24504
-
#21981 Másik jobb vót... :)))) -
CUCLI #21980 szerk: mostani megfelel? :) -
#21979 Ismét egy bájos logo .... -
#21978 Jaja, eXile jól mondja, azon a címen komplett mappackok vannak single-re is. és igen. konzollal hívod be az adott pályát. elvileg le lesz írva hogyan ha lehúzol eggyet. -
CUCLI #21977 muhahaha
[vip megint] -
#21976 Stalker olyan jóóó-nak indult... atán mondták hogy nem lesz dinamikus a környezet hanem mindent scriptelté tesznek meg stb butítások :(:(:( -
#21975 Stalker gagyi. Nemrég is volt egy friss (!) kiszivárgott verzió róla. Hát nem tudom, azt nyilatkozták valahol, hogy már kész van, csak a kiadó elhúzza optimalizációval... Hát ha ez igaz, akkor van mit optimalizálni, mert még mindig olyan sík szar az egész, hogy nem is érdemes foglalkozni vele. Bár engem már amúg is hidegen hagy, ennyi késés után már rég nem tudja azt nyújtani, amire anno ki volt éhezve a nép. =(
farcry-maps.com-on is vannak single mapok... -
#21974 Igazából ma már minden fps kissé unalmas, bár elismeremebben a műfajban nagyon nehéz ujítani.
Talán a Prey vagy a Stalker lesz izgalmasan más mint az eddigiek:)))))
( Jól passzol a logóm a háttérhez :))) -
#21973 Hol? :))
Meg mit kell beírni konzolba , hogy játszani lehessen az adott pályán ? -
#21972 Van. kb 20-30 map van singliez. -
#21971 Q4? Neeeee. FC is kezd picit uncsi lenni sajna :( Lehetne valami Single mappack is hozzá, vagy küldetéslemez, stb. Cellfactor meg amúgy szvsz nem uncsi :) -
#21970 Hát ja..Az igaz. De az ilyen parasztvakításnak nem dőlök be , ettől még megunok egy játékot fél óra alatt...Ha fps , akkor még mindig FC utána Q4 :))) -
#21969 Jó de az lófasz egy Cellfactorhoz képest - már bocs. De komolyan. Ott olyan fizika van, hogy egyszerre többszáz objektum száll - ütődik egymásnak, törik szét, robban fel, stb és mindegyiknek az összes darabja hatással van a többire. -
#21968 Csak az céltalan látvány csupán :))))
De had ne írjam le mi mindent számol egy autónál egy ilyen szimulátor :))))) -
#21967 Aminek fizika kell, de erősen, az a CellFactor. Grafikája is brutál, de amit abban művelni lehet, hát az kész. Na de annak is van külön topicja, szal ennyit erről. :) -
#21966 Amúgy BF2 nálam megy tök fullban max szűrésekkel a legkissebb röcenés nélkül...rF meg ...Hát inkább nem szégyenkezem mennyit bír full árnyékokkal :))) -
#21965 BF2 -ben van dinamikus napszakváltozás, magyarul besötétedik meg felkel a nap ? Én nem emlékszem rá...
rF-ben csak néhány objektum van egy mai fps-el szemben , de ha bekapcsolom a dinamikus árnyékot rögtön diavetítés lesz belőle:))))
Igaz fizikát kajakra számol: számtalan paramétert az autóknál, másodpercenként több százszor... -
#21964 dehogy számol a CPU dinamikus árnyékot... eddig két FPS van, ami full dinamikus árnyékokkal dolgozik: bf2 és a ghost recon3 - minél erősebb VGA-n nézed, annál gyorsabb ... ergo simán VGA korlátosak (1280*1024/a64 2300mhz mellett)!
nem kizárt, h jót tesz majd nekik CPU erő is(fizika!), de pl a GRAW/bf2 alig lassul, ha leveszem a cpu-t 1200mhz-re ... -
#21963 :)) -
#21962 Pff láma vagyok, inkább kinéztem a forrásból, minthogy két kattal a vágólapra másoljam az elérését. :DDD -
#21961 :PP -
#21960 Konkrétan jobb klikkel lementettem már innen az oldalról :)))) -
#21959 Cunyó nyomta be, viszont kinéztem a forrásból konkrétan ennek a képnek az elérését:
http://www.sg.hu/galeria/10811042271111948414.jpg -
#21958 A háttérképet ki rakta fel ide? Honnan való , ilyen betonosak kellenének nekem is ! :)) -
#21957 Meg hát ugye, inkább ha már pénzköltés: PS3 powwa... -
#21956 Cellfactorról is mindenki azt várta, hogy über cucc + physx kártya kell hozzá, aztán tessék :) -
#21955 Mert szerintem a dinamikus árnyékot javarész a proci számolja ...Mondjuk mindent az számol a videokari csak gyorsít rajta....És már dúrva: képkockáról képkockára mindent újra kell számolni ....A shadow map-nál meg egyszer kiszámolja pályabetöltéskor, és utána csak néhány objektumon kell frissíteni..FC-nél asszem csak a fegyveren... -
#21954 Hát amiket láttam Crysisről ahhoz sztem atomerőmű kell majd... mondjuk irta vki hogy milyen konfigon probálták és az nem is egy übercsucskonfig volt de nemtom hogy ez igaz-e. Azt mondják hogy mindennel interakcioba lehet lépni. Egyik videóban mutatták hogy annak a nagylevelű növénynek a levelébe ment és nem átsétált rajta hanem a levél elmozdult és az ember odébbtolta. Na már most ha egy jungelben vagyunk, ott sok ilyen lehet. és ahhoz hogy mindnek a mozgását kiszámitsa a gép :S sztem lesz egy igénye... de az is király lesz hogy mindent lelehet majd rombolni :D sziget közepén: sv_cheats 1 , give ubermeganuclearbombavetogepezetamimindentpusztit és bumm a szigetből sivatag lesz XD -
#21953 Nemtom, a proci is nagyon fontos. Tehát lehet, hogy pl. a proci nem hajtja ugye ki fullra a vga-t, vagy az is lehet, hogy a proci lassú a többi dologhoz, pl. a Far Cry multi részéhez kell proci, mint állat :) -
#21952 tényleg :) ezeket a GPU számolja ki nem? minke erősebb rpoci? (mondjuk ugyis kell majd azt is venni) -
#21951 Miért procit, ménem VGA-t? :) -
#21950 Csak semmi kedvem új procit venni, a dinamikus árnyék kajakra megesz mindent még alap grafon is, tudom, mert rFactorban is ilyen van már , és gyakorlatilag ha bekapcsolom egy-tizedére esik az fps.... -
#21949 Jah, bár a fagyos dzsungel a Crysis-ben ütős lészen... -
#21948 Hát jobban örülnék neki mint a Crysys-nek..... -
#21947 csá! lesz fc2?? -
mikiking #21946 csá, nem tudjátok, a far cry 2-es nem fog pc-n kijönni? -
Adequate #21945 Az FCdata mappának a felét is ki kell törölni aztán bemásolni a winfos mappába a file-t amit lelehet tölteni a netről. -
#21944 Megpróbálom kitörölni a bin32 könyvtárt hátha jó lesz.... -
#21943 Kappe :))))))) -
#21942 Fenn van az összes patch, de így sem zoom-ol a sniper? Mit tegyek ...?