Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát....Ja..... 😄DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
lol, szerintem csak cikizésbõl mondta =C
PyRex
neem, õk lennének 5-en.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

lac coo
???????????????????????????????? <#fejvakaras>

És honnan szedjek még négy embert ? 😉

lac-coo, tudjuk, h nagyon pro vagy, talán egy 1vs5-öt bevállalnánk ellened, bár azért tartok tõle, h leversz minket. :c

lac coo
Mondom én , hogy láma a mezõny 😄D

Ability
azok lámák, azokat is levernénk cask nincs értelme mert egy véletlen folytán kerültek oda és most mindenki kihívta õket mert könnyen meg lehet verni õket.. és mire tudnánk warozni velük addigra már nem elsõk
😄
lac coo
Mér nem elsõk ?

Azért gratula 😄DDD<#worship>
És ki az elsõ?

Ability
a fenét... csak mi is összeszedtük magunkat 😊 amúgy haggyámá most örülök 😄DD hmmm már csak erõsítsék meg és ...... mi vagyunk a másodikok 😄
lac coo
Ilyen láma a mezõny ? <#mf2>

Ability
ÉS MI VAGYUNK/LESZÜNK A MÁSODIKOK CB-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lac coo
Már nálam is😄

Ability
és én kérek elnézést emgint
Ability
megy az
lac coo
Most pl. mi van? Behalt az UBI szerver, vagy mi ?
Nincs egy szerver sem , és jelszót sem kér...

lac coo
Én is!...
(Azt hittem itt lehet hülyézni orrba -szályba , aztán elintézzük , hogy bocs ! )

Mégegyszer elnézést !

Ability
Én kérek ellnézést... :C
lac coo
Nem hülye vagyok hanem láma 😄DDDD
Amúgy anyád a hülye...Már bocs 😄DDDDD

Ability
Hát te hülye vagy, már bocs. 😊

Amúgy HD = hit detection
lac coo
Hát hogy mi az oka azt én sem tudom , de tény amióta kissebb netem van , azóta sokkal-sokkal jobban megy mint amikor 2 mega volt.
Az persze természetes , hogy vannak nagyon jó játékosok, azzal nincs is baj , de amikor háttal fut elõttem , és kifogy a lõszer mégsem hal meg, az már valami 😄DDD

most pár namja játszunk gorsival.. ping 20-30között,... van akit simán le lehet lõni, meg vannak az ügyesek akiket nehéz, meg jól lönek.. de vannak pillanatok, amikor csint sárga célkereszt.. lövöd, lövöd. és semmi.

WizArts
Ha becsatlakozhatok a vitába, nemrég volt 1 fun war. Volt, hogy már nem lõttem az ellenfélre és akkor halt meg. Tökre nem pirosodott a célkereszt sem és mégis kifeküdt.
Az elõny nem csak a nagy ping, mert arra nem lehet adni. Minap 4-en toltuk egy 1 megás nettel. A ping20-30 között ingott, mégis voltak 'csodák'. És mindkét részrõl.
Szvsz a net az elsõ probléma, aztán a netkód.
A FEAR-ben csak 11 után tudok 100 kill felé közelíteni, és akkor már csak a mániákusok tolják. Elvileg akkor kellene romlania a statomnak és nem akkor amikor lámák is vannak a fedélzeten.

Ez az én véleményem. Én így látom.

lac coo
Már hogyne lenne jobbik oldal ? 😄DDD
Én most ott vagyok hidd el! Te nem játszottál olyan wart , ahol csak meghalni lehettet ? Nos , ott az ellenfél volt a jobbik oldalon ! 😄DD
Ja és mi az a HD ? 😄DD
De nekem is csak 45-50 ping felett ilyen, általában 30-as most a pingem , de úgylátszik 40 felett már extra elõnyt kapsz a szervertõl...

Ability
Csak nincs ilyen, hogy "jobbik" oldal. ^^ És a HD is csak a szar szervereken rossz. Waron meg sem érzed. Legalábbis mi mindig figyelünk, hogy jó szerveren játszunk, és ott semmi lag sincs. Nem a legjobb a netkód, publicon van is lag idõnként, de amúgy bõven használható...
lac coo
Mit???
Hogy nehéz lelõni embereket??
Vagy hogy néha olyan könnyen lõsz le akárkit , hogy az már valószínütlen???

Nehogy azt mond , hogy ilyenekrõl most hallasz elõször 😄DDDD

Csak most leszarom már mert egyrészt nem igen játszom, másrészt most a "jobbik" oldalon vagyok 😄DDDD

PyRex
de miért csak nálad van ez így? mert senki nem panaszkodott erre, fórumokon sem olvasni, stb.

lac coo
De tényleg olyan sokszor 😄DDD

Lõnek rám a bokrok között , azt sem tudom honnan , és csak szürke képet látok végig..Nagynehezen megtalálom és lelövöm 😄DD
Nem tom mitõl van , mert ugyanakkor én viszonylag jól le tudok lõni mindenkit , kivéve persze a "híres"laggolókat 😄DD De régebben is volt néha ilyen , meg tutira biztos vagyok benne a nagy "ászok" mind így játszanak 😄DDD
Furcsa ez az FC.....

PyRex
"ha 60-as a pingem az isten se lõ le"

na persze... <#nyes><#nyes>

lac coo
Laggos enginer kempel a jó kis bugos helyen...
Az a legjobb móka 😉)

WizArts
Nem a kemperekkel van gond hanem túl sok lett a rakétás gl-es kék osztrigás bunkó. Napközben nem is lehet normálisan ubi szervereken játszani. Viszont amint fellõtték a pizsamát 9-10 után este egész tûrhetõ.

lac coo
Texturákat ki lehet valahogy szedni, majd visszarakni a játékba ????

lac coo
Akkor is trágya😄DDDDDD
Bár most általában kickelnek mindenhonnan mert ha 60-as a pingem az isten se lõ le, én meg 3 golyóval akárkit 😊))
Kivéve az enginereket 😄DDD És mennyi kemper köcsög van ....Hát abba mi az élvezet hasalni fél órát egy jó kis bugos helyen? 😄DDD

PyRex
Jah, télleg kezd qrva unalmas lenni lacco 😞

Ability
Álj már le! Elfogadjuk, hogy neked nem tetszik ez a játék; és valóban nem a legjobb a netkód, és alapvetõen a support, DEEEEEEEE ettõl még másoknak ne vedd el a kedvét.

Dexter: tûzfal beállítás nem kavar be?
lac coo
Nem sokat vesztesz 😄D
Én ha néha játszom is csak felidegesítem magam rajta 😄DDDDPedig most , hogy kicsit magasabb a pingem jól megy , de még így sem szállhatok szembe a sok laggos enginerrel 😄DD
Trágya.....

DEXTER92
Egyetlen egy se jön be 😞

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Ability
Neeeem, az csak a hivatalos játéknál kell. Törtnél semmi ilyenre nincs szükség. Bemásolod, játékben rámész a FarcryMP fülre, és keresel egy szervert ahova mész. játszani. 😊
DEXTER92
Ha neten akarok játszani, leszedtem azt az "FarCryMP"-t, és akkor ott nevet kell regelni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Üdv mindenkinek! Mint tudjátok az FCH sajnos elég inaktív. Ha nem van ki valamelyik csakpat szivesen beugrok warra vagy sima funra. Persze próbajáték után a megkívánja az adott team. Steve már lepattant tõlünk. Én még huzom így egy darabig. msn: [email protected] Hali. |FCH|Rik

I love Techno
biztos vanak nagyon jok meg minden , de azért egy két embert nem véletlen tartanak csiternek

I love Techno
akár mien reflexed van asnak még nem kéne befolyasolni a fegy verszorást meg hogy mindig 1 bõl headshot 😄

I love Techno
😄

I love Techno
hát igen a scriptekel tugyuk már mire lehet képes az ember... (és az ugyebár sztem csalás ugyan ugy mint egy aimbot vagy akár mi)

lac coo
Az elmúlt pár hónapban összeadva játszottam 2 órát fps-el 😄DDD
Meg reflexeim vannak , csak nem találom el 😄DD

ha 1-2évig csak folyamatosan cséznél napi 1-2órát akkor 100% ,hogy ilyen reflexeid lennének. de nemis kell ehez 1-2 év.

http://thenamelessphoto.com/

I love Techno
ténleg már nem is tudom min szoktunk beszélni ts vagy ventri? majd kellenének a server adatok mindkét progi fent van.

lac coo
Off.:
Ezt az embert néhány nagytudású cs vezér csíternek kiálltotta ki néhány demo alapján 😄DDDDD

Az tuti , hogy emberfeletti , de azért ez a video gondolom sok mákos cuccból van csinálva 😄DD
Kispisztollyal tényleg mindenki ilyen gyorsan lõ, én nem tok...
Bár én soha nem használtam semilyen scriptet, nem is értek hozzá 😄DDD

On.:

áááá ez valami kegyetlen.
elkezdem nézni a videót. tök láma ember. lelövik. mondom ez szar. beletekerek félpercet és azt látom ,h 5fejest kioszt a faszi. mondom lol. na még 1x.
egyébként azt figyeltem meg, hogy kispisztoly kurva gyorsan lõ. vagy felvan tolva egér driverben(eztmajd kipróbálom énis) vagy robot keze van az ürgének.
amúgy kerepelõ powa 😄 az a kis szar pisztoly(07:33percnél van) az valami kegyetlen. azzal énis csináltam ilyeneket. nagyon gyors és brutális sebzése van. sg serveren 5ember zsinórban fejes. ki is akartak bannaolni

lac coo
Na , ja de legalább látod azt is , hogy mi történik 😄DDD
Bár ennél néha nem látom, csak replay-ban 😛

1x még amikor megjelent. akkoris csaltam már a végén.