24504
  • Stalker
    \save_game xxx \load_game xxx ;)
  • bakvarnyu
    Hogy a francba lehet ezzel gyorsmentest csinalni? Hiaba irom be, hogy /save_game a1 , /load_game a1 csak kiirja a kepernyore de nem tolti vissza.
  • Stalker
    speedhack :c
  • PyRex
    omg, látom már megelőztél :D
  • PyRex
    Mé? Hámecsak! Többsző kéne eeetalálnijaztat! :)
  • lac coo
  • Stalker
    me többször kell eltalálni -.-
  • Krishy
    hello

a boat nevű pályán nem tudok valami miatt tovább jutni..:-)amikor felrobbantod a hajót és utána le kell lőni egy helikopter..Ház nem megy.. eltalálom 4--5ször és nem történik semmi..MÉ? remélem valki tudja a válszt.. ELőre is köszönöm
  • CUCLI
  • CUCLI
    ATi Catalyst Driver v6.3: Avivo a Nagy Machinátor

Sogun, 13:01 - Tech: Driver - (4 komment)

(2404) Radeon kártyacsaládjához az ATi kiadta a legfrissebb Catalyst drivereket, ezzel 6.3-ra tornászták fel a verziószámot. Két újítás került be:

* Overlay Theater Mode Enhancement: Beálított Desktop felbontásnál magasabbat engedélyez Overlay Theater módban.
    * Avivo™ Video Converter: igen hasznos videoformat konverter funkció lesz, ha működik rendesen. Reklámosztály szerint "bármilyen videoformátumból átkonvertál bármibe.." Az Avivo™ varázsló a Catalyst® Control Center nevű toronyban lakik és mikor elindítod, megkérdezi: "Merre kívánsz menni ma?" Meg azt is megkérdezi, hogy jól aludtál-e, szóval magányosok elpanaszolhatják neki életfájdalmaikat. Aztán ki kell választani az input/forrás formátumot meg az output/cél formátumot, kívánt minőséget, meg hova tegye az új fájlt és indulhat a móka! Az Avivo™ varázsló rengeteg forrásformátumot elfogad és a következőket tudja legyártani: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4/DivX, WMA, H.264/AVC és még sok sok sok sok sok mááást.. [PR osztályon rátenyerelnek gyakran a soksoksokmááás -gombra..]

Következő játékokban javították a hajszálaink kitépegetését okozó képbrutalizálást: Battlefield 2, City of Heroes, Far Cry, Need for Speed: Most Wanted, Quake 4, Serious Sam II, The Fall, Tiger Woods 2005 and 2006, és World of Warcraft!

info:hardwired
  • CUCLI
    mert t4ce weboldal átmenetileg nem üzemel.
  • zsolt11
    Miért nem megy a gyik?
  • PyRex
    lál
  • Stalker
    az is xD
  • PyRex
    jah, meg miután megint eltolták a megjelenését, már égő kezd lenni, mi? :DDDDDD
  • Stalker
    unalmas vótmá a stalker + tömegnick =)
  • PyRex
    mire föl a(z újabbb) névváltás? :)
  • Stalker
    csá
    #T4Ce csatin keresd T4Ce`f1zZLe`-t ;D
  • F16falcon
    Hali!

Ujra nekialltunk par cimbivel far cry-t tolni, tudtok par hazsnos oldalt, modok, szerkesztok, kiegek tekinteteben?
    kofi elore is
  • arty
    hdr szerü effektre sok lehetőség van, nyilván a legegyszerübb megoldás került az FC-be, h ne kelljen az egészet ujrairni... hiszen ebből nekik már hasznuk nem lesz ...
  • PyRex
    Fura, mert pl. a "The Project" techdemóban be tudtam kapcsolni egy 9800pto-val is a HDR-t. Igaz, hogy kicsit bugos volt, de legalább működött...
  • arty
    igy van!! minimális HDR nagyon feldobja sztem... HL alatt sem fehéredik ki minden zavaróan, éppen ezért jó...

persze, ezek csak emlékek, mert a 6600gtn játszottam ugy ujra pár pályát, most pedig ismét ATI és itt ugye nincs :)
  • gTWELVE
    nekem is hdrlevel 0.5 -on, hdrrendering 2-on.. az meg egesz jo, bar neha meg ugyis vannak nagyon vilagitos cuccok. de szerintem90%-os
  • PyRex
    FC-ben szvsz nem jó a HDR. Vagy nagyon minimálisra szabad csak rakni, mert a realitás rovására megy...
  • Atisz #21203
    Valódi vagy nem valódi, akkor is szebb...
  • arty
    sztem nem kezdetleges és ha sokat játszol HDR-l utána anélkül nagyon gagyinak érzed nélküle ..., a hl2 verzio viszont nem "valodi" HDR, ha végignézed a lost coastot ott el is mondják ... emiatt több is vele a meló, mint FC esetén :)
  • nonamegyerek
    Az 1.33-as patch van fennt.
    Az a helyzet, hogy másnál meg működik, nálam meg nem :(
  • Atisz #21200
    A HDR kezdetleges a Far Cry-ban. Várd meg a HL 2 folytatását. A Far Cry amúgy is gyönyörű...
  • lac coo
    És tényleg ...:DDDD
  • PyRex
    még csak annyi? :)
  • XeeN
    2345. Ilyen jellegű válaszom: Rakd fel az 1.33-as patchet...
  • nonamegyerek
    Üdv all!
    Help kellene, valamiért nem megy HDR-el a Far Cry. Ha bekapcsolom akkor szétesik a kép. Inno3D 6600 GT van, 81.98-as driverrel. Ha valkinek van valami ötlete az segítene??
  • Mu*][*h4pHu|{4
  • lac coo
    Jaja..Sose lehet tudni :P
  • PyRex
    lol, homofób-e vaty...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Miért mi a baj a homokkal?
  • I love Techno
    ezeket meglehet vitatni itt is , a végén még bizalmaskodni akar (a mai világban bár hol felbukanhat vmi homo
  • Fido4life
    Nah..letöröltem. Nem hiszem hogy többé elővezsem..:(
  • JIRZSI
    Nekem is úgyan ez volt a gondom amikor megvettem. Nekem a megoldást a legújabb patch jelentette, amikor felpatcheltem 1.31-re és már működött is.
    Remélem segítettem.
  • Stalker
    van tűzfalad/routered?