24504
-
#21821 Köszi
De itt nem találtam semmit -
#21820 Hello!
Nézd meg itt.
powee -
#21819 te hogy csinálod? -
#21818 Ok, de nekem sem eredeti... :D -
#21817 Nkem nem eredeti.
De vki pontosan le tudná írni, hogy kell -
#21816 ha nincs eredetitek akkor itt a tört szerverekhez az elérés: http://www.zoutkamp.net/fcmp/
jöhet mindenki aki szereti az fc-t...:)
HF: változó. nincs fix...legalábbis nálam nincs. Ahol többen vannak. :) -
#21815 Én is jöhetek? -
#21814 Ok :D , milyen szerveren szoktatok jáccani?? -
#21813 :D
gyere multizni is. -
#21812 Naggyon király a game! -
#21811 Idáig úgy tűnik tökéletes az új driverrel... -
#21810 megy? -
#21809 nem sűrűn -
#21808 Neked még szarabb -
#21807 <3 -
Stalker #21806 <3 -
CUCLI #21805 ZSPEM :C -
Stalker #21804 neked meg szarbuzi :c -
Stalker #21803 jó a lokoad -
#21802 Vagy. visszamész a hajó aljára az orr részhez, és ott találsz egy golyószórót..Azzal pillanatok alatt lelövöd a helit és utána visszamész elintézni az embereket, vagy csak vízbe ugrasz és lelövöd a csónak láncát... -
#21801 Inkább élj a saját világodban kis Da Vinci!! -
#21800 Hát eza ShizzLe milyen okos....... -
#21799 Nah, úgy tűnik a 6.4es catalystel műxik rendesen.
Idáig egyszer produkálta azt, hogy újraindult betöltésnél...De az még belefér :D
-
#21798 :)
Egyébként nagyon egyszerű, én úgy csináltam, hogy csak a helivel törődtem. Bebújtam a dobozok mögé, és amilyen láma az ellen (még realistic fokozaton is!) nem jön oda hozzád, hanem vár. Szóval nyugodtan lehetett a helivel szórakozni, ami egyébként is megvan 2-3 jó lövésből. Utána a golyószórósak, majd a távoliakat mindig ki-ki kaccsingatva...
Másik módszer, ami inkább trükk: a gumicsónak a hajó oldalán van felfüggesztve két oldalról kötéllel. Azt is megcsináhatod, hogy miután a helivel végeztél simán leugassz a vízbe, majd megpróbálod eltalálni a két kötelet, s a csónak leesik hozzád. :D -
#21797 kereső powa megtaláltam azt a részt itt szal nem én vagyok az egyedüli akiu elakadt itt. -
#21796 Feltettem Far Cryt és tök jó! de elakadtam :( és sajnos eléggé az elején... ott tartok hogy elértem az anyahajóhoz belül megöltem mindenkit és most meg kell ekresnem egy csonakot. igenám de fel ekll menni a hajo tetejére ahol vannak vagy 10en + egy helikopter is. a 10bol 2-3an ilyen lerakott golyoszoroval vagy mivel lődöz rám a többiek azok kis mezei m16okkal... van valami ötletetek hogy ezen a részen hogy tudnék tovább menni? -
#21795 Megyek leszedek egy régebbi ati drivert. Az alaplapom egyébkénk Asus P500.
Próba szerencse...
Köszi -
perselus005 #21794 Nekem is volt ilyen problémám ATI-val,és nem a legfrissebb driver volt a jó. Egy próbát megér a régebbi. Talán ez volt a jó: 6.14.10.6517 -
#21793 nem a karid hanem az illesztőd akad valamivel. egy másik ati karival ezt a hibát az nfsu2-ővel észleltem először egy ati-s gépnél. szedd le a legkissebb ati dreivert és próbálld azzal is. de előbb szedd le a régit.
Milyen az alaplapod? Abit nf7? -
#21792 Nem, a "szokásos" Windows hibaüzenettel: a Windows hibát észlelt, ezért leállt...
Utána vissza tudok lépni a game-ba. De ezt 3-4szer előadom, és azt írja, hogy a VPU recorder hibát észlelt, ezért leállt.
Itt már újra kell indítani. A grafikára énis gondoltam, de a legalacsonyabbon is ugyanazt produkálta. Kezdek arra gondolni, hogy gyári hibás a kártya.
Semmi más olyan nincs, ami ilyen szinten befolyásolhatná a game-t. -
#21791 critical errorral lép ki, vagy egyszerűen megáll mint a taliga? -
#21785 Szia.
Nekem is ilyen kártyám van (9600), és nekem is volt hasonló problémám. Nekem a grafika lejjebb állítása megoldotta a problémát.
powee -
#21784 Ja és igen, csak a Far crynél csinálja ezt -
#21783 A videókártyát többször is megtisztítottam erre gyanakodva, az egész gépet kitisztítottam. Annyi eredmény lett, hogy a proci nem 51 fokra, hanem 41fokra melegedett.
Viszont ez a hiba szinte csak a kültéri pályákon jött elő. -
#21782 Csak ennél csinálta... -
#21781 Nekem ugyanez volt a gondom, bár rendkívül ritkán jött csak elő (mondjuk az egyik pályán különösen, azt alig tudtam emiatt végigvinni). Ati X600-asom van. -
#21780 Tiszta az xt hűtője? és ezt másik játéknál is csinállja, vagy csak az fc-nél? -
#21779 Hi mindenki
Nekem is hasonló a problééma de: nekem lefagy 1-2 percre aztán kilép a windowsba egy hibaüzenettel... utána visszalehet lépni a játékba. Ezt előadom 3szor, 4szer, aztán kiírja hogy újrakell índítanom. Mostanság egyre kiszámíthatatlanabbul ugrik be az üzenet, néha 2 perc után, néha negyed óra után.
A gépem: Intel P4 3Ghz, 1GbRam, és a videókártya: Sapphire Ati 9600XT
Ehhez a hiba után feltelepítettem frissebb drivereket...semmi. A többi sztem nem lényeges.
Bár lehet hogy a videókártya túlmelegedése az ok.
Ha tudnátok segíteni, megköszönném.
Ja és hozzáteszem: bármilyen grafikán ezt csinájja
-
#21778 nincs mit, a far cry az a tipikus alkalmazás, ami szinte 100%-ra megmondja, hogy az adott hardware bírja-e a magasabb órajelet, vagy sem :) -
#21777 köszi
igy már nem lép ki