24504
-
#21105 1.33-ban kezdte, kínomban tettem fel az 1.4-et. Ott is megmaradt a jalanség. -
CUCLI #21104 1.4es pecset lehet nemkellett volna feltenni. abból nincs még hivatalos. leeht ez a baj -
#21103 Sziasztok!
Peccsek fent (még az 1.4 is), de 6800-on, ha bekapcsolom a HDR-t, minden átenet random (de 1-2 percen belül) feketére vált a kép, csak a health-armor kijelző marad a képen. A játék fut, nem fagy le, csak éppen vaksötét van. Ha kilövöm a HDR-t akkor visszajön a kép... Miért?
Legújabb hivatalos drivert, ill. a legújabb bétát próbáltam...
Mi a gond? -
zozox333 #21102 Hogyan tudom az Eumappackot előhozni? Hozzádobtam a játékhoz, de semmit nem látok belőle! -
#21101 A GF6 sorozathoz kell az 1.33-as patch. Azt nem tudom, hogy a demóhoz van-e javítás. -
#21100 h3h3. Üdv a pályán.. :) -
zizzenet #21099 Demoban ilyen kép fogad, ha medium vagy afölé állítom a grafikát:
GeForce 6600GT, 78.01 illetve 66.93-as driverrel egyaránt ilyen.
Mi lehet a baj? -
#21098 megoldottam... -
Madmano #21097 Közben meglett a megoldás:egy régebbi,001 jelzésü fájlt használtam.Az nem ment.Mikor lecseréltem a 002-esre mindjárt működött.Köszi szépen a segítő szándékot!!!!! -
#21096 ÜDV!elakadtam az ARCHIVE pályánál a Kriegen corp résznél a rartárhelyiségben mindenkit likvidáltam, de utána nem vágom hogyan tovább?! -
Stalker #21095 tűzfal/router van? -
#21094 probaltad mar ezt:
local ip fix -
#21093 udv.
nincs valami oldal ahol az osszes mp_map letoltheto egyben? -
Madmano #21092 Igen,néztem.Totál üres az is. -
#21091 "ami a játék lan-os részét használja."
Az fcmp fület nézted? -
Madmano #21090 Hello.Egy kérdés:Tört játékom van.Följavitottam 1.33ra.Letöltöttem azt a pici fájlt,ami a játék lan-os részét használja.Bemásoltam oda ahova kell,de nem jelenít meg egy nyamvadt szervert sem!Mit csinálok rosszul? -
#21089 nicsak ki beszél? egy diablos -
Rémember12 #21088 pfff a játék rakás szar abban igazad van de az oszt.társamnak 3x szarabb gépe van és alaplapot is most cseréltem mind1 bassz*+....... azért thx -
#21087 Jah, jogos; h. mire kiismerik konzolon gép tudasat, addigra elhalad a pc; de az a jo a nextgen-feelingben; h. (nekem a jatekelmeny a fontos, nem a graf..); h. sok ujat már nem tudnak kitalalni(ill. ha kitalalnak barmi ujat -gémmenet, iranyitas valtoztatas stb. az idöbe tellik, kb. 2-3 évenként talalnak ki vmi uj dolgot(HALF-LIFE, HALO); amit lekoppintanak masok is...), csak finomitanak a grafon + uj effektekert dobnak be... pl. most lattam az agyonreklamozott timeshift demojat...Háááát... :-/ ritkan latni ennyire primko gémet... azon meg röhögtem; h. a gépfegyvert már végletekig agyoncsicsaztak, már röhejes volt(régen minel kevesebb poligonbol akartak kijönni a fegyvermodellnél; most meg telenyomtak minden szarral a skulot); és ugy nézett ki mint 1 karacsonyfa... jo, a fal full bump-mapping volt; de akkor veszed igazan eszre a szépségét, ha total a fal felé fordulsz; és araszolsz a fal mellett...ugy meg 1 fps-t nem lehet jatszani! :-D Most amugy nagy next-gen láz van; de én mindig ugy vagyok vele: régen is votlak jo+szar gémek; ezutan is lesznek, csak a graf. lesz picit szebb... -
#21086 A tapintatosság példaképe.(fosnoob) -
#21085 amugy régen nekem is csinálta mikor a gépem szar volt.... gyenge alaplap miatt esetleg vagy ilyesmi -
#21084 mert egy rakás szar -
Rémember12 #21083 Hello, az miért van h elindítom a játékot jáccok vele pár percet de van mikor tudok vele félórát is és aztán lefagy?? -
#21082 Köszi, és nem azt mondtam, mert a végigjátszásba le van írva, hogy mit hogyan kell megcsinálni, és a 100%-os mentéspackba pedig benne van a játék tulajdonképpen. -
#21081 konzol mód (0)
\save_game <name it here> -
#21080 www.gamespot.com
search-be beírod Farcry, ott hints/walkthroughs -
#21079 Roflcopter
Gyakorlatilag elismétled ami mondtam, kissé kiegészítve. Ugyanakkor sötétezel itt össze-vissza. Orvos látott már? -
#21078 Pontosabban egy 100%- os mentés, elnézést! -
#21077 Hello mindenkinek!
Nagyon nagyon sűrgősen kéne egy végigjátszás a Farcry-hez. Aki tud az lécci segítsen! előre is köszönöm! -
#21076 sztem senki sem tudja :)
1 megoldást tudok: szembeállsz az objekt-el amin a textura van és lősz egy screenshotot ;) -
#21075 Már egyszer kérdeztem ,de nem válaszolt senki .
FC-ből valamilyen úton ki lehet szedni a texturákat ? a dds filekat.... -
#21074 -
CUCLI #21073 még 1 vizes video
FCI_Pred_demo_part_II_EMEA.wmv -
#21072 Úgy van : ez nem konzol fórum !!! :DDDD
Nyissunk új témában vitát!
( Javaslom a "Sniper-puska rejtelmei" vagy " Piros célkereszt ; és ami mögötte van "
témákat....) -
Stalker #21071 :D
diktátor :S -
CUCLI #21070 nézek mint a barom ,h mértvan 2hsz. aztán visszavontam és most jó xD
on -
#21069 hm, kinyirtam cucli hsz-eit :D off befejezve, ok -
CUCLI #21068 na belehet fejezni a konzol vs. pc vitát -
#21067 egyenlőre konzolon sem... ha jol tom még nem jött ki :P -
#21066 mondj egy jatekot, ami boxon pl valaha szebb volt mint az aktuális PC-s verzio ;) az a baj, ha mondasz, arra azt mondom: Tv-n láttad, azért volt :P
najo, HALO-rol el tudom képzelni h rondabb volt PCn, mert nagyon rusnya volt :)
OFF:
vettem aposomnak egy gef4ti4200at a gef3ti200 helyett, és mediumon (texturák very highon, enviroment high meg még valami high volt) gyönyörüen játszható, bár csunyább mint egy dx9 karing picit ... 30-80fps, főleg belső téren ... patch beta 1.4
Emlékezvén a fear vs farcry beszélgetésre, elinditottam fear-t is a 4200ason, minden low és néha azért akad rendesen és olyan randa mint a call of duty1 :D