24504
-
Empark #22461 tudjátok mit??? SZAROK RÁTOK,HA ILYEN PÖCSÖK VAGYTOK !!!!!!!!!!!!
-
#22460 -
#22459 hm -
Hedic #22458 szevasztok !!! azt szeretném megkérdezni,hogy ha a barátommal öszekötnénk a kopjuterunkat akkor,hogy birnánk mi ketten a kopjuter ellen játszani a camaingot???
please segitsen valaki !!! -
#22457 ati 9600 csak shader model 2.0-támogat directx9en belül, ami nem elég az FC HDR megvalósításához, de pl HL2 ep1 alatt már lesz HDR-ed :)
szal ehez shader model 3.0 kell minimum, azaz geforce6200 és felfelé és ATI-n x1300 és felfelé... persze a megfelelő sebsséghez geforce7600gt és x1600pro kell minimum :) -
human8 #22456 jah meg lenne mégegy kérdésem...
Van ez az Obsidian Edge dolog...láttam képeket meg minden...
Mit, hogyan kezdjek el, honnan leheta rendeset letölteni...mit kell csinálni...minden érdekelne róla
előre köszönöm sziasztok -
human8 #22455 szasztok...nekem nem működik a hdr dolog a cryba...de miéert ??
Azt írták vhol, hogy ATi 9500-től megy....meg a 6-os és 7-es geforce-kon...
Na most nekem ATI 9600 -om van...
nem értem -
#22454 ujabb nvidia driver, régebbi nvidia driver... nvidia control panelen AA, stb kikapcs... -
#22453 Azt hittem hogy értem, de mégsem :)
Nincs AA ( a configura farcry-nál lowon van)
Benyomom a HDR-t és ugyan olyan bugos... -
#22452 vagy hdr vagy aa. -
#22451 Hali
Kipróbáltam a gamet, így hogy megvan az új gépem
E6300
7950GT (húzva)
1GB 800MHz RAM
Very highon 1280*1024*32ben 80-120FPS között megy.
Viszont ha be akarok kapcsolni a HDR-t akkor bugos lesz minden.
A falakon át lehet látni, az egész tök szar lesz.
Viszont mondom, Very Highon 4xAA val 80FPS fölött megy.
Mi lehet a baj?
( 1.32) -
szancsik #22450 Hali!Én felraktam az 1.4-et és nem enged be egy pályára sem!!!Mi lehet a gond szerintetek?
-
Indigo #22449 Kicsit konkrétabban? Mi nem sikerül? -
Empark #22448 hogy kell netem Far Cry játszani,már proóbáltam egy párszor és nem sikerült megoldanom !!! segitene valaki ?????? -
#22447 jah azt ismerem, de nagyon gány, az alap modellre pakolja rá a nude skint :S én arra gondoltam hogy pl hogyha lábon lövik ott legyen véres, ha hasba akkor ott legyen egy lyuk, mint az alap ellenfél katonáknál.. csak a maximális realizmus kedvéért :D -
Stalker #22446 ha azt akarod elérni, h ne legyen rajta ruha, van vmi mod rá :o :D
a lövésnyomokat nemtom. -
#22445 Szevasztok lenne 1 kérdésem: be lehet azt állítani valahogy, hogy Valerien is úgy meglátszanak a lövésnyomok, mint a katonákon, meg a szörnyeken ? -
Empark #22444 köszi a segitséget !!!! -
CUCLI #22443 fakjú a barátod -
Empark #22442 hali !!! megtudná valaki mondani hogy hogyan birom a Far Cryt neten játszani??? -
#22441 CS-hez képest ez rémálom. Source-hez nem merek viszonyítani, mert ott meg a hitbox a szar. -
#22440 Nekem olyan kérdésem lenne hogy a netkódról kicsit bővebb infót kérnék.
Mert a faq kicsit le "szarozza"...Tényleg elég rossz?
Főleg azok véleményére lennék kiváncsi akik ismerik a cs és css és dods netkódot.És így egy jó összehasonlítási alap van a fejükben, hogy mit is kell ellvárni.Persze ez egyáltalán nem azt jelenti hogy cs és source játékoknál jó. -
#22439 Az egér érzékenységét állisd vissza a menüben alapértelmezetre (default)és akkor jó lesz. -
human8 #22438 na hell mindenkinek....
Remélem nem egyedi problémával állok elétek.Olyan gondom van, hogy ha felrakom z 1.4-es standalone patchet akkor a játékban nem megy az egér.
Csak lőni tudok tehát a gombok működnek de se jobbra se balra se fel se le nem néz.Nem értem.Amikor elöször felraktam, akkor se volt jó, aztán hagytam a francba, majd 2 nap múlva kábé megint megpróbáltam játszani a játékkal, és akkor ment a dolog.Nem értem...Már ezt is többször próbáltam de most nem megy...Nem vágom..A menübe mindeholműkszik az egér de a játékban nem..miért van ez ???Kérlek segítsetek mert a multihoz igen csak kéne a megfelelő verziószámú patch....
kösz, Levi -
#22437 sziasztok.hogyan kell vagy mit kell csinálni akkor mikor mutat a tárgyat "bekeretezve" és semmilyen gombbal nem tudom elinditani??kösz -
Dodo55 #22436 Én meg folyton elfelejtem, hogy merre kell menni azon a hajós pályán, amikor kimegyek az alsóbb nyílt szintre. -
Indigo #22435 Már bocs, de elég bénák vagytok :)
Simán ki lehet lőni a heliből a fickót, csak jól kell célozni, és előtte vegyétek fel a golyóálló mellényt. Persze M4-nek elég nagy a visszarugása, azzal kicsit szenvedés, én a P90 SMG-t használtam, és lazán kilőttem a heliből... -
#22434 na sikerült. én így csináltam:a cumókat elősször nem vettem fel,felmástam aztán elsprinteltem a hajó legvégébe ahol van 3 doboz meg1 fegyver.na ott lehasaltam és kilőttem a repcsit, aztán visszasprinteltem a lyukba felvettem a cuccost kimásztam és egyenként agyonlőttem katonákat. -
Hedic #22433 haver ott en is megszenvedtem,meny a kabinba es ott vedd fel a bazukat.
utanna meny a hajo orrahoz es vard a helikoptert.ne probalt kiloni a csavot mert az lehetetlen,hatszor kell belelonod abba a kis helikopterre mire elkezf egni !!!! -
#22432 bazz, aszittem az Oblivion topicban vagyok -
#22431 hy. még az elején vok amikor bemegyek abba a kiba nagy hajóba és felmegyek a tetejére.na ott mit kell me jön a helikopter és lelő. -
#22430 Tegyük hozzá hogy a patch után megnő a gépigény, nem is kicsivel :)
1ébként nálam 1024/high-very high/4xaf-be 1.5gb rammal, p4 3.6-al nem volt gond. -
#22429 Nekem X1600PRO 256MB, P4/3000/800/512, 1024MB ram és hát néha igencsak beszaggat High-on. Ehhez kell egy x1800 legalább a High-hoz, hogy ne szaggasson. -
#22428 4xAA + HDR mellett a mai jobb kártyák is éppcsak elviszik maxon :) kivéve 8800GTX ;) az a ph! tesztje szerint nem ment rendesen ... -
#22427 ok thx. -
#22426 Az official readme-kre SOHA ne adj.. -
#22425 A játék readme fájl-ja szerint a high beállításhoz elég ennyi bőven, lehet félreértetted, én nem a very high-ről beszéltem, csak a high-ről.
A very high beállításhoz kell 1 gb ram és jobb kártya, az ott leírtak szerint. -
#22424 Hát a high beállításhoz a vga baromi kevés. (sőt ramb-ból sem árt 1gb) -
#22423 P4 2,8 Ghz, 768 Mb memória, ATI 9600, 128 Mb videókari. -
#22422 Mi a pontos konfigod?