24504
  • CUCLI
    akkor ezmost only sniper? :S
    vagy lesz benne másis.
  • CUCLI
    te tényleg összeraktál pulival?
    mikor utoljára 1w1eztem vele akkor a razerem ráment ASD:asa.dASD:As.as
  • Ability
    Szerintem elég sokan hallottak róla, de azért beírom, hátha van még remény!

FARCRY 1vs1 MAGYAR KUPA INDULT!!! Eddig 13 ember jelentkezett, és hát jó lenne még több. A jelentkezés már le van zárva, de ha itt, vagy mailben ([email protected]) szól még valaki, akkor jöhet. Ez csak egy fun kupa, nem vérremenő, vannak kezdők is, jöhet bárki. Aki teheti jöjjön, és hozzon magával mégegy játékost

http://frantic.uw.hu/cups_news.php?cupid=1
  • lac coo
    Láthatatlan, hallhatatlan......Halhatatlan.....
  • Stalker
    lol pyro, elolvastad :p
  • Stalker
    az 2 'L'
  • lac coo
    Halhatatlan...?

Ez most több jelentésű szó vagy nem? Gondolkodom rajta...Vagy az két "l"...?
  • PyRex
    Azzal nem hangtalan leszel, csak mindenkit lekörbepörgőrugásozol :)
  • Paulie2006
    :D::DS:SD:Daasda?asd
  • Stalker
    tölts le Chuck Norris modot FC-hez ;)
  • cicai
    Hogyan tudom elérni, hogy halhatatlan legyek.
    Csalásra gondolok
  • macesz
    ja
  • HF
    Szupi az új háttér :)
  • lac coo
    Mi az isten?...
    A háttér lett a menő ?...:))))))))
    Legalább valami szilikon mellű szőkét rakjál ki , Cucli ! :)))))))))))
  • Ability
    http://uploadfile.putfile.com/videos/d7-14501175846.wmv

Teljes méretben direkt letöltéssel...
  • powee81
    Nagyon durva. :-O
    powee
  • lac coo
    Sildante találta: Far Cry full-cheat video
    Wallhack, aimbot, nincs szórás, nincs fegyvermozgás....:)))))
  • cicai
    Ja és miért nincsenek bent a pályák amikor tegnap bent voltak. Teljesen üresek a ablakok.
  • cicai
    Köszi nektek!
    Mikor beírom az IP címemet, 1 kicsikét tölt aztán kiírja, hogy időtúllépés.
  • Ability
    Nem érzékeli a játék a netkapcsolatod. Szerintem is tűzfalon vagy router-en akad fenn a dolog...
  • powee81
    Van tűzfal és/vagy router? Lehet hogy az a gond, hogy nincs valami beállítva.
    powee
  • WizArts
    Valami még hiányzik akkor.
  • cicai
    :)
    Az hol van?
  • grebber
    Olyan nincs sajnos de van olyan amivel te lehetsz az egyik pálmafa a sok közül
  • cicai
    Nincsen valami patch, hogy predator legyek?
  • cicai
    köszi
    bemásoltam, elindítom a játékot és azt írja ki, hogy:
    Error dowloading servers!
    De miért?
  • WizArts
    DVD-s verziót szerezz be. A 3 cd-s gagyi.
    Van valahol (mondjuk az ubi oldalán) 64-es peccs is. De sztem akkor is a 3cd-s cucc kicserélése dvd-sre a megoldás.
  • powee81
    Köszi. Megnézem.
    powee
  • ESRZ
    Közbe nézem ezt a linket..
  • ESRZ
    Na hály all!
    Szeretnék egy gépen (athlon 64 3000+, 6600GT) mindent kiélvezni. -))
    3cd-s verzió van meg a játékból.
    Leszedtem egy 20 megás 1.2 es frissítést (hallottam van 68 megás :-/ akkor én az 1.1 to 1.2 t rakhattam föl? :-/), külön bemásolgattam a játékba, lett SM3 esetleg PS3, hdr nem nagyon megy... ahoz gondolom kell az 1.3, de annak a telepítésekor meg nem tok a végén next et nyomni, mert nem csinál semmit...
    Aztán még próbáltam telepíteni a 64 bit modot, először azt hittem csak 64 bites xp-n megy aztán mondták hogy megy simán is, de 64 esen nem is tom kipróbálni, mert az nem ismerte fel a sound blaster live 24 bit kártyát... anélkül meg érdekes lenne...
    Nah... aztán próbáltam telepíteni ezt a 64 bit modot de az meg leáll valami 64 bit... hibával...
    Mi lesz a megoldás? :-/
  • Ability
    A következő oldal ugyan már nem üzemel (tehát nem érdemes böngészni rajta), s a régen írt GYIK-nak talán frissítésre is szorulna pár pontja, de a leglényegesebb dolgok eléggé szépen le vannak írva még mindig. Ezt érdemes megnézni minden bajjal küszkődő játékosnak:

http://t4ce-fc.extra.hu/magyar/gyik.htm

Cucli: Bannerbe esetleg kicserélhetnéd a linket.

Powee: Abszolult építő jelleggel mondom, de az oldaladon levő GYIK azért valjuk be nem teljesen pontos/érthető és teljes. Ha van energiád, és látod értelmét, akkor pár dologgal Te is kiegészíthetnéd. Hátha valakit megkímélsz a szenvedéstől. Szerintem a fentebbi link egy jó irányadó. Persze egyáltalán nem tökéltes, hisz elég régen lett írva, valamint nagyon gyorsan kellett elkészítenem, így tele lehet hibákkal ill. előfordulhat, hogy valami a nagy igyekezetben kimaradt belőle. Szóval a lényegre térve csak azt mondom, hogy ha akarod, akkor nyugodtan felhasználhatod. :D
  • Esrohnoil
    Köszi. :)
  • eZo
    Köszönöm !
  • powee81
    Pedig azt hittem, hogy ott érthetően le van írva. :-(

patch 1.3 -> 1.31 -> 1.33 (1.32 nem kell!)

powee
  • eZo
    Én legelőször, ilyen géppel játszottam ki : AMD Athlon 1 GHz , 512MB Ram, GF4Ti és abban az időben még igy sem volt olyan csúnya a grafika:) Meg a játékélmény kárpotólt :)

Most Amd 3200+ Barton, 1Giga Ram és GF6600GT-vel újra nekivágok :)
  • sildante
    21416-os hsz.
  • eZo
    Minimum System Requirements Single Player Only

- Computer: AMD Athlon 1 GHz or Pentium III 1 Ghz (AMD Athlon XP 2000 / Pentium 4 2 Ghz recommended)
    - Operating System: FarCry is supported on the following operating systems: Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, and Windows XP.
    - Memory: The game requires 256 MB of RAM.
    - Controls: A keyboard and mouse are required
    - Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 4x DVD or 16x CDROM is required to install the game.
    - Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 64 MB of video memory is required.
    - Sound: A DirectX®-compatible 16-bit PCI sound card is recommended.

For Multiplayer play only the following configurations are supported

Recommended System Requirements

- Computer: A 2 GHz AMD processor or better is recommended.
    - Memory: We recommend 512 MB of RAM
    - Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 8x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
    - Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 128 MB of video memory is recommended
    - Multiplayer Connectivity: Access to UBI.com online gaming service, requires a low-latency, active Internet connection, rated at 64 Kbps upstream or faster. Multiplayer games played over a LAN require an active connection to a TCP/IP network. We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.

High System Requirements

- Computer: A 3 GHz AMD processor or better is recommended.
    - Memory: We recommend 1024 MB of RAM
    - Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 16x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
    - Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 128 MB of video memory is recommended
    - Multiplayer Connectivity: We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.

• Esrohnoil
    Hi!

Mi a játék minimális és az ajánlott gépigénye?
  • eZo
    Hello !

Milyen patch-et érdemes/kell feltenni ?

Letöltöttem mindegyiket ! Szépen sorjában rakjam fel ( 1.1, 1.2, 1.3, 1.31, 1.32, 1.33) ? Csak azért kérdezem, mert mit ha lett volna valami gond az egyikkel és azt írták róla, hogy azt inkább ne tegyük fel, de már nem tom melyik volt az :(

Nektek milyen patchek vannak fent ?
    ProjectX kiegészitő milyen és hányas verziónál tart ? ( projectx_33 és projectx_33 ec van meg, itt a telepítés sorrendje hogy van ?)

Boccs a sok kérdésért !
    Várom a válaszokat :)
  • WizArts
    #21816-ban van egy link. onnan töltsd le a zzmpfarcry.pak fájlt. azt kitömörítve másold a játék fcdata könyvtárába. ha indítod a gamit és a multi fülre kattintasz látnod kell a tört szervereket.

de a játék már csak 2000.- huf...... ennyiért simán megéri megvenni.