Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csalásra gondolok
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A háttér lett a menõ ?...😊)))))))
Legalább valami szilikon mellû szõkét rakjál ki , Cucli ! 😊))))))))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Wallhack, aimbot, nincs szórás, nincs fegyvermozgás....😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mikor beírom az IP címemet, 1 kicsikét tölt aztán kiírja, hogy idõtúllépés.
powee
http://far-cry.atw.hu/
Az hol van?
Next PC upgrade: 2022
bemásoltam, elindítom a játékot és azt írja ki, hogy:
Error dowloading servers!
De miért?
Van valahol (mondjuk az ubi oldalán) 64-es peccs is. De sztem akkor is a 3cd-s cucc kicserélése dvd-sre a megoldás.
Szeretnék egy gépen (athlon 64 3000+, 6600GT) mindent kiélvezni. -))
3cd-s verzió van meg a játékból.
Leszedtem egy 20 megás 1.2 es frissítést (hallottam van 68 megás :-/ akkor én az 1.1 to 1.2 t rakhattam föl? :-/), külön bemásolgattam a játékba, lett SM3 esetleg PS3, hdr nem nagyon megy... ahoz gondolom kell az 1.3, de annak a telepítésekor meg nem tok a végén next et nyomni, mert nem csinál semmit...
Aztán még próbáltam telepíteni a 64 bit modot, elõször azt hittem csak 64 bites xp-n megy aztán mondták hogy megy simán is, de 64 esen nem is tom kipróbálni, mert az nem ismerte fel a sound blaster live 24 bit kártyát... anélkül meg érdekes lenne...
Nah... aztán próbáltam telepíteni ezt a 64 bit modot de az meg leáll valami 64 bit... hibával...
Mi lesz a megoldás? :-/
http://t4ce-fc.extra.hu/magyar/gyik.htm
Cucli: Bannerbe esetleg kicserélhetnéd a linket.
Powee: Abszolult építõ jelleggel mondom, de az oldaladon levõ GYIK azért valjuk be nem teljesen pontos/érthetõ és teljes. Ha van energiád, és látod értelmét, akkor pár dologgal Te is kiegészíthetnéd. Hátha valakit megkímélsz a szenvedéstõl. Szerintem a fentebbi link egy jó irányadó. Persze egyáltalán nem tökéltes, hisz elég régen lett írva, valamint nagyon gyorsan kellett elkészítenem, így tele lehet hibákkal ill. elõfordulhat, hogy valami a nagy igyekezetben kimaradt belõle. Szóval a lényegre térve csak azt mondom, hogy ha akarod, akkor nyugodtan felhasználhatod. 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
patch 1.3 -> 1.31 -> 1.33 (1.32 nem kell!)
powee
Most Amd 3200+ Barton, 1Giga Ram és GF6600GT-vel újra nekivágok 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
- Computer: AMD Athlon 1 GHz or Pentium III 1 Ghz (AMD Athlon XP 2000 / Pentium 4 2 Ghz recommended)
- Operating System: FarCry is supported on the following operating systems: Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, and Windows XP.
- Memory: The game requires 256 MB of RAM.
- Controls: A keyboard and mouse are required
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 4x DVD or 16x CDROM is required to install the game.
- Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 64 MB of video memory is required.
- Sound: A DirectX®-compatible 16-bit PCI sound card is recommended.
For Multiplayer play only the following configurations are supported
Recommended System Requirements
- Computer: A 2 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 512 MB of RAM
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 8x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
- Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 128 MB of video memory is recommended
- Multiplayer Connectivity: Access to UBI.com online gaming service, requires a low-latency, active Internet connection, rated at 64 Kbps upstream or faster. Multiplayer games played over a LAN require an active connection to a TCP/IP network. We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.
High System Requirements
- Computer: A 3 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 1024 MB of RAM
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 16x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
- Video: A 3D accelerator video card with support for DirectX® 9.0b and at least 128 MB of video memory is recommended
- Multiplayer Connectivity: We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.
Mi a játék minimális és az ajánlott gépigénye?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Milyen patch-et érdemes/kell feltenni ?
Letöltöttem mindegyiket ! Szépen sorjában rakjam fel ( 1.1, 1.2, 1.3, 1.31, 1.32, 1.33) ? Csak azért kérdezem, mert mit ha lett volna valami gond az egyikkel és azt írták róla, hogy azt inkább ne tegyük fel, de már nem tom melyik volt az 😞
Nektek milyen patchek vannak fent ?
ProjectX kiegészitõ milyen és hányas verziónál tart ? ( projectx_33 és projectx_33 ec van meg, itt a telepítés sorrendje hogy van ?)
Boccs a sok kérdésért !
Várom a válaszokat 😊
de a játék már csak 2000.- huf...... ennyiért simán megéri megvenni.
De itt nem találtam semmit
De vki pontosan le tudná írni, hogy kell
jöhet mindenki aki szereti az fc-t...😊
HF: változó. nincs fix...legalábbis nálam nincs. Ahol többen vannak. 😊
http://thenamelessphoto.com/