24504
  • grebber
    Hát elvileg a terem közepén vagy egy lejárat az fog majd kinyilni!
  • doncarlos
    hali... lenne egy kérdésem, mert nemtom ez most bug, vagyén vagyok béna... az alábbi kép az ahol járok, és nem történik semmi. Mindenkit megöltem, a kötélen lecsússzanó kommandósokat is, és ennyi. Nincs tovább ! (?)

• arty
    "- Utolsó szó jogán valamit?"

(ez szo szerinti forditás, valaki biztos meg tudja mondani frappánsabban :) )
  • grebber
    Na végigtoltam a Matto modot.

A végén amikor Jack mondja Blacknak hogy: Any last words? Ez mit jelent??
  • doncarlos
    ahham... köszi...
  • CUCLI
    konzol lehez és
    \save_game
  • doncarlos
    Hali! Na én is elkezdtem, bár tényleg régen vettem már elő a far cry-t. És számomra a legfontosabb dolgot el is felejtettem... hogy is lehet quicksave-t csinálni? Mert tudom hogy valamit mahinálni kellett a game-mel.. de hogy is volt? Emlékszik még valaki? Meg működik itt egyáltalán a mod-nál? Köszi a helpet nagyon fontos!
  • grebber
    A Matto mod uccsó pályáján az a feladatom hogy vezessem a targoncáta megadott helyre.Ott is vagyok ahova a pont mutat de nemtörténik semmi.

Mi kell csinálni?
  • grebber
    Amúgy valaki nem tud valamit a far cry oldalán lévő többi készülő modról hogy mikor lesznek készek mert már elég régóta készülnek?
  • Shield
    Tudja valaki hogy honnét lehetne megszerezni a Farcry war antiterrort? Ez is valami orosz szerzemény.
  • grebber
    Far Cry\Mods\Matto4\Levels\és az ittlévő mappákba van matto_4.lua fájl.

Ezeket meglehet nyitni total commanderbe F4-el és az angol sorokat amik a párbeszéd részei árritni nemes egyszerűséggel magyarra és a gameben már agyarul jelenik meg kiprobáltam müködik.

Egyedül már csak az nem magyar amit a gameben ha TAB-al előhivunk küldetéslista de ugynazt mondja el a párbeszédben is.

Tehát valami jó angolos nekifoghatna mert nem nehéz a szöveg és nem is sok.

Én is a németes létemre letudtam forditani pár mondatot tesztelés képpen!
  • grebber
    Már megcsináltam nem volt egyszerű hogy rohadna meg!
  • dante3
    Én doboz nélkül is fel tudtam mászni!
  • Kaslerka #22528
    Van ott a vizben 1 fadoboz. Ugorj vissza a vizbe és told oda a köhöz közel. mássz ki a vizböl a parta, onnan ugorj a doboz tetejére onnan pedig a köre amire eddig nem tudtál ráugrani. Onnan pedig a leszakadt létrára. Remélem érthetö volt nagyjából. :) én igy csináltam meg.
  • grebber
    Aki a temple pályán van a Matto modba leirhatná hogy a francba mászott ki abból a részből ahova le kell ugrani a vízbe a vermbe majd továbbuszni egy másik verembe és innen nemtudok felmászni mert levan szakadva a "létra" és a kő amiről fel lehetne ugrani elérhetetlen????

It göröcsölök már fél napja ugrálok rettentően de semmi hatás.
  • donidarko
    NAGYON TETSZIK... köszi
  • donidarko
    ok. jön mind a kettő. örök hála a segitségedért.
  • donidarko
    a patch már jön le (kb.20mega), de a mattot nem lelem.
  • grebber
    Hivatalos oldalon megtalálod a patcheket!

Matto modot meg innen!
  • donidarko
    húúú. köszi szépen. már telepittem is az alapot. honnét lehet letölteni a mattót és a patchet? nagyon bunkó vagyok mert csak kérni tudok!! nagy leszek egyszer meghálálom...
  • grebber
    Egy 7 pályás ki frankó single player mód.
    Marhajó csak ajánlani tudom.

Alap Far Cry-t felteszed felpatcheled 1.33-ra ráteszed a Mattó 4 modot és vagy crackelsz vagy mini imgae-el inditod!
  • donidarko
    hali. valaki leirná mi ez a MATTO mod. elég sokat játszottam a far cry-al.nagyon bejön nekem ez a játék....
  • grebber
    Matto modba a templomos pályán nagyon ottvannak azok a részek amikor bejön a fasza zene azt lelassul minden !!!!

Ilyen modokkal ellene az ember csakhát eddig ez az első singleplayer mod lehetne több is.
  • dante3
    én így csináltam: Dvd formátumu far cry-t feltelepítettem,1.3-as,1.31-es,1.32-es patcheket felraktam,1.32-es crack-et bemásoltam,utána Matto modot telepítettem! Nekem és az öcsémnek is elsőre indult!
    Remélem segítettem!
  • jaws30
    Én is felraktam ,de amikor belépek a játékba és kiválasztom a nehézségi ,fokot rá megyek a startra és nem lép be.
  • dante3
    Felraktam én is a Matto mod-ot,nekem nagyon tetszik,készítettem pár képet:

• arty
    rosszul :) nincs felirat sajnos.
  • grebber
    Már rég játszottam Far Cry-al és mintha nekem az rémlene hogy amit magyaráznak küldetések alatt azt kilehet iratni.
    Hogy kell betenni a feliratot? Vagy rosszul emlékszem és nemlehet?
  • grebber
    Hehe a Far Cry magyarítása jó ehhez is minden magyar lesz kivéve a küldetések leirásást!
  • Higany
    Igaz, de előbb fel kell tenni a peccseket! Kivéve az 1.4-et!
  • Madmano
    Sziasztok.Ezt az új mod-ot föl lehet rakni az angol verzióra is,igaz?
  • Higany
    tudnál nékem mailba küldeni egy mentést a kék helikopter utánból? Amikor a csajra kell várni a helinél! Mert nálam nem jön oda a csajszi és nem tudok tovább játszani vele! Előre is köszönöm! A mail címem: [email protected]
  • grebber
    Még nem tartok ott csak belenéztem.
    Remélem nem haggyák abba a modok készítését és jön még valami singleplayer mod!
  • Kaslerka #22508
    Kijátszottam. Ez a legjobb MOD amivel valaha játszottam. Ezt nagyon összerakták.
  • Higany
    A helikopteres résznél tovább tudtál menni? Ha igen, nem küldenél egy mentést az utána lévő checkpoithoz? Előre is köszi!
  • grebber
    Poénokat is vittek be a modba ami nekem nagyon tetszik.

PL az elején az a sodrofás video a társunknál, a nagy termben a LOST-os jelenet :D
    Meg a nagy komolyság közepette sárga gumikacsa uszkál a vízben.

Hibák amiket eddig észleltem:

Egyszer beragadt az ellenség fegyverhangja csomo időre.
    Testek átlognak a textúrákon (Ezt nagyon rühellem)
    Testeken a sebzések elég hülén néznek ki.

Összehatás viszont nagyon jó.Remélem lesz még valami frankó mod hozzá.
    Valami Jurassic Parkosat eltudnék viselni!
  • Kaslerka #22505
    Ez a MOD egy Isten! A 4-edik pálya (Temple) valami kegyetlen szép.
  • grebber
    Király ez a mod bár vannak hibái de minek nincs!

• grebber
    Remélem a Matto4-et is magyarítják majd!
  • Pacal17
    Csá! az 1.4 es patchel mér nem mennek a cheatek? Eredeti a gém... Trainer az nincs a patchekhez tudom ,de a kód miért nem megy?