Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Natural
én már el is kezdtem lecserélni a konfigot😊))

Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))

Ability
Nem mindegyik szerveren. Valahol le van tiltva az automatikus frissítés...
Valószinüleg a régi PB-m volt a gond.Manuálisan frissítetem azóta megy.A PB autómatikusan nem frissül?

http://thenamelessphoto.com/

grebber
Bazzeg DX10-es kártya Shader Model 4.0 mikor jön ilyen még az új X1900 és 7900 -as szária se tudja ezeket.
Bezzeg ezeknek a fejlesztöknek már van ilyen dejó nekik <#idiota>

"Az NVIDIA idõközben már egy teljesen új architektúra tervezésével is foglalkozik: a G80 szakít a külön pixel és vertex shaderekre alapozó felépítéssel, és az Xbox 360 ATI által tervezett grafikus vezérlõjéhez hasonlóan egységes programozható shader egységekbõl (unified shader) fog állni, melyek üzemmódja az elvégzendõ feladatnak megfelelõen változtatható. A G80 bemutatkozása 2006 derekára várható, a rá épülõ kártyák legkésõbb õszig piacra kerülhetnek. Az új chip támogatni fogja a DirectX 10 API-t, de amint az NVIDIA megerõsítette, továbbra is lesznek meghajtók Windows XP, illetve DirectX 9 alá."

info: Prohardver

Tehát összel jönnek a DX10-es karik.Na akkor én szarok bele a márciusra szánt új gépembe leszrom hogy 640-be meg lowon kell majd tolnom az esetlegesen kijövö isten gameket de ezért tuti megéri DX10-es kari meg amugyis ez a jõvõ.

Next PC upgrade: 2022

nemtom, én megnéztem az interjút, de nem sokat értettem belõle, mert németül van :S

Atisz
Hát ha ez interjúból van akkor no comment. Egyébként kacsára tippelnék <#hehe>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszönöm a tippeket, jelentem a problémás pályarészen túl vagyok, azóta ismét nincs vele gond és nem lép ki a desktop-ra <#buck>
Azért a végén még rögtön az autosave után fagyott egy utsót <#nevetes1>
Elég kemények ezek a sisakos meg pajzsos katonák, jelentõsen leredukálják a túlélési esélyeimet. Még mindig nagyon nehéz megszokni, hogy marha nagyra kell állítani az egérérzékenységet, mivel a fegyverek úgy rángatnak mint az állat, az ellenfelek ehhez képest meg elég gyorsak. Nehéz átállni a HL 2 meg az UT után erre a stílusra.
Csak a shotgun meg a távcsöves puska hozza a jól megszokott formáját. Sztem ezért egy picit kár volt, de mindegy. A játék kitûnõ.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

cb fórum -.-
de ezek az állítások úgy tudom a videointerjúból származnak...

hol óvastad? <#ticking>

Amit eddig hallottam a CrySis-rõl:

- 1. dx10 + shader model 4.0-ás játék
- többmagos proci kell majd hozzá 😛PP
- dx9-re is lehet majd állítani (ps 2.0-ával), de úgy "csak" 2-3 -szor fog jobban kinézni, mint fc/hl2
- dx10-el kb. 10-szer fog jobban kinézni -.-
- A CrySis-ben 1 fa megjelenítéséhez fejletteb technológiákat használtak fel, mint pl. hl2-höz össz-vissz.
- mp módban rombolni? kell majd, nem zászlókat foglalni
- 2006. végén jelenik meg

Indulhat a flame! 😉

Natural
thx

Ability
Játékban a MODs menüpontnál tudod kiválasztani, vagy készítesz egy másolatot a FarCry parancsikonjáról és annak a tulajdonságainál a cél mezõbe beleírod: -MOD😛rojectX*

*ProjectX helyére kerül a mod neve. Vagyis pontosabban az, ami a FarCry/Mods mappában van 'mappanév'...

Vagy ha ki se lehet választani a játékban, akkor valszeg rossz helyre telepítetted. Legegyszerûbb hogy ha kicsomagolod egy "semleges" helyre, utána a FarCry/Mods mappába bemásolod. ^^
Ability
Milyen üzenettel dob ki pontosan?
Natural
hello. láma kérdés: új modot letöltve feltelepítve hogy tudom elindítani, mert csak az eredetit engedi

sztem elõbb kijön mint a stalker :ADS😄:S:AD:AF:S:F

grebber
The game is named Crysis and will be shipping, as the first DX10 enabled game, in Q4 2006. Szerintetek ez igaz? Mert szerintem 2007 elõtt tuti nem jön ki a game.

A MP-ben az a gondom,hogy a PB egy idõ után kidob.Lehet,hogy a magyarosítás miatt?Far Cry 1.32 HUN Mi lenne a megoldás?Remélem nem az,hogy újratelepítem az egészet és a magyarosítást nem teszem fel.<#confused>
Ability
Lehet emulálni, csak nagy teljesítményromlással jár. Bár az teszteléskor úgyis mindegy. 😊
WizArts
Az lenne a fura, ha ezek a kártyák még akkor jók volnának. Ma mit kezdel egy 5900-as geforce-al? vagy egy 9700-as atival? Futnának ezek csak nem akarják, mert bedöglene a piac!!!

lac coo
Na jó ..Furcsa lenne , ha a DX10 fejlesztéseket DX9-es kártyákon nézegetnék 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Van az, csak még nem sorozatgyártják. ^^
grebber
Ezt szinte gondoltam de mekkora szar már hogy most veszek még DX9-es karit sokért azt két év múlva meg vehetem meg a DX10-eset 😞

lac coo
Speciell nekem nem játsza le a videokat, kodeket kér , de szarok rá úgy ahogy van 😄DDD

a dx10-es effekteket csak dx10-es kártyával lehet majd megcsodálni ;P

lac coo
Mivel ezek videok , talán igen 😄DDD
Nem mintha lenne a világon DX10-es kártya 😄DD

grebber
Remélem DX9-es kártyával is megcsodálható lesz majd az összes új effekt.

grebber
Na majd ha lesz idõm leszedem ezeket a moviekat.Kiváncsi vagyok a modra.

Ability
Ja amúgy újabb hírek a készülõ új "FarCry" játékról: http://www.gamershell.com/news/27536.html

Van Tech-Demo, videó, sshot, leírás meg minden ... <#szeret>
Ability
Elsõsorban multiplayer modnak indult, de most már a single részre is áttértek. Teljesen átalakították a játékot. Vannak új textúrák, új effektek, új/módosított hangok stb. A játék szinte minden részébe beletúrtak. A már meglévõ fegyvereket próbálták balanszolni (átírták a fegyverek sebzését, hangját, szórását, "tölténymennyiséget" stb...) és persze vannak új fegyvereket is. Néha olyan érzésem van pár dolognál, mintha a FC:Instints-bõl vették volna át. Ami persze egyáltalán nem baj, sõt, élvezném, hogy pár dolog itt is megvalósítható lenne/lesz. 😊

Nem is igazán tudom hogy foglaljam össze az egészet. Eleinte csak meglepõdtem, hogy már a snigle részt is basztatják, de amikor megnéztem a múvit, akkor teljesen megváltozott a véleményem. Eléggé bejövõs lesz. Szerintem nézd meg te is.

PS.: ha csak a multi része érdekel elsõsorban, akkor azt már letöltheted most is. Keress rá google-ben erre: Project X mod v3.3 Bár az új verzióban a multit is eléggé átalaítják az elõzõ verzióhoz képest. 😊
grebber
Milyen mod is lesz ez?

Ability
Project X 4.4 - Promo múvi

Egy kicsit hosszú, egy kicsit unalmas, de érdemes végignézni!<#szeret>
(... és ha megjelenik, akkor érdemes lesz kipróbálni is!)
WizArts
Eredeti a gamid vagy tört?
Eredetihez bármelyik klánoldalon találsz infót.
Törthöz is kellenek peccsek, és
ez.

WizArts
Lehet, és ha nincs hiba, nem kell peccs. Ha újabb vga-d van akor az 1.3-tól felfelé. Az új vga-k hajlamosak textúrahibákat véteni.

az FAQ oldal átmenetileg szünetel.

Ha az összes patch-et felrakod,akkor megy a szerver keresés.(Megvettem a játékot,de a CD kulcs használatban van<#csodalk>.Mehetek becserélni remélem egyszer elég lesz.)A FAQ hol találod?Nekem nem tölti be az oldalt.
Hy
Nincs meg eredetiben a játék csak singleben szeretném tolni...
Ehhez milyen patch-et ajánlatos felrakni??
hali tud valaki a game multi részével kapcsolatosan valamit mert ami az FAQ-ba volt megcsináltam de a fülbe belemegyek és nem talál szervereket egyet sem!
Mitõl van ez talán a patch végett nem talál nekem csak az alap van!
plz help kösz
WizArts
A COD, és a CS szerverek maradtak, mikor kijött az új. sztem az fc elsõ része se fog behalni. kivéve ha jobb lesz a multi az elõzõ résznél mert akkor a kutyának sem fog ez kelleni ha van jobb. 😊

És miért ne lenne jobb az új fc multija? 😊

grebber
#20694 valaki?

Köszi szépen!Még egy kérdés,hogy imykenél van jobb magyarosítás?imyke
az SDK cucc nemkell. hacsak nem akarsz MODokat csinálni.

A Far Cry SDK update-ket is telepíteni kell?Köszi!
WizArts
Jaja. De mondom, nekem nem rögtön csinállta hanam vmi szaros kis progi van az útjában. Ahhoz az oprendszertelepítõ kurtító progihpz kellett vmi, és azóta ilyen.
A 2 G ram nálam egyébként fasán megy. kellett is a fear-hez. 😊

WizArts
Lehet kellene a többi peccs is. Lentebb van link. #20698
Technonak is igaza lehet. Soxor segít a reinstall.

I love Techno
ez nem egy megoldás csak egy ötlet (mert fingom sincs arrol hogy lehet egy játék 8 pályán keresztül hogy jol fut aztán utána meg kifagy) , ugyhogy szerintem teddujra a játékot és kezd elõröl vagy tedd ujra a játékot miután elmenteted az elsõ 8 pályát és utána másold be õket aztán folytathatod , talán segíit (egyépként öcsém gépén aminek az alaplapja nem a legjobb ott volt hasonló probléma vagy lehet csak ecerüen windovs szart be na mindegy lényeg az hogy feltettük a F.E.A.R-t és tök faszán ment kb egy hétig aztán már elsem tutta inditani aztán leszedtem ujraraktam és megint kb egy hétig lehetett vele tolni aztán megint hibás lett nah szóval az ujrarakás az segített szerintem próbáld meg te is ha edig ezt még nem próbáltad

Atisz
Hát akkor próbáljuk meg még 1x:

Az a baj hogy nálam picit fagyizik. Ati R X600 Pro-m van. Érdekes hogy eddig teljesen stabil volt, de itt (kb. a 9. pálya ahol egy tavon kell átkelni), szinte játszhatatlan a sok fagyás miatt. Nem is tudom továbbvinni, mert lefagy a checkpoint elõtt. Az 1.3-as patch van fenn. Valami tipp?

PyRex
OFF:

Jah, tudom, ezért nem is tudom mi a francot vegyek, mert most akarok gépet bõvíteni. Mondjuk a Venice magos 3500+ A64, meg az A8N SLI Premium az szinte tuti (bár lehet, hogy csak sima Nforce4 ultra chipset-es lesz, sli egyelõre felesleges nekem az tuti). De kéne még 2x1GB ram is... ehh, és azzal vagyok gondban.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

WizArts
Vagy meg kell keresni a beállításokat, én az egyik géppel samsung, és infineon ramokkal sz*ptam be. idõzítés stb. utánna már felismerte a gecike. 3-8-8-6 stb.

WizArts
off:
Nyugi, ezek a 64-es rendszerek sem tökéletesek. Pl. nekem még mindíg adott, hogy az exel és egyéb kisebb állományokat 10 mp-es gondolkodás után nyitja meg. A zene fájlokkal semmi gond. jpg,bmp,xls,doc.... ezek viszont nem nyílnak rendesen. 😞
on: De a gamik jól futnak, és az a lényeg.