24504
-
#22501 Ha vali kint jár már a szabadban és ott a helikopternél van (kép a heli), akkor mondja meg lécci, hogy ott hogyan tovább, mert a csaj semmiképpen nem akar odajöbbi, pedig az objektívnél az írja, hogy meg kell ott várni! Vagy ha valaki tovább jut, akkor lécci értesítsen, esetleg küldje el nekem a mentését az [email protected] címre! Előre is nagyon köszönöm! Csákó! -
marco2 #22500 köszi sikerült magamtol nem jöttem volna rá D -
#22499 be kell menni egy résen (létra közepén van kb.) -
#22498 igen már rájöttem ! de ahogy neked úgy nekem se jó az egér :( kezdhetem az egészet előről :( -
marco2 #22497 sziaztok a lift megáll onnan hogyan kell tovább menni? Van egy létra ott felmászok de nem megyek semmire -
#22496 Nekem se ment elsőre! Tedd fel hozzá mindegyik eddig megjelent peccset, kezdve az 1.3-tól, de az 1.4-et ne tedd fel, mert nálam mint kiderült nem volt jó az egér a játék alatt, csak úgy, ha az nem volt fenn csak a többi!
Én viszont elakadtam az egy pályánál, ahol egy helikoternél kéne várni a csajszit, de az egy fa környékén eltünt és hiába várom, nem jön!
Csákó! -
#22495 Sziasztok! lenne egy olyan gondom hogy letöltöttem a Matto4 módot ...feltelepítettem a Farcry-t majd a Módot (c:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Mods\)és amikor indítanám nemcsinál semmit
Ez a jelenség --->>> Videó!
Valaki help :( -
marco2 #22494 sziaztok a lift megáll onnan hogyan kell tovább menni? Van egy létra ott felmászok de nem megyek semmire -
#22493 Amugy a Matto4 sztem nagyon ottvan a szeren! -
#22492 Csá! az 1.4 es patchel mér nem mennek a cheatek? Eredeti a gém... Trainer az nincs a patchekhez tudom ,de a kód miért nem megy? -
marco2 #22491 vissza kell álitani az irányitást alapértelmezésre és akkor egér müdik -
#22490 Próbálta valaki eredeti játékkal is? -
#22489 én kiprobáltam a matto modot és nekem nemnagyon jött be.. volt hogy többször is leestemn a semmibe meg mintha néha érthetelenül akad.. 1. pályát tudtam csak végigtolni utána kifagy :D -
#22488 Megy! Az érdekes, hogy a sima Far Cry-nál sem műxik az egerem játékon belül csak a menübe! -
#22487 hi
a matto mod akkor nem origival is megy? -
#22486 Én most csekkoltam le! Elindul viszont van vele egy kis gáz! Elindul a gama, de magában a játékban van a gubanc! Vagyis hogy a menüben még jó az egér kurzor vagyis látom, viszont csak a billentyűzet műküdik a játékban! Vagyis nem lehet körülnézni csak "WSAD"-zni! Így meg elég gáz a dolog! Ha valaki próbálta, akkor írjon már! Amúgy meg vezeték nálküli Logitech 110-es cuccaim vannak! Csákó! -
#22485 köszi -
#22484 kössz -
CUCLI #22483 system.cfg -
#22482 Hogy tudom 1600x1200-ra rakni a felbontást? -
babus #22481 Rá jöttem.FAR CRY feltelepit 1.30 1.31 1.32patch felrak 1.32exe(crack)másol,honositással is megy nem kell le törölni. -
#22480 Azta az embert nemis lehet még a training pályán megölni -.- -
tmisi #22479 Ja és a HDR támogatásról még nem is beszéltem. Hiper gépen az is pluszt jelentene. -
tmisi #22478 Ha eredetiben van meg, akkor irány az UBISOFT oldala és feladat: lerángatni a legújabb PATCHET! Nemtom akinek gyári játék van és netje is miért az 1.0-sal sz*rakszik??? Míg a patchekhez a crackek késnek, addig az eredeti tulaj már a megjelenés napján aktualizálhatja kedvenc játékját. -
#22477 Matto 4 mod engem is érdekelne valaki probálta már? -
#22476 kicsit bugos ez a játék, megvan eredetiben mondom van híper gépem megnézem maxon mit mutat erre mindenki sebezhetetlen ebbe a foszerba csak 200 skulo ment minimum bele ...és megölt. :))
-
babus #22475 Telepitettem a MATTO4 módot,de nem indul tudna valaki segiteni. -
Hedic #22474 ez milyen mod? -
vrobec #22473 halott=hallott -
vrobec #22472 A december 31-en megjelent Matto 4 single player modot probalta mar valaki? Kizarolag nemet, vagy angol nyelv is van benne?
Itt egy link aki esetleg nem halott rola:
http://www.cryedit.net/dl_files.php?cat=32&page=farcry -
#22471 Vagy állítsd át az xp-ben a nyelvet angolra. Úgy megtalálod. -
#22470 utólag is Jobb Új Évet Mindenkinek! :) -
Stalker #22469 "\" jelet a TAB-bal tudsz írni. -
hitch #22468 valaki plz Segitsen. -
hitch #22467 csáó.En be szeretném kapcsolni a Hdrt a játékban de amikor megnyitom a consolt és beirna ezt a:(\)jelet akkor a q jön elö.valaki tud segiteni? -
#22466 VISZONT!!!!!!!!!!!!!444444444444 -
ricsidi #22465 BUÉK minden fc őrültnek! *RPG*Rik -
#22464 pathetic-.- -
Empark #22463 hehe........abba még nekem is lesz némi beleszolásom !!! -
#22462 ha ez azt jelenti h nem irsz ide többet, ok, szarjál ;)