24504
-
#21347 Hát ha lelőni kevés a tíz lőszer , akkor spórolj vele, mert lenn vár még rád legalább 40 szörnyecske....Fegyver meg nuku :))))) -
#21346 ezután jön csak a java -
#21345 felesleges ellőni fus a vizeséshez ugor a tóba jön utánad és megfullad -
#21344 Nem olyan mer igazi háborúba fázol éhes vagy fáj mindened és fasz a főnököd itt
meg ülsz a székbe majszolod a banánt és közbe lősz és ha akarsz szarsz a főnökre. -
Öreg Csóka #21343 Hi!
Feladat megoldva! Mán ott tartok, hogy egy kaszabolót kéne lekűzdjek, de a géppityuban 10 lőszer van. Egyelőre kevés! No, de még gyakorlok!
Üdv!
-
#21342 mondasz valamit :D:D:D -
#21341 lehet levette a grafikát és nála nincs fű -
#21340 Akkor valószínű, hogy az a baj, hogy nem ment veled be az épületbe. Csináld meg úgy, hogy ne veszítsd el a csajt. Várd meg, hogy követni tudjon, és ha Ő is bent lesz, szerintem működni fog. -
Öreg Csóka #21339 Szió Powee!
Lehet garázsnak is híni. A lényeg: A csajó az épületen kívűl van, egy kerítés mellet. (Van mellette kapu is.) Lesi azt az ajtót ahol a targinak kén kijönni, de mereven, és mozdulatlan. A lényeg: Megvan a feladat, vagyis a bomba. Senki nem él, csak mi ketten a csajóval, de ő nem mozdúl! (Má próbáltam felvenni is, hogy bevigyem! :-)) ) No, majd este fele újra jáccom!
TIPP????
-
#21338 Milyen kerítés mellett? Nem egy garázsba vagytok? -
#21337 Keress a fórumban, vagy olvass vissza. Vagy nézd meg itt. -
Öreg Csóka #21336 Hi Powee!
Kösz a tippedet. Akkó visszamenek, és mégeccer lejáccom az egészet. Valery is megvan, de csak áll a kerítés mellet, ahol ki kell jőni a targival. Az istennek se mozdúl. (Lehet, hogy míg harcolt sokat lőtek bele. :-) Amúgy desokszor útban van, sokszor kell kerűlgessem! :-) Pedig tudom, hogy csak védelmez!) Volt már iljen esetem, amikó nem ment tovább a játék az istennek sem, de valaki javasolta, hogy játszam újból, csak ne ugyanúgy, és ez volt a megoldás. -
#21335 Naja, de igazi harcmezőn (vagy mondjuk ha városról van szó), akkor elbújok valahova. De itt meg ugye odajön a tankkal, észrevesz ha a fűben hasalok akkor is, pedig a valóságban lehet, hogy nem venne észre, vagy azt hinné, halott vagyok, stb. -
#21334 mondja má meg valaki hogyan lehet neten farcryozni!
Sürgős! -
#21333 Hello!
Hát ha a Swap pályán vagy, akkor a pálya végén amikor megtaláljátok a bombát a targoncán, a csajnak magától fel kell pattannia rá, ki a garázsból, és odagurul egy kapuig. A kapunál automatikusan jön az átvezető rész, és vége is a pályának. Ezután már a Factory jön. Itt is a csaj vezeti a targoncát, majd megáll, és előre küld. Ha itt tartasz, akkor egy nagy kupolás épület felé kell haladnod, kint mindenkit megölni, majd bemenni, és az utolsó teremből lehet kinyitni a kapukat. Ekkor megint jön a csajszi, és bevezeti a targoncát. Ha nem sikerül, vagy nem itt tartasz, akkor kérdezz nyugodtan.
powee -
#21332 nah ja az már igaz de voltále már igazi csatamezőn? ott is kb ugyan ez a helyzet a légitámadást pár gyalogos meg pár tank ritkán álítja meg , bár mongyuk a légelhárító rakétákat meg a rakétavetőket talán jobra csinálhatták volna akor talán kiegyenlítetebb lene (bár én csak a demoval jácotam ezer ével ezelőtt lehet hülyeségeket beszélek). nem is tom mér vmiért ez a bf2 kimaradt az életemből pedig nem rossz , de tény hogy az aki megtanulbent helikopterel meg repülővel az durva tud leni én meg nem vok egy nagy joysztikos vagy mivel jácák a nagy repülősök -
#21331 Nekem az elején csalódás volt, aztán nagyon megszerettem. Hihetetlen hangulata van! TÉNYLEG OLYAN, mintha egy valódi háború közepébe pottyannék. Ami viszont nem tetszik, az a kiegyenlítetlen harc a gyalogos (vagyis földi) és a légi har között. Az rohadt idegesítő, hogy megyek 10 percet és egyszercsak jön a semmiből egy qrva vadászgép és már halott is vagyok és sokszor esélyem sincs elbújni :) Vagy amikor pl. a spawnhelyet kempelik heliopterrel és tankkal. Tök jó, mert azonnal halott vagyok spawn után, itt nincs ilyen, mint a Far Cry-ban, hogy X másodpercig nem sebződöm (sajnos).
De ezt leszámítva qrvajó, tényleg. Online fantasztikus élvezet, offline egy fos :) -
#21330 bár azt már nem tom mit kell neki hozá megszerezni vagy bekapcsolni már rég jácottam -
#21329 a targoncát nem a csaj vezeti? ugyemlékszem mintha a csajnak kéne vezetnie -
Öreg Csóka #21328 HELP!!!
Kérem a segedelmeket. A MOCSÁR rész hetedik mentése után vagyok. A feladat, hogy szerezzem meg a bombát. Valerivel közösen likvidáltunk mindenkit. Meg is van a bomba, egy targoncán. A balhé, hogy nem tudom a targit megszerezni, hogy kivigyem a bombit a raktárból. Gondolom elöbb a raktárajtót fel kéne húznom, vagy valami, de semmi ajtónyitó szerkentyűt nem tanálok. Van egy detonátorszerű kütyüm, de gondolom az később lészen. Ha a targit megközelítem nem jelenik meg a "Nyomd a használ gombot" felirat. Már több mint egy órát bóklásztam, hogy mitévő legyek.
Kösz a segedelmetek.
-
#21327 sztem olyan játékos nincs akit olykor vmelyik rész ne baszna fel még ha már sokacorra viszem is végig pl doom 3 roe-ben volt egy tényleg szánalmasan idegesítő rész amikor a második főszörnyetkellett megölni (csak a gránát meg a saját lövedéke sebezte) na ott baszott az ideg rendesen beinditottam 30 gránátal és utána még kb 30-45 percig (elsőre ugy kb 1-1,5 óra is volt aszem persze ott elég sokat quick save quick loadoltam és nem tutam hogy a gránát is sebzi) folyamatosan löttem a saját lövedékével mire meghalt ugy hogy minden átalakulás nál quick save-eztem már anyira kemény meg idegesítő volt , mongyuk ugye a nightmare fokozatnál 25 hp-ra csökenik elég hamar az életerő és a leggyökerebb szörny is aszem 27 hp-és sérülést okoz szal a fanatikusoknak ajánlani tudom ezt a fokozatot -
#21326 Hello!
Az miért van, hogy ha feltelepítem a patcheket egymás után és a legutolsó szerint crackelem akkor mindig hibával leáll az exe? -
Öreg Csóka #21325 Szió! Kicsit félreértettél. Nem fikázom a játékot, hisz azé szenvedek néha vagy százszor is, mert érdekel. És mi sem természetesebb, játszom tovább! ha kell százegyedszer is. Csakhát....., az ember fia nehenapján kicsinyt dühös is lészen.
Egyébbként, mán ott tartok, hogy a leányzóval valami bandatanyán kocsit lopunk, és spurizunk valahová....
Üdv Néktek! -
#21324 A BF2 nekem nagy csalódás volt... -
#21323 Kötelező darab! -
#21322 A singlije egy élmény az biztos. Nekem nagyon bejött a feeling, peccsek nélkül vagy az 1.1 el is szépen megy a tört. Sztem próbálld ki. Édemes belekezdeni. Jók az effektek, a grafika...simán vinné a vasad.
Viszont a BF2-ő mien? Az meg nekem van meg már tök rég és eddig nem tudtak meggyőzni, hogy installáljam... -
#21321 Érdemes belekezdeni? :D Itt figyel a vinyón az ISO már néhány hónapja, de lusta vok feltenni :D
szerk: A Condemned-et várom inkább nagyon, a maradék szabadidőmet meg a BF2 viszi el :) -
#21320 jah először én is igy voltam vele vazt mikor látam öcsémet jácani meg törte isw a borsot orrom alá hogy mekora láma vagyok se slowmo se quick sav mindig elfelejtettem , aztán hozászoktam na nam azért hogy ecerübb legyen ecerüen az a lasítóeffeckt a F.E.A.R. hatalmasat alkotottvele nagyon nagy élmény. -
#21319 én szintén 2-3 pályát nyomtam mindig egyhozamban slowmow nélkül normalon, eccerüen elfelejti az ember, annyira jó látni ahogy hullik az ellen :) aztán néha beugrott...
I love techno: szvsz lehetne 1 lövéses játék, ehez viszont zseni AI és a moastaninál nagyságrendekkel több ellenfél kéne! :) jó lenne egy teljesen reális játék :) -
#21318 Én speciel slomo nélkül toltam végig a F.E.A.R.-t a legnehezebb fokozaton, de nem azért mert kemény csávó vagyok, hanem azért, mert elfelejtkeztem róla... -
#21317 Pár találatot kibír,de nem annyit,mint a játékban....Elsöre kicsit nehéz volt,most már nem érdekel,mert bármikor leszedem,de akkor is rontja az összképet sztem,mert látni,hogy a realitásra mentek egyébként.
(De te úgy is fosnoob vagy) -
#21316 Hi!
Játszott már valaki a ascent pályán? Már egy darab óta játszok vele, és most értem el egy lánctalpas markolóig, ami egy kerítés mögött áll. Sok van még hátra?
Thx.
powee
-
#21315 rengeteg okoság van amit beletesznek a játékokba a fejlesztők pl doom 3 mat aki már végigvitte ott van a lélek szívó , a folytatásában a RoE-ben ott van a szív ezek mind megkönyítik a nehéz részeket , F.E.A.R.-ben meg egyenesen nevecségesen könyen végiglehet vinni ha az ember okosan használja a slow mot még legnehezebb fokozaton is alig lehet meghalni. -
#21314 egyépként meg mi lenne a kihívás a játékokban ha pl egy főgonoszt 1 rakétával lelehetne vadászni meg mindenki egy lövéstől halna....20 perc alatt végigfutni az egészen , mi lenne abban a jó?nem muszáj ilyenekkel jáccani lehet barbizni is (énnálam alap az hogy mindent legerősebb fokozaton csinálok és rendre mindegyiket végig is viszem , azért vanak a fokozatok hogy ne okozzon senkinek se problémát , szal nem értem mért akadnak ki egyesek (egyépként csak ugy melékesen mondom van olyan helikopter ami jó néhány rakétatalálatot átvészel , a technika csodákra képes nézz meg egy-két modernhaditechnikáról szóló dokumentum filmet.Ha ezt a játékot feladtad gondolom a doom 3 nak neki sem áltál vagy max fél percet jácottál vele , ha vki akar egy igazán brutális és nehéz játékkal jácani az vigye végig a doom3 mat nightmare fokozaton vagy a RoE-t na az már valami. -
#21313 tökre egyetértek veled , bár szerintem ott van a kutya elásva hogy vkiknek nem megy ugy a játék vagy nem anyira fanatikusok mint pl én vagy mint még néhányan és hamar felagyák és eccerűbb a játékészítőket fikázni.... -
#21312 Na hajrá, gratula. A mentéshez ami írtam (\save_game) a konzol módba kell begépelni (lenyomod a 0-át) és utána megadsz egy tetszőleges nevet. De ha megy enélkül is annál jobb, én az egyik éjszakai pályán használtam mert már a guta megütött hogy egy save pont-on sem haladtam át és fél óra játék (kb. 20 mutáns megölése) után hátulról kaptam egy tockost és kezdhettem előlről. Aztán rájöttem hogy csak be kellett volna ülni a dzsippbe és becsukott szemmel elvezetni 1 pontig...
-
#21311 Majd lesz , ne hiányold őket...De még mennyi.. És milyen... -
#21310 Egyforman haladunk kb=)
En utana vagyok most vagy ket szinttel most zuhanyozott a csajszi=)
Es mar egy ideje nincs szorny szerencsere.
-
#21309 Miért? Most tényleg érdeklődök csak. Semmilyen "hátsó" szándék nem volt a hsz-emben :) -
Stalker #21308 :DDD
degecen születtéleö?