24504
-
#22301 Ez jól behalt, mindenki a crysis-be ír? :) -
Gili #22300 Hi!
Nekem is ugyan ez a problémám, egyszerűen tem tud be login-olni! Ha valaki tud segítsen már légyszi! -
#22299 far cry hamachin:
http://www.hamachi-games.sk/old/en/index.php?page=16 -
#22298 Hali!
De van hozzá mentés. Far-Cry Fun Page
powee -
pako00 #22297 köszi:) -
#22296 Nekem Hamachi kell:( -
#22295 ha beírod simána akonzolba a pályanevet úgy is betölti, nem kell level unlocker. pl: \map river
teljes lista:
Press '~' to bring up the console and enter these codes:
* archive level : \map archive
* boat level: \map boat
* bunker level: \map bunker
* carrier level: \map carrier
* catacombs level: \map catacombs
* control level: \map control
* cooler level: \map cooler
* dam level: \map dam
* factory level: \map factory
* fort level: \map fort
* pier level: \map pier
* rebellion level: \map rebellion
* regulator level: \map regulator
* research level: \map research
* river level: \map river
* steam level: \map steam
* swamp level: \map swamp
* training level: \map training
* treehouse level: \map treehouse
* volcano level: \map volcano
-
#22294 Kérlek, "- Hogyan tudok interneten játszani, ha nincs meg az eredeti játék?". Hamachi-t meg hagyni kell a francba. :) -
#22293 Mentések nincsenek hozzá a neten, de van level unlocker (minden pályához hozzáférsz, bárhonnan elkezdheted a játékot):
http://72.29.82.57/gtrainfiles/FAR.CRY.LVLUNLOCKER.B314X.ZIP -
pako00 #22292 hi all mentések nincsenek valahol fent ujra telepitettem a játékot elszált minden mentésem -
#22291 Nincs semmi ami ezzel kapcsolatos -
szancsik #22290 Patch 1.33 fent van? E nélkül nem hiszem hogy menni fog.Van egy pak fájlom ami nem kér semmi regisztrációt meg számokat.Akit érdekel írjon!!!!!! -
#22289 akkor esetleg farcrymp-t probáljatok, lejelszavazott szervert kreálsz és a haverod arra próbáljon rámenni -
#22288 ^ GYIK ^ -
#22287 HELP!
Hamachi-n keresztül nem tudunk nyomni a komámmal, mert nem látjuk 1mást szervereit. Eddigi gémek mint Dúm3, Prey és CS ment csak ennél nem, miért? -
#22286 valaki néha ide is irjon, én csak uppolgatok... kihaltunk... :(
fchoc klánoldal -
Stalker #22285 faq u all -
#22284 lesliey nekem is szarság van vele pedig eredeti a ganme és adtak hozzá tizen valahány számu kodot és regizésél csak 12 karaktert kér....ami kevesebb..na mind1 mondom jo lesz amig tudom addig beirom de attol függetlenül valahogy elfogadta:D na amikor lépnék be a multiba kiirja hogy login vagy nemtom h plz wait hogy várjak wazzz eltelik 1 ora és semmi nem képes ez a zsar belépni Legalább egy normális kodott adtak volna hozzá hamár kibaszok érte 2000 ft ot tud nekem vki segiteni?:) -
lesliey #22283 Sziasztok.
Tud valaki valamit a multival kapcsolatban? Viszaolvastam egy darabig de nem talaltam semmit erool.Ha valaki mar jatszott neten kerem segitsen hogy mi kell hozza es hogy mukodik!!!Elorre is koszonom!!!
-
#22282 Pedig van ott valahol mégegy kártya. Nem olyan nagy az a terület, nézz körül mindenhol. -
#22281 Elakadtam a Regular pályán plizz vki segitcsen még mielöt agy vérzést nem kapok nah szal van egy folyoso amin 3 ajto zárva van ebböl 2 nek megtaláltam az ajtonyito kártyát de mind a 2 ben csak el kell zárni a mérges gázt hogy tudok be menni a 3 ajton????mert oda is kártyát kér de nem találom sehol az egész olyan "labirintus szerü" szal kurvára idegesitö mert nwenm találom PLZ vki help me -
#22280 kb ötször olvastam már végig a faq-ot, így a hdr-es részt is, nemtudom miért nem jutott ez eszembe! amúgy a keresőbe beírva is megtalálhattam volna a kérdésre a választ, de valahogy tegnap ez sem jutott eszembe.
na mind1, bocsi! -
#22279 gondolom nem olvasol GYIK-et, ugye? -
#22278 jól emlékszem hogy valamelyik patch-el belekerült a hdr opcio a játékba? ha igen akkor hol tudom bekapcsolni? sajna sehol nem találom. geforce 6800-al egyáltalán elérhető lenne ez az opció? -
#22277 Persze, ez egyértelmű. Én csak általánosítok... :) -
Inquisitor #22276 Ez nyilván nem igaz, nem egy olyan játék van, ahol a kiadó hülye hozáállása miatt nincs patch egy idő után. van ellenpélda is, nemrég jött ki patch StarCraft-hoz és az nem egy mai darab :) -
#22275 :) -
#22274 De, a kiadó szabja meg, h egy játékot meddig "supportáljon" a fejlesztő... utána már max hibbibol foltozgathatják, amit persze mamár senki nem vállal (sok melo, pénz nincs benne...)! Márpedig az EA inkább a marketinges ficsöröket erőlteti, a bugmentesitésért kiabáló játékosokat lesz*rják :(
cod-ban könnyü dolguk van, nincsenek jármüvek, halál 1xü a játékmenet ... ;) farcryban meg mondjuk fizika nem volt multiban :(
flatout alapbol PC-s fejlesztés, bugbear PC-s csapat elsősorban :) a grafikus motorjuk már a rally trophy ota fejlődik, ezért jol optimalizált, de a játék PC portja maga a kiadó (empire>konzolbuzi) miatt egy vicc... az első részt most egybeértem a másodikkal :) -
#22273 Hát, mondjuk arról nem a kiadó tehet, hogy a fejlesztőcsapat nem tudott normális patch-eket gyártani. Érted, EA-nál legalább csinálják, legaglább ad hozzá támogatást. UBI-nál meg semmit, csak amiért pénzt kapnak. Legtöbb patch FarCry-hoz érdekből jött ki. Pl: 1.3 az Nvidia hatására jött ki, mert sokat tejelt nekik, hogy támogassa a játék a Shader Model 3.0-t. Meg azért kicsit más a helyzet, minden játéknál így van ez, hogyha kijön az új rész, akkor a régit el is felejtik.
DE, a példakép nálam még mindig az Activison és a CoD páros. Kiadtak rövid időn belül 4-5 javítást és kész, mindent kijavítottak, nem is kellett több. Most itt van CoD2, és már az alapjáékban sem volt semmi hiba, DE már 1.3-nál tartanak, és szinte bugtalan a játék. DE ez nem elég, most azon törik magukat, hogy jobb legyen a hit detecction. Na erről meg megint cask annyit, hogy amikor ment torrent, és 150-200 -as pingem volt még akkor is türhető volt a HD. Ennyi a különbség egy profi és egy pénzéhez kiadó között. :) (gyk. FarCry vs CoD(2))
Amúgy nem tudom miért írtam ilyen hosszú kommentetet tele off-al, de jól esett. :D [#idióta]
Szerk: Másik példakép a Bugbear fejlesztőcaspat és a FlatOut(2). Olyan jól megírt játékot még nem láttam, ráadásul nem is PC-re fejelesztették, de olyan jól átírták, hogy fel se tűnik. Hihetetlen hogy néz ki, és milyen kicsi a gépigénye. Nameg egy játék, ahol nem csak a csili vili volt előtérben, hanem igen jó lett a játékmenet is.
Ezt is meg kellett osztanom veletek :D
Szerk: bocs a helyesírási hibnákért, de nincs kedvem javítani. -.-
-
#22272 Na de mi a bánatra kell kattintani a letöltéshez? -
#22271 LOL
ea és a support... ehez kapcsolódna egy rövid megemlékezésem:
Volt egyszer egy DICE nevű fejelsztőcsapat, akik megcsinálták a Codename Eagle c. programot, ahol jármüvekkel is lehetett multizni, évekig népszerű volt a prg... ez a kedves fejelsztőcsapat még évekig adogatott ki nemhivatalos bugfixeket a programjukhoz, uj featureket, stb... aztán az EA bekebelezte őket, jött a battlefield1942... bughalmaz. Jöttek a pecsek, de mindig jöttek uj bugok is, s mikor jött az uj rész (bfvietnam), szépen elfelejtették a programot, maradt ugy ahogy volt. Kérlek csekkold a battlefield2 forumát és kérdezz rá, mit szolnak az EA égisze alatti supportról :D -
#22270 legalább lesz rendes támogatás.... :) -
CUCLI #22269 szerintem igen. anno mikor hl2t ellopták akkor az alfa(!) verziót árulták boltban... -
Indigo #22268 Biztos nagyon szórakoztató, de így a képek alapján ez valami félprofi, de inkább amatőr mod lehet...
Ezt amúgy tényleg pénzért árulják az oroszok? -
#22267 Szerintem nagyon megéri leszedni !!! mert tele van hibákkal és oroszul beszélnek benne ..... nagyon nevetséges! :D szegggyétek!! megéri :D -
#22266 Ez nem kiegészítő !! ez egy teljes játék !! :D -
#22265 Nem is lesz folytatás. A CRYTEK-től biztos nem. Megcsinálták FarCry-t, csináltak egy folytatást konzolra, hogy nekik is jó legyen, utána lehúztak még1 bőrt rőla a Predator-al. Ennyi vége. Most Crysis, és EA, valszeg le is szerződnek hozzájuk. A jog pedig UBI-nál van... :) -
PLATINO #22264 semmi ez a kieg vagy micsoda ne szedja le senki!!!!
Folytatás nem lesz egy jó darabig mert még a CRYSISEN dolgoznak a fiúk!!!
állítólag 2009 végén talán megjelenik a folytatás -
CUCLI #22263 looooooooooooooooooool :D ez nagyon szar. ezek az őrült ruszkik tényleg pénzt kérnek ezért a "kiegészítőért"? -
#22262 Látatok már homokos tengerpartot hegyoldalba?
ha nem akkor a FarCry Antiterror-ba megtekinthetitek ->>
Kép !!!
.