24504
-
#22421 Hy
Nem lehetséges a rendszerfájl buherálásával egy kis többletsebességhez jutni?? Kicsit szaggat a gyáték, pedig megvan a javasolt konfig a high beállításokhoz. Mégis be-be szaggat. Van olyan rész ahol egészen hosszan akadozik.
Egyik-másik játék esetében kaptam olyan infókat, hogy a cfg fájlban kellett valamit átírni, azt hiszem számokat valamelyik sorban 32-ről 64-re, 64-ről 128-ra és így tovább. És tényleg ugrott a sebessége. Nem lehet valami hasonlót a Far kráj-nál is csinálni?
Ez sajnos az a fajta játék, ahol nem érdemes beáldozni a sebességért a grafikát.
Viszont jó grafi mellett alacsony fps-sel meg olyan mint a dia film. -
fdsag #22420 Képfeltöltésről nem lehet ide linkelni,ezt meg az Imageshack nem fogadja el.Pedig eleinte betöltötte a képet.Egyébként a hangmenü utolsó 3 menüpontjáról volt szó.Internetre való csatlakozáskor 5X azt írta ki,hogy a CD kulcs használatban van,már kezdtem ideges lenni,de végül elfogadta.Érdekes,hogy ez a játék MP-ben nem annyira népszerű,kb.20 pályán játszottak.Nem tudom,hogy mi lehet az oka,pedig a legszebb grafikájú pályák itt vannak,talán az,hogy a "szereplők" grafikája,mozgása nem olyan életszerű mint az AA,CSS,COD-ban. -
#22419 Biztos a hangrobbanás miatt késik a hang :))) -
#22418 Örülök, hogy megoldódott.
Aki még ennyit sem hajlandó adni az eredeti DVD-ért, az nem érdemli meg, hogy valamivel is játszon!
Powee -
#22417 999 Ft Az Árkád beli Media Marktban a játék és NEM gagyi Ubisoft Exkluzív ocsmánytokos, hanem az eredeti design! Az évezred vétele. -
fdsag #22416 Köszi!Az a gond,ha az alsó három opció egyszerre be van jelölve.Úgy látszik nem bírja a gép.P4 2.4@3,X800XT,Audigy2ZS.
-
#22415 Próbáld meg esetleg lejebb venni a grafikai beállításokat, hátha változik valami. Más tippem nem igen van, ha 1.33-al rendessen ment.
Powee -
fdsag #22414 Köszi!És a hangcsúszásra van valami megoldás?Vagy hagyjam a francba ezt az 1.4-es patchet? -
#22413 Hali!
Itt egyébként meg lehet nézni mennyi szerver van, és hányan játszanak rajtuk.
Powee -
#22412 Hali!
Hát ez valóban gááááááz!
Játszál FCMP-n! DE LEGINKÁBB VEDD MEG A JÁTÉKOT!
Powee -
#22411 Hali!
Ez így nem igaz. A 1.4-et el lehet távolítani. Újra el kell indítani az 1.4 telepítőjét, és felajánlja az uninstallt. Ezután, ugyanezzel a módszerrel le kell szedni az 1.33-at, majd visszarakni az 1.33-at. Két probléma tapasztalható ezután. Az egyik, hogy a mp_jungle pályán verzió ütközést ír ki, a másik, hogy a szerverek 10%-án nyöszörög a PB két fájl miatt. sound1.pac, textures2.pac (vagy valami ilyesmi) Ha ezeket kitörlöd, akkor ez meg is oldódott.
Powee -
#22410 Hali!
Ezt azért cáfolnám. Az igaz, hogy kissé kettészakadtak a játékosok, mert kb. 40% 1.33-al játszik, a többiek pedig 1.4-el. És nem csak franciák vannak. Szoktam játszani a colásokal, játszanak a sect klán tagjai is, és mi az RPG is játszunk szinte minden este. Valószínű akkor fog csökkeni a játékos szám, amikor megjelenik a CrySis. Én is megvettem, és ez volt az egyik legjobb befektetésem. Ennyi pénzért ilyen játékot szerintem mindenképpen megéri!
Powee
-
#22409 Bocs, az öcsém szórakozik -
#22408 spoiler ... /spoiler -
#22407 Semmilyen játékpatch-et sem tudsz programtörléssel eltávolítani.
Újra kell telepítened az egész játékot, hogy megszabadulj tőle. -
fdsag #22406 Miután felraktam a 1.4 patchet,lövésnél kicsit késik a hang.Mitől lehet?Ráadásul el sem tudom távolítani,mert nincs bent a programok törlésénél. -
#22405 nem sokan, de azok között is legfőképp németek és franciák. -
CUCLI #22404 nemsokan. -
Ákos90 #22403 Hy all!! azon gondolkozok megvegyem-e a far cry-t mert máár nagyon meg éri csak 1 kérdésem lenne, hogy mennyien játszák méég interneten ???? -
#22402 999ft a játék ... olcsóbb mint egy mozi... ugye nem gondoltad komolyan, amit irtál? ha igen, akkor egy kis ****** **** vagy! :P -
#22401 LoL, te itt mindenkit télapónak nézel? Ha vki odaadja az eredeti kulcso az olyan, mintha odaajándékozná neked az eredeti, megvett játékát. -
CUCLI #22400 eredetit nemhiszem ,hg valaki odaadná. vedd meg média márkban vagy nyomd tört servereken. -
#22399 Szeretnék multiplayerben játszani de kéri az eredeti cd kulcsot. Lécci akinek van eredetije küldje már el nekem. Előre is naon köszi. -
Stalker #22398 1.3 idejében 7950 gt max az nvidiás mérnökök fejében létezett. Talán ezért nem fut jól 1.3-al?... -
Dodo55 #22397 Most látom, hogy kijött az 1.4-es patch, megpróbálom azzal.
De a 6600GT-vel simán ment az 1.33-al is. -
Dodo55 #22396 Felraktam a Far Cry-t, mert kíváncsi voltam hogy megy a 7950GT-mel.
Azonban nem tudom bekapcsolni a hdr-t.
Beírom a konzolba, hogy \r_HDRRendering valahány, kiírja, hogy r_HDRRendering=szám amit megadtam, de nem kapcsol be a hdr.
Az FSAA-t kikapcsoltam természetesen.
A régebbi videokártyámmal(6600GT) simán ment.
Az 1.33-as patch fent van. -
#22395 Leginkább a render mod menü elemnél, a video advanced fül alatt. kb. -
#22394 mivel kötitek össze a gépeket?
ha rueterrel, én a csomagszámra gondolok ha több gépen egyformán akad egy idő után.... -
csoola #22393 hm, én a faq-ban nem találtam, azt szeretném kérdezni, h hogyan tok változtatni a renderelési módokon? -
attilasiller #22392 Sziasztok!
Tudnátok segíteni valami tippel, hogy mi lehet a gond a Far Cryunkkal.Következő történt: összejöttünk 7en gamézni, el kezdtünk hálón játszani, de vmiért először szaggatni kezdett a játék egyik-másik gépen, a serveren ment rendesen, egy normális gépet választottunk szervernek, de utána egy másik, vadiúj gép lett a server, de az sem segített. Miután újraindították a játékot, akkor jó volt ideig, óráig. A másik hiba már nagyobb gáz,ugyanis egyszer csak nem bírtuk egymást stukkerrel, puskával lelőni, csak ha pl. a rakétavetővel lőttünk, akkor segített. :-(
A netről szedtem le pályákat hozzá, de nem értem, mert korábban is játszottunk, akkor 4en nyomtuk, de akkor is letöltött plusz pályákkal nyomtuk,de semmi gond nem volt.Mivel lehet szerintetek kiküszöbölni ezt a hibát?
Köszi a segítséget előre is.
Attila /egy Far Cry fan/ -
Stalker #22391 1.3-as peccset rakd fel. amúgy #faq -
mac83 #22390 na végre megy, de miért ilyen ronda a graf? :eek:
fullon van, megnéztem több vga driverrel is, ugynaez :omg:
1200as felbontás, full graf, de néztem mediumon is, ugyse jobb :think:
mi lehet a gond?
-
Hedic #22389 aki LANBA szeretne játszani Far CRy az látogassa meg azt az oldalt:http:www.hamachi_pubnet.try.hu
-
#22388 Szasztok!
Bocsi ha volt már, de ez a FARCRY: K9 Viz micsoda. Idáig a googléban csak ruszki oldalon láttam...!
Köszi!
-
Hedic #22387 na ez most mi akar lenni???? -
#22386 matisz nagypapa? -
Hedic #22385 hát az a bajom hogy aszt szeretném megtudni hogy a Campainfon kivül lehet e rendesen játszani csapatba pirosak a kékek ellen,mert játszottam pár haverommal networkon! és azt szeretnénk megtudni hogy lehet e emigy játszani????!!!! étimár valaki???? -
#22384 Hát most már semmit sem értek.
A helyzet változatlan. A "~" jel nálam a CTRL + ALT + 1 gomb kombinációra íródik be normál körülmények között. Ha a játék közben beírom a fenti kombinációt, akkor az ég világon nem történik semmi. Ellenben, ha a "0"-s gombot lenyomom, akkor valóban egy zöld hátterű ablak jön fel, amibe ugyan lehet írogatni, de a lenti parancsok beírása esetén ugyancsak nem történik az ég világon semmi, csak bal alul kiírja Jim C: >>az adott parancs<<, de semmi hatása.
Tegnap a "-devmode"-dal probálkoztam meg. Játék ikonjára jobb click -> Tulajdonságok -> Cél helyére beírtam több féle verzióban is, de a gép nem fogadja el.
Nem tudom, hogy mit rontok el, de ha venné valaki a fáradtságot, aki használta már ezeket a kódokat, hogy megossza velem hol lehet a hiba forrása, hálás lennék és megköszönöm :-)
-
#22383 Ennél részletesebben mit akarsz? LOL -
#22382 megnéztem a kódokat amiket irtatok,köszönöm.Majdnem minden szuperál a játékban,csak a backspace-re /élet/ nem reagál semmit.