24504
-
#21146 Nem ez volt a célom. Én nem oltom a konzolokat. Csak annyit szerettem volna mondani hogy a PC mindig a konzol előtt fog járni, mert mire az adott konzol megjelenik addigra már van olyan teljesítményű PC a piacon. Most lehet vitázni hogy melyik avul el hamarabb, fajtája válogatja.
Csak nem szeretem ha hülyegyerekek "éljen a konzol"-oznak ezerrel, miközben az aláírásában az általa jó konfignak tartott gép paraméterei vannak. Ez L00l. -
CUCLI #21145 najó. belehet fejezni a konzol vs pc vitát
ide menj ha nagyon flémelni akarsz. szeretni fognak ott. -
#21144 "Hogy lehet egy konzolt a PC-hez hasonlítani...?"
N00b -
#21143 Olvass már vissza agyas...én is mondtam hogy nincs Windows. Chip szettek, stb? Nem mondod... -
#21142 Miért lenne?
Az 1.32-es Patch-re is elkészítettem, amint látod...
-
#21141 ilyen erővel hasonlítsuk össze a PDA-t a modern mosógéppel... -
#21140 ja, meg azt sem veszed figyelembe, h. a pc-nel op.rendszer/külsö driverek elviszik teljesitmeny 1 részét+nem tudnak optimalizalni rengeteg különbözö hardver miatt(chip-szettek stb...) :-D
Ja, és egy auto is hardwareböl épül fel, sőt tulajdonkeppen minden, még a Te tested is... :-D
"a hardware, amiből mind a 2 felépül"...LOL!!! -
#21139 "a hardware, amiből mind a 2 felépül"
Te tényleg ilyen csökkent értelmi képességű vagy? Fogd már fel, hogy a pc-s hardware nem egyenlő a konzolossal, értsd már meg, hogy nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más. Ennyire nem lehet valaki idióta, mint amilyen te vagy... -
#21138 Bumm, te is olvass vissza. Mondtam hogy ne zoomolj -
#21137 Mivel mind a 2-nél a teljesítmény a fontos és gyakorlatilag naponta fejlődik a hardware, amiből mind a 2 felépül (az én gépem pl. nem fosból van) ezért az örökös rivalizálás mindig fenn állt és fenn is fog állni a PC és a konzol között. Elnézést kérek hogy össze mertem hasonlítani, sztem ez elég jelentős hasonlóság.
"...tényleg én vagyok a hülye."
Kösz a beismerést. Nekem ennyi elég, részemről a vitát lezártam... -
#21136 no comment.
megkérdezhetem még egyszer: hogy lehet a 2-t egymáshoz hasonlítani? Amikor az egyik (PC) egy darabokból összetákolt fos, szinte nincs 2 ugyanolyan a világon (kompatibilitás rulez), míg a konzol az egy speciálisan játékokra kihegyezett célhardware. más a procija, más a gpu benne, az egész teljesen más. Áhh de egy ilyennek mint te nem tudom minek magyarázok még, komolyan, tényleg én vagyok a hülye. -
#21135 FC-ben nem működik ez a trükk mert ha nem zoomolsz akkor is "mozog" a fegyver és nem a képernyő közepére lő :DDDD -
#21134 Jaj bocsi , azthittem ez a konzol topik , csak nem gondolod hogy teleszemetelem az FC-t.....
Nem olyan családból származom én ! -
#21133 Őőő... nem kell azzal zoomolni. Piros filccel rajzolsz a monitor közepére egy x-et azt' hajrá -
CUCLI #21132 látom nagyon flémelni akarsz de most nem fogsz -
#21130 "Hogy lehet egy konzolt a PC-hez hasonlítani...?"
Ez kész. Sztem elmeorvost, de gyorsan... -
Stalker #21129 -.- -
#21128 -
#21127 Most tőlem elkezdhetnénk flémelni, de maradjunk annyiban, hogy akinek az xbox 360-ról ez jut az eszébe:
"Mekkora proci van az X360-asban? 3000-es?"
az egy tudatlan kis kötekedős majom :)
Hogy lehet egy konzolt a PC-hez hasonlítani...? -
#21126 Tudtam hogy nem tudod megállni. Olvass már vissza ki papagáj LOL -
#21125 Én tudom, de nem ismételtelek, hanem kijavítottalak, csak úgy látszik ezt már nem fogtad fel :) -
#21124 a papagáj azokra mondják akik mindig mindent ismételgetnek te agyas... -
#21123 Igen, még a logód is szép színes, mint a papagájoké... :) Bár nem, te inkább gyík vagy... -
#21122 a "no comment" még mindig jobb mint az idióta papagáj... -
#21121 mert egy gyík :) -
zsolt11 #21120 kéedeznék,miért nem müködik a GYIK? -
#21119 Sziasztok ! Modolják még a játékot ? Tudtok ajánlani valami jó modot ? -
#21118 "Mekkora proci van az X360-asban? 3000-es?"
no comment vagy... -
Madmano #21117 hali.Nekem is 2500+os Bartonom van,sima 6600-assal.,1 giga RAM-mal.Fogtam 1024X768-as felbontás mellett mindent a very high-ra húztam.Még a Projekt X moddal is megy igy.igaz,picit néha meglassul,de nem jellemző.A látvány kárpótól. Viszont van egy kérdésem az 1.40-es javítással kapcsiban:az RPG-t mikor használni akarom,bekapcsolom azt,ahol a célkereszt volt az elözö verziónál,nem adja a keresztet.Hogy lehet használni? -
#21116 Ezer thx!
még 1 vki nem tudna adni 1 normális cfg-t , vagy esetleg nem írná le hogy mit érdemes beállítani 2500ös bartonhoz meg 6600gthez ,hogy még élvezhetően és szépen is fusson a game.Most valahogy nem az igazi a borkok ilyen elmosot szarok csak akkor tisztul ki a kép ha közelmegyek.Mit kellene ,ehhez állítani?depth of view vagy vmi ilyesmire gondolok.Előre is thx -
CUCLI #21115 special effectet kell csak highra tenni -
#21114 gyenge a grafkártyád, én radeon 9600tal má tuttam -
#21113 nem tudom a renderelé módját állítani azaz cold paradise stb, vkinek vmi 5let ,hogy miért nem?Előre is thx. -
Madmano #21112 Milyen kereső? -
Stalker #21111 okok, engem nem érint, mivel én max sm 2.0b-t tudok kihozni a karimból =P -
gTWELVE #21110 nem kell mindent maxra rakni! Fény-t és árnyékot maxra többi lehet medium is, texture legyen trilinear, és min. high.. -
#21109 mellesleg a lenti kereső mindenre választ ad :P -
Stalker #21108 sm 3.0-át akkor kapcsolja be, ha minden graf beállítást maxra raksz, de biztos van vmi konzol parancs is, csak nem tudom, mi. :D -
Madmano #21107 Hali.Nekem is fent vannak az elöbb említett patch-ek.Az érdekel,ha 6600-as videokarim van,akkor automatice a SM 3.0-át használja?Vagy máshol(esetleg a konzolban)kell beállítani ezt?Egy kérdés:mi az a HDR? -
gTWELVE #21106 kb féve volt gorsinál is.. azt nem is eröltettem, azota meg kb 1 hónapja néztem,(új windows, meg FC van azota)és most azota is tökéletesen működik.. tehát a tanácsom, hagyd a faszba kb fél évig, utána installaád újra a windowst, meg a farcry-t és szerintem jó lesz..