24504
  • Atisz #21146
    Nem ez volt a célom. Én nem oltom a konzolokat. Csak annyit szerettem volna mondani hogy a PC mindig a konzol előtt fog járni, mert mire az adott konzol megjelenik addigra már van olyan teljesítményű PC a piacon. Most lehet vitázni hogy melyik avul el hamarabb, fajtája válogatja.

Csak nem szeretem ha hülyegyerekek "éljen a konzol"-oznak ezerrel, miközben az aláírásában az általa jó konfignak tartott gép paraméterei vannak. Ez L00l.
  • CUCLI
    najó. belehet fejezni a konzol vs pc vitát
    ide menj ha nagyon flémelni akarsz. szeretni fognak ott.
  • Atisz #21144
    "Hogy lehet egy konzolt a PC-hez hasonlítani...?"

N00b
  • Atisz #21143
    Olvass már vissza agyas...én is mondtam hogy nincs Windows. Chip szettek, stb? Nem mondod...
  • IMYke2.0.0.0
    Miért lenne?
    Az 1.32-es Patch-re is elkészítettem, amint látod...
  • PyRex
    ilyen erővel hasonlítsuk össze a PDA-t a modern mosógéppel...
  • dinomano
    ja, meg azt sem veszed figyelembe, h. a pc-nel op.rendszer/külsö driverek elviszik teljesitmeny 1 részét+nem tudnak optimalizalni rengeteg különbözö hardver miatt(chip-szettek stb...) :-D
    Ja, és egy auto is hardwareböl épül fel, sőt tulajdonkeppen minden, még a Te tested is... :-D
    "a hardware, amiből mind a 2 felépül"...LOL!!!
  • PyRex
    "a hardware, amiből mind a 2 felépül"

Te tényleg ilyen csökkent értelmi képességű vagy? Fogd már fel, hogy a pc-s hardware nem egyenlő a konzolossal, értsd már meg, hogy nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más. Ennyire nem lehet valaki idióta, mint amilyen te vagy...
  • Atisz #21138
    Bumm, te is olvass vissza. Mondtam hogy ne zoomolj
  • Atisz #21137
    Mivel mind a 2-nél a teljesítmény a fontos és gyakorlatilag naponta fejlődik a hardware, amiből mind a 2 felépül (az én gépem pl. nem fosból van) ezért az örökös rivalizálás mindig fenn állt és fenn is fog állni a PC és a konzol között. Elnézést kérek hogy össze mertem hasonlítani, sztem ez elég jelentős hasonlóság.

"...tényleg én vagyok a hülye."

Kösz a beismerést. Nekem ennyi elég, részemről a vitát lezártam...
  • PyRex
    no comment.
    megkérdezhetem még egyszer: hogy lehet a 2-t egymáshoz hasonlítani? Amikor az egyik (PC) egy darabokból összetákolt fos, szinte nincs 2 ugyanolyan a világon (kompatibilitás rulez), míg a konzol az egy speciálisan játékokra kihegyezett célhardware. más a procija, más a gpu benne, az egész teljesen más. Áhh de egy ilyennek mint te nem tudom minek magyarázok még, komolyan, tényleg én vagyok a hülye.
  • lac coo
    FC-ben nem működik ez a trükk mert ha nem zoomolsz akkor is "mozog" a fegyver és nem a képernyő közepére lő :DDDD
  • lac coo
    Jaj bocsi , azthittem ez a konzol topik , csak nem gondolod hogy teleszemetelem az FC-t.....
    Nem olyan családból származom én !
  • Atisz #21133
    Őőő... nem kell azzal zoomolni. Piros filccel rajzolsz a monitor közepére egy x-et azt' hajrá
  • CUCLI
    látom nagyon flémelni akarsz de most nem fogsz
  • Atisz #21130
    "Hogy lehet egy konzolt a PC-hez hasonlítani...?"

Ez kész. Sztem elmeorvost, de gyorsan...
  • Stalker
    -.-
  • andriska
  • PyRex
    Most tőlem elkezdhetnénk flémelni, de maradjunk annyiban, hogy akinek az xbox 360-ról ez jut az eszébe:

"Mekkora proci van az X360-asban? 3000-es?"

az egy tudatlan kis kötekedős majom :)

Hogy lehet egy konzolt a PC-hez hasonlítani...?
  • Atisz #21126
    Tudtam hogy nem tudod megállni. Olvass már vissza ki papagáj LOL
  • PyRex
    Én tudom, de nem ismételtelek, hanem kijavítottalak, csak úgy látszik ezt már nem fogtad fel :)
  • Atisz #21124
    a papagáj azokra mondják akik mindig mindent ismételgetnek te agyas...
  • PyRex
    Igen, még a logód is szép színes, mint a papagájoké... :) Bár nem, te inkább gyík vagy...
  • Atisz #21122
    a "no comment" még mindig jobb mint az idióta papagáj...
  • PyRex
    mert egy gyík :)
  • zsolt11
    kéedeznék,miért nem müködik a GYIK?
  • Fido4life
    Sziasztok ! Modolják még a játékot ? Tudtok ajánlani valami jó modot ?
  • PyRex
    "Mekkora proci van az X360-asban? 3000-es?"

no comment vagy...
  • Madmano
    hali.Nekem is 2500+os Bartonom van,sima 6600-assal.,1 giga RAM-mal.Fogtam 1024X768-as felbontás mellett mindent a very high-ra húztam.Még a Projekt X moddal is megy igy.igaz,picit néha meglassul,de nem jellemző.A látvány kárpótól. Viszont van egy kérdésem az 1.40-es javítással kapcsiban:az RPG-t mikor használni akarom,bekapcsolom azt,ahol a célkereszt volt az elözö verziónál,nem adja a keresztet.Hogy lehet használni?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Ezer thx!
    még 1 vki nem tudna adni 1 normális cfg-t , vagy esetleg nem írná le hogy mit érdemes beállítani 2500ös bartonhoz meg 6600gthez ,hogy még élvezhetően és szépen is fusson a game.Most valahogy nem az igazi a borkok ilyen elmosot szarok csak akkor tisztul ki a kép ha közelmegyek.Mit kellene ,ehhez állítani?depth of view vagy vmi ilyesmire gondolok.Előre is thx
  • CUCLI
    special effectet kell csak highra tenni
  • tomee14
    gyenge a grafkártyád, én radeon 9600tal má tuttam
  • Mu*][*h4pHu|{4
    nem tudom a renderelé módját állítani azaz cold paradise stb, vkinek vmi 5let ,hogy miért nem?Előre is thx.
  • Madmano
    Milyen kereső?
  • Stalker
    okok, engem nem érint, mivel én max sm 2.0b-t tudok kihozni a karimból =P
  • gTWELVE
    nem kell mindent maxra rakni! Fény-t és árnyékot maxra többi lehet medium is, texture legyen trilinear, és min. high..
  • Ability
    mellesleg a lenti kereső mindenre választ ad :P
  • Stalker
    sm 3.0-át akkor kapcsolja be, ha minden graf beállítást maxra raksz, de biztos van vmi konzol parancs is, csak nem tudom, mi. :D
  • Madmano
    Hali.Nekem is fent vannak az elöbb említett patch-ek.Az érdekel,ha 6600-as videokarim van,akkor automatice a SM 3.0-át használja?Vagy máshol(esetleg a konzolban)kell beállítani ezt?Egy kérdés:mi az a HDR?
  • gTWELVE
    kb féve volt gorsinál is.. azt nem is eröltettem, azota meg kb 1 hónapja néztem,(új windows, meg FC van azota)és most azota is tökéletesen működik.. tehát a tanácsom, hagyd a faszba kb fél évig, utána installaád újra a windowst, meg a farcry-t és szerintem jó lesz..