24504
  • gTWELVE
    aki olvasta a pc guru áprilisit.. ha tényleg olyan lesz a crysis, akkor az nagyon brutál lesz. Várom, majd hogy legyen valami cool ingame kép is, de a sztori se rossz.. lefagyott oceén esőerdő, minden jeget szét lehet törni, aszem előre sporolhatok valami 4ghzes gépre, valami izmos vgaval, meg pont idelye lesz a rambovitesnek..
  • powee81
    Hello!
    Van a játék könyvtárában egy farcry.reg fájl. Ezt kell módosítani ha jól emlékszem valami InstallLocation paraméterben beírni a program teleítési útvonalát, lementeni, és hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz. Én is csak olvastam valahol, de nekem nem volt rá szükségem.
    powee
  • Aldrin
    miért nem tudom feltenni a peccseket? valami olyasmi baja van, h nem találja a farcry telepítést! pedig fennvan. ezt az 1.1-es peccs produkálja. aztán próbáltam feltenni az 1.3-at, de az meg mikor a telepítési mappát kéri, és rámegyek, h ok, semmi nem történik, csak villan egyet! és ezt bárhányszor megpróbálhatom, nem megy tovább. segítsetek plz.
  • Örm
    Hello!
    Felraktam az eddig megjelent patcheket, és a legmagasabb crackjét használtam és azóta állandóan leáll, hogy az exe hibát észlelt. Mi lehet a baj?
  • I love Techno
    de azért elég hüjén néz ki egy klán két néven a cb-én.... nem előbb a régit kellet volna törölni? hívjátokmár ki magatok
  • lac coo
    Há mé nem lehet magyar nevet adni annak a gyereknek ? :))))

Halálom ez az "angol-mánia" :)))))

• Stalker
    tak :P
  • CUCLI
    "frantic"-tic-tic-tic... :D
  • lac coo
    És mi nevetek ?
  • Stalker
    T4Ce megszűnt, mi csináltunk új multigaminget. És nem 4, hanem mind a 7 tag megegyezik. :D
  • I love Techno
    már mint hogy új magyar klán....
  • I love Techno
    ellátogattam a cb honlaplyára és most nem tom hogy enyire be vok baszva vagy ténleg higyek a szememnek mondom van egy új far cry klán? azt erre mondom kik lehetnek a tagjai? azt akkor látom hogy a 2 klán 4 tagja megegyezik ez hogy a faszba fordulhat elő? akor 4 ember mindkét klánban jáccik vagy a régi már megszünt?csak elfelejtetétek töröltetni?vagy fogtok egymás ellen is jáccani?
  • CUCLI
    nem érek rá =.(
    romániába megyek...
  • WizArts
    hwt klántali bogrács, paintball meg minden. most 15-e, szombat. csak szólok :D
    lenne majd egy össznépi buli is magyar fc-seknek. akit érdekelne nyugodtan írjon hsz-t.
    rpg, exile, cucli, h3f, hun stb... és még aki nem magyar klánban van, de "hazai" fc-s.. számítanánk akkor rátok is.
  • szexicsoki
    fel. 2 éve tolom a gémet...
  • ChevyG #21452
    oksa:)
  • lac coo
    Ja hogy e legelső mentés :))))

Akkor megnyugtatlak lesz ez még keményebb is , a széket pedig ne feledd.....
  • RelakS
    hmm... Messze még a vége ^^
  • powee81
    Tényleg nem egy helyről beszéltek, de meg lehet csinálni. Én rakétával szoktam őket megkínálni, aztán aprítani a maradékot. Sajnos a katonákon kívül van még egy kevésbé látható szörnyike is a helységben, akit nem könnyű kinyírni, de azért meg lehet oldani. Ja a rakétával óvatosan, mert a csajszi is ott fekszik a helységben, és nem tanácsos kinyírni.
    powee
  • ChevyG work
    a legeslegelsö vulcanos mentés

egy épületbe indulsz (vulkánban)
    balra van egy kis helyiség, ami tele van municioval, szembe egy ajtó/kapu, ami függölegesen nyilik (mint egy száj)
    ahogy bemész egy folyoszerü, magas belterü helyiségbe találod magad, ha az ajtot elhagyod kb 4-5 méterre akkor az nem nyilik visszafele. csak gázmaszkos katonákkal találkoztam kb 6-10 lehetnek de vagy a karjukba futok, vagy ök jö nnek szép lassan
  • lac coo
    Persze.
  • RelakSfromhome
    tényleg, te is a legvégéről beszélsz, mikor a nagy parabola alatt egy fél század szörnyike van?
  • ChevyG #21445
    szerintem nem egy helyröl beszélünk
  • lac coo
    Pedig van ott egy szék ......Vagy kivették valamelyik patch-el ?

Mindegy ...Húzódj be az ajtó jobb sarkába és várd amíg hozzád jönnek a nagy rakétás szörnyek, aztán onnan lőd le őket. Nem tudnak meglőni , csak ne bujj elő...
  • grebber
    Emlékszem amikor még anno kijött a FC easy-n toltam és a szörnyes részeknél a végefele mondom ezt lehetetlen megcsinálni nehezebb szinteken azt lol majdnem hogy könyebb volt :D
  • ChevyG #21442
    semmi mozgatható nincs
  • ChevyG #21441
    asszem azaz
  • ChevyG #21440
    hu télleg!
    már próbálom is
  • lac coo
    A csalók és okosak odatologatják a széket az ajtóba, hogy ne tudjon becsukódni :))))))9
  • RelakSfromhome
    Arra gondolsz, amikor egy hadsereget kell egy vulkán belsejében, félig szörnyé alakulva szétaprítani? Na, az nekem easy-n sem ment :S
  • ChevyG #21437
    az elsö vulcano-s mentésnél elakattam (kib@szott nehéz!!!)
    közepesen nyomom, de ez felér egy kib@szással

az a baj, hogy a mögöttem záródó fotocellás kapu nem nyíilik visszafelé, ezért nem tudok visszavonulni se
  • RelakSfromhome
    Megvan még valahol a videó?
  • fdsag
    Nem FPS limites a játék,nekem néha 140-t is mutat.Nekem akkor 60 az FPS,ha a Vsync be van kapcsolva + DVI monitor ami fix 60 Hz.
  • I love Techno
    ez eszembe sem jutott....
  • Stalker
    azért nem megy 60 fps fölé, mert fps-limites a játék ^^
  • I love Techno
    hát nézd doom 3 full grafikán (élsimítás nélkül)(mivel vmiért nem tud az fps 60 fps fölé menni) így stagnál 60 fps-en ha nagyon sokszörny támad ecere akor néha beesik olyan 50 fps köré fear saját teszprogramja egy 6600gt full grafon 20 átlagfps-et hozott ki 2 6600gt-ével meg 35-öt aszem ez olyan 1.75 szörös fps növekedést jelent (de persze azt hozzákell tenni hogy hiábamegy a fear full grafon többnyire ilyen 50-100 fps-el a helyszinek3-5 százalékában beesik ilyen 25 fps környékére szal néhol nagyon csúnyán kijön az hogy egy ilyen játéknak már nem elég a 128 mb , de mindenképp kurvára megérte pláne ha a pénztárcámat nézem.
  • Ability
    Én már ott nem vágom, hogy utalásnál nem is kellene kitölteni elvileg semmilyen űrlapot; bár lehet, hogy külföldi utalásnál ez másként van...
  • Ability
    Bin32
  • WizArts
    Basszátok meg! Még egy ekkora láma céget, mint az otp!!!!!!!
    Sikerült szervert bérelni és megyek, hogy utaljak. Elémtolnak egy űrlapot, hogy értelemszerűen töltsem ki. Oks. gondoltam, ez nem lehet gond (bár sosem volt eddig szükségem ilyesmire, nem is láttam eddig ilyet és mint minden halandó elkezdtem nézegetni a fecnit) de nem találtunk néhány adatnak helyet, így mégis gond lett belőle. A "H" nak is ott van szervere, kérdezzük meg őket-gondoltam, és "S"-t felkerestük mesin. Viszont nem Ő intézi náluk az utalást, de ők is gonban voltak és felhívták bankjuk ügyfélszolgálatát. A problémájuk megoldódott és ott segítettek nekik (telefonon) az űrlap kitöltésében.
    Erre visszafáradtam az otp-be, hogy tudnak-e segíteni. Hát ŐK NEM TUDNAK EBBEN SEGÍTENI(!!!)
    Mire én:
    Akkor kérhetek egy telefonszámot ahol az otp ügyfélszolgálatát megkereshetem evvel a problémámmal?
    Erre ŐK: Sajnos nem tudom az ügyfélszolgálat telefonszámát és a miénket nem adhatom meg. (gondoltam az övékét miért is kértem volna....)
    De ismerem-e az x y-ont? Ő sokat szokott külföldre utalni, kérdezzem tőle, ő biztos tud segíteni!

Bakker, erre mit mondjak! Ez van a multinacionális bank egyik VÁROSI kirendeltségén.
  • Stalker
    jó a banner, grat cucc