Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
D3 egy szar...
Akkoriban szerztem már kiadás elõtt jóval egy Beta Test verziót, de már akkor dögunalom volt😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

PyRex
Far Cry single forever!!! Mindig van benne új... Folyamatosan kitûzök magamnak olyan célokat, hogy különbözõ nehézségeken különbözõképpen csináljam meg a pályákat. Pl. sárkányrepülõt nem használni, vagy a lehetõ leggyorsabban, vagy mittudomén, ilyenek. Vagy, hogy soha ne vegyenek észre. Nem eccerû...

Doom3-mal játszottam, játszottam, játszottam, aztán letöröltem. Kb. ennyire fogott meg 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

FarCry konzolos átirata, új fegyverekkel, kicsit más játékmenet.. jópofa. Van tök jó multis része.. jó pörgõs.. nem úgy mint a pc-s verzió. Nem ártana valami hasonló pcsbe se

CoolStuff
Majd a Stalker!<#finom>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

zolo
Olvastam a sg cikket hogy új far cry részek lesznek.De mivel 1 hónapja far cryjozok elárulná valaki mi az a Far Cry Insticts?

http://flickr.com/photos/zolika90/

<#wilting>

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

köszi eme értelmes hszt. gg

http://thenamelessphoto.com/

Igen, szerintem ez a játék szép és jó. Multiplayeres része hagy némi kivánnivalót maga után,de csak is az internetes rész, mert LAN-on varázslatosan megy. Azóta se láttam lényegében szebb játékot mint a FarCry, 64bites patchel, full grafon, hm.. hdr bekapcs... nem nincs szebb.

Hi

szerintetek ez a játék szép és jó?
Ez az 1-ik leg-leg elba..ottabb game amit láttam

<#hehe>

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

WizArts
Engem azóta nem dobál (kivéve csomagvesztés) amióta 1x lanozás közben frissítette magát. Így amikor gyakorlok egy hegyet, sziklát megmászni mindíg neten vagyok és megvárom míg frissít. A saját szerver már csak nem dob ki... 😄

Jól látnom a jó öreg Jack a videón szõke? hiába, a két és fél év alatt jól kiszõkítette a trópusi nap 😄

jaaah.. 😄 én i frissítek meg eredetit visszarakom frissítse fel. így van ameliyk szerveren jó, van amelyiken meg nem. aztán van hogy azon jó amilyeiken nem volt jó azelött.. szóval. Ez.

icewolf
igen.. igen... de a FC-állandóan anyázik a PunkBuster miatt, pedig frissítetem a FAQ szerint... a gém pedig eredeti. ebben help?
Ja és persze az összes Patch fel van rakva. 😞

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Ability
Kifejezetten magyar szerver nincs sajnos, ami van az vagy warszerver, vagy csak idõnként fut. Vannak viszont olyan helyek, ahova magyarok járnak. Ez igaz szinte az összes FCMP-s szerverre...
FarCry mp.. t4ce weblapján a gyíkba linkelve van. Vagy ha eredi a game, akkor regisztált tagnak kell lenni, ubi-n aztán serial aés mehetet a móka. Persze az összes patch (1.3,1.31,1.33) felrakása után

icewolf
barom vagyok mert nem nézem a Faq-t meg egyéb helyeket, de van egyátalán magyar szerver? ha van adtok ip-t? vagy nevet... mert akkor valszeg mennék én is!

I <3 techno nagyon köszi a linket

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

Kozmi18
Én leszedtem, de, ennek fekete fehérnek kell lennie😄?

Sztem jól teszed, hogy megveszed, én is megvettem, és nem bántam meg, nagyon megéri!!!

A South Parkból nagyon sokat tanulhat az ember...

I love Techno
nincs idöm mindennel jáccani igy csomo játékkal csak singl-özöm néha néha , egyketõvel meg aminek ugy érzem érdekel a multija azzal multizok ezért nem veszem meg mert nem akarok vele multizni nem azért mert nincs rá pénz , bár viszont a cs:s multija az érdekel ugy hogy lehet mégis meglesz a hl2-õ is eredetiben 😊

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nah feltetetm 1.1 1.3 1.31 1.32 1.33

és láss csodát fasza lett hdr 9.999-es levelen meg 120ba maxon full sép és ez 2003 közepe...

GJ

valami farcry 2.0 technikai demo mintha 2005 elején kijött volna de akkor még csak 5600-asom volt azon meg 2fps-t produkált nem tudnátok linket adni arra?

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

és nektek miylen driver van fent? és mien patcheket töltsek le?

bazzer se f12 se print scren nem muxik faszom g15ös billentyûzet és nem muxik... 64bites proci feat 32bites xp jót tesz neki..

Kozmi18
Hát nekem szarabb kártyám van, de még sincs semmi baja semminek. Na jó hazudtam: a víz bizonyos nézetekbõl nézve zöld, és a textúrák meg a fák is néha színt váltanak, de ki lehet bírni és nagyon ritkán van ilyen, szóval el nem tudom képzelni, mi lehet a kártyád baja...

Kicsi? Akkor viszont muszáj növelnem ezt személyemmel😊!

jah és patchek miket kell feltenni?

asszem 1.3 és arra 1.32 és arra 1.33 jól tévedek?

Tudnál berakni pár képet?
Nekem az alant látható konfigon tökéletesen fut (noha nincs full grafon)

õõõ. 1.33pecs felvan rakva?
amúgy asszem ezekkel lehet kapcsolgatni a hdrt.
\r_hdrrendering 1
\r_hdrlevel 1

hali

nos 6800GS videókártyámon a farcry elég bugosan néz ki pedig legújabb driver stb próbálkoztam régebbi verziójú driverekkel is de a víz messze nem oylan jó mint a képeken pedig mindent full highra hõztam 1280ban és 3500+-nak meg a 6800GSnek bírnia kéne de talajtextúrák feketék néhol a növényzet se a screenshotok szinvonala naéspersze majdnem végig fekete talajtextúrák

és a farcryben mivel tudom a HDR-t bekapcsolni, tace GYIKban olvastam vmit farcry+hdr de most 404-es az oldal szóval help me pls

pont ezaz ,h nemtúl nagy a tábor 😊

Kozmi18
Huhh, nem gondoltam hogy a FarCrynak is van ekkora multis tábora itt Magyarországon, úgy érzem a rég tervezett vásárlás ideje elérkezett...

pl FarCry már csak 2390 Ft.. 😄 Tök lol.. postaköltség 1k, de ha elmész érte a boltjukba akkor tényleg ennyi.. , Ajánlom a Steam-et..CS:S 19.95$ és ha nincs szükséged a HL2re akkor tökre megéri. Szóval megéri letölteni.. 😛

icewolf
Tölteni? Hát ne is haragudj... de nem tudod mit hagysz ki ha a tört verziót szeded le. Vannak játékok amelyeket érdemes megvenni. én Pl a Far Cry-t is megvettem mikor 4000-ért árulták. Egy multi támogatású játékot nem érdemes letölteni. Persze... hogy ha nncs pénzed <#nemtudom>

I love Techno
nah jah Hl2 is atom volt , le is kéne töltenem vhonan 😊 mert már nincs meg aszem😞

andriska
De te fosnoob vagy <#vigyor1>

andriska
Hát nincs,de kb 5x megvolt <#wink>

icewolf
hm... ez szép volt. én alapvetõen az FPS-t szeretem és nem egy - két stufát. Végignyomtam a Doom 3-t, a F.e.a.r.-t, a Q4-et, A Far Cry-t is, mindegyiket másért kell szereti, és nekem mindegyik másért volt élvezetes... na jó. Persze nekem az etalon a HL2. szerintem nincs még egy olyan állat rajtam kívül hunföldön aki 9-szer végigvitte a Szingli részt...

I love Techno
pedig azért a doom 3 singl nagyon ütésre sikerült de persze kinek ez kinek más kinek mindegyik bejön 😊 , viszont nekem is kéne megint egyet ketõt far cry singl-öznöm aztsem lehet megunni 😊

lac coo
De mér a Q4 single elég jó szerintem 😄DDDD

Multi: Quake Wars Powwa 😄DDD

PyRex
Q4, Doom3 szemben meg olyan szinten suxx, hogy azt el nem tudom mondani. Viszont FC single megy most újra és kirááály...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

I love Techno
lenni

I love Techno
az elején kicsit unalmas volt de miután átalakitottak egész érdekes kezdett lebbi😊

I love Techno
Q4 et már végigtoltam 😊

lac coo
Én nem vitatkoztam senkivel😄DDD Bugról meg annyit: ha csak nem sniper fekszik valami magas helyen, harmadikra nem éli túl a gránátomat 😄DDDDD

(Nézd meg Q4 single-jét 😊)))

I love Techno
Lac-coo szerintem felesleges újabb vitákba bonyolódni aki ezt szereti jáccon ezzel aki meg nem az jácik másal mindenkinek meg van a saját véleménye...(én is egyetértek veled a bugokal meg a laggal kapcsolatban (bár mostanában a lagg nem zavar annyira) , egytrágya az egész bizonyos szempontból (egyesek játékstílusát ideértve) , ezért eccerüen más játékal jácok , max néha ubin megfordulok azért vanak olyan játékosok akikel lehet jókat darálni és nem csak vmi bug mögött fekszenek , egyépként pár naplya jácotunk egyik klánal funwart ott is olyanok voltak hogy a sniper egészteste kilógott a hegyröl a nevét is kirta meg minden de hiaba lõdöztem fejbe nem halt meg (én is bug mögött feküdtem mert én is ismerem szinte az öszeset és igy ösem tudott kilöni ezért gyakorlatilag farkaszemet néztünk és ezel elbasztuk a magunk játékát (hát ez nekem nem játékélmény csak mongyuk egy gyözelem vagy egy vereség strigula enek számomra nincs értelme akinek ez élmény az élvezze nyugottan) ezek a láthatatlan bugok aminkeresztül egyik iranyba átlehet löni másik irányba meg nem gusztustalanok meg az öszes többi is ilyen téren minden más fps-játéknál más az fc és persze szarabb is , más játékokban pl F.E.A.R. cs:s vagy régi játékokban mind az dominált aki célozni tudott meg voltak reflexei a játékhoz (persze ott is vanak bugok mint minden játékban de azok nem befolyasolják azt ki hogyan tud lelöni vkit) , de itt az a klán nyer aki aljasabban használja a bugokat nem az aki letudná darálni a másikat pl 1 vs 1 ben és ez számomra is gusztustalan ahogy lac-coo számára is meg szerintem még jópár játékos számára is , gondolom ezért nem anyira népszerü pl far cry mint az öszes többi játék multilya holott ez az egyik legszebb játék (persze a doom 3 singllyét én szememben nem múlja felül semmi😊 nem szándékozom olalyat önteni a tüzre csak gondoltam én is elmondom a véleményem ugy ahogy az elöttem szólók.

az is lehet... :o
ezt szedd le, és rakd az FCdata mappába

DEXTER92
Hét én az egyik ilyen (asszem) klánnak a weboldalának a faq-jába olvastam hogy le kell szedni EZT, hát leszedtem, azt az fcmp, hát.... majd megnézem.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

talán a régi fcmp van meg, az lehet a gond<#nemtudom>

Nézz szét a tûzfalad beállításai között, biztos van olyan menüje, ahol lehet állítani a netre engedett alkalmazásokat... ott kéne engedélyezni fc-t. Routered van egyébként?

DEXTER92
És akkor most mit csináljak? Csak annyit tudtam tenni, hogy mikor kiírta hogy blokkolni akarja barátom, akkor azt a tiltás feloldására mentem, azt annyi meg egy bambi. Most mit tudok még tenni? Mostmár szerintem nem blokkolja, már ha eddig azt csinálta... És azóta is ha megnyitom, nem jönnek be a szerverek. Valami más ötlet?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Ability
Hát ha blokkolja, akkor igen, ott van a "bibi". 😊
DEXTER92
De igen bekavar, egyszer kiírta elsõnek hogy blokkolná a kedveske, de mondtam neki hogy az anyja picsáját blokkolja. Itt lehet a "bibi"?