24504
  • Higany
    Ha vali kint jár már a szabadban és ott a helikopternél van (kép a heli), akkor mondja meg lécci, hogy ott hogyan tovább, mert a csaj semmiképpen nem akar odajöbbi, pedig az objektívnél az írja, hogy meg kell ott várni! Vagy ha valaki tovább jut, akkor lécci értesítsen, esetleg küldje el nekem a mentését az [email protected] címre! Előre is nagyon köszönöm! Csákó!
  • marco2
    köszi sikerült magamtol nem jöttem volna rá D
  • logfree
    be kell menni egy résen (létra közepén van kb.)
  • logfree
    igen már rájöttem ! de ahogy neked úgy nekem se jó az egér :( kezdhetem az egészet előről :(
  • marco2
    sziaztok a lift megáll onnan hogyan kell tovább menni? Van egy létra ott felmászok de nem megyek semmire
  • Higany
    Nekem se ment elsőre! Tedd fel hozzá mindegyik eddig megjelent peccset, kezdve az 1.3-tól, de az 1.4-et ne tedd fel, mert nálam mint kiderült nem volt jó az egér a játék alatt, csak úgy, ha az nem volt fenn csak a többi!
    Én viszont elakadtam az egy pályánál, ahol egy helikoternél kéne várni a csajszit, de az egy fa környékén eltünt és hiába várom, nem jön!
    Csákó!
  • logfree
    Sziasztok! lenne egy olyan gondom hogy letöltöttem a Matto4 módot ...feltelepítettem a Farcry-t majd a Módot (c:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Mods\)és amikor indítanám nemcsinál semmit
    Ez a jelenség --->>> Videó!
    Valaki help :(
  • marco2
    sziaztok a lift megáll onnan hogyan kell tovább menni? Van egy létra ott felmászok de nem megyek semmire
  • Pacal17
    Amugy a Matto4 sztem nagyon ottvan a szeren!
  • Pacal17
    Csá! az 1.4 es patchel mér nem mennek a cheatek? Eredeti a gém... Trainer az nincs a patchekhez tudom ,de a kód miért nem megy?
  • marco2
    vissza kell álitani az irányitást alapértelmezésre és akkor egér müdik
  • lalakov
    Próbálta valaki eredeti játékkal is?
  • Jaffa 2843
    én kiprobáltam a matto modot és nekem nemnagyon jött be.. volt hogy többször is leestemn a semmibe meg mintha néha érthetelenül akad.. 1. pályát tudtam csak végigtolni utána kifagy :D
  • Higany
    Megy! Az érdekes, hogy a sima Far Cry-nál sem műxik az egerem játékon belül csak a menübe!
  • ThugEdge
    hi
    a matto mod akkor nem origival is megy?
  • Higany
    Én most csekkoltam le! Elindul viszont van vele egy kis gáz! Elindul a gama, de magában a játékban van a gubanc! Vagyis hogy a menüben még jó az egér kurzor vagyis látom, viszont csak a billentyűzet műküdik a játékban! Vagyis nem lehet körülnézni csak "WSAD"-zni! Így meg elég gáz a dolog! Ha valaki próbálta, akkor írjon már! Amúgy meg vezeték nálküli Logitech 110-es cuccaim vannak! Csákó!
  • Taptarap
    köszi
  • Sland
    kössz
  • CUCLI
    system.cfg
  • Sland
    Hogy tudom 1600x1200-ra rakni a felbontást?
  • babus
    Rá jöttem.FAR CRY feltelepit 1.30 1.31 1.32patch felrak 1.32exe(crack)másol,honositással is megy nem kell le törölni.
  • Paulie
    Azta az embert nemis lehet még a training pályán megölni -.-
  • tmisi
    Ja és a HDR támogatásról még nem is beszéltem. Hiper gépen az is pluszt jelentene.
  • tmisi
    Ha eredetiben van meg, akkor irány az UBISOFT oldala és feladat: lerángatni a legújabb PATCHET! Nemtom akinek gyári játék van és netje is miért az 1.0-sal sz*rakszik??? Míg a patchekhez a crackek késnek, addig az eredeti tulaj már a megjelenés napján aktualizálhatja kedvenc játékját.
  • grebber
    Matto 4 mod engem is érdekelne valaki probálta már?
  • Taptarap
    kicsit bugos ez a játék, megvan eredetiben mondom van híper gépem megnézem maxon mit mutat erre mindenki sebezhetetlen ebbe a foszerba csak 200 skulo ment minimum bele ...és megölt. :))
  • babus
    Telepitettem a MATTO4 módot,de nem indul tudna valaki segiteni.
  • Hedic
    ez milyen mod?
  • vrobec
    halott=hallott
  • vrobec
    A december 31-en megjelent Matto 4 single player modot probalta mar valaki? Kizarolag nemet, vagy angol nyelv is van benne?
    Itt egy link aki esetleg nem halott rola:
    http://www.cryedit.net/dl_files.php?cat=32&page=farcry
  • roblee
    Vagy állítsd át az xp-ben a nyelvet angolra. Úgy megtalálod.
  • WizArts
    utólag is Jobb Új Évet Mindenkinek! :)
  • Stalker
    "\" jelet a TAB-bal tudsz írni.
  • hitch
    valaki plz Segitsen.
  • hitch
    csáó.En be szeretném kapcsolni a Hdrt a játékban de amikor megnyitom a consolt és beirna ezt a:(\)jelet akkor a q jön elö.valaki tud segiteni?
  • Fido4life
    VISZONT!!!!!!!!!!!!!444444444444
  • ricsidi
    BUÉK minden fc őrültnek! *RPG*Rik
  • Fido4life
    pathetic-.-
  • Empark
    hehe........abba még nekem is lesz némi beleszolásom !!!
  • arty
    ha ez azt jelenti h nem irsz ide többet, ok, szarjál ;)