24504
-
#21065 Na, te is kiskirály vagy ? :DDD -
#21064 100 000-es poligon számú autóra, főleg 10 db-ra egyszerre nem kell számítani egyhamar pc-re :DDD
Plusz ennek tetejébe realisztikus pályagrafika. -
#21063 Az 1. igaz, de a 2. nem. Sok mindennel meg tudnám cáfolni, de lusta vagyok most belekezdeni. -
#21062 két dolog azért az igazsághoz:
1. soxor azért tünik mindenkinek jobbnak a konzol gfx, mert azt TVn nézi :)
2. mire annyira kiismerik a ps3-at és a x360at, h felülmulhatnák a PCt jelentősen, addigra már tul is lépett a pc rajtuk :)
sajnos az ár, ami elriasztó a PCtől ... konzolon meg a játékok 16-18ezresek ... egyedül az autos gémeket irigylem NÉHA konzolrol, szerencsre van pcn is GTL és world racing, csk a burnout kéne :) -
Stalker #21061 nincs meg neked az a pálya, ami épp a szerveren fut... Innen letöltheted! -
#21060 Sziasztok! Most vettem meg a gémet. Felraktam az 1.33 patchet, most magyarítani szeretném de nálam nem megy a magyarítások oldal. Esetleg tudtok mást oldalt ahonnan le tudnám szedni? Már végig néztem mindent amit ismertem. :) -
#21059 üdv. én ha csatlakozni akarok valameik tört szerverhez ezt irja ki: error loading level data. ez mért van? először az alapjátékot aztán az 1.3-,1,2,3 patcheket tettem fel, majd utoljára bemásoltam a fcdata konyvtárba azt a fájlt.
nemtudjátok h mi lehet a baj? -
#21058 aham... jah, röpködnek a kartyak+chipszetek, oszt van a befürdés néha, meg a hasonlo topic-ok; h. nem megy a gém... nalam pl. a Star Trek E.force2 nem emgy, pedig nagyon nyomtam volna; alapbol mennie kéne; de NEM MEGY... :-/ csak 2 dolog:
nezd meg ezt a jatekosok forumat; ott van fenn az elsö sorokban mindig a segitseg topic, annyira latogatott; oszt nezd meg a konzolosok topic-ot; nicns is ilyen topicnév; meee' nincs rá szükség.. :-) -
#21057 jah, így van. Ha az nVidia és az Ati is megállapodna, hogy mittudomén évente csak egy kártyát dobnak piacra, meg nem lenne ennyi chipset, ennyi alaplap, ennyiféle proci (akár egy gyártón belül is), akkor mondjuk 4-5 konfigra lehetne optimalizálni aztán kész. de ez szvsz soha nem fog bekövetkezni sajnos :(( -
#21056 termeszetesen igazad van; atlagolnak pc-n, elvegre az a lenyeg, h. 10 fajta videokartyan; 10 fajta proci képességeit ismerve is menjen; nekem pont ezzel az atlagolassal vannak problemaim - amit a demo scene-erek át tudnak lépni, épp ezért van 1 hatalmas különbség a demok+gémek között; mondjuk a demo-scene-ek nem is indulnak el millio-1 configon; mint gémek...
procit meg tenyleg nem erdemes összevetni, van amit a pc-kajakbol tud; konzolok meg nem; RTS-ben jobb a pc(de jo, h. qrvara nem erdkelnek az RTS-ek...1etlen volt eddig ami tetszett..HOMEWORLD-ok)... épp ezért nehez(risc-procik)AI-t irni konzolra; nehezebb mint pc-n (az mas kérdés, h. megcsinaljak nagyon jora, mint pl. GT-sorozat; pár FPS..) -
#21055 OFF, de még egyszer leírom, hátha érthető.
Tegyük fel, hogy mondjuk 1 év múlva a csúcs PC, amit összerakhatsz (persze mondjuk 1,5 millió forintból, de ezt egyelőre hagyjuk), az már nyers erőben felveszi a versenyt az adott konzollal. Mondjuk a grafikus kártyáknál ez igaz is lesz, de a processzoroknál nem, de most ez nem lényeg.
Pistike megveszi 1,5 milláért a gépet és rohadtul feleolyan jól nem fog rajta kinézni ugyanaz a game, mint konzolon. Max grafikával sem. Miért nem:
Az oka az, hogy PC-n ugye törekedni kell arra, hogy a lehető legtöbb gépen elfusson a game (még ha szarul is néz ki). Így PC-n nem a max konfigra optimalizálnak, hanem egy átlagosra. Ha az átlagosnál jobb géped van, akkor felrakhatod a felbontást, de attól még a textúrák nagysága, a geometriai részletesség, az effektek nem fognak nagyon változni. Tehát parasztvakítás az egész. -
#21054 hmmm...pár nagy különbseg van: konzol altalaban lebegöpontos müvetelekben jo(graf!!!); RISC-procisak régiek, gondolom ujak is azok lesznek, nem tudom...de konzolokon nem épül gém alá 1 op.rendszer+se külsö meghajto progik; minden biosbol megy; ezert gyorsabb + alapban X év alatt megtanuljak programozni a gépeket, mivel 1 config van csak, azt max. ki tudjak hasznalni..pc-n sohasem; mivel ott azt kell elérni, h. nagyjabol menjen X szazelak hardverkiahsznaltsagon; egy csomo config-u gépen... PC-n amit sokra értékelek, azok a scene demok... az nagyjabol megmutatja, h. mire képes egy kis telejsitmenyü gép(IS!ht még a nagy teljesitmenyü...); és ha utana teszel be vmi(föleg régebbi)gémet, akkor elbögöd magad... A kis 633mhz-s pc-mnel, Geforce2-vel kerestem az állam; ultraibolyaban trészelt tökeletes idomú néniket renderelt realtime; majd összef*stam magam(jo, persze csak azzal kellett foglalkoznia a gépnek, egyeb 3D objekteket kirakni nem...); de fajdalmasan rondak a scene-demokhoz kepest a gémek... -
gTWELVE #21053 magyarítást én még életemben nem raktam föl.. :D nálam az install menete 1.3, 1.31, 1.33, és működik..esetleg probáld meg, aztán ha így jó akkor a magyar verzióval van gond.Meg ugye patch installnál ne felejtsd el kiválasztani a helyes nyelvet. Nekünk aszem egyesült királyságbeli-t. Nekem nincs jobb ötletem. -
#21052 hm má nem emlékszem eredetileg 2 vonalaltöbb volt bene akor az én nevem se4m fért ki de már nem tom 1-vagy 2 betű hiányzott e ha szerencsénk van akor pont kifér -
#21051 w!ZaRts-sal is ki fog férni a FEAR-ben?
-
#21050 Army of darkness -
#21049 AoD? Minek a rövidítése? -
#21048 hu bazmeg megy a south park -
#21047 amugy én nem értek ehez az egészhez és még pc-én kivül más cucom nem is volt játékra , de ugy tudom az x.... akár mi is (nem értek hozzá direkt a játékok futatására szolgál , a pc meg minden féle programokhoz) gondolom nem kell nagy ész arra rájönni így , hogy x360-on sokal jobbak a játékok (jobban elfutnak jobb grafikával) hiszen ez direkt a játékokoknak van fejlesztve , szal.... -
#21046 Öcsém te elég sötét vagy...
Az X360-ban 3 magos 3,2GHz-es - speciális - proci van. Azt jelenti, hogy speciális, hogy lehet, hogy alulmarad mondjuk mittudomén, winrar tömörítésben (most mondtam egy példát), vagy office futtatásban, de ha a játékokról van szó, akkor EGY MAGGAL is szarráverne akár egy 5-6GHz-es asztali x86 architektúrájú gépet is. De nem egy mag, hanem 3... Ehhez jön még az ATi speckó GPU-ja. Itt tudod nincs winfows, meg a többi szar. A konzol azért jó, mert fix a hardver, 100%-ra ki tudják hajtani és a profik magát a hardvert programozzák. de mindegy, mindig vannak ilyen okosak, mint te, akik benyögik, hogy:
"Mekkora proci van az X360-asban? 3000-es?"
Grat... -
#21045 Amit láttam, az nem mert csak a ps2-őt láttam...de nem láttam még a 360-ast. Addig nem is írok inkább :D amíg nem láttam játék közben. Félre lehetett érteni az utolsó mondatot amit írtam.... sry. Remélem a 360-asnak le fog nyűgözni a grafja ha nem, akkor sem fogok vitába bocsájtkozni. Hadd szeresse aki szereti. Én speciel szeretek kurkászni a gépben ha van időm rá. Próbállgatni mi és miért úgy megy.... -
#21044 Nem csak op.rendszerfüggö a dolog; azert ne felejtsük el, h. PS-ekre 6evig fejlesztenek min., a végén már eleg sok infot tudnak összeszedni a gép parametereiröl(csak 1etlen configra kell optimalizalni mindig, elvegre öbb millio ugyanolyan gépe van embereknek...)-tudjak erösseget-gyengeseget, ezert tudjak teljesen kihasznalni a hardvert + maximalisan meghajtani, kipreselni belöle mindent... meg kell nezni 1 indulo gémet ps-re (dark cloud pl..)+1 black-et vagy gene troopers-t, oszt nézni nagyokat...és uyganazzal az eröforrasal megy mind2 gém...meg eleve BIOS-bol mennek gémek, nem visziel teljesitmenyt se op.rendszer, se külsö megajtoprogik; graf. kezelöprogik...
jah, pc-k becsületere legyen mondva, h. modolhatok a gémek + ami igazan szép tud lenni pc-n...a sok demo scene; demo competition... a gémek nalam mar nagyon gyatran mennek, de pont tegnap nezegettem demo scene-eket; oylan latvanyt nyomott a kis gyengusz pc-m, h. sz*ptam magam... ugyi, a maximalis hardverkihasznalas+programozasi trükkök... amugy a pc-s gémeket nem tartom eröforras pazarlas miatt sokra(kiveve az igazan jokat mint FCry, HALF-LIFE2); de demo scene-eket imadom... -
szucsi81 #21043 Hi arcok!Az a gondom hogy feltettem a gammát de nem indul el. Ebben a sorrendben folyt a telepítés:
1. FAR CRY teljes telepítése
2. 1.30-as Patch feltelepítése /77 MB/
3. 1.31-es Patch feltelepítése /9 MB/
4. 1.32-es Patch feltelepítése /21 MB/
Ezután M A G Y A R Í T Á S az 1.32-es DVD verzióra. /Majd crackelés 1.32/
A game 3,7 GB. Ha tudtok valami okosságot hogy mi lehet a gond akkor lécci toljatok valamit. Kössz
-
#21042 Ha a PC-k kicsit jobb oprendszert használnának, nem Winfos-t akkor képesek lennének ugyanerre. Mekkora proci van az X360-asban? 3000-es? -
#21041 jo, akiszidja, ne fikazza a ps2-öt, jo kis gép az; de grafra nem veszi fel egy überpc-vel a versenyt...X360 mááá inkabb...
Amugy jo kis gép a ps2; én szeretem; ahanyos kis gép... mindenkepp beszerzek majd 1et; jelen pillanatban olcsobb megoldas nekem, mint pc-fejlesztes... a geforce4re rossz szot se szolj; én még Geforce2ön jatszom, LOL!!bár ritkan jatszom pc-n; inkabb netre+felhaszn. cuccokra+cd-dvd irasra can, arra jo a régi pc is... ami meg jo volt ezen a configon, azokat a gémeket nagyjabol kinyomtam már...
nahszoval...az X360 többet tud mint egy überpc mostansag, bár árban kb. egy szinten vannak (meg hat HDTV is kéne hozza; szoval lehet h. dragabban jön ki ember egy X360-al; vagy nagyjabol uyganott mint 1 überpc-vel...)
"Egy jobb vassal, mint a tiéd vagy az enyém sztem nem tud versenyezni a konzol csak az árával."
-nem is akar versenyezni; én azt birom(ill. nem birom), h. a pc-sek alap mentalitasa ez a versenyszellem - verseny az idövel+technikaval alapba (hogy arban jol kijöjj; de erös legyen a gép, ha lemaradsz, akkor annyi)+ verseny esetleg a haverral, h. kinek jobb a gépe + verseny magaval a gémmel h. mennyire lehet felturbozni, mikor áll neki "bericcenni" a graf... én is fejlesztgettem anno gépem, de vhogy hamar meguntam+mindig elfogyott a gempám, oszt leszoktam fejlesztesröl...
szoval mentalitas beli gondok vannak...
én meg nem versenyezni akarok, hanem jatszani; nem allitgatni a sok options-t, hanem betenni a cd-t, oszt gém... Sorry, hmmm... 7eves is van a ps2; ha a japan megjelenest nezzük, nem amcsit/europait; már 99körül volt japcsiknal asszem...
..meg hát...emberek...PS1; már mikor lejart a grafja; vazz? Oszt mondjon vki egy oylan elvezetes rpg-t pc-re; mint az FF sorozat...jo, az FF sorozat 2 része, ami kijött pc-re(VII+VIII)... :-D -
#21040 Bazzeg, a PS2 az 6 éves konzol! Ne röhögtess már, ez olyan, mintha GeForce4 MX-en akarnál ma játszani kb. Hogy milyen az XBOX360? Azt írtad, nem győzött meg, amit láttal. Mi nem győzött meg? A 100 ezer poligonos autók? Vagy a 720p-s felbontás? Vagy? :) -
#21039 jah, a jatekelmeny elsödleges; amugy nem vagyok burnout drukker; de kikapcsolodasnak jo a gém; de tul könnyü... :-D Egy GT2-höz kepest...ott izzadni lehet; egy szorultabb helyzetben; ill. a GT2-ben (+of course fölfele...) volt már pár oylan szitu, ami ritkan van autos gémben...pl. kb. fej fej mellett haladas a célvonal felé; kb. 5 cm-vel nyertem; visitottam + tűkön ültem... :-D nah,d e ne menjünk el ps2-topicba, elnezest mindenkitöl, ez far cry forum... :-D -
gTWELVE #21038 ha már.. így konzolba a játékfeeling ami megvan.. pl burnout sorozat.. mint valami jétékterem.. full kikapcsolódás.. semmi stressz, és mittom amig betölti a farcryt a gépem addigra azzal már rég lehet játszani is.. :D nem feltételn a graf, hanem játékélmény.. lehet fekve ágyból.. tök fasza.. :D -
#21037 tegyük hozza, h. a ps2 már azert nem tud versenyezni, mivel kimenö technika...99es hardver; ezert nem tud ertelemszerüen versenyezni egy mai pc-vel... most sokan szidjak, mert nem értik azt, h. generaciovaltas van konzolpiacon...anno 98-99tajekan ps1-est szidtak, mert akkor kezdett kikopni a ps1; ami 94es technika volt... Amugy kb.2001-2002tajekan volt nagy szam a PS2; pl. az NFS-Hot pursuit2 sokkal szebb volt ps2-ön, mint pc-n...de azota kikopott, majd jönnek uj konzolok...ennyi...azért is oylan olcso a ps2, mert kezd kimenni... -
#21036 Hmm...temahoz szolva... PS2 laóejart vas, az igaz, de vannak/lesznek rá szép gémek; még kieröszakolnak a hardverböl amit tudnak... Black, Gene Troopers stb. igenyesebb graffal keszülnek... amugy effektek terén + poli szamra rendesen le van maradva; de durvasok gém van rá, és sztem jo gémek... persze, most lehet magyarazni, h. bizti szutyik a gémek is; mivel szutyibb a graf.; de jo kis progik vannak rá, annyi szent...+van 1-2oylan gémsorozat, ami csak arra van, és azért érdemes megvenni a gémet...pl. Final Fantasy, amit imadok... :-)
Amugy egyik haver(nem ért hardverhez...) PS2-ös, cserelt haverral X-box-ot 2 hetre; és X-ezett; elöször fura volt neki a sok csili-vili gém, a bump-mapping, jobb fenyeffektek, utana meg a PS2 volt neki fura a fakosagaval, mikor visszakapta... :-)
Amugy én még PS1-en gémezek sokat pc mellett; és szeretem a limitalt grafjat is...picik az igenyeim ugy latszik!:-D de pc-n is szedek elö régi gémeket... Amugy ha folyamatosan fejlesztenek; akkor valoszinü én is csak uj gémeket neznek... :-D -
#21035 Igazad is van meg nem is. Nem vágom ezt az xbox-ps2 dolgot annyira, de a sógor vett egy ps2-őt. (nem xbox az igaz) Hát olyan fos grafikát ritkán lát az ember, mint azon van. Lehet az gta-sa, nfs-mw, nekem nagyon nem jön be.
Bár lehet jobb lett volna, ha nem is írom le. Ismerlek annyira, hogy tudjam szart nem veszel. Ez személyes tapasztalat. Egy jobb vassal, mint a tiéd vagy az enyém sztem nem tud versenyezni a konzol csak az árával. És a minősége még messze van sztem a PC-hez.
Az xbox360 gondolom jobb graffal megy mint az előbb említett ps2, de engem nem győzött meg amit láttam. Sry.
De már csak azért is kipróbálom.......hátha mégis..... -
#21034 Szutyok konzol 100 000 poligonnal viszi az autókat a játékban....
Áááááá ez de gagyi, föleg ennyi pénzért :DDDDDDD
Kép. -
#21033 a régiekben mi a poén? én végignyomok egyet, aztán félrerakom és valszinüleg sosem szedem elö többet. volt amit kétszer toltam végig. ez volt a csuc eddig :D (far cry:) ki akar régi gémekkel jáccani? mindig elborzaszt a graf a régieknél. mondjuk egyben kicsit nosztalgikus is :D az uj c and c pakkot meg direkt azért nem "veszem" meg mert tudom hogy az utolso kettön kivül már semmivel nem jáccanék a gagyi graf miatt :D inkább előrenézek mint hátra, a gépemet meg nem azért fejlesztem hogy régi gammák ne fussanak rajta hanem hogy az ujak menjenek :D
konzol szutykok suxx :D -
Stalker #21032 vótmá?! -
#21031 video
ez odabax
)http://www.gamekapocs.hu/) -
#21030 jeah..jogos... a masik gánya dolog a pc-vel, h. egy PS2 vagy X a gémezés törtenelmenek kb. 5-6évét öleli felül; ha meg megaatomPC-d van,a mit egyfolytaban fejlesztessz; akkor régi gémekkel már mindenfele drivergondjaid tamadhatnak; szoval max.3-4év vagy annyi sem a visszafele kompatibilitas... :-D (vagy lehet h csak én vagyok(nem vagyok igazi pc-s, az igaz...); nah én vagyok oylan elvetemült, h. régi gémekkel is szeretek pc-n jatszani, nem scak uj gémeken?:) -
#21029 "1.nyilván át van rajzolva a textúra,ez a minimum,tehát még jó hogy nem is úgy néz ki a víz mindekettőben"
Nem a textúra miatt néz ki máshogy. Nem síkban hullámzik a víz, lol...
"2.azért megnézem majd én ezt a konzolt az átlag 55-72-es képcsöves tv-ken
vagy majd aki vesz xfost vesz hozzá még 3 kiló(és fölfele)értékben tv-t is?"
Ugyanúgy rá lehet kötni ugyanarra a monitorra is, amin a PC-t használod.
"3.mire a 360 már jól bejáratott 4-5 éves termék lesz, vajon a pc grafikai gyorsítók és procik hol fognak tartani?"
Mire 5 éves lesz, már jön a következő XBOX :) Azon kívül hiába van a legszuperebb PC-d, ha a visszafelé kompatibilitás miatt és a gyengébb hardware-ek támogatása miatt alapból szarul néz ki egy játék :))))
-
#21028 egy kérdés: mi a far cry minimum configja? Megvallom öszinten, ez az egyetlen oylan gém; amiért fejleszteném a pc-m; term. HL2 mellett... -
Madmano #21027 Helo.Kéne egy kis segítség.Az a gondom,hogy feltettem 1.00-ra az 1.1-es patch-et.Eddig ok.De mikor az 1.3-ast akartam föltenni,elakadt a dolog annál az ablaknál,ahol a helyét kell megadni a patchnek.Ez mitöl lehet? -
#21026 latom itt is atmegyünk PC-konzol haboruba... :-D Árkülönbsegek vannak emberek..pl. nekem nem fontos a legmodernebb csili-vili graf; és nem akajok kéthavonta kb. 40E-t költeni a gépre(minumum!)+figyelni, h. mit érdemes venni, folyton "ottlenni" hardver-ben, nehogy rossz vételt csinaljak, nehogy egy szarabb graf. kartyat vegyek uyganolyan áron stb.-stb; utána legujabb drivereket kutakodjak... De ha vkinek a gépfejlesztes a hobbi+van rá píííze az tegye; én nyugissan játszani akarok, ezert vagy Xbox-ot veszek, vagy PS2-öt...(ha még sokan le is szolják, akkor is... :-D) ...izlések és pofonok; ennyi...