24504
-
#21507 Valaki már játszik a te változatod sorozatszámával - valószínűleg egy feltört release-el. -
#21506 Mitől lehet az, hogy játszom multiban, és mikor szerverre bejelentkeznék "CD key already in use" üzenettel kivág a fenébe? Utána már be sem enged... A játék természetesen eredeti. -
#21505 LOL :)))
Tényleg--Most látom , hogy ték ..
Bár ez nem ték..A 4 nullás az ték , lehet visszakeresni ! :)))))
( # 20000 ) -
Stalker #21504 hehh, nem is figyeltem, h ték veszély van :-/ -
#21503 fogagyunk csak a ték miatt kérted -
#21502 THX... -
Stalker #21501 tess -
#21500 Patchekre adjatok már linkeket pls ! :)) -
#21499 Akkor miről beszélünk? :D -
#21498 Mindkettőt ízin nyomtam -
#21497 Nekem a Doom 3 nehezebb volt Far Cry nem volt ördöngös lehet azért mer nem a legbrutálabbon nyomtam hanem uccsó előtti nehézségen :D
De majd az Oblivion után (márha lesz után) nekiállok legeslegnehezebben. -
#21496 ?
A doom 3-mat simán végigtoltam, ennek meg az uccsó pályáját nem tudtam, csak csíttel... -
#21495 Hát nehézség szempontjából a Doom 3 klaszisokkal nehezebb. -
#21494 attól nem kell tartania addig el sem jut.... -
#21493 Ja :D
Mi lesz, ha majd jönnek a monszták? :D -
CUCLI #21492 hát ha easyn kifognak rajtad az első pályán akkor szvsz ez nem neked való játék :P -
#21491 De easy-n nyomom!
-
#21490 lehet hogy más a fokozatok közötti különbség , mert ha ezt nehéznek tartod akor nem hiszem hogy a doomot nightmaren kijácottad már , mert ott pl az utólsó előtti fokozat tök sima még aztán a nightmare nah az már néha elég idegtépő , a roe-ről nem is beszélve asszem ha jól emlékszem ott nightmaren nincs életcsomag már csak amiket a falakból szivsz ki , 25 hp-ra lecsökenik az élet és egy karmolás többet vesz le mint 25 , szal enél nehezebbet nehezen tok elképzelni , pláne hogy far cry-t már vagy 6 cor kijácottam legnehezebben és nem volt anyira megerőltető (az mongyuk igaz hogy néha full életről is pár másodperc alatt megölnek , de mongyuk azért hivják realisztiknek ezt a fokozatot) -
#21489 Megveszem majd a gamet!Van hozzá valami fasza singleplayer mod? -
#21488 Azmiaz ? És hol van ? :)) -
Zoli Zoltan #21487 Helló! Megjent a Far Cry: Commando - orosz változata!
Próbálta már valaki? -
Reyes #21486 -
Stalker #21485 f12 -
#21484 Hogyan lehet szkrínsotot csinálni? Hadd segícsetek már átjutni.
-
#21483 -
#21482 Milyen titok. Milyen nehézség... LOL... mondom. neked jobb játék lehet a kapanyél. -
#21481 De télleg! Mi a titka? Jáccottam eddig Dúmmal, HL1&2-vel, COD1&2-vel, MOHA series-szel. De ez.... mért olxyan nehéz????
-
#21480 van benne training?? -
#21479 LOL !!!
Mi a gondod vele..? -
#21478 Akkor te inkább játsz a kapával, az való a hozzád jasonló trolloknak. -
#21477 Ilyen egy szar gémet még nem láttam. Hogy kell ezzel a szarral gémelni? Még csak a training-nél vok, de már kiszívta az összes agyvelőmet .
-
gTWELVE #21476 nekem is volt ilyen, kovetkezo map betoltesekor elmult.. :D de addig nagyon lol volt. -
#21475 Nem a DVD-s van meg. -
Stalker #21474 valszeg 3 cd-s verziód van -
#21473 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy miután az alap játékra feltelepítem szépen sorba az eddig megjelent javításokat mindig leáll exe hibával? Lehet, hogy az a baj, hogy az alap crackkel volt crackkelve? -
#21472 Valami király mod ez de nem tudok annyira ngolul hogy megmondjam milyen mod :D -
#21471 lenne egy kérdésem: Mióta felraktam az 1.4-s béta Patch-t azóta nem fogy a lőszerem... nem is kell tárazni csak lőni. Ha valaki msánál ez előfordult leírhatná hogy hogyan oldaotta meg... Előrre is köszönöm. -
#21470 2390 FT, Cd galaxis... ajánlottam. Ha ennyit nem vagy képes kiadni egy isten igazából jó játékért, akkor azt se érdemled meg hogy játszál vele...
Egyébként: lehet hogy nem a jó cracket tetted fel. -
#21469 És még annyit, hogy érdemes körülnézni az oldalon, pl. van egy-két egész jó videó. Ha valaki nálam jobban tud külföldiül, megmagyarázhatná, hogy mi is ez pontosan, mert nekem egy kicsit ködös.
Thx.
powee -
#21468 Ha már szóba került a CrySIS, itt egy új hír!
powee