24504
  • PyRex
    Valószínű, hogy valami nem bírja az órajelet. Húzva van a proci, ram, vga, stb?
  • cicai
    Sziasztok!
    Megtudnátok mondani nekem, hogy miért van az, hogy 5-10 percet játszok és lefagy a játék. Ezután kék lesz a képernyő, és újraindul a gép.
    Előre is köszönöm!
  • PyRex
    nekem nemvan, azér nemvan, mert nincs hivatalos egér / bill támogatás benne. PS3 lesz talán, mer abban úgy tűnik nem basszák ezt el, bár lehet, hogy játékra nem lesz használható (már az egér), csak pl. netezni...
  • lac coo
    Neked akkor most van XBOX360-ad , vagy nem van ? :))))
    Amúgy milyen az az Xtreme XBOX ?

OFF vége....
  • PyRex
    pontosan :) Szal most mindenki erre veri otthon :D
  • lac coo
    De addig begyüjtötték a játékokat :)))))))
  • PyRex
    Elvileg csak pont most törték fel a védelmet, szal eddig kurvára nem lehetett futtatni...
  • lac coo
    Egy közismert "kalóz" letölthetővé tette az Xbox360 játékkonzol kezelőszoftverének megtört verzióját. A módosítás azért számíthat nagy sikerre, mert lehetővé teszi a másolt lemezek használatát.

A Commodore4Eva néven ismert hacker már korábban is nyilvánosságra hozta, hogy képes módosítani a konzol sebezhetetlennek hitt firmware-ét, most azonban mindenki számára hozzáférhetővé is tette a feltört kezelőrendszert TS-H943 Xtreme néven. Ennek segítségével már probléma nélkül használhatunk minden másolt Xtreme Xbox 360, Xbox 360, de még az előző generációs Xbox 1 lemezt is.

A további részletek : itt :)))
  • grebber
    Pc-s létemre olyan magasról szarok bele hogy csak na.
    Nemtudom talán kérdezd az xbox 360-as topciba ha van olyan.
  • Shep
    És hogy?
  • grebber
    Hogyne lehetne futtatni?
    Többszázezren szednek le warez Xbox360-as gameket ők akkor mind lámák?
  • CUCLI
    parasztvakítás
  • Shep
    Na de akkor mi a bánatnak letölteni?
  • CUCLI
    még sehogy -.-
  • Shep
    warezt hogy lehet x360 on futtatni?
  • CUCLI
    re :D
  • Paulie2006
    :D:D:Das
  • lac coo
    elméletileg , lehet csak nem tok hozzá BAT-ot írni , de majd utána nézek...
    Amúgy ha elindítod a programot , majd nyomsz egy ALT+CTRL+DEL-t, bejön a fealadatkezelő , ott jobb klikk az adott alkalamzáson folyamatok fülön , és ott be tudod állítani a prioritást.
    Csak ez nam marad úgy , a következő indításkor ismét normállal indul, ezért jó ez a BAT file-s dolog....
  • Stalker
    jaja. olyat nem lehet, hogy másodlagos prioritású legyen? :D
  • lac coo
    :(

Gondolom kettő nem lehet legmagasabb prioritással ....
  • Stalker
    felülbírálja... ugyanúgy szaggat minden ventrin
  • Stalker
    nincs
  • mikiking
    és nincs valami olyan program amivel tudom játszani az xbox 360-as játékokat vagy a psp2-es játékokat?
  • Stalker
    mert xbox only játék :S
  • mikiking
    miért nem?
  • Stalker
    nem :D

és nem is fog
  • mikiking
    csá,nem tudjátok kijött már pc-n a farcry-instincts predator?
  • Stalker
    hmm, nem rossz ötlet, mindjárt kipróbálom
  • lac coo
    :))))
    Én mondtam , hogy minden teljesítményt átrak FC-re :))))))))

És mi van ha a ventrit is így indítod ?
  • Stalker
    kipróbáltam... LOL, annyira elsődleges lett fc, hogy a többiek amit dumáltak ventrin csak szaggatva jött át hozzám, és ilyen 5 perc késésekkel. :DDD
  • Stalker
    mondjuk ahogy nézem a hsz-ének időpontját, már lassan 1 hónapja írta
  • Stalker
    Peccs 1.4 fejlemények

Itt azt írja Cry-Alex, h épp tárgyalnak UBI-val az 1.4 kiadásának időpontjáról... Persze ez nem jelent SEMMIT.
  • lac coo
    Több fps-t nem fog adni, de mégis valahogy jobban, simábban megy...A kis röccenések is elmaradnak( nálam).
  • Ability
    Sima ATA vinyó. Simán szar volt. :)

Lac-cco: Na ezt ki fogom próbálni, bár azt hiszem az én gépem alapból szar, hogy jobban fusson.
  • lac coo
    Ja, és utána ezzel a bat file-val kell indítani a játékot :)))
  • lac coo
    Az rFactor lassan programozót nevel belőlem :))))
  • lac coo
    Hehe...
    Írtam FC-hez egy BAT. file-t, hogy a legmagasabb prioritással futtassa a programot és sokkal "simábban " megy.
    Fps-t nem lehet nyerni vele, de mindes más futó alkalmazásnál előbbre helyezi a programot...

Próbáljátok ki :
    "C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /high "c:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe"

ezt kell beírni jegyzettömbe, majd a filet . BAT file-ként elmenteni a Bin32 könyvtárba...
    Lehet ismeritek , de én most jöttem rá erre ....

( Az elérési útvonal értelemszerűen változhat! )

Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe"

• lac coo
    Már jó , köszi...
    Csak mindig mindenki lelő :))))))))))))))))))))))
  • WizArts
    STAT2-es a vinyód? ahhoz vmi 1,44-es driver cucc is kell, hogy felismerje az alaplap, vagy át kell jumerolni sata1-re. (de csak tippelek...)

A ZZ-s pack-ot a tört szerverekhez :http://www.zoutkamp.net/fcmp/ innen tudod leszedni.

Lac-coo: az fc gyökérkönyvtárban van a system.cfg talán...ott állítsdd át. valamit ez is befolyásol a konzolparancsokban, csak nem tudom mit. :)
  • Atisz #21737
    Elég sokat kell lőni, nem lehet kikerülni. Nekem 8 rakéta volt azt hiszem (abból 1 félrement, vagy mi), ha már elkezd füstölni - jó úton jársz. Olyankor vmi más fegyóval is be lehet fejezni a piszkos munkát.