Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
THX
Látom farcry téma:-) kérdésem lenne,hogy lehet farcryon multizni neten,sajna nem hivatalos a játékom,tudom már egy ezresért adják,de van rá vmi megoldás?Tört játékom van és hallottam erröl a hamachi progirol,de nem tudom mit hogyan,valaki aki törttel játszik segitene?:
üdv:noej
nem tudja vki hogy kell a cheat et használni mert nekem sehogy se müködik.
cheat az írtam be😞tab)\give_all_weapons=1
és a magyaritás se mûködik(1.1 es)
In the streets, on the terraces, We are singing and we scream All our hate for the nazi scum, We are comming: stop to run!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3
Nem tudja esetleg valaki, hogy az Assaul Coop 2 Modban, hogy lehet a Capmaign páylákon menni?
Szerver inditáskor rámegyek a Coop módra és csak 5 pálya van, azok se a rendes Singles pályák, hanem valami ac_dune, stb. Lécci valaki aki tud segitsen
In the streets, on the terraces, We are singing and we scream All our hate for the nazi scum, We are comming: stop to run!
Far Cry-ban hogy lehet multizni? Mert csináltam egy Ubi.comos felhasználót, bejelentkeznék a játékban, de csak kiírja h várjak, várok 5 percet és semmi... mit csináljak??
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Valami miatt nálam nagyon lassú a pálya betöltés.
Játszik-e valaki a Sector Mode-dal?
Ha Te igen, akkor van-e ötleted, hogy a második pályán (hóesés), amikor kinyitod a barikád ajtaját a két pirosan villogó karral, majd kinyírod a 4 õrt, onnantól kezdve nagy nehezen fõleg rejtõzködve átvergõdsz az árnyékkatonák gyûrûjén (ha keresni kezded õket, kinyúvasztanak napsütés irányában lévõ bokrok aljáról), s lekaptatsz a sziklán, ahol egy picit megsérülsz az ugrás miatt, majd fûben kúszva eljutsz egy sziklahasadékkig, s jön a slussz-poén:
Helikopterhang - te lehasalsz a magas fûben a szikla mögé, õ mégis kiszúr, s hiába futsz - nincs hová - megnyúvadsz. :-)
Ötleted van-e erre a helikopteres sztorira?
Kössz
Captain Sonar 2024 Remake
FAR CRY MOD-ok honlapja
A legfontosabb, hogy létezik-e olyan MOD, ami az összes fegyver skinjét szép élesre varázsolja?
Fent van az UBFCMod2 - a pisztoly szép éles
Fent van az Ultimate Mod
Fent van angusweaponmod - 8 új fegyvert ad (ezek tényleg szépek)
Van-e tehát olyan, ami a többit is élessé teszi (M16, P90, MP5D stb.)?
Továbbá, van-e ötletetek arra, hogy "weapons" menüpontban szereplõ hordozható minigun miért nem mûködik?
Captain Sonar 2024 Remake
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
de én élvezem hogy belelövök egy tárat és nemhalnak meg<#gonosz1>#gonosz1>
.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A problémám az hogy nemtudok továbjutni!! És hát egy kis csaláshoz folyamodtam de nem mûködnek a kódok!!! Nekem csak a sérthetetlenség kellene de nem megy!!!!!!! god_mode_count=1 ezt írom be de mégse vagyok sérthetetlen ez mét lehet??? Kérlek írjatok nagyon kellene a kód!!! Elõre is KÖSZÖNÖM!!!