Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
http://thenamelessphoto.com/
Bezzeg ezeknek a fejlesztöknek már van ilyen dejó nekik <#idiota>#idiota>
"Az NVIDIA idõközben már egy teljesen új architektúra tervezésével is foglalkozik: a G80 szakít a külön pixel és vertex shaderekre alapozó felépítéssel, és az Xbox 360 ATI által tervezett grafikus vezérlõjéhez hasonlóan egységes programozható shader egységekbõl (unified shader) fog állni, melyek üzemmódja az elvégzendõ feladatnak megfelelõen változtatható. A G80 bemutatkozása 2006 derekára várható, a rá épülõ kártyák legkésõbb õszig piacra kerülhetnek. Az új chip támogatni fogja a DirectX 10 API-t, de amint az NVIDIA megerõsítette, továbbra is lesznek meghajtók Windows XP, illetve DirectX 9 alá."
info: Prohardver
Tehát összel jönnek a DX10-es karik.Na akkor én szarok bele a márciusra szánt új gépembe leszrom hogy 640-be meg lowon kell majd tolnom az esetlegesen kijövö isten gameket de ezért tuti megéri DX10-es kari meg amugyis ez a jõvõ.
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért a végén még rögtön az autosave után fagyott egy utsót <#nevetes1>#nevetes1>
Elég kemények ezek a sisakos meg pajzsos katonák, jelentõsen leredukálják a túlélési esélyeimet. Még mindig nagyon nehéz megszokni, hogy marha nagyra kell állítani az egérérzékenységet, mivel a fegyverek úgy rángatnak mint az állat, az ellenfelek ehhez képest meg elég gyorsak. Nehéz átállni a HL 2 meg az UT után erre a stílusra.
Csak a shotgun meg a távcsöves puska hozza a jól megszokott formáját. Sztem ezért egy picit kár volt, de mindegy. A játék kitûnõ.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de ezek az állítások úgy tudom a videointerjúból származnak...
- 1. dx10 + shader model 4.0-ás játék
- többmagos proci kell majd hozzá 😛PP
- dx9-re is lehet majd állítani (ps 2.0-ával), de úgy "csak" 2-3 -szor fog jobban kinézni, mint fc/hl2
- dx10-el kb. 10-szer fog jobban kinézni -.-
- A CrySis-ben 1 fa megjelenítéséhez fejletteb technológiákat használtak fel, mint pl. hl2-höz össz-vissz.
- mp módban rombolni? kell majd, nem zászlókat foglalni
- 2006. végén jelenik meg
Indulhat a flame! 😉
*ProjectX helyére kerül a mod neve. Vagyis pontosabban az, ami a FarCry/Mods mappában van 'mappanév'...
Vagy ha ki se lehet választani a játékban, akkor valszeg rossz helyre telepítetted. Legegyszerûbb hogy ha kicsomagolod egy "semleges" helyre, utána a FarCry/Mods mappába bemásolod. ^^
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem mintha lenne a világon DX10-es kártya 😄DD
Van Tech-Demo, videó, sshot, leírás meg minden ... <#szeret>#szeret>
Nem is igazán tudom hogy foglaljam össze az egészet. Eleinte csak meglepõdtem, hogy már a snigle részt is basztatják, de amikor megnéztem a múvit, akkor teljesen megváltozott a véleményem. Eléggé bejövõs lesz. Szerintem nézd meg te is.
PS.: ha csak a multi része érdekel elsõsorban, akkor azt már letöltheted most is. Keress rá google-ben erre: Project X mod v3.3 Bár az új verzióban a multit is eléggé átalaítják az elõzõ verzióhoz képest. 😊
Egy kicsit hosszú, egy kicsit unalmas, de érdemes végignézni!<#szeret>#szeret>
(... és ha megjelenik, akkor érdemes lesz kipróbálni is!)
Eredetihez bármelyik klánoldalon találsz infót.
Törthöz is kellenek peccsek, és
ez.
Nincs meg eredetiben a játék csak singleben szeretném tolni...
Ehhez milyen patch-et ajánlatos felrakni??
Mitõl van ez talán a patch végett nem talál nekem csak az alap van!
plz help kösz
És miért ne lenne jobb az új fc multija? 😊
A 2 G ram nálam egyébként fasán megy. kellett is a fear-hez. 😊
Technonak is igaza lehet. Soxor segít a reinstall.
Az a baj hogy nálam picit fagyizik. Ati R X600 Pro-m van. Érdekes hogy eddig teljesen stabil volt, de itt (kb. a 9. pálya ahol egy tavon kell átkelni), szinte játszhatatlan a sok fagyás miatt. Nem is tudom továbbvinni, mert lefagy a checkpoint elõtt. Az 1.3-as patch van fenn. Valami tipp?
Jah, tudom, ezért nem is tudom mi a francot vegyek, mert most akarok gépet bõvíteni. Mondjuk a Venice magos 3500+ A64, meg az A8N SLI Premium az szinte tuti (bár lehet, hogy csak sima Nforce4 ultra chipset-es lesz, sli egyelõre felesleges nekem az tuti). De kéne még 2x1GB ram is... ehh, és azzal vagyok gondban.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |