24504
  • Paulie
  • CUCLI
  • koschwarz
    én speciel nem neked válaszoltam, hanem annak a szerencsétlennek, aki képes volt a boltban 890 ft-ért kapható játékot lewarezolni és utána bénázni, mert nem tudja elindítani

a te problémádra nem tudok konkrét megoldást, de pl. videókártya driver és directx frissítés az hasznos lehet. win xp vagy esetleg win 7-tel próbáltok játszani?
  • Herold
  • vador22
    Kedves Herold vagy ki tudja ki vagy!

Hülye az te vagy drágám itt látszik h menyi intelligenciád van, a helyett h segítenél hülyézed az embert aki egy olyan oldalra ír aminek a neve fórum és azért jött létre h olyanok is írjanak be akik nem értenek a dolgokhoz és ti azért vagytok okos(ok) h ezen segítsetek.
    De neked csak ez megy h hülyézed az embert. Míg nem tudod ki vagyok addig nem hiszem h így kéne ítélkezned. Mindenki másnak köszönöm a segítséget, igen nem tudom h kell beállítani mivel nem vagyok szmg zseni. koschwarz: Nem sóherság, kaptam a játékot és gondoltam kipróbáljuk. Na ide se írok többet mert itt csak szánalmasnak tudják nézni az embert ahelyett h segítenének neki. És most lehet elemezni a helyesírásomat is BUNKÓK.
  • peetfire
    Vador...kihagysz egy mekit...és ITT megveszed
  • Herold
    Te tényleg ilyen hülye vagy, hogy nem tudod, hol kell beállítani az irányítást?
  • koschwarz
    tényleg nem értem ezt, lassan már ingyen dobják utánatok a játékot, ez már a sóherság csomborasszója, hogy 100 forintotok sincs egy ilyen játékra.
  • vador22
    Jó Estét!

Sikerült játszanom vele már idáig eljutottam hála nektek, de a grafikám nagyon gáz. A víz- szürke, a domb- fekete és a gombjaim se a nyilakkal megy hanem a betűs gombokkal tudom írányítani pl: v-gugol, w-előre.
    ezeket h tudom kiküszöbölni?

• Peetboy
    1-et is elég betenni a v. meghajtóba. Install-nál cserélgeted az iso-kat daemonba,amikor kéri a disceket és felteszi.
  • vador22
    Sziasztok!

Most ott tartok h csak 4 db virtuális memót tudok létrehozni és nekem meg 5 kell?!!! És ezt hogyan tudom megcsinálni vagy mit csináljak
    Daemoon fent van. Tegyek fel mást?
    Ez volt a problémám amiket kiírt hibákat.
  • Peetboy
    Szerintem olyat használj, ami egy darab ISO-ban van, nem 5 darabban. Beteszed Daemon-ba és kész.
  • peetfire
    Most úgyis elég olcsó...890 magyar forintocska..hát nem megéri??
    ITT
  • ollie
    Vedd meg és nem lesz ilyen gondod.
  • vador22
    Ezt leírom még. Van egy ilyen mappám h Fra Cry Discs 1-5. Kicsomagoltam FarCry dic 1.iso és ez van egymás alatt 5.-ig ezzel a névvel. az elsőt kicsomagoltam és ilyenek vannak benne: Directx9, Langues, Support mappák, Game.cab rar csomag, FarCry msi. ezt elkezdi de hibát ír ki, FarCry exe.ezt is el kezdi az elsőt kicsomagoltam és ilyenek vannak benne: Directx9, Langues, Support mappák, Game.cab rar csomag, FarCry msi. ezt elkezdi de hibát ír ki, FarCry exe.ezt is el kezdi se ismét hiba jelzést dob.
  • vador22
    sziasztok!

az alábbi hibát írja ki fra cry: 1. this installation cannot be run by directly launching the MSI package. You mnst run setup exe.
    2. error 1311. Source file not found: c:\DUCUME~1\DATA.1cab Verify that the file exists and that you can acces it.
    3. Error 1603 Fatal error during installation consult windows installer Help (MSI.chm)or MSDN for more information.

Kicsomagoltam a játékot winrar-al és a mindent exe-re rámentem de ezeket írta ki.

köszi és várom válaszotok hibákkal kapcsolatban.
  • Stalker
    Nagyon reális feltételezés, h bármelyikünk játszani fog még fc-vel. :P Bár szívesen szétlőném a segged vmi dobozon, v hegyen keresztül. :D
  • Stalker
    Ha vkinek a volt klánból van ideje és kedve, igazán csinálhatna 1 új fakk-ot. Vagy legalább gugli archívumokból kikereshetné a régit. :) Csak mert 10 hsz-enként jönnek ugyanazok a kérdések.
  • Paulie
    olyan okos vagyok (:
    [hazudik]
  • peetfire
    Jupppííííííí.....tényleg szép a HDR :)
    Végre látok...
  • peetfire
    Oké...ezt beírtam..el is fogadta....és ahogy olvastam 1-11 közötti értékeket lehet megadni...bár a 11 után sem látok nagy különbséget...de mintha a víz szebb lenne...vagy csak optikai csalódás?
  • Ability
    olyan agresszív vagy :(
  • Paulie
    hopp caps lock
  • Paulie
    AZ,KUSS.
  • Ability
    élsimítás
  • Paulie
    r_HDRRendering
  • peetfire
    De a "hdr_on" hatástalan...unknown command
  • Paulie
  • peetfire
    Szuper..visszajött minden ..köszönöm szépen
  • Paulie

r_FSAA 0?
    mondjuk főmenübe
  • peetfire
    De vissza lehet valahogy hoznom az eredeti állapotot?
  • peetfire
    Ezt tudom..mert az 1.4-et már korábban felraktam a DeltaSector-hoz.
    De azt hittem,hogy amit amit leszedtem,az kell a HDR-hez.Ezekszerint tévedtem...
  • Paulie
    ez nem 1.4-nek néz ki helóka
  • 007 Zolee 007
    Köszönöm! Akkor ha jól értem gyárilag nincs benne a játékban a HDR effekt.
  • peetfire
    Én innen szedtem le... http://downloads.guru3d.com/Farcry-Pre-Release-HDR-+-AA-patch-download-1293.html
  • peetfire
    persze....1.4 fentvan...
  • Paulie
    ez nem hdr,ez más
  • peetfire
    Én ezzel hívtam elő...lehet hogy ez volt a baj?
    r_FSAA 2

• Paulie
    peccset felraktad? 1.4
  • peetfire
    Ajajj...sikerült indítani a HDR-t...de valami gebasz van...csak a talaj maradt meg,minden más eltűnt...növényzet,víz,épületek,ellenfelek.Vissza lehet csinálni az eredetit,vagy telepítsem újra?