Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

special effectet kell csak highra tenni<#rolleyes>

http://thenamelessphoto.com/

tomee14
gyenge a grafkártyád, én radeon 9600tal má tuttam

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Mu*][*h4pHu|{4
nem tudom a renderelé módját állítani azaz cold paradise stb, vkinek vmi 5let ,hogy miért nem?Elõre is thx.

Milyen keresõ?

okok, engem nem érint, mivel én max sm 2.0b-t tudok kihozni a karimból =P

nem kell mindent maxra rakni! Fény-t és árnyékot maxra többi lehet medium is, texture legyen trilinear, és min. high..

Ability
mellesleg a lenti keresõ mindenre választ ad 😛
sm 3.0-át akkor kapcsolja be, ha minden graf beállítást maxra raksz, de biztos van vmi konzol parancs is, csak nem tudom, mi. 😄

Hali.Nekem is fent vannak az elöbb említett patch-ek.Az érdekel,ha 6600-as videokarim van,akkor automatice a SM 3.0-át használja?Vagy máshol(esetleg a konzolban)kell beállítani ezt?Egy<#lama> kérdés:mi az a HDR?<#confused>

kb féve volt gorsinál is.. azt nem is eröltettem, azota meg kb 1 hónapja néztem,(új windows, meg FC van azota)és most azota is tökéletesen mûködik.. tehát a tanácsom, hagyd a faszba kb fél évig, utána installaád újra a windowst, meg a farcry-t és szerintem jó lesz..<#eljen><#nyes>

NeoMaN
1.33-ban kezdte, kínomban tettem fel az 1.4-et. Ott is megmaradt a jalanség.

1.4es pecset lehet nemkellett volna feltenni. abból nincs még hivatalos. leeht ez a baj

NeoMaN
Sziasztok!
Peccsek fent (még az 1.4 is), de 6800-on, ha bekapcsolom a HDR-t, minden átenet random (de 1-2 percen belül) feketére vált a kép, csak a health-armor kijelzõ marad a képen. A játék fut, nem fagy le, csak éppen vaksötét van. Ha kilövöm a HDR-t akkor visszajön a kép... Miért?
Legújabb hivatalos drivert, ill. a legújabb bétát próbáltam...
Mi a gond?

Hogyan tudom az Eumappackot elõhozni? Hozzádobtam a játékhoz, de semmit nem látok belõle!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

XeeN
A GF6 sorozathoz kell az 1.33-as patch. Azt nem tudom, hogy a demóhoz van-e javítás.

WizArts
h3h3. Üdv a pályán.. 😊

Demoban ilyen kép fogad, ha medium vagy afölé állítom a grafikát:

GeForce 6600GT, 78.01 illetve 66.93-as driverrel egyaránt ilyen.
Mi lehet a baj?

varga peti
<#violent>megoldottam...

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Közben meglett a megoldás:egy régebbi,001 jelzésü fájlt használtam.Az nem ment.Mikor lecseréltem a 002-esre mindjárt mûködött.Köszi szépen a segítõ szándékot!!!!!<#worship>

varga peti
ÜDV!elakadtam az ARCHIVE pályánál a Kriegen corp résznél a rartárhelyiségben mindenkit likvidáltam, de utána nem vágom hogyan tovább?!

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

tûzfal/router van?

gavaoo
probaltad mar ezt:
local ip fix

Heyn Fujitsu S. Amilo

gavaoo
udv.
nincs valami oldal ahol az osszes mp_map letoltheto egyben?

Heyn Fujitsu S. Amilo

Igen,néztem.Totál üres az is.<#fejvakaras>

WizArts
"ami a játék lan-os részét használja."

Az fcmp fület nézted?

Hello.Egy kérdés:Tört játékom van.Följavitottam 1.33ra.Letöltöttem azt a pici fájlt,ami a játék lan-os részét használja.Bemásoltam oda ahova kell,de nem jelenít meg egy nyamvadt szervert sem!Mit csinálok rosszul?<#conf>

I love Techno
nicsak ki beszél? egy diablos <#nyes><#vigyor>

pfff a játék rakás szar abban igazad van de az oszt.társamnak 3x szarabb gépe van és alaplapot is most cseréltem mind1 bassz*+....... azért thx
dinomano
Jah, jogos; h. mire kiismerik konzolon gép tudasat, addigra elhalad a pc; de az a jo a nextgen-feelingben; h. (nekem a jatekelmeny a fontos, nem a graf..); h. sok ujat már nem tudnak kitalalni(ill. ha kitalalnak barmi ujat -gémmenet, iranyitas valtoztatas stb. az idöbe tellik, kb. 2-3 évenként talalnak ki vmi uj dolgot(HALF-LIFE, HALO); amit lekoppintanak masok is...), csak finomitanak a grafon + uj effektekert dobnak be... pl. most lattam az agyonreklamozott timeshift demojat...Háááát... :-/ ritkan latni ennyire primko gémet... azon meg röhögtem; h. a gépfegyvert már végletekig agyoncsicsaztak, már röhejes volt(régen minel kevesebb poligonbol akartak kijönni a fegyvermodellnél; most meg telenyomtak minden szarral a skulot); és ugy nézett ki mint 1 karacsonyfa... jo, a fal full bump-mapping volt; de akkor veszed igazan eszre a szépségét, ha total a fal felé fordulsz; és araszolsz a fal mellett...ugy meg 1 fps-t nem lehet jatszani! :-D Most amugy nagy next-gen láz van; de én mindig ugy vagyok vele: régen is votlak jo+szar gémek; ezutan is lesznek, csak a graf. lesz picit szebb...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

andriska
A tapintatosság példaképe.(fosnoob)<#nyes>

I love Techno
amugy régen nekem is csinálta mikor a gépem szar volt.... gyenge alaplap miatt esetleg vagy ilyesmi

I love Techno
mert egy rakás szar

Hello, az miért van h elindítom a játékot jáccok vele pár percet de van mikor tudok vele félórát is és aztán lefagy??
szivesensegitek
Köszi, és nem azt mondtam, mert a végigjátszásba le van írva, hogy mit hogyan kell megcsinálni, és a 100%-os mentéspackba pedig benne van a játék tulajdonképpen.<#mf1>

Honvágyad van??? puding???

Atisz
konzol mód (0)

\save_game <name it here>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
www.gamespot.com

search-be beírod Farcry, ott hints/walkthroughs

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Roflcopter

Gyakorlatilag elismétled ami mondtam, kissé kiegészítve. Ugyanakkor sötétezel itt össze-vissza. Orvos látott már? <#vigyor3>

szivesensegitek
Pontosabban egy 100%- os mentés, elnézést!

szivesensegitek
Hello mindenkinek!

Nagyon nagyon sûrgõsen kéne egy végigjátszás a Farcry-hez. Aki tud az lécci segítsen! elõre is köszönöm!<#worship><#worship><#worship>

arty
sztem senki sem tudja 😊

1 megoldást tudok: szembeállsz az objekt-el amin a textura van és lõsz egy screenshotot 😉

Forza.

lac coo
Már egyszer kérdeztem ,de nem válaszolt senki .
FC-bõl valamilyen úton ki lehet szedni a texturákat ? a dds filekat....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#eljen>

lac coo
Úgy van : ez nem konzol fórum !!! 😄DDD

Nyissunk új témában vitát!

( Javaslom a "Sniper-puska rejtelmei" vagy " Piros célkereszt ; és ami mögötte van "
témákat....)

😄
diktátor :S

nézek mint a barom ,h mértvan 2hsz. aztán visszavontam és most jó xD
on

arty
hm, kinyirtam cucli hsz-eit 😄 off befejezve, ok

Forza.

na belehet fejezni a konzol vs. pc vitát

arty
egyenlõre konzolon sem... ha jol tom még nem jött ki 😛

Forza.

arty
mondj egy jatekot, ami boxon pl valaha szebb volt mint az aktuális PC-s verzio 😉 az a baj, ha mondasz, arra azt mondom: Tv-n láttad, azért volt 😛

najo, HALO-rol el tudom képzelni h rondabb volt PCn, mert nagyon rusnya volt 😊

OFF:
vettem aposomnak egy gef4ti4200at a gef3ti200 helyett, és mediumon (texturák very highon, enviroment high meg még valami high volt) gyönyörüen játszható, bár csunyább mint egy dx9 karing picit ... 30-80fps, fõleg belsõ téren ... patch beta 1.4

Emlékezvén a fear vs farcry beszélgetésre, elinditottam fear-t is a 4200ason, minden low és néha azért akad rendesen és olyan randa mint a call of duty1 😄

Forza.