24504
-
CUCLI #22381 nyögd már ki ,h mibajod van. -
Hedic #22380 és ha negyon könyörögnék akkor elmesélni valaki részletessen hogy hogy lehet????? -
Eddmegleves #22379 Ismét THX :) -
#22378 Egymásra építkeznek... :( Mindent le kell tölteni sajnos.
Az 1.4-esből már nem emléxem, de van amelyik bepakolja a HDR-t. Az nem épp jó, mert kicsit "god" módba vág át a game... :P -
Eddmegleves #22377 OOO köszönöm. Igy már jobb hogy menthetek kedvemre. Big THX
Esetleg ha már ittvagyok azt még megtudjátok mondani hogy vannak ugye bár patch-ek... amiket meg is találtam de van vagy hat. Na most ha szebb grafikát akarok akkor melyiket kellene lekapni? mert szedtem egyet de azzal látványosan nem mentem sokra. -
#22376 OFF
azért tudok én is ha akarok: "Akko" LOL. :D Just for fun. ^^
ON -
#22375 Még szép hogy lehet.
lehívod a console-t, aztán s és nyomsz egy tab-ot. Ekko elvileg kilistáz minden s betűvel kezdődő konzolparancsot, de akár azt is beírhatod h save, és úgy nyomsz tab-ot.
Miután nem emléxem pontosan ezért lehet q-val is meg kell próbálni (quicksave ugyebár).
Hajrá. :) Ha elég ügyes vagy még bindelni is tudod gombra, és akkor már a console sem kell. :) GL & HF -
CUCLI #22374 ?
lehet -
Eddmegleves #22373 Cásztok. Egy kis segítség kellen. Szeretném elérni hogy menthessek bárhol a játékba. Esetleg valamelyik patch segítségével lennék erre képes? Vagy csak az a megoldás van amit itt mac83 irt hogy fejlesztői modban indítom el ajátékot. Csak mert ennyire nem akarom megkeverni.
Szoval mondjon már nekem valaki valamit hogy tudjak menteni kedvemre!
Előre is köszi.
Peace -
Hedic #22372 hali! azt megtudná mondani valaki hogy a Far Cry lehet e játszani single playeron??? -
mac83 #22371 Nyomjuk le a ~ gombot a konzolhoz. Aztán írogassunk:
god_mode_count=1 - Sérthetetlenség
give_all_weapons=1 - Összes fegyver
give_all_ammo=1 - Töltények
\ca_Debug 1 - Debug mód
\ai_noupdate 1 - Hülye ellenfelek
vagy
Indítsuk el a játékot a -DEVMODE paranccsal (jobb egérgombbal az ikonjára, Tulajdonságok (Properties), majd a "Cél"-hoz írjuk be). Ne felejtsük el az " jelet a végére tenni (ha kitöröltük volna)!
Most "fejlesztői" módban tudjuk a játékot játszani. Hozzáférésünk lesz az összes pályához és az alábbi gombok is funkcionálnak:
F3 - "Újjáéledő" pont
P - Összes fegyver
O - 999 töltény
F4 - Falon átmenés
F2 - Következő checkpoint
F9 - Mentés (adott pozíció)
F10 - Töltés (adott pozíció)
F11 - Extra infó
F1 - 3rd person nézet
Backspace - Sérthetetlenség
= - Gyorsaság
-Decrease speed
F5 - Alapértelmezett sebesség -
#22370 Érdeklődöm, hogy léteznek un csalás kódok, amiket a ~ jel beírását követő ablakba kellene beírni is így aktiválni, ellenben nekem a Control + Alt + 1 gombkombinációra nem lő be semmilyen konzol ablakot. Ha viszont benyomom a "szimpla" "0" gombot, amire egy balak ugyan feljön, de hiába írok bele bármit is, nem történik semmi.
A kérdésem az, hogy lehet aktiválni ezeket a fajta csalás kódokat.
Köszi -
mac83 #22369 kiadnak egy patchet amitől beszarik az egér? nanee
mindegy, felbasztam az agyam, uninstalláltam a g*cibe , azért köszönöm -
#22368 1.4 miatt -
mac83 #22367 csak ldalazni tudok mint egy kib@szott tarisznyarák -
mac83 #22366 na így már megy köszi, de... a menüben van egér, játék közben meg egyátalán nem műxik -
mac83 #22365 ok köszönöm, megnézem milyen alapfeszen , hogy elindul-e :) -
CUCLI #22364 ha szarul van húzva a proci akkor játék egyből meghal (tapasztalat). vagy vedd vissza a procit vagy adj neki egykis +feszkót. -
mac83 #22363 igen, 400mhz-et emeltem a 3.5 ös a64-en ...ez lenne a baja?
volt már ilyen baja vknek, és attól javult meg h visszavette a procit?
köszi a válaszokat! -
CUCLI #22362 proci húzva van? -
mac83 #22361 sziasztok! az a bajom, hogy nem indul az fc :(
előző gépemen hiba nélkül ment, de a mostanin ( 6600gt, a64 3.5 proc) töltés közben kidob a windowsba, semmi hibaüzivel :(
de van amikor a menüt sem hozza be, egyszerűbb kidob...
próbáltam patchekkel, a nélkül, mindig ugyanaz :(
mi lehet a gond?
vid. kártya driverem is elég friss, meg mondom, előző gépemen hiba nélkül ment ... -
#22360 Pedig már 1 rugóért is lehet kapni. -
#22359 Hát nem az a gond lusta vagyok letölteni megvenni meg pláne -
#22358 Fog futni, ed erősen le kell majd butítanod. Nem lesz szép, és a felbontást is kicsin kell hagynod. -
#22357 yahh a proci az 1700mhz ezt kihagytam:) -
#22356 Hali sztetek érdemes lenne le szedenm a far cry-t a konfigom:pentium p4 celeron ati 9250 128mb vid kari 512ddram 80gb vinyó -
#22355 Sziasztok! Nekem sehogyan nem fogadja el a -DEVMODE parancsal inditásával a cheatelést.Segitsetek! -
#22354 Nem tudom feltenni a patchet, olvastam a faq-t de nekem nem a 3 cds változat van meg, hanem a dvd-s, mégis mikor patchelni akarom akkor ezt írja ki: Setup could not find a file on the specified path or disk
Please check that the proper disk is inserted or specify a new path
Unable the locate file C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\_isACF\Far Cry(patch1).msi
Ötlet? -
#22353 athlonXP 1700+ és geforce4 ti4200 64mb on már jó közepesen szépen elfutott - ez apósom gépe :) ugyan ez a VGA, de celeron 2000mhz és akadt mint a barom :( -
Zsolt01 #22352 Így hirtelen: " #26 ", de ez nem tudom, hogy pontos-e ! -
Hedic #22351 hali!!
elmesélné valaki hogy mennyi a Rar Cry-nak a rendszerkövetelménye?? -
#22350 mediamarktban 999ft a game :) -
#22349 up. -
#22348 Bocs, ez Grebber-nek ment volna eredetileg. -
#22347 Az "exkluzív" csak annyit jelent most a sok ubisoftos cuccnál, hogy újracsomagolt, olcsó változat. -
#22346 Nekem nem exclusive van, de szvsz olyan mint az "ezt vedd meg!" Olcsó és Ubisoft
De pont most olvasom , hogy van egy akció az ilyen gammákra, hogy 3-at veszel 4-et kapsz -
#22345 Amúgy mi az az exklúziv verzió amit lehet kapni miért exklúziv? -
vzoole #22344 az gáz...
mert nekem az 1.4es van fent -
#22343 1.33-as patch -
vzoole #22342 Hali!
Akkor ha rájöttél nekem is elárúlhatnád mi a gond!
VAGY bárki aki tudja a lentebbi képre a megoldást az szóljon.
Köszi