24504
-
XerPY #21187 sziasztok!!
valaki tudna segíteni internetes témában?
amikor csatlakozni akarok akkor mindig csak logging in ... és nem loggedel akármennyit is várok. a játék természetesen eredeti és van ubi.comos accountom is.
nem tudjátok mi lehet a gond? valami patch vagy mi?
köszi
Zoli -
#21186 Gondolom számos kérdéssel rendelkezik a GeForce 6600 GT-t illetően. Bár nem tudom miért nem kérdezed meg itt GiGa... Annyi OFF volt már így is -
CUCLI #21185 lehet valami help kell neki.(hdr,vga driver,etc..) -
#21184 azért azt leihatnád mi célból vegyen fel akár ki is -
#21183 nekem elég ez a pár játék amivel jáccok pc-én még ezekre sincs nagyon időm -
GiGa master #21182 Hy all van vlakinek 6600Gt-je?ha van valaki, és msn je is va akkor vegyen fel msn-be!!:[email protected] -
#21181 ja, lattam a hozzaszolasokat :-) -
#21180 jaja, ennek én vagyok a megmondhatója :) -
#21179 jah, a PC-s jatekoknak... forumtol meg nem kell félni; ujabban mindenröl szo van, csak pc-konzol szocsatarol nem... -
#21178 örüljetek neki, hogy mindig felül vagytok..már csak azééé is érdemes irogatni (akarmit...); ki akar lekerülni a fejléc magassagabol; sőt atkerülni egy ELÖZŐ OLDAL-ra? :-D LOL! :-D
Kedelyek megnyugtatasa vegett; most P-n jatszom, az Elite Force2-öt, és immadom! :-D -
zsolt11 #21177 miért nem müködik a gyik?
hol lehet olvasni a játékról bövebben és az általános problémákról?
csá -
#21176 lál:) -
CUCLI #21175 végülis ha belegondolok..
nemkell. had dagadjon csak a topig xD:D. -
#21174 mondtam töröld ki az összes ilyen hsz-t :D
-
CUCLI #21173 hát ja. kezd átmenni abba. -
#21172 Pc leáldozott topik 2 ?:D lol? -
#21171 jaja ugyanerről beszéltem kb. -
#21170 6 eves hardware; és ahhoz kepest nem kell szegyenkeznie egyaltalan... Csak azt felejtik el a pc-sek, h. konzolon picit maskepp mennek a dolgok...megveszed a gépet, és utana a gémeket gyüjtöd; mig pc-n a kis pénzed, h. tudj tovabblépni... A masik, h. azon kivül h. több gém jön ki rá, a pc-s gémek nagy része kijön konzolra is(PoP sorozat) (jo, pár jo pc-s gém nem jön ki konzolra; de van mivel karpotolni magad...) -igaz, pc-n elhuznak garfra az ujabb gémek, pl. PC-n szebbek az ujabb PoP-ok peldaul, de most a jatekmenetet nezem, mert ugyanazt a géemt kapod...; PS2-ön szebb/jobb gémeket kapsz semmi pénzbefektetesert/1 bizonyos hardverlimitig!!!/(max. a modchip miatt lehetsz gondban idövel; de 2ps2-est elfogyasztani 5év alatt még mindig sokkal olcsobb-össze lehet szamolni a PC-re költest 1 öt eves intervallumban...)
Ne értsen félre senki, nem elvetemült konzolos vagyok; PC-n kezdtem, de van ps-em is; inkabb bekiteni probalom a 2 tabort; de neha felkurja az agyam ez a: "minden a grafika; ha mááá' nem a legujabb akkornem is jo+inkabb jatszom 1 ujabb grafikaju szar jatekkal, mint 1 régi überfasza gémmel..."
A NEXTGEN meg annyiban leszarva, h. régen is voltak szar gémek, ezutan is lesznek, ugy ahogy jok is...
pá! -
#21169 Naja... PS2 a maga 300MHz-es procijával kitol egy Gran Tourismo 4-et, meg lehet nézni, hogy vajon milyen PC csinálná azt utána. PS2 6 éves hardware... -
#21168 navazze, kerüljük mar a szemelyeskedest; a masik... HIABA elözi le configra; ha egyszerüen nincsenek ra oylan gémek ill. egesz jatekkategoriak amik konzolra igen!!! nincs pl. 2 playeres verekedös gém pc-re; sem mascot racer-ek(nagyon ritka); sem normalisabb maszkalos jatekok; ill. ha van, az tizede a konzolos felhozatalnak... persze, konzolrol is hianyzik jo par pc-s gém; de konzolon nem hianyoznak full jatekkategoriak mint pc-n(eleg csak konzol RPG-ket emliteni-FinalFantasy sorozat pl..)... a pc-m utan vettem a ps1-et; és hiaba csumpibb sokkal grafra a ps1; mégis legalabb annyit, ha nem többet jatszom vele mint pc-vel...hogy miért??? Talan azért, mert talaltam konzolon oylan csodakat mint a SPYRO sorozat, TEKKEN3+többi verekedös gém stb... De hiaba koptatom a szamat; ha nem jatszottal ezekkel, akkor tökmind1...
nem beszelek a pc ellen, mivel pc-m is van; de hidd el, h. sokkal jobban kinyilik a vilag, ha van 1 konzolod is...
Szted a PS2-öt miert szeretik az emberek? Persze, h. nem veszi fel a versenyt 1 mai pc-vel; de ott vannak azon is az FF folytatasok, a Resident evilek, a shadow of the colossus, egy rakat nagy gém... mondjuk ha nagyobb gémer lennél, tudnad h. nem a grafika ad el egy gémet igazan, hanem a jatekelmeny... (pl. timeshift-hiaba szép, mikor meglattam, röhögtem akkora gagyi) -
#21167 http://patches.ubi.com/far_cry/
1.3 -> 1.31 -> 1.33 (1.32 nem kell!)
Utána ezt bemásolod FCData mappába. Játékot elindít -> Multiplayer -> FarCryMP002 fülre katt -
#21166 Külön a petch-ket sorjában ? farcrymp 2 <--- ezt honnan ? AMúgy nyomják még rendesen multiban ? -
CUCLI #21165 alapjáték+1.3,1.31,1.32,1.33 pecs + farcrymp 2
én így szoktam felrakni -
#21164 Hogyan ? -
CUCLI #21163 lehet -
#21162 Jaj ne is mondjátok.. Főleg ha fülhallgatóval játszol... Amúgy lenne egy kérdésem, lehet hogy kapok egy pontot miatta, de mind1: Másoltal lehet neten játszani ? -
#21161 lol az jó
amikor majdnem belelóg a sniper vége a fejedbe és úgy lelő :D:D:D -
gTWELVE #21160 Minap én is.. catacomba mappen.. elején.. megyek le.. lesinpoztam mindnekit.. leugrottam kis domb.. és egyből valaki lát! és így fordulok és sniper mellé ugrottam le, egy lövés kb 1cm-ról és kész.. :D tökre megilyedtem. -
#21159 jajah :D az qrva idegesítő :D -
#21158 Ja kopogás az becsapós:DDD
Én is lopakodtam mindenre, aztán egyszer egy kitárt ajtó mögött volt elbújva , megvárta még kimegyek , rámordított hogy " Dáj ! Dáj !" és elkezdet lőni .
Én meg majd leugrottam a székről :DDDDDD -
#21157 én sem értem, illetve értem csak nem tetszik :) azért egyszer becsületesen kódok meg segítség nélkül végigjátszottam :) -
#21156 Kellet így elrontani a végét..:( -
#21155 ja és kopognak összevissza és nem tudom honnan jönnek néha :) -
#21154 Jaja...
Legutóbb a hajón úgy elbujt egyik köcsög , hogy percekig kerestem, hallgatóztam :DDD
Aztán meg a frászt hozta rám amikor a hátam mögött rámordított :DDDD -
#21153 Így van! Csomószor végigtoltam pár azokat a pályákat, nagyon jó a feeling és sosem ugyanaz történik, mint előző alkalommal :) -
#21152 Jaja az elejet, nagyon jó, igazi akció filmes beütés, ahogy bujkálni kell a szigeten, az emberek elől.. -
#21151 így van, addig jó, amíg kevés benne a mutáns... -
#21150 Jó hogy válaszolnak a kérdésemre.. Amúgy sztem, (és a haverjaim szerint is) nagy faszság a játék vége, ezek a hülye mutánsok, borzalmasan szar.. De az eleje azér fasza, az tetszett... -
#21149 "miközben az aláírásában az általa jó konfignak tartott gép paraméterei vannak"
köss bele ebbe is :)))
ez nem az általam jó konfignak tartott gép, hanem az én gépem. ennyi vagy öcsi... -
#21148 Na hol vagyok ettől a sniper témámmal ! ?