24504
-
CUCLI #21861 akkor ezmost only sniper? :S
vagy lesz benne másis. -
CUCLI #21860 te tényleg összeraktál pulival?
mikor utoljára 1w1eztem vele akkor a razerem ráment ASD:asa.dASD:As.as -
#21859 Szerintem elég sokan hallottak róla, de azért beírom, hátha van még remény!
FARCRY 1vs1 MAGYAR KUPA INDULT!!! Eddig 13 ember jelentkezett, és hát jó lenne még több. A jelentkezés már le van zárva, de ha itt, vagy mailben ([email protected]) szól még valaki, akkor jöhet. Ez csak egy fun kupa, nem vérremenő, vannak kezdők is, jöhet bárki. Aki teheti jöjjön, és hozzon magával mégegy játékost
http://frantic.uw.hu/cups_news.php?cupid=1 -
#21858 Láthatatlan, hallhatatlan......Halhatatlan..... -
Stalker #21857 lol pyro, elolvastad :p -
Stalker #21856 az 2 'L' -
#21855 Halhatatlan...?
Ez most több jelentésű szó vagy nem? Gondolkodom rajta...Vagy az két "l"...? -
#21854 Azzal nem hangtalan leszel, csak mindenkit lekörbepörgőrugásozol :) -
#21853 :D::DS:SD:Daasda?asd -
Stalker #21852 tölts le Chuck Norris modot FC-hez ;) -
#21851 Hogyan tudom elérni, hogy halhatatlan legyek.
Csalásra gondolok
-
#21850 ja -
#21849 Szupi az új háttér :) -
#21848 Mi az isten?...
A háttér lett a menő ?...:))))))))
Legalább valami szilikon mellű szőkét rakjál ki , Cucli ! :))))))))))) -
#21847 http://uploadfile.putfile.com/videos/d7-14501175846.wmv
Teljes méretben direkt letöltéssel... -
#21846 Nagyon durva. :-O
powee -
#21845 Sildante találta: Far Cry full-cheat video
Wallhack, aimbot, nincs szórás, nincs fegyvermozgás....:))))) -
#21844 Ja és miért nincsenek bent a pályák amikor tegnap bent voltak. Teljesen üresek a ablakok. -
#21843 Köszi nektek!
Mikor beírom az IP címemet, 1 kicsikét tölt aztán kiírja, hogy időtúllépés.
-
#21842 Nem érzékeli a játék a netkapcsolatod. Szerintem is tűzfalon vagy router-en akad fenn a dolog... -
#21841 Van tűzfal és/vagy router? Lehet hogy az a gond, hogy nincs valami beállítva.
powee
-
#21840 Valami még hiányzik akkor. -
#21839 :)
Az hol van? -
#21838 Olyan nincs sajnos de van olyan amivel te lehetsz az egyik pálmafa a sok közül -
#21837 Nincsen valami patch, hogy predator legyek? -
#21836 köszi
bemásoltam, elindítom a játékot és azt írja ki, hogy:
Error dowloading servers!
De miért? -
#21835 DVD-s verziót szerezz be. A 3 cd-s gagyi.
Van valahol (mondjuk az ubi oldalán) 64-es peccs is. De sztem akkor is a 3cd-s cucc kicserélése dvd-sre a megoldás. -
#21834 Köszi. Megnézem.
powee -
ESRZ #21833 Közbe nézem ezt a linket.. -
ESRZ #21832 Na hály all!
Szeretnék egy gépen (athlon 64 3000+, 6600GT) mindent kiélvezni. -))
3cd-s verzió van meg a játékból.
Leszedtem egy 20 megás 1.2 es frissítést (hallottam van 68 megás :-/ akkor én az 1.1 to 1.2 t rakhattam föl? :-/), külön bemásolgattam a játékba, lett SM3 esetleg PS3, hdr nem nagyon megy... ahoz gondolom kell az 1.3, de annak a telepítésekor meg nem tok a végén next et nyomni, mert nem csinál semmit...
Aztán még próbáltam telepíteni a 64 bit modot, először azt hittem csak 64 bites xp-n megy aztán mondták hogy megy simán is, de 64 esen nem is tom kipróbálni, mert az nem ismerte fel a sound blaster live 24 bit kártyát... anélkül meg érdekes lenne...
Nah... aztán próbáltam telepíteni ezt a 64 bit modot de az meg leáll valami 64 bit... hibával...
Mi lesz a megoldás? :-/ -
#21831 A következő oldal ugyan már nem üzemel (tehát nem érdemes böngészni rajta), s a régen írt GYIK-nak talán frissítésre is szorulna pár pontja, de a leglényegesebb dolgok eléggé szépen le vannak írva még mindig. Ezt érdemes megnézni minden bajjal küszkődő játékosnak:
http://t4ce-fc.extra.hu/magyar/gyik.htm
Cucli: Bannerbe esetleg kicserélhetnéd a linket.
Powee: Abszolult építő jelleggel mondom, de az oldaladon levő GYIK azért valjuk be nem teljesen pontos/érthető és teljes. Ha van energiád, és látod értelmét, akkor pár dologgal Te is kiegészíthetnéd. Hátha valakit megkímélsz a szenvedéstől. Szerintem a fentebbi link egy jó irányadó. Persze egyáltalán nem tökéltes, hisz elég régen lett írva, valamint nagyon gyorsan kellett elkészítenem, így tele lehet hibákkal ill. előfordulhat, hogy valami a nagy igyekezetben kimaradt belőle. Szóval a lényegre térve csak azt mondom, hogy ha akarod, akkor nyugodtan felhasználhatod. :D -
#21830 Köszi. :) -
#21829 Köszönöm ! -
#21828 Pedig azt hittem, hogy ott érthetően le van írva. :-(
patch 1.3 -> 1.31 -> 1.33 (1.32 nem kell!)
powee -
#21827 Én legelőször, ilyen géppel játszottam ki : AMD Athlon 1 GHz , 512MB Ram, GF4Ti és abban az időben még igy sem volt olyan csúnya a grafika:) Meg a játékélmény kárpotólt :)
Most Amd 3200+ Barton, 1Giga Ram és GF6600GT-vel újra nekivágok :) -
sildante #21826 21416-os hsz. -
#21825 Minimum System Requirements Single Player Only
- Computer: AMD Athlon 1 GHz or Pentium III 1 Ghz (AMD Athlon XP 2000 / Pentium 4 2 Ghz recommended)
- Operating System: FarCry is supported on the following operating systems: Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, and Windows XP.
- Memory: The game requires 256 MB of RAM.
- Controls: A keyboard and mouse are required
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 4x DVD or 16x CDROM is required to install the game.
- Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 64 MB of video memory is required.
- Sound: A DirectX®-compatible 16-bit PCI sound card is recommended.
For Multiplayer play only the following configurations are supported
Recommended System Requirements
- Computer: A 2 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 512 MB of RAM
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 8x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
- Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 128 MB of video memory is recommended
- Multiplayer Connectivity: Access to UBI.com online gaming service, requires a low-latency, active Internet connection, rated at 64 Kbps upstream or faster. Multiplayer games played over a LAN require an active connection to a TCP/IP network. We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.
High System Requirements
- Computer: A 3 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 1024 MB of RAM
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 16x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
- Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 128 MB of video memory is recommended
- Multiplayer Connectivity: We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.
-
#21824 Hi!
Mi a játék minimális és az ajánlott gépigénye? -
#21823 Hello !
Milyen patch-et érdemes/kell feltenni ?
Letöltöttem mindegyiket ! Szépen sorjában rakjam fel ( 1.1, 1.2, 1.3, 1.31, 1.32, 1.33) ? Csak azért kérdezem, mert mit ha lett volna valami gond az egyikkel és azt írták róla, hogy azt inkább ne tegyük fel, de már nem tom melyik volt az :(
Nektek milyen patchek vannak fent ?
ProjectX kiegészitő milyen és hányas verziónál tart ? ( projectx_33 és projectx_33 ec van meg, itt a telepítés sorrendje hogy van ?)
Boccs a sok kérdésért !
Várom a válaszokat :) -
#21822 #21816-ban van egy link. onnan töltsd le a zzmpfarcry.pak fájlt. azt kitömörítve másold a játék fcdata könyvtárába. ha indítod a gamit és a multi fülre kattintasz látnod kell a tört szervereket.
de a játék már csak 2000.- huf...... ennyiért simán megéri megvenni.