Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi Ati!
A 20771-ben írsz egy mentésrõl, ami játék közben is müxik.
Mivel LÁMA vagyok, lécci írd le lépésenként mit kell csenáljak, hogy ez a mentés mûködjön. Kösz. (A helikoppos vezír szivat. Addig mán becsukott szemmel is megy a játék. Mámint a robbanó anyag felvétel, a gyógyulás, a rakettevetõ feltöltés, a felsõ fedélzeten lévõ két fószer levétele, a robbantás a futás. Ezt mind végig kell csenálni a helikóper jövetelig. Ötvenig huzigáltam a strigulát. mán uncsi. Kéne nagyon az a mentési dolog.)
Kösz.
Öreg Csóka

tomee14
a helit ugy lehet a legegyszerûbben leszedni, ha a hajón egy szinttel lejjebb levõ
golyoszóroval szétdarálod!!! nem sok marad belõle<#gun><#hehe><#hehe><#hehe>

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

ATI!!! Bingó! Te vagy a nyerõ! A megoldás: Futás a hajó orr részébe, haslaj, majd azonnal vissza. Mos mán csak az szivat, hogy azt a q..a helikópert kell leszedni.
Köszzzzz.....!

Hi! (Sorry is!)
Nékem (szerencsére így kaptam) magyarisztánul mén a játék. A CSÓNAK nevû részt, a hatodik mentésnél nyûvöm, normál módiban. Teljes az életerõm, teljesen épp a mellényem is. Tele minden fegyóm,pölö van 12 rakettám a vetõben, de az ugrásnál a géppityuval vagyok, és úszok a legrövidebb úton a part felé. A fedélzeten levõ rakettások kilövésekor elhangzik egy figyelmeztetõ, hogy kerüljem a mély vizet. No, ebbõ gondoltam a vízben való menekülést, de mendíg megmurdalok. Robbantom a hajó üzemanyagtartályát, spuri a legrövidebb úton a vízbe, ill. irány a part. Hát itt tartok, mámint, hogy kinyuvadok.
Ati! Kösz Néked is, de azon mán rég túl vagyok.
Üdv Öreg Csóka (No, probálkozok még.)

Üdv mindenkinek!!!

Valaki legyen oly kedves és mondja meg hogy honnan lehet magyar útmutatót leszedni a farcry editorhoz.Elsõre nem sokáig jutottam el.Köszikee
PyRex
De miért maradjon a hajón? 😊 Simán ki lehet érni. Én úgy ki tudok úszni, hogy még van minimum 15 másodperc, amíg a helikopter feltûnik.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sziasztok! Hogy tudok servert csinálni, tört játékom van. Esetleg valami progi kell hozzá?
Patcheket feltettem, FCMP_002 is fenn van , kell még valami mert aki csatlakozni akar hozzám annak Time out-ot ir!

Elöre is köszi

Atisz
Ez nem az amikor a cowboy sapeszos zsoldos vezért kell leszedni helikopterestõl? Ott ne a csónakkal menj a hajóhoz, hanem a siklórepülõvel. Ha élesíted a bombát, ne a vízbe ugorj, hanem fuss elõre a hajó orrába. A detonáció után fuss vissza fel a lépcsõn a fülkébe, ahol a rakétavetõ volt. Innen szórd meg rakétákkal a helikoptert, ha elkezd süllyedni a hajó akkor fuss fel a tetejére és onnan befejezheted a munkát.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PyRex
Szia!

Én - ha jól emlékszem - a hajó elejérõl sprintelve ugrottam ber a vízbe és azonnal a part felé úsztam. Ilyenkor pont nem vett le semmit a robbanás (vagy csak minimális életet vesztettem), utána azt hiszem beálltam pár pálmafa mögé. Amikor jött a helikopter, akkor mindig csak a fák törzseit találták el, én meg mindig kioldalazva a rakétavetõvel belelõttem egyet-egyet.

Ja? Egy jótanács: lehet, hogy azért nem érsz ki idõben, mert rakétavetõvel a kezedben úszol? Mindenképpen olyan fegyvert válassz, amivel gyorsabban úszol!

Atisz
Pedig a 70/30 kinti/benti arány stimmel. A szörnyek 1 picit nekem is inbalanced-nek tûntek, 2 ütés/halál...
Nem baj legalább jobban fog menni a multiplayer <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dinomano
jo lehet a gém; sajna pici csumpi konfigomon egyaltalan nem indulna el; de külsö helyszines(is); és ez sokat dob a dolgon...amugy is hianyoltam minden géptipusra a külsö helyszines (és nem latotáv-ködösitett)akciogémeket :-D PC - Halo + Far Cry, PS1 - terracon rulez... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

WizArts
Szia!

Mi a pálya neve, és milyen erõsségen tolod?
Én úgy emlékszem, hogy nincs más, mint vízbe ugrani, de a part felé ússz. Majd irány a bozótos. Ott kell bújkállni míg ki nem lövöd de megnézem. Ezért kellene a pálya neve.

Hi Ifjuság!
Kérek egy kis segedelmet. Hasonló a problém, mint Krishynek. A teherszállító üzemanyag-tartályát kell ugyi felrobbantani. Az a 25 mp meg nagyon kevés elmenekûlni. Van más megoldás is mint a vízbe ugrani? Én rocsóval mentem a teherhajóra, kilõttem mindenki, aztán javítottam az életemen, meg betáraztam a rakettalövõt is, de a robbantás utáni menekülésbe belehalok a helikópátertõl, mielött még egyáltalán valahol partot érnék. A rocsó meg nincs sehol. Mindenem max-on van, mégis kevés! Plíz kis help!
Danke!

Üdv mindenkinek!!!

Valaki legyen oly kedves és mondja meg hogy honnan lehet magyar útmutatót leszedni a farcry editorhoz.Elsõre nem sokáig jutottam el.Köszikee
Üdv,tudna vki valami olyan oldalt,ahonnan le lehet szedni mentéseket?

bakvarnyu
Akkor mar lehetett volna inkabb valami sablonos James Bond-os tortenet.Azok a filmek ugyis mindig ilyen kornyezetben jatszodnak.Ott legalabb nincsennek hatrafele szaltozo idetlen szornyek.Itt-ott meg elment volna, dehogy a jatek felet ez tegye ki az eleg szar. Persze meg kellett torni a kulso palyak monotonitasat valamivel de agyalhattak volna tobbet rajta mivel.

lac coo
Ezzel nagyjából mindenki egyetért.
Sokkal jobb emberek ellen nyomulni 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

andriska
Biztos,hogy ugyanazzal a játékkal játszottunk?

bakvarnyu
Szamomra onnantol kezdve elbaszodott a jatek, hogy jottek ezek az idetlen szornyek 😞 lesz meg kinti resz is a vegen? mar kurva regen csak benti palyakon benazok, pedig valaki azt mondta olyan 70/30 a kinti/benti reszek aranya. Sajnalom, mert sokat ki lehetett volna hozni a jatekbol ilyen grafikaval.
Mindig ugyanaz a szituacio, rohangalsz fel-ala a sotetben,termeszetesen kutatobazison, keresel valami kulcsot,ugralnak a nyakadba ezek a lama torzszulottek.Ezt mar a Doom-ban is untam.Hat kar erte.

lac coo
Ja 😊))

Ott várd meg az ajtóban állva míg odajönnek hozzád a szörnyek és lõdd le õket sorban4
Ha egész az ajtó jobb oldalára állsz nem tudnak meglõni (nagyon..)

De a profik odatolják a széket az ajtóba hogy ne tudjon becsukódni és így vissza lehet menni az épületbe is 😊)))

tomee14
<#eljen><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

tood Wembley stadion<#buck><#vigyor3>

tomee14
amiko van 4 hid és rohatt sok szörny jön asszem

lac coo
Mi az az aréna ott azon a pályán ? 😊))

tomee14
igen én buzi? bazz csak segíteni akartam, és ezzel arra akartam utalni hogy pontosabban ird le teeeeeeeeeeeeee! tod én csak anyádat sajnálom...

-,-

Paulie2006
loooooooooooooooool
szép xD

dinomano
van itt szinvonal... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

moderáld magad te skizó.

http://thenamelessphoto.com/

varga peti
értem te buzi csak nem lehet végigvinni<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Paulie2006
ogm

tomee14
most azon a pályán mit nem értesz?

varga peti
hello. hogy kell azon a rohadék vulkano pályán továbbjutni az arénában?<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

varga peti
hello. hogy kell azon a rohadék vulkano pályán továbbjutni az arénában?<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

bakvarnyu
zzFarCryMP.pak - ezt torold le
FCMP_002.exe - ezt meg telepitsed

21167-es szamu hozzaszolas

hi,
az a gondom,hogy nem tudok csatlakozni a törtszerverekhez,azt írja hogy a játék nem jó és utána kíírja hogy szedjem le a az fc data könyvtárból azt zz..... fájt.
én látom az összes szervert de nem csatlakozhatok hozzájuk,miért?
f12

Hogyan lehet a játékból képet kilopni?
-.-

bakvarnyu
óóó basszus a masik perjel=)) verem a fejem a falba =)

\save_game xxx \load_game xxx 😉

bakvarnyu
Hogy a francba lehet ezzel gyorsmentest csinalni? Hiaba irom be, hogy /save_game a1 , /load_game a1 csak kiirja a kepernyore de nem tolti vissza.

speedhack :c

PyRex
omg, látom már megelõztél 😄

PyRex
Mé? Hámecsak! Többszõ kéne eeetalálnijaztat! 😊

lac coo
<#nyes><#eljen>

me többször kell eltalálni -.-

hello

a boat nevû pályán nem tudok valami miatt tovább jutni..:-)amikor felrobbantod a hajót és utána le kell lõni egy helikopter..Ház nem megy.. eltalálom 4--5ször és nem történik semmi..MÉ? remélem valki tudja a válszt.. ELõre is köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
próba

ATi Catalyst Driver v6.3: Avivo a Nagy Machinátor

Sogun, 13:01 - Tech: Driver - (4 komment)

(2404) Radeon kártyacsaládjához az ATi kiadta a legfrissebb Catalyst drivereket, ezzel 6.3-ra tornászták fel a verziószámot. Két újítás került be:

* Overlay Theater Mode Enhancement: Beálított Desktop felbontásnál magasabbat engedélyez Overlay Theater módban.
* Avivo™ Video Converter: igen hasznos videoformat konverter funkció lesz, ha mûködik rendesen. Reklámosztály szerint "bármilyen videoformátumból átkonvertál bármibe.." Az Avivo™ varázsló a Catalyst® Control Center nevû toronyban lakik és mikor elindítod, megkérdezi: "Merre kívánsz menni ma?" Meg azt is megkérdezi, hogy jól aludtál-e, szóval magányosok elpanaszolhatják neki életfájdalmaikat. Aztán ki kell választani az input/forrás formátumot meg az output/cél formátumot, kívánt minõséget, meg hova tegye az új fájlt és indulhat a móka! Az Avivo™ varázsló rengeteg forrásformátumot elfogad és a következõket tudja legyártani: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4/DivX, WMA, H.264/AVC és még sok sok sok sok sok mááást..

Következõ játékokban javították a hajszálaink kitépegetését okozó képbrutalizálást: Battlefield 2, City of Heroes, Far Cry, Need for Speed: Most Wanted, Quake 4, Serious Sam II, The Fall, Tiger Woods 2005 and 2006, és World of Warcraft!

info:hardwired