Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
A multiban hogy ellenõrzi le a rendszer, hogy eredeti játékom van-e? (Az van, de se a kézikönyvben, se a cd-ken nem találtam semmilyen serialt.)

derdani
Nem , csak patch kellett.

Shep
videokártya driver hiba, próbáld ki egy másikkal

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

derdani
Sziasztok. Fölraktam a farcry -t és amikor elindul a pálya tisza kék minden mit a köd nem látni semmit ez mitõl van?

kisgabo
az mi?

én most tolom multiban. nem is láttam privát szervert, csak ubi...

lalakov
Sikerült már valakinek cooperatívban hamachival elindítani a játékot?
Garth22
látom te is korombeli vagy !

Garth22
igen rendben.köszönöm a segitséget

koschwarz
szerintem a legutolsót. ha meg az nem jó, akkor egy far cry megjelenése körülit. egyébként directx rendben van, legfrissebb?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Garth22
haly! valaki meg tudná mondani hanyas drivert tegyek fel a 9600Gt hez, mert nekem a karakterem,és a házak is piros szinûek!

Csá mindenkinek, ha tud valaki a Far Cry 1.4-es Patchhez kompatíbilitis honosítást és belinkelné vagy feltöltené azt megköszönném, mert csak a régebbi verziókhoz van mûködõ honosítás.

THX
hy. valaki segitsen hogy müködnek a far cry kódok fontos lenne.elörre is köszönöm.
sziasztok!
Látom farcry téma:-) kérdésem lenne,hogy lehet farcryon multizni neten,sajna nem hivatalos a játékom,tudom már egy ezresért adják,de van rá vmi megoldás?Tört játékom van és hallottam erröl a hamachi progirol,de nem tudom mit hogyan,valaki aki törttel játszik segitene?:
üdv:noej
ollie
billentyû beállítások default-ra

Hi nekem az alap játék csinálja ezt,és nem segít amit írtál 😞

hali
nem tudja vki hogy kell a cheat et használni mert nekem sehogy se müködik.
cheat az írtam be😞tab)\give_all_weapons=1
és a magyaritás se mûködik(1.1 es)
OiImyOi
Beállításoknál az egérnél kell beállítani az egér érzékenységét, None-n van és azt kell, Defaultra beállitani

In the streets, on the terraces, We are singing and we scream All our hate for the nazi scum, We are comming: stop to run!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sziasztok! Az lenne a gondom ferlraktam a 1.4 patch et,DElta sector mod ot hozza 1.1 patch et. A game elindul menuben meg van mouse de game kozben mar nem ismeri fel a mouse t csak elore meg oldalra tudok menni,van erre valami megoldas? elore is thx

Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3

OiImyOi
Szevasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy az Assaul Coop 2 Modban, hogy lehet a Capmaign páylákon menni?
Szerver inditáskor rámegyek a Coop módra és csak 5 pálya van, azok se a rendes Singles pályák, hanem valami ac_dune, stb. Lécci valaki aki tud segitsen

In the streets, on the terraces, We are singing and we scream All our hate for the nazi scum, We are comming: stop to run!

de én hamachin szeretnék haverral, de nem latjuk egymast, ismerem progit, hasznaltam már, mukodott, haver router mogott csücsül, hogy amakkosba hozzuk össze?

patcheld

Kongy
Hellow

Far Cry-ban hogy lehet multizni? Mert csináltam egy Ubi.comos felhasználót, bejelentkeznék a játékban, de csak kiírja h várjak, várok 5 percet és semmi... mit csináljak??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Peetboy
Nagyobb a gépigénye igen mint a Far Cry-nak.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Azt tudja valaki hogy hogy kell telepiteni az angusweaponmod-ot? Ha valaki tudja akkor irja le.
Kösz szépen. Amugy nagyobb gepigény kell neki mint az alapjátéknak?
Peetboy
Ja és az 1.4 Far Cry Patch kell elõtte hozzá, utána mehet a Delta Sector Mod és a Patch.
Valami miatt nálam nagyon lassú a pálya betöltés.

Peetboy

Hol lehet letolteni ezt a Sector mod-ot a Far Cry-hoz. Légyszi segitsetek
TitaniumRR
Dícsértessék! :_)

Játszik-e valaki a Sector Mode-dal?
Ha Te igen, akkor van-e ötleted, hogy a második pályán (hóesés), amikor kinyitod a barikád ajtaját a két pirosan villogó karral, majd kinyírod a 4 õrt, onnantól kezdve nagy nehezen fõleg rejtõzködve átvergõdsz az árnyékkatonák gyûrûjén (ha keresni kezded õket, kinyúvasztanak napsütés irányában lévõ bokrok aljáról), s lekaptatsz a sziklán, ahol egy picit megsérülsz az ugrás miatt, majd fûben kúszva eljutsz egy sziklahasadékkig, s jön a slussz-poén:

Helikopterhang - te lehasalsz a magas fûben a szikla mögé, õ mégis kiszúr, s hiába futsz - nincs hová - megnyúvadsz. :-)

Ötleted van-e erre a helikopteres sztorira?

Kössz

Captain Sonar 2024 Remake

Ability
Ha nincs éppen aktuális küldetésed, akkor a fegyverboltban ott találsz egy ürgét, aki megbíz téged feladattal. Az ilyenek után lehet feloldani a fegyvereket.
lac coo
<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Paulie
az sztem far cry káttó nem az edzs

.

28%-nál vagyok de a fegyverboltban még mindig csak egy két fegyvert lehet megvenni, pedig már van 80 gyémántom! ezt miért van? Mikor lehet a többi fegyvert megvenni?
TitaniumRR
Sok érdekes MOD-ot lehet itt megtalálni:

FAR CRY MOD-ok honlapja

A legfontosabb, hogy létezik-e olyan MOD, ami az összes fegyver skinjét szép élesre varázsolja?

Fent van az UBFCMod2 - a pisztoly szép éles
Fent van az Ultimate Mod
Fent van angusweaponmod - 8 új fegyvert ad (ezek tényleg szépek)

Van-e tehát olyan, ami a többit is élessé teszi (M16, P90, MP5D stb.)?

Továbbá, van-e ötletetek arra, hogy "weapons" menüpontban szereplõ hordozható minigun miért nem mûködik?

Captain Sonar 2024 Remake

Gando
gamershellen freeben lelehet tõteni..

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Narancs
Nem tudjátok, hol lehet kapni?
990-et tényleg megér.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Paulie
késsel, félszemmel, csak úgy hogy egeret nemis használ

.

lac coo
Kispisztollyal ! 😄DD

Ability
Aki nem játszotta végig legalább egyszer realistic fokozaton csalás nélkül az nem is ember. (:
Paulie
nehezebb fokozaton télleg szemét játék-.-
de én élvezem hogy belelövök egy tárat és nemhalnak meg<#gonosz1>

.

fery02
<#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lac coo
Vagy mert nem tudsz továbbmenni, egy gyenge képességû játékos vagy ! 😉

sniperelite
eléteszem azt a jelet de nemismeri fel szal.... és mivel nemlehet továbbmenni szerintem ez egy szar játék..

Shep
talán mert kell elé a /-jel is amit ha lenyomod a TAB-ot automatikusan elé tesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nincs értelme játszanod akkor

sniperelite
(amúgy nemvagyok olyan kódos csak vészhelyzet van)

sniperelite
Sziasztok!
A problémám az hogy nemtudok továbjutni!! És hát egy kis csaláshoz folyamodtam de nem mûködnek a kódok!!! Nekem csak a sérthetetlenség kellene de nem megy!!!!!!! god_mode_count=1 ezt írom be de mégse vagyok sérthetetlen ez mét lehet??? Kérlek írjatok nagyon kellene a kód!!! Elõre is KÖSZÖNÖM!!!

felraktad az 1.4-es peccset?

ollie
Nem tudom mi az oka, de nekem is elõjött ez a bug. Sõt, asszem nekem el sem indul, ha a lighting maxra van tolva. Ez van, ezt kell szeretni.