Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
Velünk ez sokszor elõfordult annak idején, de a legrosszabb az volt amikor war közben csinálta mindezt. Mivel már elfelejtettem a régi accomat, ma csináltam egy újat és csodák csodája megette a cd-kucsomat. <#vigyor0> Kár, hogy már csak kevesen játszanak vele, de ha jól láttam volt köztük magyar szerver is nagyon jó pinggel.

Peetboy
Nekem az sose müködött, vagyis amikor kipróbáltam már nem volt jó, Acc-ot kért. Azért is vettem meg.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Narancs
Hát annó fcmp-vel könnyebb volt az élet az biztos<#vigyor>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Peetboy
Jobb lett volna, meg se venni a játékot. 1-el kevesebb problémád lenne. <#idiota><#eplus2>

Narancs
Köszönöm de ilyet nem kérhetek, amúgy úgy néz ki valami nagyobb para lesz, mert kaptam két újabb kulcsot de egyik se mûködött, abban maradtunk a forgalmazóval, hogy Ubisoft-hoz fordulnak az üggyel.

Herold
Ha kell, tudok küldeni egy cd-kulcsot. Én soha nem használtam.

Narancs
Azóta az egész kóceráj (gép, modem, router) ki volt kapcsolva több mint 12 órára éjszaka meg reggel. Szal sztem ez nem beragadás lesz, de azért még egy router reset-et megcsinálok, hátha.

bajgunar
Lehet beragadt a CD kulcs a MODEM -be, vagy a Router -be.
Húzd ki belõlle a tápkábelt, várj egy kicsit, majd dugd vissza.
Én a gépet is resiztem, aztán egybõl vissza tudtam meni.
Ha netán a szeron ragadt be, mire resizel mindent, a szero is ledob, és vissza tudsz menni.
Volt már ilyen nekem is CoD4-ben. És igy megoldotta.
1 tipp, próbát megér.
Narancs
Hát nekem már több mint egy napja nem jó, és tuti jól gépeltem be mindig. Igazából ki sem léptem, hanem Disconnecteltem egy szeverrõl, megpróbáltam belépni máshová, kiírta, hogy "Error loading Level data", így megint máshová akartam belépni, de akkor már kérte a kulcsot, ha beírtam, már nem fogadta el. Hol invalid-ot ír ki rá, hogy "already in use"-ot. Írtam az UBI.com supportnak, azt mondták egy munkanapon belül válaszolnak (nem tették), felhívtam a boltot ahol vettem, onnan a magyarországi forgalmazóhoz irányítottak ahol nem lepõdtek a meg a sztorimon, elkértek pár adatot és biztosítottak, hogy hamarosan felhívnak és küldenek egy új CD kulcsot. Remélem megoldódik végre, pont annyit tudtam játszani velem, hogy totál rákapjak megint, már komoly elvonási tüneteim vannak...

Hát ez valóban érdekes. Még esetleg annyit megnéznék a helyedben, h ha ubi.com-on bejelentkezel, nem tudsz-e ügyködni vmit a cd kulcsod beragadását illetõen. Nekem min. 4 éve volt ilyen problémám (igaz, az azért volt, mert többször egymás után elcsesztem a jelszavam, és ezért ideiglenesen letiltották a cd kulcsom 😄), szal nemtom, h még vannak-e ilyen opciók bejelentkezésnél, de anno én ki tudtam lõni ezzel a letiltást. Fú, ezt nemtom mennyire sikerült érthetõen megfogalmaznom, kb. mindjárt eldõlök, annyira fáradt vagyok. 😄

Narancs
Már eltelt sok idõ és nem enged vissza...visszaviszem sztem, ezzel így nem tudok játszani...

Narancs
De nekem semmi rendkívüli gépleállás nem volt...rohadt fura, mert most már csillagozva kéri a kulcsot, eddig láttam mit gépelek...

Idõnként elõfordul, h "beragad" a cd kulcsod, jellemzõen rendkívüli kilépések után (pl. netszakadás, programhiba, géped lefagy, stb.). Ilyenkor várni kell 5-10 percet, és utána visszaengednek a szerverek.

Narancs
Faszom, játszottam pár órát, kiléptem, most nem tudok visszalépni, mert mindig újra bekéri a CD Key-t aztán kiírja, hogy Invalid, pedig kurvára eredeti a játék. Mi a csöcs?

Narancs
Már megoldottam, 1.4 patch kellett...

Narancs
Na, megvettem a gémet, de fura volt mert CD kulcsot nem is kért, Multiplayernél meg hiába írom az ubi.com-os felhasználót meg jelszót, nem listáz ki egy szervert se. Win tûzfalban engedélyezve. Most szedem a legújabb patch-et, hátha megold vmit.
Ti találkoztatok már ilyennel? Mi a tosz lehet?

kisgabo
teljesen jó, bõven van játékos, de csak az ubi szervereken. régen voltak privátok, de már meg se próbáltam keseni... klánba is toltam, egy egy embert se látok, már msn en se.. 😊

Narancs
Kösz az infót, és Win 7 alatt próbálta már valaki a cumót?

1.1-es patch-csel próbáljátok meg.

Scrat
Szevasztok!
Kérdés: játszott már valaki MÛKÖDÕ Coop moddal?
Haverokkal szoktuk tolni neten (mai napig vannak élõ szerverek és sok a magyar is, szóval hajrá aki ki akarja próbálni) de nem tudjuk összehozni coop-ban mert nem mindig ugyanazt látjuk, illetve a nem a "fõ gép" megy elõre, nem történik semmi... ilyesmik.
Tud valaki TUTI megoldást COOP-ra???
THX!

Peetboy
Nekem is megvan, csak régen játszottam vele multiban. Majd lehet újra kipróbálom a neten.

kisgabo
én igen, van bõven játékos az ubi szerveren. csak legyen kód a dobozban...

Narancs
Sziasztok!
Tolja még valaki ezt a gémet multiban? Mert láttam, hogy csak egy ezresbe kerül, gondoltam megveszem, de csak ha vannak még élõ szerverek meg aktív játékosok.

alcotb
Milyen érdekes!Feltettem a win7-et és tökéletesen fut rajta közepes grafikán!<#mf2>Tán mégsem a videokari a szar...?!

Minden ugyanaz másképpen.

asszem az 1.1-es peccsel még normálisan mûködött

XeeN
Igen, kb 5 évvel ezelõtt...

Mike at home
co-op multiplayert próbálta már valaki?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kisgabo
van bõven játékos, csak fel kell mászni az ubi szerverekre. én tolom naponta. 😊

sajna a privátszerverek nagyon megfogytak, ha vannak még egyáltalán, nem is néztem. ( fél éve nem találtam, v béna voltam )

ollie
nem a memória mennyisége számít, ezt jobb, ha megjegyzed

lac coo
A memoria mérete az egy dolog , a memoria (és a GPU) sebessége az megint más dolog !
Magyarul méret megvan de lassú ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alcotb
1.4-hez van magyarítás(.hu-n nem találtam hozzá)?

alcotb
De a videomemória akkoris 128....nemértem...magyarázza el valaki...havernál hasonló kártyán megy szó nékül........

Maxtreme
Jó ha 1 gf3 szintjén van kb..

ollie
Hát, a geforce4-el eléggé szaggatna, szóval minden rendben.

alcotb
Ezért:
http://www.gepigeny.hu/games.php?id=212
"VGA: 128 MB GeForce 4 128 MB; ATI Radeon 9500"
egy geforce 4 szintjén van a karim...128 mega is stimmel....

ollie
Ja, hehe, már miért kéne elvinnie?

alcotb
alcotb
Intel GMA x3100...tudom tudom tudom...nem játékra való stb stb...de mégiscsak 128mb és pixel shader 3.0 támogatás meg minden lófütyi...azért csak el kéne hogy vigye...<#fejvakaras>

alcotb
Azt hogyan tudom kideríteni?És ha csak az egyiket akkor hol kell bekapcsolni a másikat?

Paulie
de õ lány..vagymi

.

Ability
Álmodban kergessen meg. 😊 Ja és persze járjon is sikerrel + tegyen magáévá. 😄
neked bizony a .. rádbízom D:

http://thenamelessphoto.com/

Peetboy
Már értem, nálam valamiért nem ment a Crackelt játék, mert arra hivatkozott nem eredeti. Hiába volt hozzá minden, eredeti kulcs, felh.név, jelszó.

ollie
Egész pontosan milyen vga?

Herold
Lehet, hogy csak az egyik magot használja?

alcotb
Valaki meg tundá nekem mondani hogy miért szaggat ez a trágya egy olyan gépen amiben core2duo,2gb ram és 128mb-os videokari van??????szétrobbanok....1 telkjes napja próbálom normális mûködésre bírni de nem akarja a rohadék!!!patch nélkül fehéres volt minden....1.4-essel már mûködik de szaggat közepes grafon...és ha jól láttam a max gépigénynek megfelel a gépem....akkor miért nem mõködik rendesen????<#falbav><#falbav><#falbav><#conf><#fejvakaras>(és az 1.4-hez van magyarítás(.hu-n nem találtam hozzá)?

lac coo
Akkor úgy írom, hogy mindenki crak-elt verzióval tolta, természetesen boltban vett kulccsal. Nekem ki sincs bontva a sok CD lemez ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Paulie

.

Ability
Ability