24504
-
#21776 Valószínű, hogy valami nem bírja az órajelet. Húzva van a proci, ram, vga, stb? -
#21775 Sziasztok!
Megtudnátok mondani nekem, hogy miért van az, hogy 5-10 percet játszok és lefagy a játék. Ezután kék lesz a képernyő, és újraindul a gép.
Előre is köszönöm! -
#21774 nekem nemvan, azér nemvan, mert nincs hivatalos egér / bill támogatás benne. PS3 lesz talán, mer abban úgy tűnik nem basszák ezt el, bár lehet, hogy játékra nem lesz használható (már az egér), csak pl. netezni... -
#21773 Neked akkor most van XBOX360-ad , vagy nem van ? :))))
Amúgy milyen az az Xtreme XBOX ?
OFF vége.... -
#21772 pontosan :) Szal most mindenki erre veri otthon :D -
#21771 De addig begyüjtötték a játékokat :))))))) -
#21770 Elvileg csak pont most törték fel a védelmet, szal eddig kurvára nem lehetett futtatni... -
#21769 Egy közismert "kalóz" letölthetővé tette az Xbox360 játékkonzol kezelőszoftverének megtört verzióját. A módosítás azért számíthat nagy sikerre, mert lehetővé teszi a másolt lemezek használatát.
A Commodore4Eva néven ismert hacker már korábban is nyilvánosságra hozta, hogy képes módosítani a konzol sebezhetetlennek hitt firmware-ét, most azonban mindenki számára hozzáférhetővé is tette a feltört kezelőrendszert TS-H943 Xtreme néven. Ennek segítségével már probléma nélkül használhatunk minden másolt Xtreme Xbox 360, Xbox 360, de még az előző generációs Xbox 1 lemezt is.
A további részletek : itt :))) -
#21768 Pc-s létemre olyan magasról szarok bele hogy csak na.
Nemtudom talán kérdezd az xbox 360-as topciba ha van olyan. -
#21767 És hogy? -
#21766 Hogyne lehetne futtatni?
Többszázezren szednek le warez Xbox360-as gameket ők akkor mind lámák? -
CUCLI #21765 parasztvakítás -
#21764 Na de akkor mi a bánatnak letölteni? -
CUCLI #21763 még sehogy -.- -
#21762 warezt hogy lehet x360 on futtatni? -
CUCLI #21761 re :D -
#21760 :D:D:Das -
#21759 elméletileg , lehet csak nem tok hozzá BAT-ot írni , de majd utána nézek...
Amúgy ha elindítod a programot , majd nyomsz egy ALT+CTRL+DEL-t, bejön a fealadatkezelő , ott jobb klikk az adott alkalamzáson folyamatok fülön , és ott be tudod állítani a prioritást.
Csak ez nam marad úgy , a következő indításkor ismét normállal indul, ezért jó ez a BAT file-s dolog.... -
Stalker #21758 jaja. olyat nem lehet, hogy másodlagos prioritású legyen? :D -
#21757 :(
Gondolom kettő nem lehet legmagasabb prioritással .... -
Stalker #21756 felülbírálja... ugyanúgy szaggat minden ventrin -
Stalker #21755 nincs -
mikiking #21754 és nincs valami olyan program amivel tudom játszani az xbox 360-as játékokat vagy a psp2-es játékokat? -
Stalker #21753 mert xbox only játék :S -
mikiking #21752 miért nem?
-
Stalker #21751 nem :D
és nem is fog -
mikiking #21750 csá,nem tudjátok kijött már pc-n a farcry-instincts predator? -
Stalker #21749 hmm, nem rossz ötlet, mindjárt kipróbálom -
#21748 :))))
Én mondtam , hogy minden teljesítményt átrak FC-re :))))))))
És mi van ha a ventrit is így indítod ? -
Stalker #21747 kipróbáltam... LOL, annyira elsődleges lett fc, hogy a többiek amit dumáltak ventrin csak szaggatva jött át hozzám, és ilyen 5 perc késésekkel. :DDD -
Stalker #21746 mondjuk ahogy nézem a hsz-ének időpontját, már lassan 1 hónapja írta -
Stalker #21745 Peccs 1.4 fejlemények
Itt azt írja Cry-Alex, h épp tárgyalnak UBI-val az 1.4 kiadásának időpontjáról... Persze ez nem jelent SEMMIT. -
#21744 Több fps-t nem fog adni, de mégis valahogy jobban, simábban megy...A kis röccenések is elmaradnak( nálam).
-
#21743 Sima ATA vinyó. Simán szar volt. :)
Lac-cco: Na ezt ki fogom próbálni, bár azt hiszem az én gépem alapból szar, hogy jobban fusson. -
#21742 Ja, és utána ezzel a bat file-val kell indítani a játékot :))) -
#21741 Az rFactor lassan programozót nevel belőlem :)))) -
#21740 Hehe...
Írtam FC-hez egy BAT. file-t, hogy a legmagasabb prioritással futtassa a programot és sokkal "simábban " megy.
Fps-t nem lehet nyerni vele, de mindes más futó alkalmazásnál előbbre helyezi a programot...
Próbáljátok ki :
"C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /high "c:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe"
ezt kell beírni jegyzettömbe, majd a filet . BAT file-ként elmenteni a Bin32 könyvtárba...
Lehet ismeritek , de én most jöttem rá erre ....
( Az elérési útvonal értelemszerűen változhat! )
Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe"
-
#21739 Már jó , köszi...
Csak mindig mindenki lelő :)))))))))))))))))))))) -
#21738 STAT2-es a vinyód? ahhoz vmi 1,44-es driver cucc is kell, hogy felismerje az alaplap, vagy át kell jumerolni sata1-re. (de csak tippelek...)
A ZZ-s pack-ot a tört szerverekhez :http://www.zoutkamp.net/fcmp/ innen tudod leszedni.
Lac-coo: az fc gyökérkönyvtárban van a system.cfg talán...ott állítsdd át. valamit ez is befolyásol a konzolparancsokban, csak nem tudom mit. :) -
#21737 Elég sokat kell lőni, nem lehet kikerülni. Nekem 8 rakéta volt azt hiszem (abból 1 félrement, vagy mi), ha már elkezd füstölni - jó úton jársz. Olyankor vmi más fegyóval is be lehet fejezni a piszkos munkát.