24504
  • R9
    inkább úgy kérdezem hogy csak 1.1-es vezíóhoz van magyarosítás?
  • R9
    milyen patchek vannak eddig és milyen magyarosítás?
    [help]
  • CUCLI
    gg. ezt mind egyedül?
  • Halmai Dávid
    hajrá mindenki!!!!!!!!!!!
  • Halmai Dávid
  • powee81
    Nagyon király a videó! :-) Az az egyetlen gondom, hogy ehhez az én gépem nagyon karcsú lesz.:-(
    powee
  • lac coo
    Úgylátszik a hangokkal még gondok vannak :)))) De tuti :)))
  • lac coo
    Vótmáá ?

Crysys múvi, rendes minőség....
  • Stalker
    1.3 -> 1.31 -> 1.33
  • lac coo
    Most hogy is kell patchelni a játékot ?
    Lehet felrakom ....
  • lac coo
    Nálam látszik:)) Amúgy kép....
  • CUCLI
    nemtom mit akrtál linkelni de erről az oldalról nem enged. szal ne próbálkozz :D
  • lac coo
  • Stalker
    ...de benőkét már rág nem láttam :'-( (egy csillaggal kevesebb a farcry egén) :S
  • Stalker
    hát, névlegesen létezik még :)
  • lac coo
  • lac coo
    Nem tom lehet :)))
    Sose volt a kezembe :))))
  • CUCLI
    az nem 36? :D
  • lac coo
    Mi van a HOC-klánnal? Létezik az még ? :)))

( Benőke AG65 powwa.....:))
  • PyRex
    jah, tom :D
  • WizArts
    Az nem segítene, ha kimásolnád a mentéseket és újratennéd az fc-t?
  • sildante
    Jobb a lokóad mint négy éve! :D
  • PyRex
    őőő, elnézést, de...

AZTAKIBASZOTTQRVAÉLETITNEKIJE! Bazmeg amikor az erdőben lövi az embereket az olyan mint egy film.... Hihetetlen :) Megint vehetek új VGA-t, omg!
  • PyRex
    lol, el sem olvastad mi nem megy neki...? :)
  • Öreg Csóka
    Szió!
    Indulás előre, majd a bal oldali kis ajtón menjünk be és töltsünk fel, főleg másodlagos tüzelésű gránátokkal, mert most azokra lesz szükség. Menjünk be az ajtón a nagyobb folyosóra és a cirka 12 katonát a gránátokkal füstöljük ki, fedezéknek az oszlopot használjuk, mert RPG-s is van köztük. Ha mind meghalt, akkor az RPG-t mindenképpen vegyük magunkhoz! Tovább a másik ajtón át a kedves doktorhoz és már korántsem olyan szépséges hölgyeményünkhöz,...

No, ez megvón, és mennék is, DE NEM NYÍLIK AZ A Q..A AJTÓ!!!
    Pedig ahogy olvasom a betett linked végigjátszás utolsó részét, még vón hátra néminemű izgalom!
    Üdv!
  • ibrik
    Far Cry magyar nyelvű végigjátszás
  • Öreg Csóka
    Hi!
    No, ezt még megpróbálom! Visszamenek néhány pályát, újracsenálom, és figyelek a csajszira. Bizti van a tippednek reál alapja, hisz többször Valery kellet egy egy dolog megoldásához. No, majd meglátom!?
    Kösz a tipped, de ha megnézed, és adsz tippeket......Nagyon megköszönném. Sajna ánglisul nem tók, és a progim magyarított, és a közben elhangzó angol szöveget nem értem. Egyetlen infóforrás a "tab" megnyomásával feljövő magyar szöveges üzi.
    Üdv: Öreg Csóka
  • powee81
    Így már tudom, hogy hol vagy. Sajnos a megoldásra nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy oda kell menni a csajhoz és jött az átvezető rész, amiben a csajt kiviszem a hajóra, majd visszatérek ugyanabba a terembe, és utána tudok tovább menni. Vagy valami ilyesmi.
    Ha lesz időm, megnézem.
    powee
  • Öreg Csóka
    Hi Fiúk!
    No, kicsit leírom: A lávafolyamos pályán lenyomtam a bamba rakétavetősöket, és a kézifegyós lényeket. Átugrottam egy sziklakiszögelésen a lávafolyam felett. Eljutottam egy bázisra, aminek őrségét a saját gpu.-jukkal lerendeztem. Ott volt egy raktár ahol max.-ra hoztam magam mindenből. Felmentem egy épület lépcsőrendszerén, ahol vagy négy-öt banditát kellet lenyomni. Ezután bejutottam egy előtérbe, ahol bal oldalon egy fülkében megen megerősödtem. Utánna megen egy ajtón át béjutottam egy előtérbe, ahol van vagy nyolc rosszfiú, pajzsokkal felszerelve, meg egy rakettavatős. (Ő a szivatós!) No, őket is lenyomtam, de a helyiségből nem tudok tovább menni, mert hiába engedélyezett a kapu nyitása, nincs semmi kártyám amivel kinyithatnám. No itt vagyok elakadva. És szomorú is vagyok, mert egy másik fórumon egy ismerősömmel megpróbáltunk néhány megoldást. Ő hasonlóan Hozzátok "Guru" a témában, és arra jutott: Valami nem müxik itt a proginál, és nincs tovább. Megvígasztalt, hogy nem sokat veszítek, mert ez az utolsó pálya vége felé van. Valami szérumot kellene megszerezni. No, ennyi.
    Üdv Néktek!
  • powee81
    Ezt most én sem vágom, hogy hol vagy. :-(
  • I love Techno
    ez a kráterben van vagy még előtte?
  • Stalker
    núb -.-
  • sildante
    ja bocsi :)
  • grebber
    Még valaki félreérti ez csak egy movie ami nagyon de nagyon büntet!!!!
  • sildante
    Crysis demo
    OOOOOMMMGGGG!!!
  • Öreg Csóka
    Hi PyRex!
    No, megvónék. Mán a "Vulkán" pályát hasítanám. Igen ám, de hiába likvidálom az ellenfeleket az előtérben, nem tudok továbbmenni egy ajtón, aminél van számkombinációs nyitó-kütyü, az nem reagál semmire! (Még az is ki van írva, hogy "Engedélyezve", de a kapu, vagy redőnyös átjárót az istennek sem tudom kinyitni.) Már egy órája bolyongok egy kártyáért vagy valamiért, hátha az kell a belépéshez. Mi a megoldás? HELP!!!
    Üdv!
  • powee81
    Hajrá!!!
  • Öreg Csóka
    Hi PyRex!
    Köszi a tipped! Közben mán ahogy írod,szinte úgy, megoldottam.A helikópáter géppuskái jelentették a megoldást a fegyver, és lőszerhiányra. Mán a lávafolyamos pályán vagyok, és a terepjáró gpu.-jával abálom a bamba rakettavetőseket. Mán csak a kézifegyós szörnyecskéket kell felderítsem, mert azok elég pontosan lőnek rám, és még nem tudok elslisszolni tőlük. Mán átfutottam a fatörzsön a lávafolyam felett. Most azt a trüxit gyakorlom, hogy minél gyorsabbab feljussak a hegyre, és onnan lőjem ki visszafelé a bandát. Egész jó a balhé, mán csak tán kettő kézifegyverest kell kilőnöm. A rakettavetősek mán kinyuvasztva. No, gyakorlom tovább!
    Üdv Néked!
  • PyRex
    Le lehet lőni vele, azt hiszem 3 vagy 4 golyó kell a fejébe. Viszont egyszerűbb, ha kikerülöd (mondjuk azonnal kimész a bal oldali szélre) és ott elslisszolsz, majd leugrassz a vízesésbe. Ekkor a kis rohadék utánad ugrik, de meghal a víztől. Viszont utána elég nagy szívás kezdődik. A pálya tele van szörnnyel és neked semmi másod nincs, csak az az egy fegyvered meg a pár töltényed. Egy tipp: próbálj meg a folyóban elúszni (lehetőleg víz alatt legyél) a helikopterig...
  • PyRex
    jó vicc.