24504
-
#22581 Sziasztok! Ujabb problémába ütköztem, 1.32 patch van fent és bizony nem működik az egér se a mod, se a rendes game alatt! Ez mitől van? Köszi a segítséget! -
#22580 Köszike, működik :) -
#22579 1.32 patch es megy -
#22578 Probáld hogy csak 1.33 ig patcheled! -
#22577 Sziasztok!
Letöltöttem a Matto4 modot a gémhez. Először is fölraktam az alapgémet utána 1.4-es peccs, majd fel a mod és indítom, erre kidob egy "crysystem.dll loading failed:a megadott modul nem található". Ma már másodszor rakom újra és ez a hiba. Talán megsérülhetett a lemez és azért csinálja? ha nem peccselem a gamet, hanem mod nélkül 1.o-nál elindítom, tök jól megy, csak szeretnék moddal játszani! Előre is köszönöm a válaszokat! -
#22576 OMG -
#22575 talán ha figyelmesen olvasnám drága cuclim =) -
#22574 szerintem eléggé látszik az írásomból hogy volt fontosabb elfoglaltságom is, mint odafigyelni mit írjak ^^ -
CUCLI #22573 mer? teddfel -.-^ -
#22572 "bár nekem most nincs fenn nekem a játék" -
#22571 figy, minek másolgatni ide-oda... ha meg tudod szerezni az angolt, akkor játsz nyugodtan azzal. azért mert warez semmivel sem különb. eredeti dvd meg megvan, szóval nem büntethetnek érte, bár a hangsúly inkább azon van, hogy online is tudsz játszani mert van egy érvényes serialod
egyébként ha minden áron ragaszkodsz eredeti tervedhez akkor megmondom: szerintem menne ha a language mappát felcseréled. bár nekem most nincs fenn nekem a játék, tehát igazából nem tudom valószínűsíteni sem, hogy menni fog,ahhoz jó lenne látni mit tartalmaz stb. én csak arra gondolok hogy igen, mennie kéne -
#22570 Megcsináltuk a haverommal Bulfi-val a Matto 4 mod párbeszédeinek magyarítását!
INNEN lehet tölteni.
Esetleges félrefordítások előfordulnak 1-2 mondat angol maradt mert nemtudtunk értelmes mondatot összerakni belőle :( -
Mythic #22569 Hellotok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy megvásároltam a Far Cry cseh verzióját( Szlovákiában élek, és ez volt akciósan, mielott nekem ugranának hogy miért pont a cseh verziót vettem meg, mellesleg angol nem is volt, pedig az nekem is jobban tetszett volna).Mondom magamnak sebaj, úgyis láttam hozzá magyarosítást. De sajnos egyik verziót sem sikerult mukodésre bírnom. Szerintetek megoldás lehet, hogyha letoltom az angol verziót, beinstalálom majd kimásolom belole a language mappát meg azt a mappát ahol a localization-t találom. Azután uninstall, mehet fel az eredeti cseh, abban felulírom a mappákat, majd johet a patch, magyarosítás és van rá esély hogy ezek után elinduljon a játék? Tippeket, válaszokat elore is kossz! -
#22568 Ja utolag belegondoltam de nagyon egyszerű uszva le kell tolni a hordot a raklapról és máris elmozdul. -
Ronaldinho #22567 Jó estét kívánok!
Azt szeretném megkérdezni,h a játék az elején jól megy és egyszer csak lefagy, a monitor kikapcsol! Hang meg van! Mitől van/lehet ez? Mi lehet a hiba? Segítségeteket előre is köszönöm! Minden jót! Jó éjt! Üdv: Roni! -
#22566 Grebber: a srác még nem ott jár, hanem mielőtt leugrik a vízbe... -
#22565 Én egyszerübb megoldást találtam... dobj le előre egy kézigránátot... a többi 1értelmű -
donidarko #22564 miért? -
#22563 Itt én is szenvedem a vizben lévő dobozt kell kiszenvedni a partra oadtolni a kő elé és onnantól már feltudsz mászni a létrára! -
Stalker #22562 Néha magam sem hiszem el, h egy magyar oldal fórumát olvasom épp. :o -
donidarko #22561 hali. a templomos pályán elakadtam!!! bemegyek a templomba más ut nincs csak a bele 1 nagy KÚTBA.. Ott van 1 farács a vizbe, rajt 1 hordo. SEHOVA NEM TUDOK MENNI!!! HELP -
#22560 allitolag a Matto csak 1.33 alatt megy jol ... -
#22559 Hi! Légyszi segítsetek, feltettem az 1.4 patchet és játékon belül nem működik az egér!!!! menüben még jó!!!
mi a megoldás ??
előre is köszi -
#22558 -
neilszab #22557 Sziasztok!
Visszalapoztam a fórumban pár hónapot,de nem találtam választ.
Geforce 7300GS-em van (nem a legjobb, de rFactor-t maxon viszi) és nem igazán működik nekem a HDR. Szétesik tőle a kép és nagyon túlexponálja a színeket. 1.33-as patch és AA off-on. Van vmi tippetek, mi lehet a bibi? -
#22556 Holnapra jön meg elvileg az új gépem és le is csekkolom ezt a Matto modot. Már a régi vassal is végignyomtam volna, csak az egyik helyen bugos volt és nem tudtam továbbjutni, meg sajna itt is hiába kértem egy későbbi mntést mindenki baszott küldeni! Köszike! -
#22555 hali
1.4-es patchhez kell crack vagy elötte fennt kell hogy legyen az 1.1 meg 1.2, 1.3? -
#22554 lool mekkora genya vagy :DDD -
Stalker #22553 :D -
CUCLI #22552 áh lebuktattad
direkt nem töröltem mondván hátha beszopja valaki és akkor majd jön a flém ,h szar az ubi meg nemjó a cdkey
[degeci] -
#22551 édesanyád most biztos csuklik.
zavar, hogy ez nem jött össze, mi? sebaj, próbálkozni lehet lúzerkém :) -
gaby1x #22550 benne sincs lehet -
gaby1x #22549 Nem arra kell te fogyatékos! Mit pofázol! -
#22548 Ennyire hülyének nézel minket, hogy majd így juttatunk CD KEY-hez? :)))) -
gaby1x #22547 Hello
Nem tudná valaki a registeryből exportálni a farcry bejegyzést és elküldeni?!
e-mail: [email protected]
Kösssssz! -
#22546 nnna.... végül mégiscsak sikerült... az volt a baj hogy nemtom miért, de kiléptem a game-ből, újraindítottam a gépet, és miután visszatöltöttem az állást ugyanúgy semmi nem történt, DE!!! Felálltam az egyik asztalra, és láttam fenn az egyik ablakba, ahonnan a kommandósok jöttek le, hogy van egy fej (milyen kár hogy nincs távcsöves stukink, azzal hamarabb észrevettem volna) és miután egyszer eltaláltam elkezdett mozogni. Ezután már csak annyi volt hogy kilőjjem... és megnyílt az a bizonyos ajtó. -
#22545 Pedig lezúztam mindenkit, még azokat is akik nem jöttek le kötélen, hanem fennmardtak.... arra gondolok hogy valaki fennmaradt, csak vmi bug nem engedi hogy lőjjön, addig meg ugyen nem megy tovább a game.. épp ezért kérdeztem rá hogy mi van itt... így nem várok tovább hanem, reboot aztán meglátjuk. -
#22544 Jaja azaz.. na oda az van írva hogy 5 perc, de semmi nem történik.. látom melyik ajtórol beszélsz, de nem nyílik... Na hátha egy rebot megoldaná... próba szemcsere... -
#22543 Ahogy ide bejösz lezuzol mindekit lesz egy asztal aamin van egy pc ha közel mész hozzá bejön az átvezető animáció ekkor ereszkednek le kötélről a többiek kinyirod őket.
Na nekem az volt ilyenkor hogy kinyilt a vészkijárat a terem közepén.
Irja is neked a nagy képernyön hogy nemsokára nyilik. -
#22542 ahham.... nem értem...