24504
  • WizArts
    Ez jól behalt, mindenki a crysis-be ír? :)
  • Gili
    Hi!
    Nekem is ugyan ez a problémám, egyszerűen tem tud be login-olni! Ha valaki tud segítsen már légyszi!
  • arty
    far cry hamachin:

http://www.hamachi-games.sk/old/en/index.php?page=16
  • powee81
    Hali!
    De van hozzá mentés. Far-Cry Fun Page
    powee
  • pako00
    köszi:)
  • ffxi
    Nekem Hamachi kell:(
  • Kaszi46
    ha beírod simána akonzolba a pályanevet úgy is betölti, nem kell level unlocker. pl: \map river

teljes lista:
    Press '~' to bring up the console and enter these codes:
    * archive level : \map archive
    * boat level: \map boat
    * bunker level: \map bunker
    * carrier level: \map carrier
    * catacombs level: \map catacombs
    * control level: \map control
    * cooler level: \map cooler
    * dam level: \map dam
    * factory level: \map factory
    * fort level: \map fort
    * pier level: \map pier
    * rebellion level: \map rebellion
    * regulator level: \map regulator
    * research level: \map research
    * river level: \map river
    * steam level: \map steam
    * swamp level: \map swamp
    * training level: \map training
    * treehouse level: \map treehouse
    * volcano level: \map volcano
  • Ability
    Kérlek, "- Hogyan tudok interneten játszani, ha nincs meg az eredeti játék?". Hamachi-t meg hagyni kell a francba. :)
  • ibrik
    Mentések nincsenek hozzá a neten, de van level unlocker (minden pályához hozzáférsz, bárhonnan elkezdheted a játékot):
    http://72.29.82.57/gtrainfiles/FAR.CRY.LVLUNLOCKER.B314X.ZIP
  • pako00
    hi all mentések nincsenek valahol fent ujra telepitettem a játékot elszált minden mentésem
  • ffxi
    Nincs semmi ami ezzel kapcsolatos
  • szancsik
    Patch 1.33 fent van? E nélkül nem hiszem hogy menni fog.Van egy pak fájlom ami nem kér semmi regisztrációt meg számokat.Akit érdekel írjon!!!!!!
  • arty
    akkor esetleg farcrymp-t probáljatok, lejelszavazott szervert kreálsz és a haverod arra próbáljon rámenni
  • Ability
    ^ GYIK ^
  • ffxi
    HELP!
    Hamachi-n keresztül nem tudunk nyomni a komámmal, mert nem látjuk 1mást szervereit. Eddigi gémek mint Dúm3, Prey és CS ment csak ennél nem, miért?
  • kisgabo
    valaki néha ide is irjon, én csak uppolgatok... kihaltunk... :(
    fchoc klánoldal
  • Stalker
    faq u all
  • Balazs15
    lesliey nekem is szarság van vele pedig eredeti a ganme és adtak hozzá tizen valahány számu kodot és regizésél csak 12 karaktert kér....ami kevesebb..na mind1 mondom jo lesz amig tudom addig beirom de attol függetlenül valahogy elfogadta:D na amikor lépnék be a multiba kiirja hogy login vagy nemtom h plz wait hogy várjak wazzz eltelik 1 ora és semmi nem képes ez a zsar belépni Legalább egy normális kodott adtak volna hozzá hamár kibaszok érte 2000 ft ot tud nekem vki segiteni?:)
  • lesliey
    Sziasztok.
    Tud valaki valamit a multival kapcsolatban? Viszaolvastam egy darabig de nem talaltam semmit erool.Ha valaki mar jatszott neten kerem segitsen hogy mi kell hozza es hogy mukodik!!!Elorre is koszonom!!!
  • ollie
    Pedig van ott valahol mégegy kártya. Nem olyan nagy az a terület, nézz körül mindenhol.
  • Balazs15
    Elakadtam a Regular pályán plizz vki segitcsen még mielöt agy vérzést nem kapok nah szal van egy folyoso amin 3 ajto zárva van ebböl 2 nek megtaláltam az ajtonyito kártyát de mind a 2 ben csak el kell zárni a mérges gázt hogy tudok be menni a 3 ajton????mert oda is kártyát kér de nem találom sehol az egész olyan "labirintus szerü" szal kurvára idegesitö mert nwenm találom PLZ vki help me
  • Kaszi46
    kb ötször olvastam már végig a faq-ot, így a hdr-es részt is, nemtudom miért nem jutott ez eszembe! amúgy a keresőbe beírva is megtalálhattam volna a kérdésre a választ, de valahogy tegnap ez sem jutott eszembe.

na mind1, bocsi!
  • ollie
    gondolom nem olvasol GYIK-et, ugye?
  • Kaszi46
    jól emlékszem hogy valamelyik patch-el belekerült a hdr opcio a játékba? ha igen akkor hol tudom bekapcsolni? sajna sehol nem találom. geforce 6800-al egyáltalán elérhető lenne ez az opció?
  • Ability
    Persze, ez egyértelmű. Én csak általánosítok... :)
  • Inquisitor
    Ez nyilván nem igaz, nem egy olyan játék van, ahol a kiadó hülye hozáállása miatt nincs patch egy idő után. van ellenpélda is, nemrég jött ki patch StarCraft-hoz és az nem egy mai darab :)
  • Ability
    :)
  • arty
    De, a kiadó szabja meg, h egy játékot meddig "supportáljon" a fejlesztő... utána már max hibbibol foltozgathatják, amit persze mamár senki nem vállal (sok melo, pénz nincs benne...)! Márpedig az EA inkább a marketinges ficsöröket erőlteti, a bugmentesitésért kiabáló játékosokat lesz*rják :(

cod-ban könnyü dolguk van, nincsenek jármüvek, halál 1xü a játékmenet ... ;) farcryban meg mondjuk fizika nem volt multiban :(

flatout alapbol PC-s fejlesztés, bugbear PC-s csapat elsősorban :) a grafikus motorjuk már a rally trophy ota fejlődik, ezért jol optimalizált, de a játék PC portja maga a kiadó (empire>konzolbuzi) miatt egy vicc... az első részt most egybeértem a másodikkal :)
  • Ability
    Hát, mondjuk arról nem a kiadó tehet, hogy a fejlesztőcsapat nem tudott normális patch-eket gyártani. Érted, EA-nál legalább csinálják, legaglább ad hozzá támogatást. UBI-nál meg semmit, csak amiért pénzt kapnak. Legtöbb patch FarCry-hoz érdekből jött ki. Pl: 1.3 az Nvidia hatására jött ki, mert sokat tejelt nekik, hogy támogassa a játék a Shader Model 3.0-t. Meg azért kicsit más a helyzet, minden játéknál így van ez, hogyha kijön az új rész, akkor a régit el is felejtik.

DE, a példakép nálam még mindig az Activison és a CoD páros. Kiadtak rövid időn belül 4-5 javítást és kész, mindent kijavítottak, nem is kellett több. Most itt van CoD2, és már az alapjáékban sem volt semmi hiba, DE már 1.3-nál tartanak, és szinte bugtalan a játék. DE ez nem elég, most azon törik magukat, hogy jobb legyen a hit detecction. Na erről meg megint cask annyit, hogy amikor ment torrent, és 150-200 -as pingem volt még akkor is türhető volt a HD. Ennyi a különbség egy profi és egy pénzéhez kiadó között. :) (gyk. FarCry vs CoD(2))

Amúgy nem tudom miért írtam ilyen hosszú kommentetet tele off-al, de jól esett. :D [#idióta]

Szerk: Másik példakép a Bugbear fejlesztőcaspat és a FlatOut(2). Olyan jól megírt játékot még nem láttam, ráadásul nem is PC-re fejelesztették, de olyan jól átírták, hogy fel se tűnik. Hihetetlen hogy néz ki, és milyen kicsi a gépigénye. Nameg egy játék, ahol nem csak a csili vili volt előtérben, hanem igen jó lett a játékmenet is.

Ezt is meg kellett osztanom veletek :D

Szerk: bocs a helyesírási hibnákért, de nincs kedvem javítani. -.-
  • Shep
    Na de mi a bánatra kell kattintani a letöltéshez?
  • arty
    LOL

ea és a support... ehez kapcsolódna egy rövid megemlékezésem:
    Volt egyszer egy DICE nevű fejelsztőcsapat, akik megcsinálták a Codename Eagle c. programot, ahol jármüvekkel is lehetett multizni, évekig népszerű volt a prg... ez a kedves fejelsztőcsapat még évekig adogatott ki nemhivatalos bugfixeket a programjukhoz, uj featureket, stb... aztán az EA bekebelezte őket, jött a battlefield1942... bughalmaz. Jöttek a pecsek, de mindig jöttek uj bugok is, s mikor jött az uj rész (bfvietnam), szépen elfelejtették a programot, maradt ugy ahogy volt. Kérlek csekkold a battlefield2 forumát és kérdezz rá, mit szolnak az EA égisze alatti supportról :D
  • WizArts
    legalább lesz rendes támogatás.... :)
  • CUCLI
    szerintem igen. anno mikor hl2t ellopták akkor az alfa(!) verziót árulták boltban...
  • Indigo
    Biztos nagyon szórakoztató, de így a képek alapján ez valami félprofi, de inkább amatőr mod lehet...

Ezt amúgy tényleg pénzért árulják az oroszok?
  • logfree
    Szerintem nagyon megéri leszedni !!! mert tele van hibákkal és oroszul beszélnek benne ..... nagyon nevetséges! :D szegggyétek!! megéri :D
  • logfree
    Ez nem kiegészítő !! ez egy teljes játék !! :D
  • Ability
    Nem is lesz folytatás. A CRYTEK-től biztos nem. Megcsinálták FarCry-t, csináltak egy folytatást konzolra, hogy nekik is jó legyen, utána lehúztak még1 bőrt rőla a Predator-al. Ennyi vége. Most Crysis, és EA, valszeg le is szerződnek hozzájuk. A jog pedig UBI-nál van... :)
  • PLATINO
    semmi ez a kieg vagy micsoda ne szedja le senki!!!!
    Folytatás nem lesz egy jó darabig mert még a CRYSISEN dolgoznak a fiúk!!!
    állítólag 2009 végén talán megjelenik a folytatás
  • CUCLI
    looooooooooooooooooool :D ez nagyon szar. ezek az őrült ruszkik tényleg pénzt kérnek ezért a "kiegészítőért"?
  • logfree
    Látatok már homokos tengerpartot hegyoldalba?
    ha nem akkor a FarCry Antiterror-ba megtekinthetitek ->>

Kép !!!

.