24504
-
#24264 Álmodban kergessen meg. :) Ja és persze járjon is sikerrel + tegyen magáévá. :D -
CUCLI #24263 neked bizony a .. rádbízom D: -
#24262 Már értem, nálam valamiért nem ment a Crackelt játék, mert arra hivatkozott nem eredeti. Hiába volt hozzá minden, eredeti kulcs, felh.név, jelszó. -
#24261 Egész pontosan milyen vga? -
#24260 Lehet, hogy csak az egyik magot használja? -
#24259 Valaki meg tundá nekem mondani hogy miért szaggat ez a trágya egy olyan gépen amiben core2duo,2gb ram és 128mb-os videokari van??????szétrobbanok....1 telkjes napja próbálom normális működésre bírni de nem akarja a rohadék!!!patch nélkül fehéres volt minden....1.4-essel már működik de szaggat közepes grafon...és ha jól láttam a max gépigénynek megfelel a gépem....akkor miért nem mőködik rendesen????(és az 1.4-hez van magyarítás(.hu-n nem találtam hozzá)? -
#24258 Akkor úgy írom, hogy mindenki crak-elt verzióval tolta, természetesen boltban vett kulccsal. Nekem ki sincs bontva a sok CD lemez ... -
#24257 -
#24256 -
#24255 -
#24254 egy rosszul megírt bot ami folyton csapattársakat lőtt -
#24253 jaa, jancsi csak egy bot volt,tényleg -
Stalker #24252 én am még 10k-ért vettem meg, mert az volt a hicbe lépés feltétele -
Stalker #24251 mármint a csítje warez verzióval játszott?! -
#24250 mármint szépen felrakták eredetit mint egy rendes becsületes polgár -
#24249 igaz,de aztán mindenki szépen megvette ocsón:D -
#24248 Csak eredeti kulcsot a boltban kapni a játék dobozában. Vagy ha másét használja. A felhasználó nevet és jelszót úgy tudtam csak kulcsal lehet regisztrálni. -
#24247 KB mindenki warezzal játszott, eredeti kulcsal ! :P -
#24246 szóval te folyton warezzal játszottál..tudtam! -
#24245 Benne vagyok, bár nagyon nem játszom már FPS-t :)))) -
#24244 én is: multkor felmentem poénból.. az eredmény: 20x haltam meg, azt hiszem valakit meg tudtam sebezni :ASDDAS:D:DDD -
#24243 Megy tört játék még multiban is. Csak egy CD kulcs kell. Felhasználó sem kell, csinálsz magadnak egy újat és használod ugyan azt a kulcsot. -
#24242 Hát igen Érdemes megvenni, mai napig a kedvencem :D És a multi is nagyon jó. Dzsungeles szigeteken harcolni, elfoglalni területeket meg szórakozni járművekkel :D -
#24241 kemény 890 ft a cdgalaxisban. ENNYIRE kibaxott smucignak már tényleg nem kellene lenni... -
#24240 Daemon-al nem próbáltam még. De felismeri ha nem eredeti van bent. Próbáltam én másolt lemezzel crack nélkül is és nem fogadta el. -
#24239 A multihoz is kell eredeti cd? Daemon Toolssal nem megy? -
#24238 De az úgy nem fog működni. Mert én próbáltam saját Serial-al, simán Crackeltem az eredeti játékot és nem indult el. A másik, hogy Felhasználó név is kell és jelszó is a multihoz, azt regisztrálni kell. -
#24237 Ha megvan másoltan, én tudok adni egy serialt a multihoz, soha nem használtam. -
#24236 Én multiznék vele, ha lenne kivel, nekem megvan eredetiben, de már régen játszottam vele. -
#24235 Sok helyen meg lehet még vásárolni. -
#24234 Azt már legfeljebb csak múzeumban kaphatsz. -
Rony94 #24233 Majd megfogom venni a Far Cry 1-et. Arra lennék kíváncsi h sokan multiznak-e még vele? -
#24232 Ez tényleg ígéretesnek igérkezik, ha megjelenik biztos végig viszem. -
#24231 Hopsz a link lemaradt!
Far Cry 1 with Cryengine 2: New mod makes it possible -
#24230 Asszem még1x végig kell majd vinnem a game-et ha ez elkészül valaha! -
#24229 Hát nem úgy néz ki mint a HDR, ha megnézed a felhőket. -
#24228 Gondolom csak be van kapcsolva a HDR. -
#24227 Nem tudjátok ezek melyik Modból valóak? Vagy csak Photo Shop?
-
#24226 Hi! Nem tom volt e már kérdés, de tudtok megoldást arra, h saját szerveren ne legyen 9999 ping? Eredeti a játék és neten nem tudok saját szervert csinálni. Portokat megnyitottuk, meg mindent amit külföldi oldalakon olvastunk róla. Ha esetleg tudtok valamit az jól jönne:) -
#24225 Lenne szerver játszani, szólok még pár srácnak aztán lehet pontosítani. pl melyik peccsen, mikor, mennyien... :)