24504
  • PyRex
    No, kíváncsi vagyok, azon a pályán van pár szivatós rész... :)
  • Öreg Csóka
    Hi!
    Haladok! Mán a kripliket abálom a kazamatákban!
    Üdv Néktek!
  • Stalker
    :DD
  • Öreg Csóka
    Hi ATI!
    Ez volt a jó megoldás! Az ellen a kópter ellen a jó fedezékben való elhelyezkedés a biztos védelem. A robbantás indítása után (ahogy írtad) spuri vissza a kabinba, egész a belsőbe, és az ABLAKON KERESZTŰL lőve a kóptert lenyomtam tíz rakettával. Hogy melik talált, a rosebb tuggya, mert ugráltam akár a bolha a kabin lemezvédettségében. Aztán míg eúsztam a part fele, vót a mese, míg bejátszódott az ősi templomos pálya.
    Egyéb: Kösz a tippet a közbenső mentésre, de írtam: Láma vagyok. Sajna ami tippet adtál sajna nem tudom megcsenálni, mer nem értem!
    Üdv Néked! Öreg Csóka
  • Atisz #21303
    Lol
  • powee81
    Hát elméletileg jönnie kellene. Ha kinyírod a két kisebb szörnyet, és átmész a másik helységbe, ahol a csaj van, ott is kellene szörnyeknek lenni, és azokat közösen kell kinyírni. Ha ez megvan, akkor oda kell menni a csajhoz, és ezek után jönnie kellene az átvezető résznek. Ha nem megy, hétfőn felrakom a mentéseket ide, így tovább tudsz menni.
  • Stalker
    TAB = \

=)
  • Atisz #21300
    quicksave: konzol módban (0)

\save_game név

érdemes vhová előre beírni, majd kimenteni és Ctrl+v-vel beilleszteni, mert ha jól emlékszem a konzol mód nem támogatja a \ beírását
  • Atisz #21299
    Rakétavetővel 8-9 lövés, attól is függ hol találod el.
  • Atisz #21298
    Azért javasoltam a hajó orrába majd a kabinba való visszafutást, mert így könyebben leszedhető a helikopter...
    Ha a kabinból ugrál az ember ki-be, akkor a helikopter is ott fog repkedni nem messze és nem fog olyan kitérő manőverekbe, mintha totál nyílt terepen küzdenél meg vele.
  • szakika
    igen ez az a pálya, 1 nagy szörnyet kell kinyirni utána meg 2 kisebbet, és utána találom meg a csajszit, aztán jönnie kellene az átvezető animációnak de nem jön, kell vmi patchet telepiteni hozzá vagy mit???
  • powee81
    Ez az a rész, amikor térdig érő vízben harcolsz?
  • XeeN
    Kezd újra a pályát.
  • szakika
    Sziasztok!
    Nekem lenne 1 problémám, amikor megtalálom a csajszit asszem a cool-os (hütő) pályán és elötte kinyirok 1 nagy és 2 kisebb szörnyet utána mit kell csinálni mert mintha a pálya végére érnék csak nem tölti be követkeö pályát, az összes patch és magyaritás is fennt van, mi lehet a baj??? Ha vki tud segítsen!!! Előre is köszi. E-mailben is lehet: [email protected]
  • powee81
    Köszi.
  • Stalker
    Jó az oldal! ;)
  • bakvarnyu
    hehe Ugytunik mindenben pont ellentetes az izlesunk=)
    HL2 nekem a FPS non plusz ultra=), persze a Splinter Cell-el egyutt.
    Multiban pedig a Bf2.
    (es nem szoktam csalni, csak ha felbosszant egy jatek)
    Ja es mindezek mellett meg igy is igen jo jatek a Far cry.
  • XeeN
    Négy játékot említettem és nem véletlenül. Ha emlékeim nem csalnak (márpedig nem csalnak) mindegyik mérföldkőnek számított a maga idején. Ha neked egyik sem tetszett, miért játszol egyáltalán számítógépes játékokkal(FPS)? Az hogy a "dromedár állatokat" x ezer golyóval lehet csak jobblétre szeneríteni, szerintem teljesen logikus. Szerinted mi a hihetőbb: kockásfülü nyuszi leterítéséhez szükséges ezer lövedék, vagy egy ekkora állat kinyírásához? Szerintem pedig az az unalmas, amikor halhatatlan szupernáci gyalogosok ellen kűzd az ember szinte esélytelenül. A legjobb példa erre a F.E.A.R./HL2 (amelyek mellesleg nagyon jó kis játékok) eléggé idegesítőnek találom, hogy 3 HS után még vígan lövöldöz az ellen. Bár lehet, hogy bennem van a hiba és nem a legnehezebb fokozaton kellene játszanom minden játékkal. Nektek az easy fokozatot ajánlom, ott mindenki belehal még az orrabukásba is.

Végül pedig elég szomorúnak találom azt, ha valaki csalásokat használ egy JÁTÉKHOZ...
  • XeeN
    Szvsz bármelyik fegyverrel le lehet lőni a helit, csak próbálgatni kell. Én annó m4-gyel lőttem, le.
  • bakvarnyu
    Hat az a harom jatek amit irtal.. inkabb nem mondok semmit=) A Doom az
    meg hagyjan mert az volt az elso ilyen. Jol szorakoztunk vele 386-oson.Azok a
    fajta szellemlenyek amik a FEAR-ban voltak legalabb egy kicsit ijesztoek voltak. De ezek csak felbasznak, foleg az a ket dromedar allat amit el kell talalni szazszor , hogy megdogoljon mikozben az is lo teged valami raketaval na azoknal be is nyomtam a kodot mondom nem fogok egy fel oraig szivni vele.
  • powee81
    Hi!
    Segítséget szeretnék kérni. No nem a játékban akadtam el (már kétszer végigjátszottam, és nagyon élveztem) hanem csináltam egy kis weblapot, és ha elmondanátok a véleményeteket róla, azt nagyon megköszönném. Tudom, hogy van még mit bővíteni rajt, de talán idővel lehet belőle egy jó kis oldal.
    Far Cry
    Thx.
    powee
  • zolo
    Én úgy csináltam meg,hogy a robbanás pillanatában leugrottam a hajóról,és kiúsztam a partra,ahonnan jöttünk.ott van egy pálmafa amihez betudsz állni úgy hogy a heli nem talál el.Itt viszonylag vízszintesen mozog a heli és amikor ellőtte a sorozatát,te kinézel és lőssz egy rákétát.5-6 után elkezd füstölni és onnantól már nem kell sokáig szenvedni.Bármelyik fegyverrel leszedhető!
  • zolo
    Köszi a segítséget,sikerült megcsinálni!
  • Öreg Csóka
    Hi M.!
    Hát, tudod: Kinek a pap, kinek a lánya! (Nekem a lánya.) Talán, ha annó asszem az EA GAMES csapata nem tanálja ki a Wolfeinsteinben ezeket a mesterséges lényeket, akkó...., valszeg nem lennének! De lehet, hogy Néked van igazad, mert színesíti a játékot. Neked teccik, nékem nem!Lekűzdhetők, de mán a real dolgoknál egy helit leszedni HAT rakettával abszurd! Ráadásul a játék motorja ugyi pont az ellövés pillanatában mozdítja ki a célt a lőirányból, és a lövés célt téveszt. Ezt bátran mondhatom, hisz vagy kétszézszor próbáltam meg, többféleképp, ugyanúgy.
    De, ha mán mondod: Árúld mán el:Melik fegyóval tudod leszedni még a kóptert? Én próbáltam a gp.-vel csak az ott levő géppuskás roszzfiút abálni, de semmi!
    Üdv Néked: Öreg Csóka
  • dinomano
    szörnyes gémek is OK.; sztem, vegulis gondolom a Far C.-ben is a jatekmenetet probaltak picit valtozatosabba tenni...(külsö helyszin-emberek; belsö terek-monszták...)...különben is a Half-life ota elöszeretettel mixelik össze a 2-öt; ami nem baj...
    D.
  • XeeN
    Nem igazán tudom mi a bajotok a monszták jelenlétével a játéklban? Én kifejezetten élveztem a hentelésüket, vagy a menekülést előlük. Gondolom Ti azonnal leraktátok a DukeNukem-et, Doom-ot, Quaket-t, Unreal-t. Azért nem kell fikázni egy játékot, mert valami zseni egyszer azt írta, hogy neki nem tetszenek a szörnyek a játékban.

Egyébként pedig nem csak rakétával lehet killőni a helikoptert. (ezt onnét tudom mert már 3x végigjátszottam a játékot Realisticon, mindíg az elérhető legvacakabb fegyvert(!) használva.)
  • I love Techno
    akkor lehet 11 kell neki
  • Öreg Csóka
    Hi Zolo!
    Ugyanott szenvedsz ahol én is. Elöttem szólók mondották, hogy 6, azaz hat TALÁLT lövés kell a helikópáter lelövésére a rakétavetővel. (Buzi játékfejlesztők! :-)) )Én sajna valszeg ügyetlen vagyok, mert ugyan van 14 rakettám, (meg max mellény, és max életerő) de a heli még az összes kilövése elött kinyír. (eddig tán a tizet kilövöm, de kevés a találat!)Már abbahagytam. Irreális a játék! (Egyébként is baromi a storija.) A rosszfiúk abálása, még igen, de azok a mesterséges lények, hát.... :-)))
  • XeeN
    Olvass vissza egy kicsit... Ezen az oldalon már leírták a megoldást...

(Márpedig le kell lőni a helikoptert.)
  • jlaci80
    Azért köszi , hogy TE figyeltél ;) !
  • zolo
    Üdv!
    A csónak nevű szinten járok.Az a feladat hogy 3 tornyot kell felrobbantani utána pedig egy hajót.Lerakom a hajóra a bombát,azt mondja menjek a hajó elejébe és a robbanás után jön egy helikopter,amit 10 rakétával se lehet kilőni.Mit kell tenni??Nem ad több feladatot.
  • Öreg Csóka
    IMHO egy link! Próbáld meg!
    http://hungames.uw.hu/search.php
    Üdv!
  • human8
    Üdv mindenkinek!!!

Valaki legyen oly kedves és mondja meg hogy honnan lehet magyar útmutatót leszedni a farcry editorhoz.Köszeee
    valaki segíjjen máááááááá
  • grebber
    Nemlehet tudni hogy a singleplayer Jurassic Park mod mikorra készül el?
  • WizArts
    Napközben nem mindenki ér rá, lehet nincs is gép közelben. Ha visszaolvasol, biztos le is van írva pár oldallal ezelőtt. De igen, jól csinálltad, így lehet szervert csinállni.
  • PyRex
    sok...
  • PyRex
    Nemár, most próbáltam meg. Elsőre sikerült lelőni. A lényeg, hogy úgy helyezkedj, hogy mindig legyen közted és a heli között valami és akkor nem tud eltalálni...
  • Öreg Csóka
    Mennyi "akció" van még innent? Csak tuggyam, hogy mennyit vesztek vele. Remélem nem sokat!
  • Öreg Csóka
    Buzi játékszerkesztők! Beleuntam!
  • jlaci80
    köszi már sikerült! ennyit a segítségről!
    aki nek kell leirom:
    kell hozzá: patch 1.3/1.31/1.33 , localipfix progi, fcmp002... ezell kell variálni..