24504
  • XeeN
    Velünk ez sokszor előfordult annak idején, de a legrosszabb az volt amikor war közben csinálta mindezt. Mivel már elfelejtettem a régi accomat, ma csináltam egy újat és csodák csodája megette a cd-kucsomat. Kár, hogy már csak kevesen játszanak vele, de ha jól láttam volt köztük magyar szerver is nagyon jó pinggel.
  • Peetboy
    Nekem az sose müködött, vagyis amikor kipróbáltam már nem volt jó, Acc-ot kért. Azért is vettem meg.
  • Narancs
    Hát annó fcmp-vel könnyebb volt az élet az biztos
  • Peetboy
    Jobb lett volna, meg se venni a játékot. 1-el kevesebb problémád lenne.
  • Narancs
    Köszönöm de ilyet nem kérhetek, amúgy úgy néz ki valami nagyobb para lesz, mert kaptam két újabb kulcsot de egyik se működött, abban maradtunk a forgalmazóval, hogy Ubisoft-hoz fordulnak az üggyel.
  • Herold
    Ha kell, tudok küldeni egy cd-kulcsot. Én soha nem használtam.
  • Narancs
    Azóta az egész kóceráj (gép, modem, router) ki volt kapcsolva több mint 12 órára éjszaka meg reggel. Szal sztem ez nem beragadás lesz, de azért még egy router reset-et megcsinálok, hátha.
  • bajgunar
    Lehet beragadt a CD kulcs a MODEM -be, vagy a Router -be.
    Húzd ki belőlle a tápkábelt, várj egy kicsit, majd dugd vissza.
    Én a gépet is resiztem, aztán egyből vissza tudtam meni.
    Ha netán a szeron ragadt be, mire resizel mindent, a szero is ledob, és vissza tudsz menni.
    Volt már ilyen nekem is CoD4-ben. És igy megoldotta.
    1 tipp, próbát megér.
  • Narancs
    Hát nekem már több mint egy napja nem jó, és tuti jól gépeltem be mindig. Igazából ki sem léptem, hanem Disconnecteltem egy szeverről, megpróbáltam belépni máshová, kiírta, hogy "Error loading Level data", így megint máshová akartam belépni, de akkor már kérte a kulcsot, ha beírtam, már nem fogadta el. Hol invalid-ot ír ki rá, hogy "already in use"-ot. Írtam az UBI.com supportnak, azt mondták egy munkanapon belül válaszolnak (nem tették), felhívtam a boltot ahol vettem, onnan a magyarországi forgalmazóhoz irányítottak ahol nem lepődtek a meg a sztorimon, elkértek pár adatot és biztosítottak, hogy hamarosan felhívnak és küldenek egy új CD kulcsot. Remélem megoldódik végre, pont annyit tudtam játszani velem, hogy totál rákapjak megint, már komoly elvonási tüneteim vannak...
  • Stalker
    Hát ez valóban érdekes. Még esetleg annyit megnéznék a helyedben, h ha ubi.com-on bejelentkezel, nem tudsz-e ügyködni vmit a cd kulcsod beragadását illetően. Nekem min. 4 éve volt ilyen problémám (igaz, az azért volt, mert többször egymás után elcsesztem a jelszavam, és ezért ideiglenesen letiltották a cd kulcsom :D), szal nemtom, h még vannak-e ilyen opciók bejelentkezésnél, de anno én ki tudtam lőni ezzel a letiltást. Fú, ezt nemtom mennyire sikerült érthetően megfogalmaznom, kb. mindjárt eldőlök, annyira fáradt vagyok. :D
  • Narancs
    Már eltelt sok idő és nem enged vissza...visszaviszem sztem, ezzel így nem tudok játszani...
  • Narancs
    De nekem semmi rendkívüli gépleállás nem volt...rohadt fura, mert most már csillagozva kéri a kulcsot, eddig láttam mit gépelek...
  • Stalker
    Időnként előfordul, h "beragad" a cd kulcsod, jellemzően rendkívüli kilépések után (pl. netszakadás, programhiba, géped lefagy, stb.). Ilyenkor várni kell 5-10 percet, és utána visszaengednek a szerverek.
  • Narancs
    Faszom, játszottam pár órát, kiléptem, most nem tudok visszalépni, mert mindig újra bekéri a CD Key-t aztán kiírja, hogy Invalid, pedig kurvára eredeti a játék. Mi a csöcs?
  • Narancs
    Már megoldottam, 1.4 patch kellett...
  • Narancs
    Na, megvettem a gémet, de fura volt mert CD kulcsot nem is kért, Multiplayernél meg hiába írom az ubi.com-os felhasználót meg jelszót, nem listáz ki egy szervert se. Win tűzfalban engedélyezve. Most szedem a legújabb patch-et, hátha megold vmit.
    Ti találkoztatok már ilyennel? Mi a tosz lehet?
  • kisgabo
    teljesen jó, bőven van játékos, de csak az ubi szervereken. régen voltak privátok, de már meg se próbáltam keseni... klánba is toltam, egy egy embert se látok, már msn en se.. :)
  • Narancs
    Kösz az infót, és Win 7 alatt próbálta már valaki a cumót?
  • Stalker
    1.1-es patch-csel próbáljátok meg.
  • Scrat
    Szevasztok!
    Kérdés: játszott már valaki MŰKÖDŐ Coop moddal?
    Haverokkal szoktuk tolni neten (mai napig vannak élő szerverek és sok a magyar is, szóval hajrá aki ki akarja próbálni) de nem tudjuk összehozni coop-ban mert nem mindig ugyanazt látjuk, illetve a nem a "fő gép" megy előre, nem történik semmi... ilyesmik.
    Tud valaki TUTI megoldást COOP-ra???
    THX!
  • Peetboy
    Nekem is megvan, csak régen játszottam vele multiban. Majd lehet újra kipróbálom a neten.
  • kisgabo
    én igen, van bőven játékos az ubi szerveren. csak legyen kód a dobozban...
  • Narancs
    Sziasztok!
    Tolja még valaki ezt a gémet multiban? Mert láttam, hogy csak egy ezresbe kerül, gondoltam megveszem, de csak ha vannak még élő szerverek meg aktív játékosok.
  • alcotb
    Milyen érdekes!Feltettem a win7-et és tökéletesen fut rajta közepes grafikán!Tán mégsem a videokari a szar...?!
  • Stalker
    asszem az 1.1-es peccsel még normálisan működött
  • XeeN
    Igen, kb 5 évvel ezelőtt...
  • Mike at home
    co-op multiplayert próbálta már valaki?
  • kisgabo
    van bőven játékos, csak fel kell mászni az ubi szerverekre. én tolom naponta. :)

sajna a privátszerverek nagyon megfogytak, ha vannak még egyáltalán, nem is néztem. ( fél éve nem találtam, v béna voltam )
  • ollie
    nem a memória mennyisége számít, ezt jobb, ha megjegyzed
  • lac coo
    A memoria mérete az egy dolog , a memoria (és a GPU) sebessége az megint más dolog !
    Magyarul méret megvan de lassú ....
  • alcotb
    1.4-hez van magyarítás(.hu-n nem találtam hozzá)?
  • alcotb
    De a videomemória akkoris 128....nemértem...magyarázza el valaki...havernál hasonló kártyán megy szó nékül........
  • Maxtreme
    Jó ha 1 gf3 szintjén van kb..
  • ollie
    Hát, a geforce4-el eléggé szaggatna, szóval minden rendben.
  • alcotb
    Ezért:
    http://www.gepigeny.hu/games.php?id=212
    "VGA: 128 MB GeForce 4 128 MB; ATI Radeon 9500"
    egy geforce 4 szintjén van a karim...128 mega is stimmel....
  • ollie
    Ja, hehe, már miért kéne elvinnie?
  • alcotb
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_X3100
  • alcotb
    Intel GMA x3100...tudom tudom tudom...nem játékra való stb stb...de mégiscsak 128mb és pixel shader 3.0 támogatás meg minden lófütyi...azért csak el kéne hogy vigye...
  • alcotb
    Azt hogyan tudom kideríteni?És ha csak az egyiket akkor hol kell bekapcsolni a másikat?
  • Paulie
    de ő lány..vagymi