sztem és mi nem a ps-t szoktuk használni hanem az ui.-ot.
    gg
  • Paulie2006
    Köszönjük szépen =DDDD
  • lac coo
    Úgy hallottam , hogy 1.4-ben átszínezik a célkeresztet sárgáról pirosra.
    Igaz ez ?
  • Ability
    1.33 előtt azt igérték, hogy elkezdték a netkód optimalizálását. Aztán jött nekik az FCI, most meg a CrySis, szóval nem tudom mennyit törödtek FC-vel, de ha azt nézzük mióta fejlesztik az 1.4-et, és tényleg a játékmenet optimalizációkra törekedtek akkor még ezt sem tartom kizártnak. Ugye most azt belenyomni ami a ProjectX mod-ba van az nagyon kevés idő. Szóval vagy félretették elég sok időre ezt a javítást, vagy tényleg fejlesztettek/optimalizáltak még valamit. =)

ps.: DocSEAL mondta nemolyan rég, hogy többek között a binobug is ki lesz javítva, szóval engem már nagyon érdekel ha tényleg ilyen "bugtalanított" verziót kellmajd használni. :) Ja és még azt is mondta, hogy nemsoká megjelenik, már régóta tesztelik, lassan itt az ideje, hogy megjelenen. De a tervezett kiadást már nem mondta meg, pedig tudta a kis kecie. :P
  • WizArts
    Megérdemlitek mindketten:)
    Én még azért megvárom az 1.4-et. Hátha valami tényleg új dolog is előkerül... a netkódot is beleértve.
  • grebber
    Na 6600GT-vel végigtolom megint sokadjára mert megérdemlem/ a game is megérdemli.
  • Takanohana
    Köszi. Kb. ilyesmit valóban gyanítottam az introból. Én azt gondoltam, hogy az időnként előforduló telefonos tájékoztatásból kiderül fokozatosan valami egetrengető. Na meg izgatott, hogy a magyarítás terjedelme elég nagy, 15-16 MB, gondoltam abban többnek kell lennie, mint a menünek, meg pár mondatnak, hogy éppen milyen feladatot hajtsak végre.
  • Ability
    Szerintem jah, de ha nagyon érdekel, akkor írj privit 50cent-nek, aztán majd kiderül. ^-^
  • Ability
    Hát azért szerintem a lényeget csak megértetted, ha végignézted a bevezetőintro-t új játék kezdésekor. Abba semmi szöveg nem volt, azt csak látni kellett. -.-

Na mindegy, a lényeg nagyjából, hogy Jack Carver ( a főszereplő ) titokzatos múltját maga mögött hagyja, majd egy Csendes-óceáni hajótásaságot kezd üzemeltetni. Később megkeresi az a csaj ( nem jut eszembe a neve, de úgyis láttad már) aki felkéri jutalék ellenébe, hogy segítsen neki eljutni egy messzi felfedezettlen szigetvilághoz. Később kiderül, hogy a titokzatos környezetben titkos kutatások, kísérletek folynak, amit zsoldos katonák próbálnak 'védeni'. Jack hajóját megtámadják, neki sikerül megmenekülnie, viszont útja során folymatosan üldözik, miközben ő próbálja megtalálni a nőt aki felbérelte. Kb ennyi a stroy, játék alatt aztán úgyis adja majd amgát minden, attól eltekinve is, hogy esetleg nem érted a rövid beszélgetéseket... :)
  • fdsag
    Ez a szinkronos magyarosítás,kamu volt?
  • Takanohana
    Hi All!

Kösz a segítségeket a feliratozáshoz, de sajnos a menüben (audioban sem) nem találtam beállítási lehetőséget, és a game_subtitles=1 sem műxik. No mindegy, akkor a sztorit továbbra sem fogom érteni. Ettől még király az élmény.
  • WizArts
    basszus. Már nem lehet belinkelni onnan ahonnan szoktam, fel meg nem töltöm még egyszer most...grrrrr. majd este újra...
  • WizArts
    Pici vmelyik szűrőt nem használlja, de amugy full graf...

magas HDR-en kipróbálltam. mindjárt linkelek képet is...
  • Stalker
    főleg magas felbontásnál...
  • arty
    én inkább a HDR-t favorizálom, az AA játék közben kevésbé feltünő :)
  • Stalker
    megnézném azt a vasat, ami bír AA-t HDr mellett FC-ben :P
  • Atisz #20872
    Fú, ezt nem is tudtam. Akkor ez tényleg szakszi...
  • MacrosTheBlack
    Viszont HDR mellett nincs AA (kivéve r1800, r1900), ami elég száksz, annyit nem ér.
  • Stalker
    a hajó oldalán lóg :)
  • varga peti
    az ötödik pályánál amikor kilöttem a helikoptert és a többi formát hol van a motorcsonak?
  • varga peti
    Kösz a segitséget bejött a tipp.
  • grebber
    Akinek 6600GT-je van milyen felbontásba beállitássokal toja amit még bir akadásmentesen a VGA?
  • I love Techno
    hát én is sokszor meglepődök mikre képes a kártyám , és egyre jobban örülök hogy annak ideén emellett döntöttem , andriska tuggya miket áradoztam a doom 3 közben mikor bevásároltam az új ramomat mellé
  • I love Techno
    nem megy nálam mindig fps progi csak ritkán ecerüen látom hogy mi szagat és mi nem... és amikor fps adatokat irtam azt szemre is ugy láttam és azért is mert nekem teljesen jácható.... te neked fut 15 fpsel 3800+ os procival meg 2 giga ramal meg 6800 gt vel?.... nekem meg még jónéhányunknak ahogy olvashatod teljesen tökéletesen fut (elvileg gyengébb configgal)(szal nem tudom mit probálsz itt magyarázni pláne hogy magaddal csak te értesz egyedül egyet , inkább tanuld meg hogy kell egy számítógépet jól összerakni(vagy jó minőséget vásárolni) vagy esetleg driverprobléma... mer ha ilyen configgal vki azt mongya jáchatatlan F.E.A.R. hát hogy is mongyam.... NO COMMENT!! (és nekem mondom semmi baj az eredetimmel tökéletesen fut ahogy egy eredetinek kell....)(jah ténleg ezeket inkább F.E.A.R. topikba kéne elnézést kérek , (kiváncsi vagyok ott mitreagálnak , reagáltak volna ezekre....))
  • fonixmadar
    Na a mai nappal lekerült a gépemről a Far Cry,érdekes dolgot tapasztaltam,a szervereknek csak a nevét látta meg a főt minden paraméterére unknownot irt pár napja még nem volt baja,új patch nem jött ki hozzá.