24504
-
#24384 -
CUCLI #24383 -
#24382 én speciel nem neked válaszoltam, hanem annak a szerencsétlennek, aki képes volt a boltban 890 ft-ért kapható játékot lewarezolni és utána bénázni, mert nem tudja elindítani
a te problémádra nem tudok konkrét megoldást, de pl. videókártya driver és directx frissítés az hasznos lehet. win xp vagy esetleg win 7-tel próbáltok játszani? -
#24381 -
vador22 #24380 Kedves Herold vagy ki tudja ki vagy!
Hülye az te vagy drágám itt látszik h menyi intelligenciád van, a helyett h segítenél hülyézed az embert aki egy olyan oldalra ír aminek a neve fórum és azért jött létre h olyanok is írjanak be akik nem értenek a dolgokhoz és ti azért vagytok okos(ok) h ezen segítsetek.
De neked csak ez megy h hülyézed az embert. Míg nem tudod ki vagyok addig nem hiszem h így kéne ítélkezned. Mindenki másnak köszönöm a segítséget, igen nem tudom h kell beállítani mivel nem vagyok szmg zseni. koschwarz: Nem sóherság, kaptam a játékot és gondoltam kipróbáljuk. Na ide se írok többet mert itt csak szánalmasnak tudják nézni az embert ahelyett h segítenének neki. És most lehet elemezni a helyesírásomat is BUNKÓK. -
peetfire #24379 Vador...kihagysz egy mekit...és ITT megveszed -
#24378 Te tényleg ilyen hülye vagy, hogy nem tudod, hol kell beállítani az irányítást? -
#24377 tényleg nem értem ezt, lassan már ingyen dobják utánatok a játékot, ez már a sóherság csomborasszója, hogy 100 forintotok sincs egy ilyen játékra. -
vador22 #24376 Jó Estét!
Sikerült játszanom vele már idáig eljutottam hála nektek, de a grafikám nagyon gáz. A víz- szürke, a domb- fekete és a gombjaim se a nyilakkal megy hanem a betűs gombokkal tudom írányítani pl: v-gugol, w-előre.
ezeket h tudom kiküszöbölni?
-
#24375 1-et is elég betenni a v. meghajtóba. Install-nál cserélgeted az iso-kat daemonba,amikor kéri a disceket és felteszi. -
vador22 #24374 Sziasztok!
Most ott tartok h csak 4 db virtuális memót tudok létrehozni és nekem meg 5 kell?!!! És ezt hogyan tudom megcsinálni vagy mit csináljak
Daemoon fent van. Tegyek fel mást?
Ez volt a problémám amiket kiírt hibákat. -
#24373 Szerintem olyat használj, ami egy darab ISO-ban van, nem 5 darabban. Beteszed Daemon-ba és kész. -
peetfire #24372 Most úgyis elég olcsó...890 magyar forintocska..hát nem megéri??
ITT -
#24371 Vedd meg és nem lesz ilyen gondod. -
vador22 #24370 Ezt leírom még. Van egy ilyen mappám h Fra Cry Discs 1-5. Kicsomagoltam FarCry dic 1.iso és ez van egymás alatt 5.-ig ezzel a névvel. az elsőt kicsomagoltam és ilyenek vannak benne: Directx9, Langues, Support mappák, Game.cab rar csomag, FarCry msi. ezt elkezdi de hibát ír ki, FarCry exe.ezt is el kezdi az elsőt kicsomagoltam és ilyenek vannak benne: Directx9, Langues, Support mappák, Game.cab rar csomag, FarCry msi. ezt elkezdi de hibát ír ki, FarCry exe.ezt is el kezdi se ismét hiba jelzést dob. -
vador22 #24369 sziasztok!
az alábbi hibát írja ki fra cry: 1. this installation cannot be run by directly launching the MSI package. You mnst run setup exe.
2. error 1311. Source file not found: c:\DUCUME~1\DATA.1cab Verify that the file exists and that you can acces it.
3. Error 1603 Fatal error during installation consult windows installer Help (MSI.chm)or MSDN for more information.
Kicsomagoltam a játékot winrar-al és a mindent exe-re rámentem de ezeket írta ki.
köszi és várom válaszotok hibákkal kapcsolatban. -
Stalker #24368 Nagyon reális feltételezés, h bármelyikünk játszani fog még fc-vel. :P Bár szívesen szétlőném a segged vmi dobozon, v hegyen keresztül. :D -
Stalker #24367 Ha vkinek a volt klánból van ideje és kedve, igazán csinálhatna 1 új fakk-ot. Vagy legalább gugli archívumokból kikereshetné a régit. :) Csak mert 10 hsz-enként jönnek ugyanazok a kérdések. -
#24366 olyan okos vagyok (:
[hazudik]
-
peetfire #24365 Jupppííííííí.....tényleg szép a HDR :)
Végre látok... -
peetfire #24364 Oké...ezt beírtam..el is fogadta....és ahogy olvastam 1-11 közötti értékeket lehet megadni...bár a 11 után sem látok nagy különbséget...de mintha a víz szebb lenne...vagy csak optikai csalódás? -
#24363 olyan agresszív vagy :( -
#24362 hopp caps lock -
#24361 AZ,KUSS. -
#24360 élsimítás -
#24359 r_HDRRendering -
peetfire #24358 De a "hdr_on" hatástalan...unknown command -
#24357 -
peetfire #24356 Szuper..visszajött minden ..köszönöm szépen -
#24355 há
r_FSAA 0?
mondjuk főmenübe -
peetfire #24354 De vissza lehet valahogy hoznom az eredeti állapotot? -
peetfire #24353 Ezt tudom..mert az 1.4-et már korábban felraktam a DeltaSector-hoz.
De azt hittem,hogy amit amit leszedtem,az kell a HDR-hez.Ezekszerint tévedtem... -
#24352 ez nem 1.4-nek néz ki helóka -
007 Zolee 007 #24351 Köszönöm! Akkor ha jól értem gyárilag nincs benne a játékban a HDR effekt. -
peetfire #24350 Én innen szedtem le... http://downloads.guru3d.com/Farcry-Pre-Release-HDR-+-AA-patch-download-1293.html -
peetfire #24349 persze....1.4 fentvan... -
#24348 ez nem hdr,ez más -
peetfire #24347 Én ezzel hívtam elő...lehet hogy ez volt a baj?
r_FSAA 2
-
#24346 peccset felraktad? 1.4 -
peetfire #24345 Ajajj...sikerült indítani a HDR-t...de valami gebasz van...csak a talaj maradt meg,minden más eltűnt...növényzet,víz,épületek,ellenfelek.Vissza lehet csinálni az eredetit,vagy telepítsem újra?