24504
-
#22541 Hát elvileg a terem közepén vagy egy lejárat az fog majd kinyilni!
-
#22540 hali... lenne egy kérdésem, mert nemtom ez most bug, vagyén vagyok béna... az alábbi kép az ahol járok, és nem történik semmi. Mindenkit megöltem, a kötélen lecsússzanó kommandósokat is, és ennyi. Nincs tovább ! (?)
-
#22539 "- Utolsó szó jogán valamit?"
(ez szo szerinti forditás, valaki biztos meg tudja mondani frappánsabban :) ) -
#22538 Na végigtoltam a Matto modot.
A végén amikor Jack mondja Blacknak hogy: Any last words? Ez mit jelent?? -
#22537 ahham... köszi... -
CUCLI #22536 konzol lehez és
\save_game -
#22535 Hali! Na én is elkezdtem, bár tényleg régen vettem már elő a far cry-t. És számomra a legfontosabb dolgot el is felejtettem... hogy is lehet quicksave-t csinálni? Mert tudom hogy valamit mahinálni kellett a game-mel.. de hogy is volt? Emlékszik még valaki? Meg működik itt egyáltalán a mod-nál? Köszi a helpet nagyon fontos! -
#22534 A Matto mod uccsó pályáján az a feladatom hogy vezessem a targoncáta megadott helyre.Ott is vagyok ahova a pont mutat de nemtörténik semmi.
Mi kell csinálni? -
#22533 Amúgy valaki nem tud valamit a far cry oldalán lévő többi készülő modról hogy mikor lesznek készek mert már elég régóta készülnek? -
#22532 Tudja valaki hogy honnét lehetne megszerezni a Farcry war antiterrort? Ez is valami orosz szerzemény. -
#22531 Far Cry\Mods\Matto4\Levels\és az ittlévő mappákba van matto_4.lua fájl.
Ezeket meglehet nyitni total commanderbe F4-el és az angol sorokat amik a párbeszéd részei árritni nemes egyszerűséggel magyarra és a gameben már agyarul jelenik meg kiprobáltam müködik.
Egyedül már csak az nem magyar amit a gameben ha TAB-al előhivunk küldetéslista de ugynazt mondja el a párbeszédben is.
Tehát valami jó angolos nekifoghatna mert nem nehéz a szöveg és nem is sok.
Én is a németes létemre letudtam forditani pár mondatot tesztelés képpen! -
#22530 Már megcsináltam nem volt egyszerű hogy rohadna meg! -
#22529 Én doboz nélkül is fel tudtam mászni! -
Kaslerka #22528 Van ott a vizben 1 fadoboz. Ugorj vissza a vizbe és told oda a köhöz közel. mássz ki a vizböl a parta, onnan ugorj a doboz tetejére onnan pedig a köre amire eddig nem tudtál ráugrani. Onnan pedig a leszakadt létrára. Remélem érthetö volt nagyjából. :) én igy csináltam meg. -
#22527 Aki a temple pályán van a Matto modba leirhatná hogy a francba mászott ki abból a részből ahova le kell ugrani a vízbe a vermbe majd továbbuszni egy másik verembe és innen nemtudok felmászni mert levan szakadva a "létra" és a kő amiről fel lehetne ugrani elérhetetlen????
It göröcsölök már fél napja ugrálok rettentően de semmi hatás. -
donidarko #22526 NAGYON TETSZIK... köszi -
donidarko #22525 ok. jön mind a kettő. örök hála a segitségedért. -
donidarko #22524 a patch már jön le (kb.20mega), de a mattot nem lelem.
-
#22523 Hivatalos oldalon megtalálod a patcheket!
Matto modot meg innen! -
donidarko #22522 húúú. köszi szépen. már telepittem is az alapot. honnét lehet letölteni a mattót és a patchet? nagyon bunkó vagyok mert csak kérni tudok!! nagy leszek egyszer meghálálom...
-
#22521 Egy 7 pályás ki frankó single player mód.
Marhajó csak ajánlani tudom.
Alap Far Cry-t felteszed felpatcheled 1.33-ra ráteszed a Mattó 4 modot és vagy crackelsz vagy mini imgae-el inditod! -
donidarko #22520 hali. valaki leirná mi ez a MATTO mod. elég sokat játszottam a far cry-al.nagyon bejön nekem ez a játék.... -
#22519 Matto modba a templomos pályán nagyon ottvannak azok a részek amikor bejön a fasza zene azt lelassul minden !!!!
Ilyen modokkal ellene az ember csakhát eddig ez az első singleplayer mod lehetne több is. -
#22518 én így csináltam: Dvd formátumu far cry-t feltelepítettem,1.3-as,1.31-es,1.32-es patcheket felraktam,1.32-es crack-et bemásoltam,utána Matto modot telepítettem! Nekem és az öcsémnek is elsőre indult!
Remélem segítettem! -
#22517 Én is felraktam ,de amikor belépek a játékba és kiválasztom a nehézségi ,fokot rá megyek a startra és nem lép be. -
#22516 Felraktam én is a Matto mod-ot,nekem nagyon tetszik,készítettem pár képet:
-
#22515 rosszul :) nincs felirat sajnos. -
#22514 Már rég játszottam Far Cry-al és mintha nekem az rémlene hogy amit magyaráznak küldetések alatt azt kilehet iratni.
Hogy kell betenni a feliratot? Vagy rosszul emlékszem és nemlehet? -
#22513 Hehe a Far Cry magyarítása jó ehhez is minden magyar lesz kivéve a küldetések leirásást! -
#22512 Igaz, de előbb fel kell tenni a peccseket! Kivéve az 1.4-et! -
Madmano #22511 Sziasztok.Ezt az új mod-ot föl lehet rakni az angol verzióra is,igaz? -
#22510 tudnál nékem mailba küldeni egy mentést a kék helikopter utánból? Amikor a csajra kell várni a helinél! Mert nálam nem jön oda a csajszi és nem tudok tovább játszani vele! Előre is köszönöm! A mail címem: [email protected] -
#22509 Még nem tartok ott csak belenéztem.
Remélem nem haggyák abba a modok készítését és jön még valami singleplayer mod! -
Kaslerka #22508 Kijátszottam. Ez a legjobb MOD amivel valaha játszottam. Ezt nagyon összerakták. -
#22507 A helikopteres résznél tovább tudtál menni? Ha igen, nem küldenél egy mentést az utána lévő checkpoithoz? Előre is köszi! -
#22506 Poénokat is vittek be a modba ami nekem nagyon tetszik.
PL az elején az a sodrofás video a társunknál, a nagy termben a LOST-os jelenet :D
Meg a nagy komolyság közepette sárga gumikacsa uszkál a vízben.
Hibák amiket eddig észleltem:
Egyszer beragadt az ellenség fegyverhangja csomo időre.
Testek átlognak a textúrákon (Ezt nagyon rühellem)
Testeken a sebzések elég hülén néznek ki.
Összehatás viszont nagyon jó.Remélem lesz még valami frankó mod hozzá.
Valami Jurassic Parkosat eltudnék viselni! -
Kaslerka #22505 Ez a MOD egy Isten! A 4-edik pálya (Temple) valami kegyetlen szép. -
#22504 Király ez a mod bár vannak hibái de minek nincs!
-
#22503 Remélem a Matto4-et is magyarítják majd! -
#22502 Csá! az 1.4 es patchel mér nem mennek a cheatek? Eredeti a gém... Trainer az nincs a patchekhez tudom ,de a kód miért nem megy?