Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Inkább élj a saját világodban kis Da Vinci!! <#idiota><#gonosz1>
Paulie2006
Hát eza ShizzLe milyen okos.......<#gonosz1>

HF
Nah, úgy tûnik a 6.4es catalystel mûxik rendesen.
Idáig egyszer produkálta azt, hogy újraindult betöltésnél...De az még belefér 😄

Ability
😊

Egyébként nagyon egyszerû, én úgy csináltam, hogy csak a helivel törõdtem. Bebújtam a dobozok mögé, és amilyen láma az ellen (még realistic fokozaton is!) nem jön oda hozzád, hanem vár. Szóval nyugodtan lehetett a helivel szórakozni, ami egyébként is megvan 2-3 jó lövésbõl. Utána a golyószórósak, majd a távoliakat mindig ki-ki kaccsingatva...

Másik módszer, ami inkább trükk: a gumicsónak a hajó oldalán van felfüggesztve két oldalról kötéllel. Azt is megcsináhatod, hogy miután a helivel végeztél simán leugassz a vízbe, majd megpróbálod eltalálni a két kötelet, s a csónak leesik hozzád. 😄
armageddon666
keresõ powa megtaláltam azt a részt itt szal nem én vagyok az egyedüli akiu elakadt itt.

@

armageddon666
Feltettem Far Cryt és tök jó! de elakadtam 😞 és sajnos eléggé az elején... ott tartok hogy elértem az anyahajóhoz belül megöltem mindenkit és most meg kell ekresnem egy csonakot. igenám de fel ekll menni a hajo tetejére ahol vannak vagy 10en + egy helikopter is. a 10bol 2-3an ilyen lerakott golyoszoroval vagy mivel lõdöz rám a többiek azok kis mezei m16okkal... van valami ötletetek hogy ezen a részen hogy tudnék tovább menni?

@

HF
Megyek leszedek egy régebbi ati drivert. Az alaplapom egyébkénk Asus P500.
Próba szerencse...
Köszi

Nekem is volt ilyen problémám ATI-val,és nem a legfrissebb driver volt a jó. Egy próbát megér a régebbi. Talán ez volt a jó: 6.14.10.6517
WizArts
nem a karid hanem az illesztõd akad valamivel. egy másik ati karival ezt a hibát az nfsu2-õvel észleltem elõször egy ati-s gépnél. szedd le a legkissebb ati dreivert és próbálld azzal is. de elõbb szedd le a régit.
Milyen az alaplapod? Abit nf7?

HF
Nem, a "szokásos" Windows hibaüzenettel: a Windows hibát észlelt, ezért leállt...
Utána vissza tudok lépni a game-ba. De ezt 3-4szer elõadom, és azt írja, hogy a VPU recorder hibát észlelt, ezért leállt.
Itt már újra kell indítani. A grafikára énis gondoltam, de a legalacsonyabbon is ugyanazt produkálta. Kezdek arra gondolni, hogy gyári hibás a kártya.
Semmi más olyan nincs, ami ilyen szinten befolyásolhatná a game-t.

WizArts
critical errorral lép ki, vagy egyszerûen megáll mint a taliga?

powee81
Szia.
Nekem is ilyen kártyám van (9600), és nekem is volt hasonló problémám. Nekem a grafika lejjebb állítása megoldotta a problémát.
powee

http://far-cry.atw.hu/

HF
Ja és igen, csak a Far crynél csinálja ezt

HF
A videókártyát többször is megtisztítottam erre gyanakodva, az egész gépet kitisztítottam. Annyi eredmény lett, hogy a proci nem 51 fokra, hanem 41fokra melegedett.
Viszont ez a hiba szinte csak a kültéri pályákon jött elõ.

Atisz
Csak ennél csinálta...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem ugyanez volt a gondom, bár rendkívül ritkán jött csak elõ (mondjuk az egyik pályán különösen, azt alig tudtam emiatt végigvinni). Ati X600-asom van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

WizArts
Tiszta az xt hûtõje? és ezt másik játéknál is csinállja, vagy csak az fc-nél?

HF
Hi mindenki
Nekem is hasonló a problééma de: nekem lefagy 1-2 percre aztán kilép a windowsba egy hibaüzenettel... utána visszalehet lépni a játékba. Ezt elõadom 3szor, 4szer, aztán kiírja hogy újrakell índítanom. Mostanság egyre kiszámíthatatlanabbul ugrik be az üzenet, néha 2 perc után, néha negyed óra után.
A gépem: Intel P4 3Ghz, 1GbRam, és a videókártya: Sapphire Ati 9600XT
Ehhez a hiba után feltelepítettem frissebb drivereket...semmi. A többi sztem nem lényeges.
Bár lehet hogy a videókártya túlmelegedése az ok.
Ha tudnátok segíteni, megköszönném.
Ja és hozzáteszem: bármilyen grafikán ezt csinájja

PyRex
nincs mit, a far cry az a tipikus alkalmazás, ami szinte 100%-ra megmondja, hogy az adott hardware bírja-e a magasabb órajelet, vagy sem 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cicai
köszi
igy már nem lép ki

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PyRex
Valószínû, hogy valami nem bírja az órajelet. Húzva van a proci, ram, vga, stb?

cicai
Sziasztok!
Megtudnátok mondani nekem, hogy miért van az, hogy 5-10 percet játszok és lefagy a játék. Ezután kék lesz a képernyõ, és újraindul a gép.
Elõre is köszönöm!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PyRex
nekem nemvan, azér nemvan, mert nincs hivatalos egér / bill támogatás benne. PS3 lesz talán, mer abban úgy tûnik nem basszák ezt el, bár lehet, hogy játékra nem lesz használható (már az egér), csak pl. netezni...

lac coo
Neked akkor most van XBOX360-ad , vagy nem van ? 😊)))
Amúgy milyen az az Xtreme XBOX ?

OFF vége....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

PyRex
pontosan 😊 Szal most mindenki erre veri otthon 😄

lac coo
De addig begyüjtötték a játékokat 😊))))))

PyRex
Elvileg csak pont most törték fel a védelmet, szal eddig kurvára nem lehetett futtatni...

lac coo
Egy közismert "kalóz" letölthetõvé tette az Xbox360 játékkonzol kezelõszoftverének megtört verzióját. A módosítás azért számíthat nagy sikerre, mert lehetõvé teszi a másolt lemezek használatát.

A Commodore4Eva néven ismert hacker már korábban is nyilvánosságra hozta, hogy képes módosítani a konzol sebezhetetlennek hitt firmware-ét, most azonban mindenki számára hozzáférhetõvé is tette a feltört kezelõrendszert TS-H943 Xtreme néven. Ennek segítségével már probléma nélkül használhatunk minden másolt Xtreme Xbox 360, Xbox 360, de még az elõzõ generációs Xbox 1 lemezt is.

A további részletek : itt 😊))

grebber
Pc-s létemre olyan magasról szarok bele hogy csak na.
Nemtudom talán kérdezd az xbox 360-as topciba ha van olyan.

Next PC upgrade: 2022

Shep
És hogy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Hogyne lehetne futtatni?
Többszázezren szednek le warez Xbox360-as gameket õk akkor mind lámák?

Next PC upgrade: 2022

parasztvakítás

http://thenamelessphoto.com/

Shep
Na de akkor mi a bánatnak letölteni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

még sehogy -.-

Shep
warezt hogy lehet x360 on futtatni?

re 😄

Paulie2006
😄😄😄as

lac coo
elméletileg , lehet csak nem tok hozzá BAT-ot írni , de majd utána nézek...
Amúgy ha elindítod a programot , majd nyomsz egy ALT+CTRL+DEL-t, bejön a fealadatkezelõ , ott jobb klikk az adott alkalamzáson folyamatok fülön , és ott be tudod állítani a prioritást.
Csak ez nam marad úgy , a következõ indításkor ismét normállal indul, ezért jó ez a BAT file-s dolog....

jaja. olyat nem lehet, hogy másodlagos prioritású legyen? 😄

lac coo
😞

Gondolom kettõ nem lehet legmagasabb prioritással ....

felülbírálja... ugyanúgy szaggat minden ventrin

nincs

és nincs valami olyan program amivel tudom játszani az xbox 360-as játékokat vagy a psp2-es játékokat?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mert xbox only játék :S

miért nem?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nem 😄

és nem is fog

csá,nem tudjátok kijött már pc-n a farcry-instincts predator?

hmm, nem rossz ötlet, mindjárt kipróbálom

lac coo
😊)))
Én mondtam , hogy minden teljesítményt átrak FC-re 😊)))))))

És mi van ha a ventrit is így indítod ?

kipróbáltam... LOL, annyira elsõdleges lett fc, hogy a többiek amit dumáltak ventrin csak szaggatva jött át hozzám, és ilyen 5 perc késésekkel. 😄DD