24504
  • Öreg Csóka
    Hi Ati!
    A 20771-ben írsz egy mentésről, ami játék közben is müxik.
    Mivel LÁMA vagyok, lécci írd le lépésenként mit kell csenáljak, hogy ez a mentés működjön. Kösz. (A helikoppos vezír szivat. Addig mán becsukott szemmel is megy a játék. Mámint a robbanó anyag felvétel, a gyógyulás, a rakettevető feltöltés, a felső fedélzeten lévő két fószer levétele, a robbantás a futás. Ezt mind végig kell csenálni a helikóper jövetelig. Ötvenig huzigáltam a strigulát. mán uncsi. Kéne nagyon az a mentési dolog.)
    Kösz.
    Öreg Csóka
  • tomee14
    a helit ugy lehet a legegyszerűbben leszedni, ha a hajón egy szinttel lejjebb levő
    golyoszóroval szétdarálod!!! nem sok marad belőle
  • Öreg Csóka
    ATI!!! Bingó! Te vagy a nyerő! A megoldás: Futás a hajó orr részébe, haslaj, majd azonnal vissza. Mos mán csak az szivat, hogy azt a q..a helikópert kell leszedni.
    Köszzzzz.....!
  • Öreg Csóka
    Hi! (Sorry is!)
    Nékem (szerencsére így kaptam) magyarisztánul mén a játék. A CSÓNAK nevű részt, a hatodik mentésnél nyűvöm, normál módiban. Teljes az életerőm, teljesen épp a mellényem is. Tele minden fegyóm,pölö van 12 rakettám a vetőben, de az ugrásnál a géppityuval vagyok, és úszok a legrövidebb úton a part felé. A fedélzeten levő rakettások kilövésekor elhangzik egy figyelmeztető, hogy kerüljem a mély vizet. No, ebbő gondoltam a vízben való menekülést, de mendíg megmurdalok. Robbantom a hajó üzemanyagtartályát, spuri a legrövidebb úton a vízbe, ill. irány a part. Hát itt tartok, mámint, hogy kinyuvadok.
    Ati! Kösz Néked is, de azon mán rég túl vagyok.
    Üdv Öreg Csóka (No, probálkozok még.)
  • human8
    Üdv mindenkinek!!!

Valaki legyen oly kedves és mondja meg hogy honnan lehet magyar útmutatót leszedni a farcry editorhoz.Elsőre nem sokáig jutottam el.Köszikee
  • PyRex
    De miért maradjon a hajón? :) Simán ki lehet érni. Én úgy ki tudok úszni, hogy még van minimum 15 másodperc, amíg a helikopter feltűnik.
  • jlaci80
    Sziasztok! Hogy tudok servert csinálni, tört játékom van. Esetleg valami progi kell hozzá?
    Patcheket feltettem, FCMP_002 is fenn van , kell még valami mert aki csatlakozni akar hozzám annak Time out-ot ir!

Elöre is köszi
  • Atisz #21260
    Ez nem az amikor a cowboy sapeszos zsoldos vezért kell leszedni helikopterestől? Ott ne a csónakkal menj a hajóhoz, hanem a siklórepülővel. Ha élesíted a bombát, ne a vízbe ugorj, hanem fuss előre a hajó orrába. A detonáció után fuss vissza fel a lépcsőn a fülkébe, ahol a rakétavető volt. Innen szórd meg rakétákkal a helikoptert, ha elkezd süllyedni a hajó akkor fuss fel a tetejére és onnan befejezheted a munkát.
  • PyRex
    Szia!

Én - ha jól emlékszem - a hajó elejéről sprintelve ugrottam ber a vízbe és azonnal a part felé úsztam. Ilyenkor pont nem vett le semmit a robbanás (vagy csak minimális életet vesztettem), utána azt hiszem beálltam pár pálmafa mögé. Amikor jött a helikopter, akkor mindig csak a fák törzseit találták el, én meg mindig kioldalazva a rakétavetővel belelőttem egyet-egyet.

Ja? Egy jótanács: lehet, hogy azért nem érsz ki időben, mert rakétavetővel a kezedben úszol? Mindenképpen olyan fegyvert válassz, amivel gyorsabban úszol!
  • Atisz #21258
    Pedig a 70/30 kinti/benti arány stimmel. A szörnyek 1 picit nekem is inbalanced-nek tűntek, 2 ütés/halál...
    Nem baj legalább jobban fog menni a multiplayer
  • dinomano
    jo lehet a gém; sajna pici csumpi konfigomon egyaltalan nem indulna el; de külsö helyszines(is); és ez sokat dob a dolgon...amugy is hianyoltam minden géptipusra a külsö helyszines (és nem latotáv-ködösitett)akciogémeket :-D PC - Halo + Far Cry, PS1 - terracon rulez... :-P
  • WizArts
    Szia!

Mi a pálya neve, és milyen erősségen tolod?
    Én úgy emlékszem, hogy nincs más, mint vízbe ugrani, de a part felé ússz. Majd irány a bozótos. Ott kell bújkállni míg ki nem lövöd de megnézem. Ezért kellene a pálya neve.
  • Öreg Csóka
    Hi Ifjuság!
    Kérek egy kis segedelmet. Hasonló a problém, mint Krishynek. A teherszállító üzemanyag-tartályát kell ugyi felrobbantani. Az a 25 mp meg nagyon kevés elmenekűlni. Van más megoldás is mint a vízbe ugrani? Én rocsóval mentem a teherhajóra, kilőttem mindenki, aztán javítottam az életemen, meg betáraztam a rakettalövőt is, de a robbantás utáni menekülésbe belehalok a helikópátertől, mielött még egyáltalán valahol partot érnék. A rocsó meg nincs sehol. Mindenem max-on van, mégis kevés! Plíz kis help!
    Danke!
  • human8
    Üdv mindenkinek!!!

Valaki legyen oly kedves és mondja meg hogy honnan lehet magyar útmutatót leszedni a farcry editorhoz.Elsőre nem sokáig jutottam el.Köszikee
  • davos80
    Üdv,tudna vki valami olyan oldalt,ahonnan le lehet szedni mentéseket?
  • bakvarnyu
    Akkor mar lehetett volna inkabb valami sablonos James Bond-os tortenet.Azok a filmek ugyis mindig ilyen kornyezetben jatszodnak.Ott legalabb nincsennek hatrafele szaltozo idetlen szornyek.Itt-ott meg elment volna, dehogy a jatek felet ez tegye ki az eleg szar. Persze meg kellett torni a kulso palyak monotonitasat valamivel de agyalhattak volna tobbet rajta mivel.
  • lac coo
    Ezzel nagyjából mindenki egyetért.
    Sokkal jobb emberek ellen nyomulni :))))
  • andriska
    Biztos,hogy ugyanazzal a játékkal játszottunk?
  • bakvarnyu
    Szamomra onnantol kezdve elbaszodott a jatek, hogy jottek ezek az idetlen szornyek :( lesz meg kinti resz is a vegen? mar kurva regen csak benti palyakon benazok, pedig valaki azt mondta olyan 70/30 a kinti/benti reszek aranya. Sajnalom, mert sokat ki lehetett volna hozni a jatekbol ilyen grafikaval.
    Mindig ugyanaz a szituacio, rohangalsz fel-ala a sotetben,termeszetesen kutatobazison, keresel valami kulcsot,ugralnak a nyakadba ezek a lama torzszulottek.Ezt mar a Doom-ban is untam.Hat kar erte.
  • lac coo
    Ja :)))

Ott várd meg az ajtóban állva míg odajönnek hozzád a szörnyek és lődd le őket sorban4
    Ha egész az ajtó jobb oldalára állsz nem tudnak meglőni (nagyon..)

De a profik odatolják a széket az ajtóba hogy ne tudjon becsukódni és így vissza lehet menni az épületbe is :))))
  • tomee14
  • sildante
    tood Wembley stadion
  • tomee14
    amiko van 4 hid és rohatt sok szörny jön asszem
  • lac coo
    Mi az az aréna ott azon a pályán ? :)))
  • tomee14
    igen én buzi? bazz csak segíteni akartam, és ezzel arra akartam utalni hogy pontosabban ird le teeeeeeeeeeeeee! tod én csak anyádat sajnálom...
  • Stalker
    -,-
  • Paulie2006
    loooooooooooooooool
    szép xD
  • dinomano
    van itt szinvonal... :-D
  • CUCLI
    moderáld magad te skizó.
  • varga peti
    értem te buzi csak nem lehet végigvinni
  • Paulie2006
    ogm
  • tomee14
    most azon a pályán mit nem értesz?
  • varga peti
    hello. hogy kell azon a rohadék vulkano pályán továbbjutni az arénában?
  • varga peti
    hello. hogy kell azon a rohadék vulkano pályán továbbjutni az arénában?
  • bakvarnyu
    zzFarCryMP.pak - ezt torold le
    FCMP_002.exe - ezt meg telepitsed

21167-es szamu hozzaszolas
  • zsolt11
    hi,
    az a gondom,hogy nem tudok csatlakozni a törtszerverekhez,azt írja hogy a játék nem jó és utána kíírja hogy szedjem le a az fc data könyvtárból azt zz..... fájt.
    én látom az összes szervert de nem csatlakozhatok hozzájuk,miért?
  • CUCLI
    f12
  • Schecsa
    Hogyan lehet a játékból képet kilopni?
  • Stalker
    -.-
  • bakvarnyu
    óóó basszus a masik perjel=)) verem a fejem a falba =)