24504
  • derdani
    Kössz ez bevált. Azért jó kis program ez a Total Commander.
  • MKpowaa
  • lac coo
    Total commander-rel kattintgass duplán mindenfélére aztán csodákat láthatsz ....Nem klasszikus becsomagolt file-ok, de ki lehet simán csomagolni. De nem emlékszem pontosan milyen kiterjesztés... sound.pak...Talán ...
  • derdani
    Mond el légyszives
  • lac coo
    Látszólag nincs ,de hosszú , úgy sem érted !
  • derdani
    Te miről beszélsz nincs is tömörített file!
  • lac coo
    Sima winrar is kicsomagolja a hang csomagokat ( már a fene sem emlékszik milyen kiterjesztésűek itt.) .
  • derdani
    Tudja valaki hogy lehet kiszedni a játékból a zenéket és a hangokat?
    Érdekes hogy csak az editor látja.
  • derdani
    Én is
  • ollie
    Próbáltad csak egy magon futtatni?
  • Tojesz
    Sziasztok, elővettem régi kedvencemet, de azóta eltelt kis idő, s más lett a gépem is ugye. Most kétmagos processzor ketyeg a gépben, egy AMD Athlon X2 64bit QL-60 1.9Ghz. Előállt az az abszurd helyzet, hogy a 3 évvel ezelőtti gépemen jobban futott a játék. A gépem nyilván jobb lett, gondolom a kétmagos processzor a gond, 1.9 Ghz-nek látja sztem.
    Valakinek van vmi tippje mit lehetne kezdeni ezzel a szituval?
  • lac coo
    Én is !
  • XeeN
    Én benne vagyok... :)
  • WizArts
    Hali,
    Ahogy olvasom ennyi idő után is ugyanazok a problémák.... peccs, driver, hol merre kell menni. A MOD-okról ne is beszéljek :D
    A "nagy öregek" tolják még valamikor? Jó lenne összehozni egy oldscool csatát ;)
  • class dominator
    ok kössz
  • CUCLI
    true
  • class dominator
    ez a far cry 1 topik
  • Stalker
    Rakd újra fc-t, és csak ezt a patchet rakd fel.
  • ribarszki
    Sziasztok! Hatalmas kérdésem van! Szóval nálam is minden kék és patch kéne, de nem engedi feltenni! Amikor kéri a helyet, h hova másolja és next-et nyomok akkor újra azt az ablakot dobja vissza. Nem tudok továbblépni. Már 5patchet kipróbáltam, újra raktam a játékot, mindent megcsináltam és semmi! Tud erről valaki valamit?
  • Herold
    Ááá megvan, a tokban a cd alatt van a matrica.

Na szóval, mivel én nem multizok, ha kell valakinek a kód, privátban elküldöm.
  • Herold
    A multiban hogy ellenőrzi le a rendszer, hogy eredeti játékom van-e? (Az van, de se a kézikönyvben, se a cd-ken nem találtam semmilyen serialt.)
  • derdani
    Nem , csak patch kellett.
  • Shep
    videokártya driver hiba, próbáld ki egy másikkal
  • derdani
    Sziasztok. Fölraktam a farcry -t és amikor elindul a pálya tisza kék minden mit a köd nem látni semmit ez mitől van?
  • kisgabo
    az mi?

én most tolom multiban. nem is láttam privát szervert, csak ubi...
  • lalakov
    Sikerült már valakinek cooperatívban hamachival elindítani a játékot?
  • Garth22
    látom te is korombeli vagy !
  • Garth22
    igen rendben.köszönöm a segitséget
  • koschwarz
    szerintem a legutolsót. ha meg az nem jó, akkor egy far cry megjelenése körülit. egyébként directx rendben van, legfrissebb?
  • Garth22
    haly! valaki meg tudná mondani hanyas drivert tegyek fel a 9600Gt hez, mert nekem a karakterem,és a házak is piros szinűek!
  • mester1987
    Csá mindenkinek, ha tud valaki a Far Cry 1.4-es Patchhez kompatíbilitis honosítást és belinkelné vagy feltöltené azt megköszönném, mert csak a régebbi verziókhoz van működő honosítás.

THX
  • receiv
    hy. valaki segitsen hogy müködnek a far cry kódok fontos lenne.elörre is köszönöm.
  • noej
    sziasztok!
    Látom farcry téma:-) kérdésem lenne,hogy lehet farcryon multizni neten,sajna nem hivatalos a játékom,tudom már egy ezresért adják,de van rá vmi megoldás?Tört játékom van és hallottam erröl a hamachi progirol,de nem tudom mit hogyan,valaki aki törttel játszik segitene?:
    üdv:noej
  • ollie
    billentyű beállítások default-ra
  • Kajari82
    Hi nekem az alap játék csinálja ezt,és nem segít amit írtál :(
  • kotivok
    hali
    nem tudja vki hogy kell a cheat et használni mert nekem sehogy se müködik.
    cheat az írtam be:(tab)\give_all_weapons=1
    és a magyaritás se működik(1.1 es)
  • OiImyOi
    Beállításoknál az egérnél kell beállítani az egér érzékenységét, None-n van és azt kell, Defaultra beállitani
  • Aspyrin
  • Thomas8012
    Sziasztok! Az lenne a gondom ferlraktam a 1.4 patch et,DElta sector mod ot hozza 1.1 patch et. A game elindul menuben meg van mouse de game kozben mar nem ismeri fel a mouse t csak elore meg oldalra tudok menni,van erre valami megoldas? elore is thx
  • OiImyOi
    Szevasztok!
    Nem tudja esetleg valaki, hogy az Assaul Coop 2 Modban, hogy lehet a Capmaign páylákon menni?
    Szerver inditáskor rámegyek a Coop módra és csak 5 pálya van, azok se a rendes Singles pályák, hanem valami ac_dune, stb. Lécci valaki aki tud segitsen