24504
-
Reyes #21427 ok, thx megvan:) -
Richard90 #21426 Bemész a játék mappájába... Ott van egy olyan mappa hogy system, na oda kell berakni a cracket -
Reyes #21425 Sziasztok!
Az a helyzet, hogy leszedtem a Far Cry-t, fel is telepítettem, de nem tudom felülírni a játék exe-jét, ugyanis nincs a könyvtárban, csak az asztalon van egy exe... Vki tudna ezügyben segíteni? -
#21424 Oké, még Far Cry 1-et sem lattam csak videjon... :-P Haha...néha pc-re is jönnek ki jo gémek; vegulis egy far cry-ért érdemes gépet fejleszteni... Nemhiaba; neha "behuzza" a konzol (jelen esetben Xbox) a PC-s jatekfejlesztest... A Crysis engine nem semmi... :-P Eh, ilyen gémek kellenek, mááá' összehanyom magam a sok szutyi szürke alapszinekkel dolgozo II. vilaghaborus fps-en... Medal-t + COD-okat en is szeretem; csak az a baj a vilaghaborus temakkal, h. a kevesebb több lenne... -
#21423 Én meg a Sonic Megacollection Plust nyomom. Jobb mint ezek...
:D
komolyan -
#21422 Ez a kép új a fejlécen, vagy csak én nem láttam még? Egyébként szuper.
powee -
#21421 No majd a Crysis.És egy esetleges Far Cry 2 ha lesz :D -
#21420 haha..ez jo..bocsi, h. elnevettem magam; de én még PS1-es gémeket tolok a régi pc-s gémek mellett; és az altalad réginek titulalt gémek (hmm..riddick+Half L.2+F.Cry)megs em nyikkannak a gépemen...annyit tudok roluk, h. mind3 atomjo gém allitolag... :-P Az az igazsag, h. (mindig nezem az uj pc-s gémeket+konzolgémeket is); és a nagy next-gen feeling-ekkel valo dobalozas mellett még 1 normalis gém nem jött ki, kiveve Oblivion+FEAR... :-P Übersoldier + "idömegallitos-sci-fi-lövöldözös" gagyisag(cime nem ugrik be, annyira gáz gém sztem... :-|)...nahszoval, ezeket a gémeket lattam PC-n legutobb, egyik sem volt nagy szam..COD2 okés gém, de a II VH.-bol már millio gém van; sok ujdonsagot már nem birnak kiizzadni e temakörben... -
#21419 Én nemtudom lehet velem van a baj de a mostani gamek nem nagyon kötnek le annyira mint ezek a régiek.
Far Cry,Half Life 2,Riddick csomoszor végitolom/toltam őke és nem unom meg.
Ezek az újak meg nem fognak meg (jó Oblivion az kivétel most) de semmi normális game nem jön na jó pár db de azok is csak egyszer végigtolos azt letörlös :D
Nagyon örülök hogy a Far Cry ennyire jó lett hogy a mai napig nem tudom letenni. -
CUCLI #21418 most nézem milyen géped van. a két 6600GT jól szerepel? :D -
Aldrin #21417 köszi! -
Stalker #21416 peccsek
1.3 > 1.31 > 1.33 -
Aldrin #21415 nem! a peccseket még nem raktam fel! de még régebben, pár hete kutattam peccsek után, de akkor nemnagyon találtam semmi hasznosat! csak a multihoz!asszem! de ha van, akkor hol keressem? gamershell? -
CUCLI #21414 hm. pecsek felvannak rakva? -
Aldrin #21413 hi! mi lehet annak az oka, h a belső tereken a falak teljesen sárgásak! ha kint vagyok, teljesen normális a grafika, 1280X1024-en megy minden maxon, kivéve az árnyékokat! télleg! azzal is gáz van, mert ha highra teszem, akkor az árnyékok csak egy nagy fekete foltnak láccanak. a rendszerem: amd athlon s939 3000+, 2X512 Kingston 400 /dual ch./ Gainward Geforce 6600 GT 128 MB! segítsetek plz! -
#21412 a punbuster az elvileg a csalók ellen van gyakorlatilag viszont szart sem ér (úgy tömören ennyi) -
#21411 Köszi, nekem ennyi elég.
powee -
#21410 Középső kérdésemre válaszolnék. Nem kell. Csak ezért kérdeztem, mert kidobott, és hibaüueneteket küldött, de már megtaláltam a hibát.
powee -
#21409 Hát úgy nagy általánosságban: a PunkBuster arra való, hogy kizárja a csalást használókat, vagy kizárja még azokat, akik valamikép vétettek az adott szerver különböző szabályai ellen.
De ha valaki jobban tudja (mivel én nem szoktam multizni), az írja le részletesebben. -
#21408 Szuper. Már a nevem sem tudom leírni.
powee -
#21407 Sziasztok!
A multi játékkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Mi is ez a PunkBuster pontosan?
Be kell állítani még valamit a PunkBuster-ben, vagy csak bejelölni a négyzetet?
Mekkora sávszélesség kell ahhoz, hogy egy játékszervert jól el lehessen érni?
Előre is köszi.
powwe
-
#21406 fch -
#21405 hoc-os voltál? -
#21404 nekem semmi, Én a mai napig multizom. Csak a klán hullot szét 2 év alatt... -
#21403 Amugy a multival mi a baja sokmindenkinek?
Ha valaki jó nettel csinál szervert szar lagol vagy miért rossz?
annak idején amikor multiztam simán jó volt nem vettem észre semmi furcsaságot. -
#21402 asszem ápr 06-tól. abban a katalógusban volt. -
#21401 Egy pizza helyettlehet berántok egyett. -
#21400 hoc? szerintem az FCH-val együtt halott... -
#21399 metró-ban 1300 ft lesz a far cry dvd... -
fdsag #21398 Köszi szépen!Ezt én is megtalálhattam volna.Már csak azt kérdezném,hogy ez jobb-e az IMYKE féle verziónál? -
#21397 Letöltések - "F" -
fdsag #21396 Nekem az IMYKE féle van meg,ami nem egyezik a Hungames verzióval,amit nem is találok. -
#21395 Legjobb tudomásom szerint, nincs olyan magyarosítás, amiben a rádióüzeneteket és az átvezetőket lefordították volna. Ha valaki másképp tudja, javítson ki.
powee -
fdsag #21394 Amit a rádión mondanak,az nincs magyarosítva?Nekem csak a feladatok vannak magyarul. -
#21393 560 -as mikróm van, és megy is mint a golyó! A sebességgel nem is volt gond, csak az ellenfelek rohangáltak mint a mérgezett egér. Én meg a megfontolt megközelítést kedvelem, így rendesen bedaráltak. Ezért írtam, hogy tanulnék küzdeni. -
Öreg Csóka #21392 Még valami: A Fiamék Chellós gépén,(Nagyfaluban) viszont megabáltam egy két játékban a "fiúk"-at egy kicsinyt, csak úgy kóstaként.
-
Öreg Csóka #21391 Hi Powee!
Miljet kötöttek? ADSL alatti netkapcsolattal ne is próbálkozz! Én is megszenvedtem mán a modem (56k-s) meg egy kicsi sebességű kapcsolatot. (Bár nékem elméletileg 1Mb/s sebességű mikrohullámú netem van. Gyakorlatban ez jó, ha egy 56K-s modemes sebességet biztosít. A szolgáltató az egyenlő: Kiszolgáltató! Mámint: Ki vagyunk szolgáltatva neki. Sokan vagyunk rá magyarán.) Mint mán írtam: Meg se mozdúltam, mán hulla voltam.
256Kb/s alatti sebességgel nem mén!
Szió!
-
#21390 Hi!
Mivel tegnap bekötötték a netet, este kipróbáltam a multit. Hát gyorsan meghaltam. Ti hol szoktatok játszani? Szeretnék tanulni, ha lehet.
powee
-
#21389 Far Cry: Frencsájz Majszolás
Sogun, 20:37
(PC Games) Német Hörcsögfésülő Szektás hittestvéreink valószínűleg csak a hangjukat imádják hallani, mert nem biztos, hogy újdonságként hozták le az Ubisoft sajtótájékoztatóját. A francia kiadó ugyanis megvásárolt néhány Far Cry jogot, beleértve a karaktereket, a játékvilágot meg a kiadási és értékesítési engedélyeket, valamint a betondurva CryENGINE 3D motort. Ebből a csinos kis csomagból számtalan folytatást készíthetnek mindenféle formátumba és platformra és tetszés szerint igazíthatják a 3D motort. Az Ubisoft előrejelezte a grafika tovább turbózását. Az Instincts PC-s változata nem esne rosszul ezután, mivel egész tűrhető játék volt az első rész.
info: Hardwired
Nehezen hiszem el valakit érdekel a CryEngine.Mondjuk ez egy cég mi van a többivel csak az UE3-at ismerik? -
#21388 Hello!
1.32-es verzió van a fordításból. Nálam az 1.33-as patch a legnagyobb ami fent van, és azzal működik.
Innen tudodd leszedin.
Több infót pedig itt találhatsz.
powee