24504
  • Empark
    tudjátok mit??? SZAROK RÁTOK,HA ILYEN PÖCSÖK VAGYTOK !!!!!!!!!!!!

• mooo
  • Paulie
    hm
  • Hedic
    szevasztok !!! azt szeretném megkérdezni,hogy ha a barátommal öszekötnénk a kopjuterunkat akkor,hogy birnánk mi ketten a kopjuter ellen játszani a camaingot???
    please segitsen valaki !!!
  • arty
    ati 9600 csak shader model 2.0-támogat directx9en belül, ami nem elég az FC HDR megvalósításához, de pl HL2 ep1 alatt már lesz HDR-ed :)

szal ehez shader model 3.0 kell minimum, azaz geforce6200 és felfelé és ATI-n x1300 és felfelé... persze a megfelelő sebsséghez geforce7600gt és x1600pro kell minimum :)
  • human8
    jah meg lenne mégegy kérdésem...
    Van ez az Obsidian Edge dolog...láttam képeket meg minden...
    Mit, hogyan kezdjek el, honnan leheta rendeset letölteni...mit kell csinálni...minden érdekelne róla

előre köszönöm sziasztok
  • human8
    szasztok...nekem nem működik a hdr dolog a cryba...de miéert ??
    Azt írták vhol, hogy ATi 9500-től megy....meg a 6-os és 7-es geforce-kon...
    Na most nekem ATI 9600 -om van...
    nem értem
  • arty
    ujabb nvidia driver, régebbi nvidia driver... nvidia control panelen AA, stb kikapcs...
  • Sland
    Azt hittem hogy értem, de mégsem :)

Nincs AA ( a configura farcry-nál lowon van)
    Benyomom a HDR-t és ugyan olyan bugos...
  • Kaszi46
    vagy hdr vagy aa.
  • Sland
    Hali

Kipróbáltam a gamet, így hogy megvan az új gépem

E6300
    7950GT (húzva)
    1GB 800MHz RAM

Very highon 1280*1024*32ben 80-120FPS között megy.
    Viszont ha be akarok kapcsolni a HDR-t akkor bugos lesz minden.
    A falakon át lehet látni, az egész tök szar lesz.
    Viszont mondom, Very Highon 4xAA val 80FPS fölött megy.

Mi lehet a baj?
    ( 1.32)
  • szancsik
    Hali!Én felraktam az 1.4-et és nem enged be egy pályára sem!!!Mi lehet a gond szerintetek?
  • Indigo
    Kicsit konkrétabban? Mi nem sikerül?
  • Empark
    hogy kell netem Far Cry játszani,már proóbáltam egy párszor és nem sikerült megoldanom !!! segitene valaki ??????
  • Fido4life
    jah azt ismerem, de nagyon gány, az alap modellre pakolja rá a nude skint :S én arra gondoltam hogy pl hogyha lábon lövik ott legyen véres, ha hasba akkor ott legyen egy lyuk, mint az alap ellenfél katonáknál.. csak a maximális realizmus kedvéért :D
  • Stalker
    ha azt akarod elérni, h ne legyen rajta ruha, van vmi mod rá :o :D
    a lövésnyomokat nemtom.
  • Fido4life
    Szevasztok lenne 1 kérdésem: be lehet azt állítani valahogy, hogy Valerien is úgy meglátszanak a lövésnyomok, mint a katonákon, meg a szörnyeken ?
  • Empark
    köszi a segitséget !!!!
  • CUCLI
    fakjú a barátod
  • Empark
    hali !!! megtudná valaki mondani hogy hogyan birom a Far Cryt neten játszani???
  • Ability
    CS-hez képest ez rémálom. Source-hez nem merek viszonyítani, mert ott meg a hitbox a szar.
  • k9duli
    Nekem olyan kérdésem lenne hogy a netkódról kicsit bővebb infót kérnék.
    Mert a faq kicsit le "szarozza"...Tényleg elég rossz?
    Főleg azok véleményére lennék kiváncsi akik ismerik a cs és css és dods netkódot.És így egy jó összehasonlítási alap van a fejükben, hogy mit is kell ellvárni.Persze ez egyáltalán nem azt jelenti hogy cs és source játékoknál jó.
  • MKpowaa
    Az egér érzékenységét állisd vissza a menüben alapértelmezetre (default)és akkor jó lesz.
  • human8
    na hell mindenkinek....

Remélem nem egyedi problémával állok elétek.Olyan gondom van, hogy ha felrakom z 1.4-es standalone patchet akkor a játékban nem megy az egér.
    Csak lőni tudok tehát a gombok működnek de se jobbra se balra se fel se le nem néz.Nem értem.Amikor elöször felraktam, akkor se volt jó, aztán hagytam a francba, majd 2 nap múlva kábé megint megpróbáltam játszani a játékkal, és akkor ment a dolog.Nem értem...Már ezt is többször próbáltam de most nem megy...Nem vágom..A menübe mindeholműkszik az egér de a játékban nem..miért van ez ???Kérlek segítsetek mert a multihoz igen csak kéne a megfelelő verziószámú patch....

kösz, Levi
  • torrente111
    sziasztok.hogyan kell vagy mit kell csinálni akkor mikor mutat a tárgyat "bekeretezve" és semmilyen gombbal nem tudom elinditani??kösz
  • Dodo55
    Én meg folyton elfelejtem, hogy merre kell menni azon a hajós pályán, amikor kimegyek az alsóbb nyílt szintre.
  • Indigo
    Már bocs, de elég bénák vagytok :)
    Simán ki lehet lőni a heliből a fickót, csak jól kell célozni, és előtte vegyétek fel a golyóálló mellényt. Persze M4-nek elég nagy a visszarugása, azzal kicsit szenvedés, én a P90 SMG-t használtam, és lazán kilőttem a heliből...
  • watto
    na sikerült. én így csináltam:a cumókat elősször nem vettem fel,felmástam aztán elsprinteltem a hajó legvégébe ahol van 3 doboz meg1 fegyver.na ott lehasaltam és kilőttem a repcsit, aztán visszasprinteltem a lyukba felvettem a cuccost kimásztam és egyenként agyonlőttem katonákat.
  • Hedic
    haver ott en is megszenvedtem,meny a kabinba es ott vedd fel a bazukat.
    utanna meny a hajo orrahoz es vard a helikoptert.ne probalt kiloni a csavot mert az lehetetlen,hatszor kell belelonod abba a kis helikopterre mire elkezf egni !!!!
  • ollie
    bazz, aszittem az Oblivion topicban vagyok
  • watto
    hy. még az elején vok amikor bemegyek abba a kiba nagy hajóba és felmegyek a tetejére.na ott mit kell me jön a helikopter és lelő.
  • Maxtreme
    Tegyük hozzá hogy a patch után megnő a gépigény, nem is kicsivel :)
    1ébként nálam 1024/high-very high/4xaf-be 1.5gb rammal, p4 3.6-al nem volt gond.
  • ollie
    Nekem X1600PRO 256MB, P4/3000/800/512, 1024MB ram és hát néha igencsak beszaggat High-on. Ehhez kell egy x1800 legalább a High-hoz, hogy ne szaggasson.
  • arty
    4xAA + HDR mellett a mai jobb kártyák is éppcsak elviszik maxon :) kivéve 8800GTX ;) az a ph! tesztje szerint nem ment rendesen ...
  • Bokafix2
    ok thx.
  • Maxtreme
    Az official readme-kre SOHA ne adj..
  • Bokafix2
    A játék readme fájl-ja szerint a high beállításhoz elég ennyi bőven, lehet félreértetted, én nem a very high-ről beszéltem, csak a high-ről.
    A very high beállításhoz kell 1 gb ram és jobb kártya, az ott leírtak szerint.
  • Maxtreme
    Hát a high beállításhoz a vga baromi kevés. (sőt ramb-ból sem árt 1gb)
  • Bokafix2
    P4 2,8 Ghz, 768 Mb memória, ATI 9600, 128 Mb videókari.
  • ollie
    Mi a pontos konfigod?